Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fasza lett, htx 😊

<#worship>

gercse
<#eljen>

JimKirk
rlz!
Homályos múlt, sötét jövõ - Avagy a Fradi titkos aktái! + dokumentum

Sajnos ami nem sikerült Kádárnak az lehet, hogy az „új” kommunistáknak sikerül! Mert a magyar államadósságban részt vevõ Szász András, és (állítólagos) ügynöki múltját rejtegetõ (mert mind máig nem akarta tisztázni magát) Rieb György nem nagyon sietnek a Fradi megmentésén!

Hiába a „nagy megmentõ” Kevin McCabbe, hisz õ vette meg a FTC Labdarúgó ZRT-t, mégis úgy látszik csak az ingatlanra megy McCabbe jobbkeze vagyis Szász. Mert az ingatlan az övé, míg a szakosztály, vagyis a FTC Labdarúgó ZRT McCabbe tulajdonában van. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy a Fradinál 2008. márciusában azt mondták, hogy a 2009-es tavaszi (akkor még NB 2-es) szezont már nem az Albert stadionban rendezik. Azóta már a második „csúszáson” vannak túl! De az is érdekes, hogy amíg itt megy a tologatás, hazudozás, addig Diósgyõrben már bontják a stadiont. Debrecenben meg a BL szereplés miatt, de ott is elõbb kezdenek új stadionba mint a Fradinál!

Elküldték Laczkót, hogy orvosi papír nélkül ide ne jöjjön. Nem jött. Most a BL-ben szerepel (Sok sikert!), Bodnár László elsõ útja is a Fradiba vezetett. De a pénzt, amit kért (ami nem volt sok, fõleg egy ilyen kaliberû játékos árához képest) csak három részletben tudták volna utalni. Sorolhatnánk ezeket. De hát aki egy érettségivel rendelkezõ menedzsert (Berki Krisztiánt) bíz meg egy ilyen nagy múltú egyesület vezetésével, az ne várjon csodákat.

Gunnersboy
gif képpel is meglehet oldani, persze átmenet nélkül sima váltakozással gondoltam az egész egyszerû, énis megcsinálnám szivesen csak most az én gépen amin a progik vannak szervizben van

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

flashez nem értek, max php-scripttel tudom megoldani, hogy random kép jöjjön be minden betöltésnél
JimKirk
Ez eleg jo kep!😊 A szep naplemente ad neki egy kis "pokoli" hangulatot😊
Gunnersboy
én is valami ilyesmire gondoltam 😊 vagy akár lehetne animált kép is hogy egykét kép váltakozna 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

JimKirk
Ha megis maradna a te elkepzelesed, akkor legyszives Lipcseit semmikeppen ne hagyd ki a keprol!
JimKirk
En arra gondoltam, hogy valami hasonlot! Te vagy a muvesz, majd te biztos megtalalod a megfelelo kepet! Ez amolyan illusztracio akart lenni, hogy mire gondoltam!
de ennek azért nincs értelme, mert így semmi nincs a kép középpontjában, de majd holnap megcsinálom, ha a többiek is akarják
JimKirk
A csapat mi vagyunk!😄

Ilyesmire gondoltam
banok
<#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asztem a csapat a fontos... 😄
de akkor linkelj képet, hogy mi legyen ott
JimKirk
Azt meg lehetne oldani, hogy Ferenci Pista helyett inkabb a szurkolotaborrol legyen a kep?
banok
kéne 😊

megszûnt a tárhely, ahova fel volt töltve
csináljak újat?
JimKirk
Szerintem a banner is erzi....
Zenszkij
Mi van a bannerrel uraim?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

gercse
köszi a választ

Oncsi
Hétfõtõl

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Magyar Kupa 3.forduló : MTK Budapest II (NB II)–FTC (Soproni Liga)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

gercse
a jövõheti Mtk meccsre mikortól lehet kapni jegyet?

a következõ 4-5 meccs kegyetlenül nehéz lesz DVSC, UTE, MTK, GYÕR<#zavart2>
csak ne essen ki a fradi<#nezze><#ejnye1>

kuzco007
a rósa a jó igazolás, meg joaquin, alcantarát még nem láttuk, a többiek szarok, mamic kifejezetten a MI A FASZNAK??? kategória😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

JimKirk
Hozni kellene mar egy kezpett edzot aki ossze tudja rakni ezt a csapatot! Szerintem az sok mindent megoldana mert egy-ket kivetellel annyira nem rosszak ezek az igazolasok!
Zenszkij
Bobby takarodj, de nem õ nem ad pénzt, hanem a sóher angolok. Fax kivan, igazolni kell, vagy egy nulla lesz az idei évünk, az Forever Ferencváros!!!!!!!!

kuzco007
énse tudtam róla, deee, miaz hogy nem adtak kesst?XD van 8 milliárdunk meg még majdnem duplaennyi az unibettõl és nincs kesünk egy borira aki max 1 milcsi? nevetséges, bobby takarodj!!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

1 jó hír - Megyeri marad

2 rosszabb (nem is tudtam róla) - szerettük volna kölcsön venni Borit és Völgyit, Boriért kellett volna kicsit dellázni, de az angolok nem adtak rá kesst, Völgyit pedig az elõzetes egyeztetések után nem adta oda a Gyõr

+

ki gondolta volna :S

az utánpótlásba is csak az angolokat hozzák
Zenszkij
Nem megy, nem megy. Ferenczi 5 méterrõl mellé fejel...borzalom. A másik gond, hogy az angolok nem hoznak ide épkézláb játékosokat. Fiókcsapatként kezelik a Fradit. Utánpótlás kéne, de amíg az MTK kinevel sok fiatalt, mi egyet se vagyunk képesek produkálni. Gatyába kéne rázni az utánpótlás rendszert, meg ide kéne hozni egy csatárt. Ennyi.

Mor3llo
Ettõl függetlenül szerintem rohadt ötletes 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
még jó hogy a man utd beceneve a vörös ördögök, a liverpoolé csak simán vörösök 😛

Vesztett pontokat tekintve utolsó a Fradi,úgyhogy ideje lenne változtatni,mert nagy gondok vannak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Kár, hogy a nagy örömöd közbe még azt se tudod pontosan, hogy ki kivel jáccik. A Honvéd Gyõrbe jön, tehát max a zöld-fehéreket verhetik meg.

Szar Bayern, szar Bayern :)

JimKirk
Halkabban csattogtass, idaig hallatszik!<#action>
ugye vágjátok milyen lesz a tabella,ha ma a Honvéd megveri a lilákat? az a pápa lesz a 4.,ahol negyed annyi pénzbõl se gazdkálkodhatnak mint nálatok..<#nevetes1> ti meg a 14-15. helyen fogtok állni 😊 gratze!!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

JimKirk
Ha ez sem menne, akkor mar szoltam a modinak, hogy torolje!
0:0 megint<#zavart2>
nem baj ennél csak jobb lehet 5 pont az nagyon gyenge

banok
törölve

JimKirk
Megyeri miket vedett!!!<#ijedt>

Meg mindig nem latom a koncepciot a csapatban...

Nem ertem Davisont miert kell etetni a tv nezoket azzal, hogy 3 csatarral fogunk kiallni. A vegen meg sunyin mosolyogva mondja a riporternek, hogy 4-5-1-et jatszottunk Manic behozatalaig! Egyre ellenszenvesebb ez az angol!
banok
Kaposvár-Ferencváros 0-0 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/411637

gercse
van egy jó kapusunk, de gólt meg nem tudunk lõni...., valami csatárt hozni kéne...

banok
Megyeri miket véd baszki! <#guluszem1><#wow2>

banok

Hello! Vki tud egy streamet a mai meccshez?