23418
-
#16275 Szerintem Ferenczi sem marad... -
Zenszkij #16274 KatasztRósa... -
karajjj #16273 Haber meg Elding még szódával elmegy, ha nincs más... -
Grenzjager #16272 NS tipp most így kezdenénk
Haber - Csizmadia, Dragóner, Tutorics, Stockley - Kulcsár, Józsi, Maróti, Rósa - Ferenczi, Elding
Haber? Rósa? Ferenczi? Elding? ... hmmm
gyenge pontjaink... -
#16271 amúgy persze szépek az új stadion látványtervei,de szerintem egy FTC szurkolónak az is szép lenne,ha mind a 4 oldalt lefednék,és akkor ékszerdoboz hangulata lenne a stadionnak...amíg nem küzd a ferencváros a bajnoki címért,addig fölöslegesnek tartom 20-25 ezres stadiont építeni,így kivülállóként ezt mondom -
Baelint #16270 Új stadion akkor lesz, amikor én építek (hozzáteszem: nekem tökéletesen megfelel a mostani is. Egy tető + némi felújítás és kész. Totál felesleges nekünk hoszonezres aréna egyelőre)
BL meg akkor, amikor újra Borsodi Ligának hívják az nb1-et.
Vicc, idejött McCabe, ígérgetett mindent, erre már a 4. (vagy 5.?) átigazolási szezont járjuk azóta és pénzt egyedül Ferencziért adtunk (plusz Pölöskeyért valami aprót).
-
Grenzjager #16269 pedig lesz új stadion, minden új, új szakmai kommunikációs stáb is lesz, meg BL, meg nemzetközi kupa rossz esetben.... hmmmm na persze
meg még a nép kábítása... ez tény, de azért....
s ha továbbra is tökölés megy, akkor marad a már túlkoros Ferenczi és az Nb2es szintje.. pedig csatár poszton eszméletlen gyengék vagyunk -
Baelint #16268 Ez nem az ns ferdítése, tényleg nincs pénzünk:
"„Még mielőtt bárki is azt gondolná, hogy százmilliókat költhetünk új futballistákra, gyorsan szögezzük le, nagyon be kell osztanom ezt a pénzt. Gondolja, ha dúskálnánk az anyagiakban, akkor ilyen könnyen lemondtam volna Oláh Lórántról? Alaposan meg kellett húznunk a nadrágszíjat, úgy is mondhatnám, kétszer meg kell gondolnunk, mire, illetve kire költjük a pénzünket” – mondta Prukner." -
#16267 Prukner László a Nemzeti Sportnak adott interjúban elárulta: volt kaposvári játékosa, Oláh Lóránt aligha követi őt az Üllői útra, mert hiába vetődött fel a neve az erősítések között, leigazolása túl nagy kiadást jelentene. Sőt, a mostani anyagi helyzetben egyetlen labdarúgóért sem tudnak milliókat áldozni.
forrás: nso
biztos drága egy oláh lóránt ez a szar nso már megint nem tudja mit írjon -
Grenzjager #16266 Lórit nagyon szeretném ha jönne, de ahogy nézem nincs róla szó....
:( -
#16265 Oláh nem kell Pruknernek? -
#16264 induljuk a legelején és vizsgáljuk meg a kizárást:
"Legfelsőbb Bíróság: jogtalan volt a Fradi kizárása" -
karajjj #16263 A pepsifoci.hu információi szerint újabb játékost hoz magával Kaposvárról Prukner László a Ferencvároshoz. Úgy tudjuk, a két klub között megszületett az egyezség a brazil balhátvéd, Junior átigazolásáról, így a légiós megszerzését a jövő hét elején hivatalosan is bejelenthetik a Fradinál. -
#16262 a következő szezonban hátha nagyobb szerencsénk lesz a bajnoki fordulókon,és nem csak álom maradna a nemzetközi porond -
isi #16261 klubsznítől függetlenül maximális tiszteletem!
szlovákia egy múló állapot. -
#16260 100% Magyar! -
Solt #16259 Nagyon csípem Igort! -
#16258 miért,talán nem így volt? -
kedvencem volt, amikor itt volt :), szimpatikus nyilatkozat -
Grenzjager #16256 Szkukalek Igor a magyarságról -
Grenzjager #16255 legyünk jó indulatúak, s megpróbálok diplomatikus lenni...
a média agymosási tevékenysége párosul egy már természetesnek tűnő magyar közönnyel -
#16254 Végre megtudtam, hogy egy átlagember mennyit tud a Fradi körüli dolgokról. Ezt a médiának köszönhetjük?
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195997994&no=3841 -
Grenzjager #16253 Tutorics hosszabbított :))
-
#16252 vele együtt mehetnél te is ;) -
#16251 /ban -
#16250 /ignore -
#16249 gondoljuk már végig.ugyan miért is maradna? -
Zenszkij #16248 Adják kölcsön nekünk :D. -
Grenzjager #16247 A görög exedrasports.gr értesülései szerint Megyeri Balázs, a Ferencváros kapusa nagyon közel áll ahhoz, hogy a görög Olympiakosz Pireusz játékosa legyen.
A lap azt írja, hogy a görögök Nikopolidisz utódját keresik, akinek még egy év van hátra a szerződéséből. A lap azt is tudni véli, hogy amennyiben a pireusziak megszereznék Megyerit, rögtön kölcsönadnák, hogy minél több tapasztalathoz jusson. (nb1.hu)
Na ő nagy érvágás lenne ha elmenne.
A szintén fiatal kapus Gróf nem nálunk folytatja, hanem a marad a brit szigeteken.
-
Grenzjager #16246 "Hypósné írta
Elküldve: 2010.06.12. 10:30:
Sziasztok!
Ferinek stagnál az állapota, jelenleg sajnos kritikus de nincs rosszabbodás és EZ a fontos!!!!! Egyelőre nem szállítják sehova,szó sincs róla, Fehérváron nagyon jó kezekben van, mindent megtesznek érte! Drukkoljatok Neki,kérek mindenkit, hogy imádkozzon!!!
Köszönöm:Gabi" (FSZSZ fórumról) -
#16245 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
barni barni.... -
karajjj #16244 Maróti is aláírt
amúgy... -
karajjj #16243 :S jobbulást neki! -
#16242 Régebben sokat láttam kint, egyszer még segített is gyorsabban bejutni. Jobbulást. -
#16241 mielőbbi jobbulást :S -
Grenzjager #16240 ...
Egészséget s szerencsét neki -
Solt #16239 Uhhhh... jobbulást neki! -
isi #16238 Hypós Feri agyvérzéssel fekszik kórházban, állapota kritikus, jobbulást neki! -
karajjj #16237 Sisa megy Kaposvárra Prukner helyére, szerintem jól döntöttek -
#16236 Nem tul goleros