Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon remélem, hogy az újpestet megütjük vagy legalább egy döntetlent játszunk velük

4-2re megvertük a Kecskemétet

Mamic 2x, Pisanjuk, Adnan góljaival

jó meccs volt, bár a védelmünk az valami fenomenálisan katasztrófális volt

5 ponttal vezetüjük a csoportot

Mamic jó volt, látszik egyre jobban, hogy többet kellene játszani "fontosabb" meccseken is, Haber sem volt rossz, egyértelmû h neki kellene legyen az elsõ számú kapusnak amíg Megyeri nem lesz itt

Ligakupa:FTC-KTE 4-2
Habernek volt pár jó védése.Mamic(2),Pisanjuk,Adnan gól rúgott.
Ha netán Ferenczi mellé(a Soproni ligába) még 2 csatárt berakna Bobby akkor lehet eredményesebben játszanánk...de ez az egy csatáros felállás nagyon gáz.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Szerencsénk volt. Még így is, röhej, de ez van. MErt Megyeri védett. Németh Krisztián az AEKbõl, valamint tõlünk Tóth Bence és Megyeri Balázs vasárnapi bajnokik miatt, õk 3an csak már Egyiptomban csatlakoznak a kerethez. S ez hatalmas szerencse volt, mert érzitek, hogy mi lett volna ha a Holczer véd, vagy ha a máltai válogatott kapus, a Sheffieldbõl kölcsön kapott csere-csere kapus (aki az Albert-stadionban már bemutatkozott, NB III: FTC II-Gyöngyös 0-1) véd.

MEGYERI BALÁZS: - Óriási megtiszteltetés számomra, hogy Magyarországot képviselhetem egy világbajnokságon, nincs ennél nemesebb dolog egy labdarúgó életében - nyilatkozta Megyeri. - Hogy mennyi lehetõséget kapok, illetve, hogy kapok-e egyáltalán, azt nem tudom, de készen állok a bevetésre. Sajnos legalább két bajnokit ki kell hagyjak, köztük az Újpest elleni bajnokit is. Ez persze nem jó, de valamit valamiért.

Lélektelen a csapat?...... ez még enyhe kifejezés...
Már megint Lipcsei tartotta össze a csapatot. Ez jelzés értékû. Hogy ki Õ és mit tett eddig a Fradiért. Bobby-nak -elég késõn - ez csak most jut el a tudatáig... de legalább eljutott.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Gyengék, de ezen nem tudunk mi változtatni. Fiatalok kellenek, nem ilyen külföldi béna izék, nem is értem hogy gondolják ezt komolyan az angolok, Joaquin...rettenet gyenge...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kaplan
Úgy látom nem értetted meg a lényegét amirõl beszéltem. 😊
Ettõl függetlenül remélem te se gondolod, hogy ez a csapat(?) bármilyen szinten is játsza a futballt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

még jó jamaikai...
Egyébként így van. És az "õsfradisták" is szarok sajna. Balogh ma még egész jó volt, de Dragónert pl. a legritkább esetben látnám benn szívesen. Lipcsei - hát eeeegen. Tiszteletbõl inkább nem mondok semmit.
Morrisont haza kellene küldeni Afrikába gyapotot szedni....nem ért a focihoz.Átpattan rajta a labda béna...f.sz.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Zenszkij
Nem azért kell drukkolni a csapatnak mert rossz vagy jó csapat, hanem azért mert ez a Fradi! Hajrá fiúk!! Paul Shaw meg se moccant a szabadrúgásnál, szemmel védte!!

Kaplan
Egy bajom van ezzel a fradival, hogy iszonyatosan szar. Egyszerûen képtelen vagyok azonosulni az ilyen se íze se szaga játékosokkal, nulla taktikával, borzasztó volt nézni. A focit egyértelmûen a Debrecen mutatta be a mai meccsen, megérdemelten nyertek, grat..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthew Prosac
úgytûnik kapusnak jött be 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
Ott az i-n a pont.

sb1
gyönyörû ba***meg...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
na, beáll show
3 csatárral csak találunk gólt

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ez viszont sehol nem volt les:\
sb1
mekkora gólt kaptunk
mondtam, hogy feka betalál nekünk

2-1...csak nagyobb ne legyen, már azon imádkozom...

basszus...
sb1
megyeri nagyszerû formában van, ennek köszönhetjük jelenleg, hogy nem 3-1 en áll a mutató.

banok
geci jó kapusunk van édeseim 😄

sb1
Most nagyom nyom a loki, ezt nem lehet végig kibírni így...

sb1
Ezt a 11-est megköszönhetjük Balogh-nak...a francért adta el a labdát..és hogy! Köszönet Megyerinek a védésért !! 😄

sb1
1-1
Kritikus 10 perc jön, mert ha most kapunk még, akkor kitömnek...

JimKirk
Eddig minden ok!😊
Fabio Capello
nekem mondod? 😄

sb1
Biza, parádés... hízik az ötven euróm 😄

sb1
Joaquín beadás Ferenczi gól...de jó ezt leírni 😄

banok
Pista fejelt 😊

tippmix😄

gól

ez de szép volt: )
sb1
Steam az esti meccsre: ÉLÕ

Gyerekek...ha az MTK II ellen 2 gól kapunk....ne reménykedjünk.Én már egy X-el is nagyon boldog lennék.

banok
lehet, hogy sok sérültjük van de nekik van messze a legerõsebb keretük a bajnokságban! baromi nagy rotációs lehetõségük van.

én is raktam X-re is meg gyõzelemre is, mindkettõ csinosan hoz a konyhára: )
Fabio Capello
Lehet, hogy jobbnak tûnik a Loki, de számítsuk bele, hogy egy elég kemény angliai meccsük volt a héten, és van pár sérült kulcsemberük is. Mindenesetre megraktam a Fradi-gyõzelmet, ha bejön, lesz nagy szakítás 😄

szerintem 4:0 kikapunk

Zenszkij
6.5, ha nyerünk, bwin gyilkos meccs lesz!

JimKirk
Durva!😞
sb1
Azért én megraktam 25/25 eurót az x-re, és a gyõzelemre 😄 Ha bármelyik is bejön, már jól jártam, mind érzelmileg, mind anyagilag 😄

frissített a bet and win
😞😞(((

A bwin oddszai
1: 1.43 X: 4.00 2: 6.50

Az angol tréner amúgy Ferenczit azért pihentette az mötöká2 ellen, hogy jó formában legyen a DVSC ellen. Kíváncsi vagyok hány gólt fog lõni, hány gól passzt ad a Liverpool ellen lehet egy csöppet megfáradt debreceniek ellen....

vannak sérültek a Lokinál is, nem múlt el nyomtalanul a Liverpool elleni meccsük.

"Bodnár Lászlónak a bokájával van probléma, Mészáros Norbert a combemelõ-izmával bajlódik, Kiss Zoltánnak a térde fáj, Luis Ramos pedig combizom sérülést szenvedett, tehát õk nem valószínû, hogy tudnak játszani vasárnap. Szintén nagy érvágás, hogy a Rudolf Gergely továbbra is maródi, de Szélesi Zoltánra és Máté Péterre sem számíthatunk."(dvsc.hu)

KAPUS TÉMA:
na a vicces máltai kapus fog védeni a Debrecen ellen.....
utoljára mikor játszott egyáltalán? jhaaa a máltai válogatottban... bravó....
mellette ott van Holczer, õ tavaly és idén is bizonyított már a az nb2es csapatok meg a Vasas ellen.... bravó
Megyeri meg U20as válogatott keretben... persze szóhoz sem fog jutni Gulácsi(Liverpool) mögött.
Berki Krisztián, az FTC. zRt. vezérigazgatója a Ferencváros mai sajtótájékoztatóján elmondta, a hétvége folyamán találkozik Terry Robinsonnal, akitõl a keret megerõsítését kéri majd, elsõsorban magyar játékosokkal. A vezetõ továbbra is elérhetõnek tartja csapatunk számára az 1.-5. hely megszerzését a bajnokságban. -Terry Robinsonnal, aki a klubban a szakmai munkáért felel, hétvégén találkozok, és megteszem a javaslataimat neki. Elsõsorban a keret megerõsítését kérem majd, méghozzá magyar futballistákkal. Az idény elõtt kitûzött 1–5. hely megszerzését továbbra is elérhetõnek tartom, de a télen mindenképpen új játékosokat kell igazolnunk – idézte Berki Krisztián szavait az MTI. (ftc.hu)

- ezek készek... Mind szép nyilatkozat. Még hányszor sütik el, hogy megerõsítik a keretet??? Sokszor... S megerõsítették? Nem....
most jöttek rá hogy fika a keret? eszméletlen....
aki látta pl a Hertha elleni edzõmeccset (én marharépa kifizettem a 2.600Ft belépõt..micsoda baráti árak... s néztem a stadion ugyan olyan gány mint 2-3 éve .... s a csapat is....

Nightwish006
Hát jó, nem vonom kétségbe igazad (😄). Amúgy ennyire részletesen nem érdekeltek a fradi hírek, engem csak bodnár érdekelt. Laczkóról eltudom képzelni, volt már nálatok, így gondolom szivesen visszament volna. cu vasárnap @ oláh gábor;>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Oké bocsi elkúrtam.:S

Oncsi
Olvastam interjút Berkivel,azt mondta ,h neki nicnsen beleszólása aszakmai ügyekbe .....(viccc) meg téeln erõsíteni akar magyar futbalistákkal !!!

Berkt most amugy jobban leköti Kapocs Zsókával való kavargatása,több újság cimlapján is virít ez a veréb...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
Az Novák Dezsõ volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

2009. szeptember 20. Soproni Liga, Magyarország17:30

Debreceni VSC 1.60
X 3.60
Ferencvárosi TC 4.75

--->>
jelzés értékû a bet and win oddsai.... 😞

Egy Varga Zoltán típusú edzõ kéne nekünk.Anno a BL fõtáblájára tudott jutni a csapat vele....