23418
  • Takezó
    Ez a Pölöskei fiú nem tűnt tehetségesnek tavaly az első csapatban, de a minap nagyon bátran játszott, olyan cseleket próbált be (többnyire sikerrel), hogy csak na. Szeretem az ilyen szórakoztató játékosokat, persze főleg, ha hasznosak is: )
  • bakkerman
    én is megnéztem a meccset,sport1-en,mondom kiváncsi vagyok már az "új" Fradira,mit hoz ki Prukner belőlük,és én kellemeset csalódtam,volt elképzelés,néhol már a kreativitás,és a szép játék is felfedezhető volt,és maga az a tény,hogy ezekkel a 18-19 éves,nb2-es,nb3-as pléjerekkel felálló Fradi egész meccet kontrollálta,úgy hogy a Pápa kezdő 11-e majdnem a tavalyi volt,szal a legerősebb felállásban játszottak
  • gercse
    Duna Tv este 7
  • A tumi
    A sport1 adja ma a meccset?Ha igen akkor hány órától?A műsorfüzetükben nem szerepel.
  • Grenzjager
    Balog amúgy nagy valószínűséggel Iránban folytatja
  • Láma!
    pontosan:D
  • geo91
    kinek a pap, kinek a papné :D
  • Mor3llo
    örülök, hogy visznek bele egy kis pirosat a nemzeti színek miatt...annak már kevésbé, hogy ez a bolgár zászló színösszeállítása:D
  • Láma!
    szerintem egyáltalán nem:D

pont hogy elronditotta:D
  • geo91
    így a pirossal kiegészülve egész tűrhető a mezetek :D
  • Gunnersboy
    Mester tavaly az NB2ben védett, Vattai NB3, Fülöp NB2, Rodi NB1, Sváb NB3, Szabó NB3, Pisanjuk NB2, Papp NB3, Nyilasi NB3, Bölcsföldi NB3, Peszmeg NB3, Pölő NB2, Kovács NB2.....
  • A tumi
    Bocsi az előbbiért.....közben már visszaolvastam!:)
    Hajrá Fradi!!!!!!
  • A tumi
    A pénteki meccset leadja valamelyik tv csatorna élőben?
  • Grenzjager
    Az NBIIesek voltak ja :D:D:D:D

FTC: Mester - Vattai, Fülöp, Rodenbücher, Sváb (Szabó R., 74.) - Pisanjuk, Nagy P. (Berdó V., 77.), Papp M. (Nyilasi B., 46.), Bölcsföldi (Peszmeg, 64.) - Pölöskey, Trakys (Kovács I., 58.)
  • Gunnersboy
    csak nekem tünt fel hogy kb az NBII-es csapatunkkal játszottunk úgy döntetlent a pápa legjobb csapatával, hogy a 90perc nagyrészében mi irányitottuk a játékot?
  • Láma!
    gyere ki meccsre, akkor kritizálj:D
  • Takezó
    Ezek a fiúk ugye nem játszanak majd sokat a bajnokságban. Cserébe az idénnyitón láthatod majd a felívelgetős játékot a jobb játékosoktól: )
  • sb1
    Első félidő alapján...legalább van valami ötlet a játékban, nem csak a folyamatos felívelgetések..viszont sajnos a játékosok tudása harmatgyenge...4-5. hely acél? kivel? örülök, ha az első 8-ban benne leszünk így...
  • Láma!
    köszi srácok!
  • sb1
    Sport 1 adja élőben!
  • Solt
    Sport1 adja úgy tudom...
  • Láma!
    adja valamelyik adó?
    esetleg stream?
  • sb1
    "Ferencváros: a litván gólkirály ma pályára léphet a Ligakupában
    Valdas Trakys ideiglenes játékengedélyt kapott a Magyar Labdarúgó-szövetségtől, és várhatóan pályára lép a Ferencváros soraiban a Lombard Pápa elleni ma esti Ligakupa-mérkőzésen – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
    A 31 éves, tavaly litván gólkirályi címet szerző csatár megérkezett Budapestre, de szerdán délelőtt még nem edzett a csapattal – adta hírül az ftc.hu. A Pápa–Ferencváros Ligakupa-mérkőzés 17.30-kor kezdődik a pápai Perutz Stadionban."-NSO

Kiváncsian várjuk...
  • JimKirk
    lehet = lenne
  • JimKirk
    Ha igen, akkor nem lehet rossz igazolas hiszen tavaly 26 golt lott tehat jo formaban van!:)
  • JimKirk
    Valdas Trakys ?
  • Oncsi
    2009-es litván gólkirály érkezett ma próbajátékra...
  • Grenzjager
    s közben ahogy nézem a debreceniek szenvedését, azt kell hogy mondjam, nagyon szerencsénk van hogy a litván kapus egy hazug prosti, mert az még hagyján hogy nem hozzánk írt alá, mert ugyan labdaszedő is kell, de a másik meg az hogy eszméletlen tré kapus, látván az észtek góljait.
  • sb1
    Remélhetőleg bajnokságban azért acélosabbak leszünk....
  • karajjj
    ámen :DDD
  • Grenzjager
    :))))))))))
  • gabber_saviola
    "A meccs jelenete: Volt egy arc, hozott egy zöld-fehér vuvuzelát, aztán néha fújkálta. Egy Fradihokis pólós srác odament hozzá és kérdezi:
    - Elnézést, az egy vuvuzela?
    - Igen.
    - Akkor megkérhetnélek, hogy ne rontsd el a többiek szórakozását azzal, hogy ezt a szart fújkálod!

:D"
  • bakkerman
    mondtak árat magyar fociban? :O mik fordulnak elő
  • Matthew Prosac
    ő egy elég jó kapus!!!
  • Láma!
    Lajos 37!!! éves...
    nehogy már rá épitsünk egy csapatot:)
  • banok
    Jaja egy egész fiatal szlovén kapusunk let
  • Oncsi
    szlovén 2+1év
  • Grenzjager
    Szűcsért 8 milla HUF-ot kér a lombard pápai Bíró Petya.... de ő inkább neeeeeeeee jöjjön...

szerintem külföldi lesz a kapus
  • Oncsi
    Prukner László honlapunknak beszélt az ausztriai edzőtáborozásról, az új játékosokról és a tervekről.
    - Köszönetet kell mondani a menedzsmentek, hiszen Hencsén és Auszriában is kiváló környezetben készülhettünk. A csapat átalakulóban van, de a váltás nem megy egyik napról a másikra, mivel nem vagyunk varázslók. Úgy érzem azonban, hogy megfelelő ütemben haladunk, van még több mint másfél hetünk, hogy kialakuljon a csapat. Az edzőtáborban azt láttam, hogy egységesek vagyunk, mindenki becsülettel elvégezte a munkát.
    Ami az elkövetkező napok legfontosabb tennivalóit érinti: kapust és csatárokat szeretnénk igazolni. Mester Tamás klubjával már megállapodtunk, rá úgy tekintünk, mint a jövő emberére, de úgy tűnik a jelen kapus gondjainkra is megtaláltuk a megoldást. Nevet egyelőre még nem mondanék, pár napon belül minden kiderül.

Kapus sztem nagy név lesz,azért ez a titkolozódás...(Vidiből Sebőknek örülnék,mert ott 2.számű kapus lett idén)
  • Grenzjager
    :D:D:D:D
    bár most a mester Kakas, a kapuedző Mester felett :))))