23418
-
Takezó #16436 Ez a Pölöskei fiú nem tűnt tehetségesnek tavaly az első csapatban, de a minap nagyon bátran játszott, olyan cseleket próbált be (többnyire sikerrel), hogy csak na. Szeretem az ilyen szórakoztató játékosokat, persze főleg, ha hasznosak is: ) -
#16435 én is megnéztem a meccset,sport1-en,mondom kiváncsi vagyok már az "új" Fradira,mit hoz ki Prukner belőlük,és én kellemeset csalódtam,volt elképzelés,néhol már a kreativitás,és a szép játék is felfedezhető volt,és maga az a tény,hogy ezekkel a 18-19 éves,nb2-es,nb3-as pléjerekkel felálló Fradi egész meccet kontrollálta,úgy hogy a Pápa kezdő 11-e majdnem a tavalyi volt,szal a legerősebb felállásban játszottak -
#16434 Duna Tv este 7 -
A tumi #16433 A sport1 adja ma a meccset?Ha igen akkor hány órától?A műsorfüzetükben nem szerepel. -
Grenzjager #16432 Balog amúgy nagy valószínűséggel Iránban folytatja -
#16431 pontosan:D -
geo91 #16430 kinek a pap, kinek a papné :D -
#16429 örülök, hogy visznek bele egy kis pirosat a nemzeti színek miatt...annak már kevésbé, hogy ez a bolgár zászló színösszeállítása:D -
#16428 szerintem egyáltalán nem:D
pont hogy elronditotta:D -
geo91 #16427 így a pirossal kiegészülve egész tűrhető a mezetek :D -
#16426 Mester tavaly az NB2ben védett, Vattai NB3, Fülöp NB2, Rodi NB1, Sváb NB3, Szabó NB3, Pisanjuk NB2, Papp NB3, Nyilasi NB3, Bölcsföldi NB3, Peszmeg NB3, Pölő NB2, Kovács NB2..... -
A tumi #16425 Bocsi az előbbiért.....közben már visszaolvastam!:)
Hajrá Fradi!!!!!! -
A tumi #16424 A pénteki meccset leadja valamelyik tv csatorna élőben? -
Grenzjager #16423 Az NBIIesek voltak ja :D:D:D:D
FTC: Mester - Vattai, Fülöp, Rodenbücher, Sváb (Szabó R., 74.) - Pisanjuk, Nagy P. (Berdó V., 77.), Papp M. (Nyilasi B., 46.), Bölcsföldi (Peszmeg, 64.) - Pölöskey, Trakys (Kovács I., 58.) -
#16422 csak nekem tünt fel hogy kb az NBII-es csapatunkkal játszottunk úgy döntetlent a pápa legjobb csapatával, hogy a 90perc nagyrészében mi irányitottuk a játékot? -
#16421 gyere ki meccsre, akkor kritizálj:D -
Takezó #16420 Ezek a fiúk ugye nem játszanak majd sokat a bajnokságban. Cserébe az idénnyitón láthatod majd a felívelgetős játékot a jobb játékosoktól: ) -
#16419 Első félidő alapján...legalább van valami ötlet a játékban, nem csak a folyamatos felívelgetések..viszont sajnos a játékosok tudása harmatgyenge...4-5. hely acél? kivel? örülök, ha az első 8-ban benne leszünk így... -
#16418 köszi srácok! -
#16417 Sport 1 adja élőben! -
Solt #16416 Sport1 adja úgy tudom... -
#16415 adja valamelyik adó?
esetleg stream? -
#16414 "Ferencváros: a litván gólkirály ma pályára léphet a Ligakupában
Valdas Trakys ideiglenes játékengedélyt kapott a Magyar Labdarúgó-szövetségtől, és várhatóan pályára lép a Ferencváros soraiban a Lombard Pápa elleni ma esti Ligakupa-mérkőzésen – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
A 31 éves, tavaly litván gólkirályi címet szerző csatár megérkezett Budapestre, de szerdán délelőtt még nem edzett a csapattal – adta hírül az ftc.hu. A Pápa–Ferencváros Ligakupa-mérkőzés 17.30-kor kezdődik a pápai Perutz Stadionban."-NSO
Kiváncsian várjuk... -
#16413 lehet = lenne -
#16412 Ha igen, akkor nem lehet rossz igazolas hiszen tavaly 26 golt lott tehat jo formaban van!:) -
#16411 Valdas Trakys ? -
#16410 2009-es litván gólkirály érkezett ma próbajátékra... -
Grenzjager #16409 s közben ahogy nézem a debreceniek szenvedését, azt kell hogy mondjam, nagyon szerencsénk van hogy a litván kapus egy hazug prosti, mert az még hagyján hogy nem hozzánk írt alá, mert ugyan labdaszedő is kell, de a másik meg az hogy eszméletlen tré kapus, látván az észtek góljait. -
#16408 Remélhetőleg bajnokságban azért acélosabbak leszünk.... -
karajjj #16407 ámen :DDD -
Grenzjager #16406 :)))))))))) -
#16405 "A meccs jelenete: Volt egy arc, hozott egy zöld-fehér vuvuzelát, aztán néha fújkálta. Egy Fradihokis pólós srác odament hozzá és kérdezi:
- Elnézést, az egy vuvuzela?
- Igen.
- Akkor megkérhetnélek, hogy ne rontsd el a többiek szórakozását azzal, hogy ezt a szart fújkálod!
:D" -
#16404 mondtak árat magyar fociban? :O mik fordulnak elő -
#16403 ő egy elég jó kapus!!! -
#16402 Lajos 37!!! éves...
nehogy már rá épitsünk egy csapatot:) -
#16401 Jaja egy egész fiatal szlovén kapusunk let -
#16400 szlovén 2+1év -
Grenzjager #16399 Szűcsért 8 milla HUF-ot kér a lombard pápai Bíró Petya.... de ő inkább neeeeeeeee jöjjön...
szerintem külföldi lesz a kapus -
#16398 Prukner László honlapunknak beszélt az ausztriai edzőtáborozásról, az új játékosokról és a tervekről.
- Köszönetet kell mondani a menedzsmentek, hiszen Hencsén és Auszriában is kiváló környezetben készülhettünk. A csapat átalakulóban van, de a váltás nem megy egyik napról a másikra, mivel nem vagyunk varázslók. Úgy érzem azonban, hogy megfelelő ütemben haladunk, van még több mint másfél hetünk, hogy kialakuljon a csapat. Az edzőtáborban azt láttam, hogy egységesek vagyunk, mindenki becsülettel elvégezte a munkát.
Ami az elkövetkező napok legfontosabb tennivalóit érinti: kapust és csatárokat szeretnénk igazolni. Mester Tamás klubjával már megállapodtunk, rá úgy tekintünk, mint a jövő emberére, de úgy tűnik a jelen kapus gondjainkra is megtaláltuk a megoldást. Nevet egyelőre még nem mondanék, pár napon belül minden kiderül.
Kapus sztem nagy név lesz,azért ez a titkolozódás...(Vidiből Sebőknek örülnék,mert ott 2.számű kapus lett idén) -
Grenzjager #16397 :D:D:D:D
bár most a mester Kakas, a kapuedző Mester felett :))))