Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Haber véd. Ennek azért örülök, sokat számíthat a rutin egy ilyen rangadón. Végre Fitos is kezdõ, ez szintén pozitívum.

Szar Bayern, szar Bayern :)

na most mondták, hogy már a megyeri úton ellenõrzik, hogy a vendégszektorba szólnak-e a jegyek, szóval hazai jeggyel vendégszektorba nem lehet bemenni, sem pedig fordítva
a sport1 nagyon hangol a dologra 😄
JimKirk
DERBI!!!

Irigyelem azokat akik kitudnak menni!<#eljen>
<#nevetes1>

JimKirk
<#eljen><#violent>
Láma!
érted a topik lényegét jol van 😄

KINEM UGRÁL, SZAR ÚJPESTI HEJ,HEJ!!!<#eplus2>

mert máshovan nem engednek be vele pl 😄
Gunnersboy
Anglia: két év nyolc hónap börtönt kapott a volt FTC-légiós

A leicesteri bíróság két év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte Jordan Robertsont, a Sheffield United labdarúgóját, aki kölcsönben a Ferencvárosban is futballozott.

Mint ismeretes, a 21 éves játékos 2008 karácsonyán halálos kimenetelû autóbalesetet okozott, melyben egy ötgyermekes családapa volt az áldozat.

Robertson – akit mellékbüntetésként öt évre eltiltottak a vezetéstõl – elismerte a bûnösségét.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

holnap remélem nyer a fradi ha öngóllal az se baj

Láma!
én féltem a srácot... ilyen meccsen bemutatkozni...:S

kuzco007
ez a sok rendõrös szarság meg, össz 1800an lesznek...szall

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

kuzco007
ki mondta, hogy a hazaiba megyünk hazai jeggyel? miért hiszi mindenki ezt?

am meg a Hermány Bence bemutatkozik, reméljük gyõztes csapat tagjaként, úgyh megfog egy tizit a 90edik percben 2-1-es Fradi vezetésnél😊

JimKirk
Vazz...
Megyerit nem engedik vissza a csapathoz

banok
szombatb 17.30-kor kéne bankotrabolni... <#ravasz1><#vigyor5>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
A rendet pedig annyi rendõr biztosítja majd, amennyire nem volt még példa a magyar labdarúgás történetében. <#ravasz1>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
JimKirk
Sajnos az az angol modit akarjak bevezetni otthon is! Azt tolem ne varjak el, hogy uljek a szeken mint egy szinhazban es neha egy jobb megmozdulasnal megtapsoljam a csapatot! Ez nem szurkolas...😞
Itt a Genk meccsein is van max. 400-500 ultra akik a kapu mogott allva enekelnek, szurkolnak de a tobbi 20 ezer csak uldogel neha tapsol egyet, karomkodik! Pirotechnikai eszkozok egyaltalan nincsenek....

OFF:
Nagyon jo az alairasod!<#worship>
ON:
Láma!
gondolom azért mer megin a fradit büntették meg tetemes mértékben.

a piro UEFA szinten tilos évek ota, és ezt vette át az MLSZ is.

bár mi lesz a városszéli álomgyárban, meg lesz büntetve a Fradi. Ez kell a népnek, ez kell az MLSZnek, ez kell mindenkinek, ebben sz** index cikkben is miért a Fradi van a címben?

....csak egy meccs lesz a héten 😊)) Meg miért csak a Fradi van hozzáadva "címkeként/tagként", Videoton? Újpest?.... 😊))) szal büntetni fognak, biztos, ez 10000%.

Az MLSZ meg elmegy a.........

a pirotechnikai eszközök mióta gond? Magyarországon az a cél, hogy az legyen a látványos szurkolós, hogy mindenki ülve szurkol, sapkát hordani tilos, felállni tilos, gólnál lehet örülni, különben nem, és tapsolni is lehet, magyarsághoz köthetõ szimbólumok tilos, vélemény nyilvánítás tilos.... ez a cél.... MOCSKOs MLSZ

Láma!
épp mondtam kollégának tegnap, sport1-en megnézzük a meccset, aztán indexen az utcai harcokat😄

amugy meg no comment:
bünti again...

Információink szerint már száznál is több ferencvárosi váltott belépõt tegnap délelõtt óta a hazai szektorok valamelyikébe (a vendégjegyek pillanatok alatt házon belül elfogytak, hivatalos értékesítésre a pénztárakba mindössze 50 darab belépõ jutott...). 150 (!) sajtó-akkreditációs kérelemnek adtak helyet a Újpest Fc illetékesei a sajtósoknak, így több újságíró már be sem fér a meccsre. Egyébként a hazaiak "D-lelátójára" is minden jegy elkelt, telt ház várható és távolról sem békés teadélután. Igaz, ez a "veszély" eddig sem állt fenn... (barikad.hu)

Tel tház lesz az tuti..😛 Az lesz a meccs a héten 😄
(telt ház úgy értendõ, hogy szektorok lesznek lezárva, így az 11.500 fõ lesz)

A jegyárak:
Tribün: 4000 Ft
A Terasz: 3500 Ft
B Terasz: 3000 Ft
D Lelátó: 2500 Ft ELFOGYOTT
Vendégszektor: 2500 Ft ELFOGYOTT
A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek valamennyi hazai szektorban ingyen.

Állítólag megint tárgyalnak a jegyekrõl a lilákkal. E konkrét ügyben amúgy szó nem érheti a lilákat 1350 jegy helyett 2000-et küldtek. Miután semmi pénzük sincs, õk valszeg adnának, más kérdés, hogy ezt a kékek nem fogják támogatni.

A hazaiak közé bemenni?
Csak akkor tegyétek el ha megtudjátok védeni magatokat, csak akkor viseljetek zöld-fehér színeket. S ha nincsenek is zöldfehér motívumok is veszélyes a hazaiak közé menni. Sokakat arcról is ismernek, felismerhetnek. S most nem a steaua ellen tûrik a lilák az õ szemszögükbõl, tehát sok jóra nem számítsatok.

Olyan ember akinek van jegye, de bármi (baleset, családiügy, meló) mindig közbe jöhet, s mindig volt olyan, lesz olyan, és van is, akinek van jegye, de nem tud menni. Most is KELL hogy legyen! Csak rohadtul résen kell lenni, megfelelõ helyeken. Jó idõben, jó helyen.

ha jól tudom annak a 900-1000nek is nagy részét akkor értékesítették....

mindenesetre most nem lennék nepper a népligetben, mert ki lenne az aki árulná a jegyet 10-15ért.... elvesznek tõle mindent 😊)) alap s megérdemli.

kuzco007
én fél9tõl 5 órát álltam sorba haverokkal, de hallottam volt aki reggel 7re jött ki és nem kapott jegyet...hát 9.30tól 10ig elfogyott 1000 jegy, hoztak még 100at(!) délután 2kor, majd miután azis elfogyott, közölték, hogy nincs több és kinek ment a maadék 900? az fszsz-nek, pedig az ultrák is nyugodtan sorban állhattak volna😊

noh mind1, mi újpesten hazaiba beszereztük, mint ahogy számos más társunk is. ennyi HAJRÁ FRADI!

nem jártunk sikerrel mi sem.
no comment az egész....

mukika
szánalmas volt egyszerûen... én csak délre értem oda és kettõ és fél órát sorba álltam feleslegesen. nehogy már 2x10 perc alatt (annyit volt összesen egész nap nyitva a pénztár kb) elfogyjon 2000 jegy... röhej. valakik ezen sokat keresetek.

sajnálom akik fél napot sorba álltak feleslegesen.

itt kéne elõször is rendet tenni.

én még meló, de már félek, mert cimbim kikapcsolva, v lemerült... de kurva rosszak a hírek...

hogy minek örül az FTC vezetése már egy Fradistát sem érdekel.... A vezetõség bizonyított!!!!

amúgy meg árulják normálisan a jegyeket!!!!!!
1, számla nélkül ? ?!?!?!?!!?!?! öhöm....
2, Tónibá többször is egy embernek adott 15-20 jegyet........
sz FTC vezetõsége szerint tíz perc alatt adtak el kb ezer jegyet...... a vezetõségnek köze nincs a FERENCVÁROS szurkolókhoz

"Az FTC vezetõségének nincs rálátása a jegyek értékesítésére"..... akkor mire van rálátása?
kurva sokan reggel 8-9tõl álltak sorba a jegyért....
A bérlet árát úgyis emelni fogják, ha van balhé azért, ha nincs balhé akkor meg azért.. Ami pedig a stadionon kívül történik ahhoz semmi köze sincs intézményileg a Ferencvárosnak és az Újpestnek sem.

Arra szintre képtelen eljutni az FTC vezetése,hogy aki 3 éven keresztül végigszopta az NB2õt, és most is bérletes, akkor legyen már annyi kedvezménye, hogy legyen elõvásárlási joga. Minthogy Angliában., vagy Romániában. Elsõ nap csak a bérletesek vehetnek jegyet, s utána a többi szurkoló, meg a sok divatszurker és jegyüzér/nepper.

Láma!
aztán ha tavasszal ezek miatt (is) emelik a bérletárakat, akkor hõbörög a csürhe, hogy lehuznak az angolok...

Kaplan
"A pályán kívül garantált a "mûsor"."

Valószínûleg a klubvezetés örülni fog az újabb milliós büntetésnek 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kezdek azért lenyugodni.... Respect PAKS 😊))))
mindegy hogy mi lesz már, mindenki csak A DERBYre vár !!! 😊)) Õk is. A pályán kívül garantált a "mûsor".

A csapat, meg a vezetõség.... Dragó nagyon fog hiányozni, bosszantó, hogy egy ilyen pitiáner ügy miatt nem áll ki mellette a vezetõség. Ez jelzés a jövõre. A vezetõségben nincs egy Fradista sem!!! S ezektõl nem várjunk semmi jót. A csapatban is alig akad Fradista. Kérdés hányan érzik át a meccs tétjét. Én nem nézem ki "ezekbõl", hogy különbséget tudnának tenni egy Újpest vagy egy Haladás elleni meccs között. A ZTE elleni hazai meccsen páran átérezték a hangulatot. De ezek szerint nem volt nekik maradandó élmény. De ez a visszatérésrõl szólt. Mert nem vásárolt jogon, de feljutottunk, nem úgy mint a divatos bajnok. Ez más lesz. Ez háború. Ez az Újpest.
BOBBY GO HOME! KI A F..OM AZ A BERKI?
RESPECT XVI.-os!! 😊)))))))

faterja mondta, hogy gyõzködik, hogy menjen edzõnek, de még mindig játszani akar
kb buliznak az angolok hogy a Videotontól hazai pályán "raboltunk" egy pontot....

no comment

Davison: Az elsõ félidõben jól játszottunk, a másodikban tökéletesen (ftc.hu)

ez okés, elfogadom, szerintem tök helyén van véleményed, csak az a baj hogy Lipcsei nélkül még ez gyenge csapat még gyengébb.....

mert ezzel az erõnléttel (!!!) és technikával még simán veri azt aki kiszoríthatná õt.... sajnos de ez van. Az meg egy egyéni plussz benne hogy Fradiszíve van.

Láma!
pontrugást más is be tud adni igy ebböl a csapatbol...

de az elsö gol egyértelmûen Lipcsei lelkén szárad, és mezönyben sem volt enyhén szolva sem kiemelkedö...

Mor3llo
Naná! Tegnap akkor még az a 2 pontrúgásgólunk sem lett volna! Micsoda fantasztikus döntés lenne! ...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
Tisztelem, becsülöm Lipcseit, de lehetne már annyi esze, hogy önként mondja azt, elég volt, kiöregedtem, a futásról már fogalmam sincs, csak totyogok a pályán, visszavonulok és a partvonal mellõl segítem a csapatot, mert erõnlétem már nem a régi.

Láma!
"Rutin, tapasztalat = 0" ezt Megyerire is irhatnád...
és ettöl függetlenül mindketten jol védenek, hiába probálod másként beállitani, aki látta a meccseket tudja hogy jo kapus.

Láma!
viszont dragoner nem nagyon tagadta sehol....

Csak az U20 VB végét várom, hogy Megyeri visszakerül e kapuba. S innentõl a máltai egyáltalán nem érdekel. De mivel Megyeri magyar és Fradista, nem hinném hogy lenne esélye, de ne legyen igazam!

De ez a máltai.... ok játszott a Gyöngyös ellen... s az elõtt? Mert Sheffieldben nem védett.... Rutin, tapasztalat = 0

Jövõre... lesz talán majd két magyar a kezdõben. A hugy továbbra is bokáig fog érni a stadion klotyójában, az "újcsinibini" stadionból semmi sem lesz, Lipcsei pedig mivel õsFradista szó nélkül ki lesz b'va, mert nem kell Fradista mentalitású játékos. Csak olyan kell, aki aláírja a szerzõdést két évre és focizik... a FERENCVÁROS NEM ERRÕL SZÓL!

S addig továbbra is zajlik a ...majd megerõsítjük a csapatot....

1, honnan tudták a debreceniek hogy mit és hol kell keresni....
2, Dragóner neve sem az MLSZ jelentésben, sem a rendõrségi jegyzõkönyvben, sem pedig a rendõrség által elõállított fotós hivatalos vallomásában nem szerepel. Ez így gyanús, nem kerek a történet.

Angliában sokkal nagyobb botrányban is kiállnak egy játékos mellett a vezetõk.

Nem azért, de Haber nem rossz kapus. Tegnap sem volt éppen szar. Volt ugyan egy bohócsága egy kijövetelnél, de nem védett rosszul.
Zenszkij
Az ilyen játékost ki kell vágni a fenébe, nagy egy tetü, ha tényleg igaz, örökre eltiltanám a fenébe! A kapusnak meg a második gól elõtt egy olyan védése volt mint egyszer Gordon Banksnek, igenis jó kapus.

Zenszkij
Bede te állat baz..meg az a...dat. Lefújja, mekkora egy tetü láma már, ezt is takarítani kéne a pickuba még mielõtt egy meccs után agyonverik. Sehol a világon nem fújnak le így meccset!! sehol!!! Két szögletbõl szereztük a gólt, lehet ebbõl is az lett volna, nevetséges. Ezek a spanyol légiósok, nem is minõsítem õket, nem lehet róluk nyilatkozni a józan ész határain belül. Nevetséges...nem értem mért nem építenek csapatot, talán majd jövõre.

Láma!
te, ez a kapus a máltai csávo (a rossz kifutását leszámitva) nagyon jol védett! és nem csak most hanem a ligakupa meccsen is.

Láma!
jaja, én vártam hogy tegnap beáll, hiszen a ligakupában is megrugta elsö golját, de nincs elkésve, amig játszott, nem volt vele gond.