Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hello! Valaki tudna adni 1 streamet a mai meccshez? Köszi elõre is!
jójójó de minek ennyi szponzor, ha közben lófaszt se igazolunk, csak ingyen kölcsönzünk a sheffieldtõl????
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
b]A Ferencváros labdarúgócsapatához hamarosan két újabb szponzor érkezhet, nyilatkozta Berki Krisztián a 100% Fradinak. Az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta még, hogy Bobby Davison továbbra is élvezi a tulajdonosi kör bizalmát, és egyelõre nem téma az edzõváltás.[/b]
A 100% Fradinak nyilatkozva Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója beszélt a klub anyagi helyzetérõl, valamint Bobby Davison sorsa is szóba került az interjú folyamán. Az elöljáró szerint jelenleg a klub anyagi háttere stabil, és hamarosan új szponzorokkal köthetnek szerzõdéseket.
„Egyelõre még a kiadási oldalon állnak a nagyobb tételek, tavaly például a tulajdonosnak kellett finanszíroznia a hiányt, amely nem tízmilliókban mérhetõ, hanem jóval efölötti. Az idén már jobb a helyzet, hiszen egyre több bevételt tudunk produkálni, megnyertük például fõszponzornak az Unibetet, amely jelentõs segítséget nyújt" – foglalta össze tömören Berki a klub anyagi helyzetét.
„Elindultunk azon az úton, amelynek a vége az kell, hogy legyen, hogy teljesen önfenntartó legyen a zrt. Részleteket még nem mondhatok, de például a következõ idõszakban újabb két szponzor érkezését jelentjük majd be" – nyilatkozta optimistán a vezérigazgató.
Berki a vezetõedzõvel, Bobby Davisonnal kapcsolatban elmondta, hogy élvezi a vezetõség bizalmát, és úgy néz ki, az õszi szezon végéig minden bizonnyal a csapatnál marad.
„Élvezi a tulajdonosok bizalmát, kétéves szerzõdése van, és tovább folytathatja a munkát. Az edzõ teljesítményét ugyanakkor az elért eredmények minõsítik. Annyi biztos, hogy mint mindenkinek, a vezetõedzõnek is értékelik a teljesítményét, ez Terry Robinson asztala. Hátravan még a szezon harmada, a csapat még elindulhat felfelé a tabellán, korai lenne most megmondani, mi lesz az õszi szezon végén" – vélekedett az elöljáró Davisonról.
-----------
Ez így szép és jó, csak legyen is abból a pénzbõl valami...
A 100% Fradinak nyilatkozva Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója beszélt a klub anyagi helyzetérõl, valamint Bobby Davison sorsa is szóba került az interjú folyamán. Az elöljáró szerint jelenleg a klub anyagi háttere stabil, és hamarosan új szponzorokkal köthetnek szerzõdéseket.
„Egyelõre még a kiadási oldalon állnak a nagyobb tételek, tavaly például a tulajdonosnak kellett finanszíroznia a hiányt, amely nem tízmilliókban mérhetõ, hanem jóval efölötti. Az idén már jobb a helyzet, hiszen egyre több bevételt tudunk produkálni, megnyertük például fõszponzornak az Unibetet, amely jelentõs segítséget nyújt" – foglalta össze tömören Berki a klub anyagi helyzetét.
„Elindultunk azon az úton, amelynek a vége az kell, hogy legyen, hogy teljesen önfenntartó legyen a zrt. Részleteket még nem mondhatok, de például a következõ idõszakban újabb két szponzor érkezését jelentjük majd be" – nyilatkozta optimistán a vezérigazgató.
Berki a vezetõedzõvel, Bobby Davisonnal kapcsolatban elmondta, hogy élvezi a vezetõség bizalmát, és úgy néz ki, az õszi szezon végéig minden bizonnyal a csapatnál marad.
„Élvezi a tulajdonosok bizalmát, kétéves szerzõdése van, és tovább folytathatja a munkát. Az edzõ teljesítményét ugyanakkor az elért eredmények minõsítik. Annyi biztos, hogy mint mindenkinek, a vezetõedzõnek is értékelik a teljesítményét, ez Terry Robinson asztala. Hátravan még a szezon harmada, a csapat még elindulhat felfelé a tabellán, korai lenne most megmondani, mi lesz az õszi szezon végén" – vélekedett az elöljáró Davisonról.
-----------
Ez így szép és jó, csak legyen is abból a pénzbõl valami...
A ligakupa most nem "számít" mert nagyon jól állunk a csoportba.
Az ETO-t el kell verni mert csak így lehet sanszunk a továbbiakban.
Az ETO-t el kell verni mert csak így lehet sanszunk a továbbiakban.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
"Csapatunk két meccset is játszik november 4-én. Aznap pótoljuk a bajnokságban az ETO elleni elmaradt meccset, de a Ligakupa-meccsünk is e napon lesz Diósgyõrben. Az idõpont a szakmai stáb jóváhagyásával lett véglegesítve."
De ez Bobbynak nem okozhat gondot😊))
...amúgy meg a ligakupa még csak egy kistelekikupa nekem 😊)))
De ez Bobbynak nem okozhat gondot😊))
...amúgy meg a ligakupa még csak egy kistelekikupa nekem 😊)))
Gera jó ember, s abszolúte csapatjátékos, kérdés mekkora szerepe volt ebben a Hitgyülekezetnek.
2 meccs egy nap alatt...basszus...kapja be az MLSZ!!!!!
<#violent>#violent><#gun>#gun>
<#violent>#violent><#gun>#gun>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
lehet h kinn kukásként többet keresnék 😊
szopki...aki Londonban van az ne reklamáljon 😄
lelke rajta, mostanában nem volt formában, de azért hiányozhat.
viszont utánpótlása lesz véleményem szerint, pl buzsáky kitünöen játszott tegnap, és persze ott az U20, akiket be lehet épiteni fokozatosan.
viszont utánpótlása lesz véleményem szerint, pl buzsáky kitünöen játszott tegnap, és persze ott az U20, akiket be lehet épiteni fokozatosan.
Ezek szerint mindenhol ilyen kurva hidegre fordult az ido!😊 Reggelente mar 2 napja deres a kocsi, oktoberben LOL!😊
Mit szoltok Gerzson dontesehez?
Mit szoltok Gerzson dontesehez?
Most már biztos,hogy nem lesz meccs pénteken.
😞
😞
szerintem a játékosállományunk megvan, csak nem gondolták hogy az NB1 ennyivel több az NB2-nél...
ha télig nem változik a helyzet (értsd: nem nyerjük a meccseket), akkor McCabe a zsebébe nyul, csak kérdés kit tudnak idehozni....
mert ugye csak magyar jöhet szóba, mivel a szurkolok mást nem akarnak....
ha télig nem változik a helyzet (értsd: nem nyerjük a meccseket), akkor McCabe a zsebébe nyul, csak kérdés kit tudnak idehozni....
mert ugye csak magyar jöhet szóba, mivel a szurkolok mást nem akarnak....
Nem arrol van szo, hogy nem vagyunk halasak! Mi az, hogy! Nagyon is! ( <#beka3>#beka3>) En nagyon jol tudom, hogy a brittek nelkul meg mindig az NB 2-ben tengdodnenk! Viszont en szemely szerint egy sokkal profibb vezetest, hozzaallast, es jobb igazolasokat vartam el toluk! Foleg annak tudataban, hogy McCabe-nek van egy par csapata szerte a vilagon, hogy a Sheffield U.-rol ne is beszeljek, ami talan jovore feljut a PL-be!
tudod most a sok bíráló és nagyonokos közül a legtöbb elfelejti hogy ezek huztak ki minket a szarbol...
nélkülük most megye 2 lenne, nem NB1...
de magyar már csak ilyen... a hálát hirböl sem ismeri...
nélkülük most megye 2 lenne, nem NB1...
de magyar már csak ilyen... a hálát hirböl sem ismeri...
Az MLSZ-bõl kapott információk alapján ma délután ülésezett a szövetség elnöksége. A testület megváltoztatta a Versenybizottság tegnapi elutasító határozatát és a péntekre kiírt Ferencváros – Gyõri ETO FC bajnoki mérkõzést késõbbre halasztották. A 11. forduló bepótlásának majdani idõpontjáról a bizottság késõbb hoz döntést.
Ez mai hír az ETO honlapjáról.
Ez mai hír az ETO honlapjáról.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
azért az vicces, hogy a kaposvár kapta a legmagasabb büntetést az egész NB1ben és pl az mtk-nak is 1 millió fölött kell fizetnie, miközben szurkolói nincsenek is, kaposváron meg kb 10 öregember áll a wolves felirat mögött, akik a tûztõl is félnek
most komolyan, minden tiszteletem Kelleré, de az ilyenekre semmi szükség...
miért kell neki is a hangulatot kelteni?
ez most undorito volt....
miért kell neki is a hangulatot kelteni?
ez most undorito volt....
Keller: Mi nem kaptunk ennyi türelmet
Keller József játékosként majd pályaedzõként - megszakításokkal - mintegy két évtizeden át szolgálta a Ferencvárost. Legutóbb László Csaba segítõjeként dolgozott a klubnál, és úgy véli, õk korántsem kaptak annyi türelmet, mint a csapatot jelenleg - nem túl sikeresen - irányító Bobby Davison.
- Nézem a csapat meccseit, egyszerûen siralmas, amit látok - mondta Keller József. - Több szurkoló állít meg az utcán és közli elkeseredetten, hogy ebbe a csapatba még ma is beférne jó pár játékos az 1995-ös gárdából. A csapat sem kondiban, sem játékban nem üti meg a kívánt szintet. Nem látok szakmai koncepciót, az idehozott játékosok véleményem szerint nem a játéktudásuk alapján kerültek ide. Mi pár éve László Csabával ennél jóval kevesebb türelmet kaptunk a sajtótól, most az angol edzõ dolgozhat nyugodtan, pedig még nagyobb baj is lehet, ha ez így folytatódik...
(ulloi129.wordpress.com
Keller József játékosként majd pályaedzõként - megszakításokkal - mintegy két évtizeden át szolgálta a Ferencvárost. Legutóbb László Csaba segítõjeként dolgozott a klubnál, és úgy véli, õk korántsem kaptak annyi türelmet, mint a csapatot jelenleg - nem túl sikeresen - irányító Bobby Davison.
- Nézem a csapat meccseit, egyszerûen siralmas, amit látok - mondta Keller József. - Több szurkoló állít meg az utcán és közli elkeseredetten, hogy ebbe a csapatba még ma is beférne jó pár játékos az 1995-ös gárdából. A csapat sem kondiban, sem játékban nem üti meg a kívánt szintet. Nem látok szakmai koncepciót, az idehozott játékosok véleményem szerint nem a játéktudásuk alapján kerültek ide. Mi pár éve László Csabával ennél jóval kevesebb türelmet kaptunk a sajtótól, most az angol edzõ dolgozhat nyugodtan, pedig még nagyobb baj is lehet, ha ez így folytatódik...
(ulloi129.wordpress.com
hihetetlen, pedig nem a Fradi a kérte....
lehet hogy olvassák az sgét 😊)))))))))
lehet hogy olvassák az sgét 😊)))))))))
a pénteki Fradi-ETO meccs elmarad valszeg, mert halasztás kért ez ETO mivel 3 játékosuk tagja az U20 válogatottnak (ha 3 kerettag van, akkor kérvényezhet halasztást a klub, nekünk csak Megyeri és Tóth tagja a keretnek).
S mivel Tarsoly igen nagy mlszhû és cashteleki cimbije, több mint esélyes az mlsz engedély az etonak....
S mivel Tarsoly igen nagy mlszhû és cashteleki cimbije, több mint esélyes az mlsz engedély az etonak....
na ez az... a máltai kapus is mutatkozott be. S még rengtegen vannak az alap keretbõl. S ehhez képest...
Amúgy Lipcsei Peti az egyik (!) edzõje a B csapatnak.
Amúgy Lipcsei Peti az egyik (!) edzõje a B csapatnak.
azt is vedd számításba, hogy az elsõ csapat keretébõl is játszhatnak a "B"-ben
s még valami a vezetõség munkájához ez is hozzátartozik.
Mi van a nálunk is csak "másodosztályú" külföldiekkel? Szárnyait bontogató fiatalokkal? Nem sorolom, de jó pár NB Ies csapatnak II. számú csapata bizonyított már.... Nem azt mondom, hogy jussanak fel azonnal.... de ez? figyelembe véve hogy kik vannak a keretben, kik az ellenbfelek de nem lenézve õket....
1. Putnok VSE 8 6 2 0 16 - 7 20
2. Püspökladányi LE 8 5 3 0 14 - 7 18
3. Maglódi TC 8 5 2 1 17 - 9 17
4. Balassagyarmat 8 5 1 2 16 - 6 16
5. Gyöngyös AK 8 4 2 2 10 - 7 14
6. Jász Sport FC KFT. 8 4 1 3 14 - 13 13
7. Egri Futball Club 8 3 2 3 10 - 6 11
8. Tura 8 3 2 3 14 - 11 11
9. Hevesi LSC 8 3 1 4 13 - 18 10
10. FTC II. 8 3 0 5 20 - 13 9
11. Balmazújvárosi FC 8 1 3 4 6 - 16 6
12. Dunakeszi 8 1 1 6 8 - 20 4
13. RAFC 8 1 1 6 7 - 19 4
14. Ózd FC 8 1 1 6 12 - 25 4
Mi van a nálunk is csak "másodosztályú" külföldiekkel? Szárnyait bontogató fiatalokkal? Nem sorolom, de jó pár NB Ies csapatnak II. számú csapata bizonyított már.... Nem azt mondom, hogy jussanak fel azonnal.... de ez? figyelembe véve hogy kik vannak a keretben, kik az ellenbfelek de nem lenézve õket....
1. Putnok VSE 8 6 2 0 16 - 7 20
2. Püspökladányi LE 8 5 3 0 14 - 7 18
3. Maglódi TC 8 5 2 1 17 - 9 17
4. Balassagyarmat 8 5 1 2 16 - 6 16
5. Gyöngyös AK 8 4 2 2 10 - 7 14
6. Jász Sport FC KFT. 8 4 1 3 14 - 13 13
7. Egri Futball Club 8 3 2 3 10 - 6 11
8. Tura 8 3 2 3 14 - 11 11
9. Hevesi LSC 8 3 1 4 13 - 18 10
10. FTC II. 8 3 0 5 20 - 13 9
11. Balmazújvárosi FC 8 1 3 4 6 - 16 6
12. Dunakeszi 8 1 1 6 8 - 20 4
13. RAFC 8 1 1 6 7 - 19 4
14. Ózd FC 8 1 1 6 12 - 25 4
Sok igazság van abban amit mondasz. Magas jegyárak, reklámok, sorozatos szemét büntetések, mocskos MLSZ. Ezekben mind maximálisan igazad van. Viszont nehogymár arról szóljon egy tetû meccs, hogy kivonul 20 ezer maki részeg huligán és õrjöng, zúz, verekszik a lelátón. Mondjuk teszem azt én ki akarok menni a barátnõmmel vagy a gyerekemmel meccsre, akkor ne kelljen már attól tartanom hogy egy marha barom petárdával megdob. A mi szurkolótáborunk európai viszonylatban amúgy még nem is olyan vészes, de az amikor bajnokok lettünk és a nép berohant a pályára letépni a hálót a kapuról, az minek kellett? Én is kint voltam az egyik ilyen meccsen, Tököli akkor kapott a pofájába egy tockost (mellesleg megérdemelte), azt megértettem, de nem kell az állandó balhé. Nem kéne egyébként a rendõrségnek sem ennyit foglalkoznia a szurkolókkal, csak szítják a balhét. Meccsre viszont ki fogok és ki akarok járni, lehet az ultra-snak is "aránylag" normálisan szurkolni, sokszor én is ott állok. Görögtûz oké, az még szép is, de petárda, legyen inkább hangosbemondó! Ésszerû szurkolást gyerekek, hajrá Fradi!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
persze általánosságban nem rendbontás, de jogilag/szabály szerint az. ezért sorolom oda én is, akármennyire is ezek ellen a szabályok ellen vagyok énis.
azonban észre kéne vennünk hogy az MLSZ a fönök, nem mi, és minél jobban ugrálunk annál jobban meg leszünk b.szva.
amig ezt nem fogjuk fel, addig az MLSZ-nél számolgathatják a pluszbevételt...
azonban észre kéne vennünk hogy az MLSZ a fönök, nem mi, és minél jobban ugrálunk annál jobban meg leszünk b.szva.
amig ezt nem fogjuk fel, addig az MLSZ-nél számolgathatják a pluszbevételt...
a görögtüz valóban szép, nekem is tetszik, és jo látni.
DE! mindezek ellenére tilos. és nem ugy tilos hogy "jolvan, ne csináljátok már légyszi..."
hanem ugy hogy keményen büntetnek érte.
a biztonsági ember feladata az hogy rendet tegyen, hogy a csapatot/stadiont/békés szurkolót ne érje kár.
ök mindent megtesznek, csak pont ezt nem...
DE! mindezek ellenére tilos. és nem ugy tilos hogy "jolvan, ne csináljátok már légyszi..."
hanem ugy hogy keményen büntetnek érte.
a biztonsági ember feladata az hogy rendet tegyen, hogy a csapatot/stadiont/békés szurkolót ne érje kár.
ök mindent megtesznek, csak pont ezt nem...
énis ugyanúgy megveszem a bérletet és nem bontom a rendet, mint Te, viszont a görögtûz kifejezetten szép látványt nyújt, a szurkolókat is feltüzeli és az elmúlt 10 fordulóban egyszersem repült be a pályára semmilyen görögtûz, szóval...mi ebben a rendbontás? a biztonsági meg minek rohangáljon minden tûznél? õ is ugyanúgy Fradista!
Szerintem a pirotechnikai eszkozok hasznalata nem sorolhato bele a rendbontas kategoriaba! Abban viszont igazad van, hogy "esszel" kellene csinalna, nem ugy hogy kart teszunk a sajat stadionunkban, vagy ugy, hogy emberekre dobaljuk!
El kell fogadni, hogy a magyar szurkolok nagyresze az olasz ultra vonalat koveti, annak pedig resze a pirotechnika(es a egy kis egeszeseges testmozgas)!
El kell fogadni, hogy a magyar szurkolok nagyresze az olasz ultra vonalat koveti, annak pedig resze a pirotechnika(es a egy kis egeszeseges testmozgas)!
rendbontásnak hivom azt ahol nem tartják be a szabályokat.
ergo Herta meccs (ott is a "mieink" voltak, biztonságiak ide vagy oda...), görögtüzek (amit 2 méterröl néz a sárgamellényes ahogy lentebb irtam), és ehhez hasonlok....
az hogy a vezetõk vigyorogva nézik a wc-k állapotát....
õszinte leszek, énse költenék már erre a stadionra egy fillért se, ha minden papirom megvan arra hogy felhuzhassak egy másikat...
ergo Herta meccs (ott is a "mieink" voltak, biztonságiak ide vagy oda...), görögtüzek (amit 2 méterröl néz a sárgamellényes ahogy lentebb irtam), és ehhez hasonlok....
az hogy a vezetõk vigyorogva nézik a wc-k állapotát....
õszinte leszek, énse költenék már erre a stadionra egy fillért se, ha minden papirom megvan arra hogy felhuzhassak egy másikat...
rendbontás az elmúlt 5évben konkrétan hol? és miért is? (én is tudom h volt, de Te konkrétan melyikre gondolsz? és miért volt megbontva a rend?
amúgy csak halkan megsúgom, a csaját csapatodnak a vezetõi vigyorogva nézik ahogy bokáig érõ hugyban mész wc-re a szünetben. Sajnos, de ez van....
amúgy csak halkan megsúgom, a csaját csapatodnak a vezetõi vigyorogva nézik ahogy bokáig érõ hugyban mész wc-re a szünetben. Sajnos, de ez van....
megbocsáss, de nem vagyok hajlandó azonosulni a rendbontó, szabályokat semmibe vevõ, SAJÁT csapatának székét felgyújtó és azt vigyorogva nézõ söpredékkel.
ha emiatt kevesebb vagyok a szemedben, hát vállalom.
viszont ezután is ugyanugy megveszem a bérletet, ahogy évek ota, és ugyanugy nem adok támadási felületet az MLSZ-nek (értsd: betartom a szabályokat.)
ha emiatt kevesebb vagyok a szemedben, hát vállalom.
viszont ezután is ugyanugy megveszem a bérletet, ahogy évek ota, és ugyanugy nem adok támadási felületet az MLSZ-nek (értsd: betartom a szabályokat.)
....s ma edz a csapat amúgy, tudja valaki?
Mert az Újpest ellen nyújtott kitûnõ eredmény "jutalmául" csak csütörtökön volt a héten az elsõ edzés.... Az edzõ meg FA tanfolyamon Angliában, Há kõ' papír a to dö hángárien futboll?
Mert az Újpest ellen nyújtott kitûnõ eredmény "jutalmául" csak csütörtökön volt a héten az elsõ edzés.... Az edzõ meg FA tanfolyamon Angliában, Há kõ' papír a to dö hángárien futboll?