23418
-
Grenzjager #16596 ezért bünti?
MTK Ultras on tour -
Zenszkij #16595 Rohadt szemétládák. MTK-t érdekes nem büntetik, szurkolóik sincsenek. Szemét banda ez az MLSZ... -
paly90 #16594 Egervári azt nyilatkozta,h a Vidi ellen kiemelt figyelemmel követte Csizmadia,Tóth és Kulcsár játékát.... -
Grenzjager #16593 "rendzavarás", mint visszaeső
:D:D:D
a vicc, hogy a fehérváriak is "rendzavarás"ért kaptak, mint visszaesők, de ők logikusan 200ezret, mi 300ezret.
Amúgy meg, mi volt maga a rendzavarás? Ok, a fehérváriakat értem, elengedtek 500 galambot ... -
isi #16592 most konkrétan miért kaptatok? mert oké rendzavarás de mire gondol? ilyen alapon az nb1-nb2 összes csapatára kilehetne róni.. -
Grenzjager #16591 A Mindig Lesznek Szarháziak mikor nem büntetett minket tulajdonképpen? S akkor ha ilyen volt, akkor miért?
...csak próbálom a logikát megtalálni az MLSZ viselkedésében, az most tökmindegy hogy az a logika gyűlöl vagy utál minket, de legalább valami logika lenne... -
#16590 Fű de rosszak voltunk már megint.. :) -
#16589 Jegyárak őszre....
-
#16588 :DDD
temeg rugdosd a csávót mer kellene az ár, ugy kapok rá zsét:D -
#16587 nem, te beteg vagy :ASDasdasdasd -
Zenszkij #16586 Szép lenne. Idén szerintem már bajnokesélyesek lehetünk. Igazolt csatáraink még nem is játszottak. Mennék én is Pestre meccsre, de a honlapon 3e ft-ot írtak teljes árúra. Igaz ez? -
#16585 hát igen.. a Horsz az magyarosan ejtve lovat jelent, énmeg láma vagyok:DDD -
#16584 hoppá tényleg elírtam, bocsi :D -
#16583 HorIsz, ha kérhetem:D
és igen, fasza az a zsiroskenyér ami ott van:DDD -
#16582 vagy kezedbe nyomják a csöcsüket:p -
karajjj #16581 na erre én is befizetnék :D -
#16580 Már feltaláltam a bérlettípust, úgy hívják sörbérlet. Belépéskor nagycsöcsü bajor csajok a bérlet felmutatása után automatikusan kezedbe nyomják a két korsó sört.
Horsznak meg zsíroskenyér bérlet. :ASDasda -
Grenzjager #16579 látod, ha nincs zárt kapus akkor sör nélkül ingyé' belépés :)
megéri a bérlet ? :))))))))))))) sör nélkül ?? -
#16578 És a bérletesekkel mi lesz, őket nem kéne kiengesztelni? :)
Mondjuk nekem megfelel két-három pofa sör. -
Grenzjager #16577 ez mindig így van, ha pestről távoli 7vége lesz, akkor van ingyenes jegy, lehet nekem kéne hanyagolni a székesfővárost :D -
#16576 Nézte valaki az m1-e a reggeli műsort? Gerstl volt az egyik vendég, az ügyintéző, azt mondta, a Győr ellen, akik regisztrált szurkoló, azok ingyen mehetnek majd be a meccsre..lesz egy kis tumultus szerintem a kapuknál :)
Azt is elmondta, hogy már "csak" banki hitelre várnak, és kezdődhet az új szentély felépítése..ideje lenne már...
-
Zenszkij #16575 Ez így igaz. Fradistának lenni = elnyomásban élni. De sebaj Viktor is ott volt, biztos neki akart imponálni a bíró, RÖHEJ...csak minek viszik bele a politikát a fociba! -
#16574 Videoton - Ferencváros 1-1 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=gavaRmwiDis -
#16573 Valamelyik hozzaerto jomunkasember tudna kesziteni egy naprakeszebb bannert? -
Takezó #16572 egyből piros? a bíró az egész meccsen segített apró dolgokban a Vidinek, bassza meg... -
#16571 Innen fórumról kik jönnek? jó lenne összefutni emccs elött vagy valami:D -
#16570 Galambszarba fogunk majd csúszkálni???...de jóóó... -
#16569 :DD -
#16568 Vidisek(rbd) 500 galambot fognak elereszteni meccs elött(...):D
Fradi,Kispest büntetéseiből tellik is rá:D -
Grenzjager #16567 Mindig Lesznek Szarháziak
Az MLSZ fegyelmi bizottságának határozata értelmében a Siófok - Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt a Siófok 100 ezer, az Újpest - mint visszaeső - 200 ezer forint pénzbüntetést köteles fizetni. Az FTC - Honvéd mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, a hazai és a vendég szurkolók rendzavarásai és a vendég szurkolók részéről történt rasszista megnyilvánulások miatt az FTC - mint visszaeső - 300 ezer, a Honvéd - mint visszaeső - szintén 300 ezer forint pénzbüntetést kapott, ugyanakkor a testület tárgyalás megtartása után 300 ezer Ft-ra mérsékelte a Honvéd - MTK mérkőzésen, a Honvéd ellen kiszabott 400 ezer Ft-os pénzbüntetést. -
Grenzjager #16566 Emil Miljkovic, a múlt héten próbajátékra érkezett bosnyák utánpótlás-válogatott csatár tegnap aláírt. A 178 centis, erős testalkatú támadó a nyáron minket verő lendvai Naftától érkezett hozzánk. -
Grenzjager #16565 -
isi #16564 http://szud94.hu/?action=hir&id=85
tessék csak hogy jól aludj el, bárki lehet SZUD-os, de mivel te nem csak loki drukker vagy ezért ajánlom figyelmedbe a SZUD mellé az Új Generációt is, csak miután megvetted az Ultras Debrecen pulcsidat utána állj oda mondjuk Iván elé hogy beszeretnél lépni az UG-be és a reakcióját vedd fel egy kamerával! -
Grenzjager #16563 nem fogok sírni Riebanc miatt :):):)):) -
#16562 "A Ferencváros hivatalos közleménye szerint a mai rendkívüli elnökségi ülésen lemondott tisztségéről Rieb György, a klub elnöke.
A közlemény szerint Rieb „megnövekedett üzleti elfoglaltságaira" hivatkozva távozott a posztjáról.
Az elnökség Rieb helyére az eddigi alelnököt, Kovács Miklóst nevezte ki, míg az alelnöki feladatokat Springer Miklós látja majd el."-NSO -
Grenzjager #16561 Drukkoljon nekik is (nem értem, de ha értem se jobb :P), mondjuk arra emlékszem amikor a DVSC II-FTC meccs után közösen tüntettünk a sloatáék ellen, valamint ezt a kizárásunk utáni drapijukat sosem felejtem el azért :))
-
#16560 Neki összeférhet,de csak neki
más:
Ki jön Fehérvárra Vidi ellen? -
isi #16559 A 2 csapat hogy fér össze? -
#16558 hát ez szégyen
hajrá Fradi
hajrá Loki -
Grenzjager #16557 A Kispest legjobbja Veizer