23418
-
Grenzjager #16636 meg a phalanx elmélet nagyon is érvényesül a vendégeknek, mert együtt mindenkiért fizikálisan is :))) -
Solt #16635 Idegenben a legjobb... tréningruha, és barátnőt nem kell vinni! ;) -
#16634 van ilyen, kicsit mi is tartunk töle:)
ujpest-fradi nem voltunk még, persze a hazai az más, ki nem hagynám, de idegenben...:))) -
Baelint #16633 Ki az, aki nem AKAR menni a derbyre? :)
No mindegy, remélem sikerül megoldani valahogy :) -
#16632 küldj be bérletes havert, aki nem akar menni:))
amugy ha nem marad jegy az csak azért lesz mert mindenki igy csinálja... nincs annyi bérletes aki menne is, hogy elkapodják. -
Baelint #16631 Nekem pedig megint erősen kérdéses, hogy jut-e jegy. Először ugye a legújabb bérletesek, aztán a bérletesek vehetik meg és csak utánuk a "pórnép", amikor már természetesen megint nem lesz, akárcsak tavaly. :( -
#16630 no, gabber is és én is nyertünk félárú jegyet a lilák ellen:))))
a kérdés hogy gabber tud e jönni...
ha van még bérletes itt, akkor a szurkolói kártya száma alapján szemezgessen, hátha szerencséje volt:
nyertesek -
Grenzjager #16629 A lilákat nagyon megverjük !!! S csodaszép az őszi szezon :))) ennyi -
Grenzjager #16628
-
#16627 Prukner nyilatkozata! -
#16626 Heinz mindne labdaérintésénél látszik,hogy más kategória! Óriási erősítés! Maróti rengeteget elszólták,de hajt,küzd labdát szerez,nagyon hasznos! Adrezinho igazi kis fürge brazil,óriásit játszott megint,ahogy Fehérváron is.Junior,sokan temették kispest után,de amit vidi meg győr ellen csinált fantasztikus és hiobátlan védekezés!Ranilovics szintén jó pótlása lett Megyerinek,örülök,h nálunk véd! Nekem Józsi még nagy kérdés,eddig nm győzött meg. Hajrá Fradi!Jók voltunk!
u.i. Heinz a félidő legvégén ,mien cselt csinált ,mert sokat nem ltátam belőle,de nagy volt:D -
Grenzjager #16625 Szintén melegben
Nagyon jók voltunk !!! Heinz mellett szerintem Andrezino vagy melyik brazil de eszméletlen elkapta a fonalat :PPPPP -
#16624 Na, most értem haza..szarrá fagytam,,,de megérte :)
Öröm volt kinnt lenni..nem voltunk annyian, mint ahogyan sejtettem az ingyen belépők miatt,,de azért sokan voltunk :)
Az első félidőben végre örömfocit láttam...utána a 3. gól után kiengedtünk..viszont ha 2 félidőn keesztűl nyomjuk a lilák ellen, mint ahogy most az elsőbe, megrakjuk őket...már nagyon várom :)
-
#16623 Nagyon kimagaslik a mezonybol!:) Amugy ma az egesz csapat fatasztikus volt! -
#16622 No, ebben a Heinzben benne van a foci, minden kis apró zsigerében. -
#16621 ok.
én mingya megyek, eszek még valamit ha sikerül. -
#16620 6kor indulok, lurdinál hívlak, hogy merre vagy. -
#16619 találtad mi?:DDD
inkább indulj el mert sose érsz oda a meccsre:D
találkozzunk ott, vagy foglaljak neked is helyet? -
#16618 néz mit találtam a neten :Dddd
-
#16617 -
#16616 na takarodj:DDD -
#16615 Te meg cseréld át gyorsan az avatárodat ERRE. -
#16614 na akkor te bizony foteldivat vagy:D -
#16613 Olvassa -
#16612 igy van:)
remélem Gabber is olvassa...:DD -
Solt #16611 Kemény meccs lesz... Hajrá Fradi! -
#16610 Na én már el is indulok, mert elötte még beülök kajálni valahová, utána söröző, ott meg elrohan az idő hamar :)
Jó szurkolást mindenkinek! -
Baelint #16609 "...Eshet eső, fújhat szél
elindul, ki zöld-fehér..." ;) -
Grenzjager #16608 A DERBYre:_
-
#16607 jah... de én még reménykedek hogy kicsit javul addig...
a lényeg hogy ne essen, és nyerjünk! -
#16606 Na gyerekek, ma szarrá fagyunk a meccsen..nem baj, lesz mire fognom, hogy miért kellett innom elötte :) :) -
#16605 Juan Sebastián Verón neve ismerös? ha nem, akkor ne is irj ide többet. Na a bal oldali srác az ő öccse, a másik pedig egy tehetséges csatár.
szal nem noname valakik. -
-
#16603 ők kik? a Fradiba jönnek? szép kis magyar csapat
hajrá Fradi
hajrá Loki -
Grenzjager #16602
Két argentín: Iani Martín Verón (24y,M), Héctor Gabriel Morales (21y,A) -
Grenzjager #16601 a nagy okos jernyákok holnap megint mindent lezárnak amit csak látnak -
#16600 Új szakosztályok! -
#16599 Szerencsetlen utasok hogy birtak ki azt a buzt? -
karajjj #16598 _A:SDF_:ASDasdfasd -
Zenszkij #16597 LOL, és ezek a törzsi dobok hol maradnak a meccsről? :D