Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Pályára rohantak a Fradisták.....
- A kapu mögül rakétával lõtték a pályát...
- Felgyújották a stadiont...
lassan csodálkozni kell, hogy megúsztunk egy katonai csapást, amelyet megelõzõ szándékkal sújtottak volna ránk....
S ez nem véletlen. Mert a görögtüzet, nemhogy a rakétával, de még a molotov koktéllal sem keveri össze egy emberi lény. S az is fontos, hogy a petárda nem "'világít" perceken keresztül.... na de ne várjunk csodát a magyarországi (ez nem jelenti azt hogy magyar) médiától.
Csak Gyepesnek GPS kell a homlokára hogy hova fejelje a labdát 😊 😊
Tímárral semmi bajom, de a másik kettõ felett már eljárt az idõ sajnos. Pl mint Ferenczi. Õt is tisztelem, de már alig lesz neki kimagasló nb1es szezonja az álmoskönyv szerint.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a leírtak szerint ez a töketlenkedés azóta is tart...
egy ruhadarabdot felgyujtottak, amit rádobtak 2 székra, ami kigyulladt, szóval széket is felgyujtottak, maradjunk ennyiben.
még mindig nem értem miért véded ezt az 50 embert ilyen vehemensen...
legalább indokold meg!
én elmondtam az érveimet, te meg jössz itt megint azzal hogy milyen fradista vagyok...
"minden tisztelettel pedig véleményedet legközelebb bármilyen meccsen elmondhatod bárkinek a kapu mögött is akár. ugyanúgy pofán ver mintha a 16osban lennél. de inkább a nyugdíjas csürhézõs oldalt ajánlom, ott partnerekre találsz és habzó szájjal kiabálhattok tovább."
eddig sem én kiabáltam habzó szájjal a lelátón, hanem az említett egyének... és itt nem a szurkolásra gondolok...
az hogy pofánvernének emiatt a kapu mögött is, meg a XVI-osban is, az nem engem minõsít, a balkánon már csak igy megy...
magyarázd már meg akkkor, hogy miért kell egyáltalán ütni a meccsen?
"Grini kint.
mindenét lefoglalva tartják most is, még a szobája faláról a képeket is a rendõrségen õrzik.
a hivatalos verzió szerint - és több órás meghallgatást, videózást követõen - összekeverték valakivel, így az eredetileg gyanúsítottként történõ számbavétele tanúra módosult....
ezért kellett egyszerre 3 fellelési helyére kiszállni a szervezett bûnözés elleniseknek, feltúrni a lakásokat, bedobozolni, lefoglalni mindent és fél napig õrizetben tartani õt...
de mint közben megtudtuk volt olyan Fradista társunk is, akivel szemben ugyanígy jártak el a mai (tegnapi) napon, holott kint sem volt a szombati mérkõzésen.
de lehet tovább tapsolni a "rendcsináláshoz" egyeseknek.
meg írni az elhatárolódó kiáltványokat."
te meg mosolyogva írogatod, hogy már 3 embert elvittek a kékek. néha már megértem, miért üt fradista fradistát meccsen.
nem történt semmi igazából szombaton, se kint, se bent. nem halt meg senki. nem sérült meg senki. 2 eltörött szék, 10 ember a kerítésen, 3 görögtûz, 50 kiabáló ember, 1 felgyújtott ruhadarab (nem! nem a stadiont gyújtották fel!!!). más csapatoknál durvább dolgok történtek hétvégén (az az elmúlt 1-2 évben) és ennyi azok elfejtve. !!!600!!! rendõr volt kint szombaton a meccs napján. 50 bemegy és rendet tesz, ha nagyon akarnak, és kész, probléma megoldva. nekik is jobb volt így, hogy félbeszakították a meccset. így most vadászhatnak bárkire. tiszta kommunizmus. külföldön az ilyeneket meg sem említik, csak megoldják a problémát. oké nem intelligens megoldást választottak a 16osban, de nem kéne ennyire felfújni.
részemrõl viszont ennyi befejeztem, utoljára írtam ezt le. elfelejtettem miért nem írtam ide sok ideig, és adtam le a házigazda jogokat. minden tisztelettel pedig véleményedet legközelebb bármilyen meccsen elmondhatod bárkinek a kapu mögött is akár. ugyanúgy pofán ver mintha a 16osban lennél. de inkább a nyugdíjas csürhézõs oldalt ajánlom, ott partnerekre találsz és habzó szájjal kiabálhattok tovább.
és még egy friss balázs idézet:
"ja, a kedvencem. remélem nemsokára újra elõjön.
a szurkolónak csak az a dolga, hogy szurkoljon. és minek a stadionba politika?
tavaszra (tavaszra? mit beszélek, egy hónap múlva...) megint csoportos amnézia lesz itt mindenkinél (még azoknál is akik hallották a hírt), hogy Draskovics (azt, hogy õ politikus, ugye nem vitatja senki?) utasítása alapján politikai rendõrség, titkosszolgálati eszközökkel nyomoz, állít elõ, közösséget, tábort akar rombolni, pénzt, eszközöket nem kímélve.
de nehogy politizálj (te szurkoló, nem Draskovicsnak mondják, ááá), mert akkor "bizonyos, örök elégedetlen, szereptévesztésben lévõ csoporthoz" tartozó vagy.
egynémely szurkolótársunk sajnos semmivel sem jobb, mint a most regnáló diktatúraszolgák.
csak miután elvileg mi egy vérbõl valók vagyunk, ez sokkal elkeserítõbb, frusztrálóbb.
Kedves Magyarország, fel kéne ébredni!"
és egy normális cikk Rémkoppantók - hál-istennek van ilyen is.
lentebb talán írtam már, leírom megint. Minden tiszteletem a kapu mögötti szurkolóké, tartozzanak bármelyik csoporthoz, mert amilyen konszolidáción átmentek az elmult években, az dicséretes. velük az ég világon semmi bajom, sõt!
akikkel baj van, és akiken példát kéne statuálni, az a diósgyör elleni meccsen a XVI-osban levõk. rájuk egyszerûen nincs szükség. szurkolásra van, pont arra ami a kapu mögött megy.
szóval igen, valóban ugy gondolom, hogy semmi keresnivalója ezeknek a barmoknak ott. Lehet jönni most azzal hogy mert ök hoolok és mennek mindenhova europában (és végigtombolják az utat...) és a fradi az életük. lehet, de rajtuk kívül még tizezreknek az, olyanoknak akik már akkor a fradinak szurkoltak amikor ezek a hoolok azt sem tudták merre van izrael... (most se tennék rá sok pénzt hogy tudják...)
tehát még egyszer, ök NEM KELLENEK a fradinak!
európában nem a hirét vitték a csapatnak hanem hirhedté tették, ahogy teszik itthon is. most ujra azzal van tele minden hogy a fradisták megint megmutatták... és nekem kell szégyellnem magam helyettük is!
persze minden más csapatnál is van balhé, de mit is szoktunk mondani az ellenfelek szurkolóinak? azt, hogy a Fradi Magyarország legnépszerûbb klubja, ránk figyel mindenki bármi történjék is...
tehát nekünk kellene példát mutatni a többieknek, igy rajtunk is fogják bemutatni mit kapnak akik a lelátón garázdálkodnak. fáj, nekem is fáj hogy nem mehetek meccsre, nekem is fáj hogy hol áll a csapat, és fáj hogy sokszor nem tudom mit higgyek a vezetõk nyilatkozataiból...
de akármi is történik nekem nem jut eszembe a SAJÁT stadionunkban rongálni, és félbeszakíttatni a meccset...
biztos bennem van a hiba, és a bõrfejû, lonsdale-ben feszítõ, minden ok nélkül "mocskos zsidók"-at üvöltõ, székdobáló és gyújtogató hoolok viszik majd elõre, a bajnoki cím felé a csapatot...
ha addig pont miattuk el nem veszik a ponjainkat...
lényegében ez jött le az egészbõl, vagyis inkább te erre akarsz rámutatni
"Azzal sem foglalkozik senki, hogy Angyalföldön a Vasas-Vidi meccsen közel nyolcvan szurkoló esett egymásnak botokkal, és egyéb eszközökkel. Törtek, zúztak nem kímélték egymást. Pár perc múlva már csak a vérzõ fejû emberek rohangászására, és a rendõrök érkezésére lett figyelmes mindenki. Szombathelyen megrongálták a Haladás székházát, betörték az ajtókat és a büfé padjait is elhordták. Több ajtón azokkal próbáltak meg bejutni, de végül nem sikerült. Nálunk bedobtak 3 görögtüzet, bemászott a kerítésen tíz srác, plusz pár székdarabot is a pályára hajítottak, azóta errõl szól a teljes hazai média. Külön a szurkolókat kézre kerítõ nyomozócsoportot állítottak fel, és folyik a kitiltások elõkészítése. Szurkolói kártya készítés stb.
Ez már azért egy kicsit túlzás. Érdekes, akkor nem volt ilyen nagy felhajtás, amikor tavaly az Újpest-Vidi meccsen a hazai szurkolók a kerítésen átmászva megtámadták a vendég szurkolókat. Sõt a rendezõk még be is segítettek és viperákkal szabályosan kiverték a vendég ultrákat a szektorukból. Az már csak a videofelvételekbõl derült ki, hogy a stadionon kívül is folytatódott az összecsapás, mert a hazai rendezõk még az utcán is ütötték a Vidistákat.
Akkor mire fel ez a nagy herce-hurca az Üllõi úton?"
akkor miért pont rajtunk statuáljanak példát, amikor a többieket le sem szarják? ja és cigánybûnözés sincs, és ez a legfontosabb per pillanat az országban. baszki láma, ha komolyan ez a véleményed kiveheted a fradi címert a logodból gyorsan és elfelejtheted a meccsre járást. ezt a kevés hajamat is kitépem már komolyan amikor ilyen véleményeket kell olvasnom.
szép és jó meg minden... a különbség a vezetõség és a szurkolók között az, hogy mig a vezetõség elismerte, hibáztak, addig a szurkolók csak verik a nyálukat, és nem képesek annyit kinyögni "bocs, nem kellett volna felgyujtani, felszaggatni, félbeszakittatni a meccset, de már nem birtuk..."
csak az meg hogy öket hogy üldözik és jajj jajj...
igyenis gyüjtsék be öket, és statuáljanak példát velük!
mellesleg nem csak a meccsen történtek miatt szedik össze öket szvsz hanem a meccs elött és utáni dolgokért...
ugyanis a XVI-os volt kinn meccs elött, és balhézott meccsen is. nem hiszem hogy nagyot tévedek ha azt mondom hogy meccs után is ök balhéztak...
nem valok meccsre az ilyenek...
ezek után tényleg hajtóvadászatot kell rendezni az emberek ellen? kitenni a fényképüket a rendõrség honlapjára? ma olyan srácnál tartottak házkutatást (majd bevitték) akik a kapu mögött szokott tartózkodni rendszeresen, és köze nem volt semmihez. akkor miért???
Zöld-fehér boszorkányüldözés az Üllõi úton
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
REAL MADRID
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Tímár 2éve az év játékosa volt a Plymouthban aztán sajna megsérült elég súlyosan, a bajnokság meg most kezdõdött
Gyepes meg nem véletlenül volt a válogatott tagja az utóbbi idõben + tavaly kiszorította a Cardif city kedvencét + csk-ját a csapatból és hónap játékosa is volt, utána kiszorult a kezdõbõl, de erre is csak azt tudom mondani h most kezdõdött el a bajnokság
Szabics meg aki nem alig fér be, hanem ott van általában a cserepadon, ha beáll akkor gólpasszokkal szokta magát észre vetetni + néha lõ 1-2 gólt - sztem aki egy másod osztályú német csapatban elismert játékos vagy akár éppen csak oda kerül a tûzvonalba az bármelyik magyar csapat számára erõsítés
és ez a 3 játékos ráadásul magyar, rutinos és ráadásul nem öregek!
sztem teljesen jók lennének
Gyõr meccs elõtt a csoda kategóriába soroltam a gyõzelmet, bejött...
ez a magyar bajnokság, bármi megtörténhet....
"A Ferencváros eredményei egyértelmûen azt mutatják, hogy a játékoskeret komolyabb erõsítésre szorul. Hallani lehetett több egykori Fradi-játékos, így Szabics Imre, Tímár Krisztián, vagy Gyepes Gábor nevét is a lehetséges érkezõk között, de Berki Krisztián vezérigazgató még nem tudott - vagy nem akart - konkrétumokkal szolgálni.
- Egyelõre a vezetõedzõ személye is kérdéses, nagyon fontos, hogy minél elõbb megtaláljuk - mondta a Duna TV-nek Berki. – Azt nem tudom még megmondani, hogy magyar vagy külföldi szakember ülhet le majd a kispadra. Tulajdonosi ígéret van rá, hogy januárban megfelelõen megerõsítik a keretet. Csató Sándor és én magyar játékosokat figyelünk, míg az angolok külföldi futballisták közül igyekeznek megfelelõeket találni. Továbbra is az elsõ 6 hely valamelyike a cél, de azt mondom, a januári átigazolási idõszakban nagyon sok minden eldõl majd."
Szabics fika, Tímár fika, Gyepes fika....
5-7 éve még jók voltak, de most MOST van....
Szabics alig fér be a német másodosztályú Augsburgba...
Tímár és Gyepes meg szinte még a kispadra sem fér fel angol másodosztályú csapataikban....
Szóval ami eddig folyt erõsítés címén, az tovább megy....
Ennyi erõvel Keller és Telek is visszajöhetne a védelme, a kapuba meg jó lesz Szeiler is........
én már nem foglalkozom velük, lesz idõ nem is olyan sokára amikor majd megint nem látnak az irigységtõl...
Erzed?
a tabella elsõ 4 helyezettje közül 3mal játszottunk, szereztünk 4 pontot, csak az ujpest vert meg ugy ahogy...
nem játéktudás hiányzik itt hanem mentális bajok voltak ami tegnap tökéletesen igazolodott.
mártírkodás helyett inkább örülnie kéne mindenkinek.
amellett hogy nyertünk a csapatjáék is jo volt, Adnan visszatért, Morrison és Wolfe hibátlanul játszott, Fülöp bemutatkozott, és nem volt csalódás.
Talán valami megmozdult...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
..csak meccs elõtt már készítette magam mindenre....
a fogadóirodáknál is megdöbbentõek voltak számomra a Fradi gyõzelmi odszok....
Legalább errõl a gyalázatos kiesõ helyrõl elõrébb másztunk.Hátha ez az a bizonyos elsõ lépés...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.