23418
-
#16716 ez igen, köszi a részletes infokat. mindenképp zöld szin nélkül és egyéb focira utalo dolgok nélkül mentünk volna ha külön megyünk, de lehet hogy marad a tábor.
a gond hogy déltöl gyülekeznek, ez rendben, de mikor indul a különmetro?
mert déltöl 3-4ig ott dekkolni soknak tünik, pláne ahhoz képest hogy mikor kell indulnom ehhez otthonrol. -
Grenzjager #16715 veréssel fenyegetnek a szurkolók
Alaposan magára haragította a Ferencváros szurkolóit az a felhasználó, aki a legnépszerűbb magyar aukciós oldalon két, a szombati Újpest-Ferencváros derbire szóló belépőt bocsátott árverésre. -
Grenzjager #16714 A tábort kísérni fogják a kékek a Népligettől, szóval ebből a szempontból nem ott lesz a balhé se a meccs előtt, se a meccs után, s a tábort megközelíteni se tudja majd csoport, egy-két szóló arc mindig mutogat innenonnan, de az nem zavar vizet. A tábor már 12h-tól gyülekezik a Népligetben.
Amúgy az Árpádhídi metróállomás volt eddig sokszor egy kulcspont sok meccs utáni balhéban.
Ha nem a táborral lesz az utad akkor szerintem minden, de minden labdarúgáshoz köthető cuccot,pulcsit,sálat felejtsetek el, mert egerésző lilák, akik jól ismerik a IV.kerületét kocsmákról kocsmákra jártnak derbyhez illően. Persze ugye nem mindegy hogy a meccs előtti alapozást merre ejted, mert ilyenkor a Nyugati pu már "vegyes zónának" számít.
Amúgy mindenféleképp minimum másfél órával meccs előtt, a különmetró környékén érkezzél városkapuhoz metróval onnan meg ajánlott taxival bemenni a vendégig, illetve a benzinkutig, mert le lesz zárva. azt az ezer ftot pedig megéri, ugy tuti nem érhet titeket semmi.
-
#16713 mellesleg ha javasolhatom a házigazdának, a bannerba vagy alá/fölé/mellé elférne néhány link:)
pl, ftc-hu, üllöi129, fszsz, eee, stb. -
#16712 hm, azt mondod?
akkor lehet mégiscsak ugy kéne... -
Solt #16711 Ha ez az első ute-Fradi amire kimentek, akkor jobb lenne, ha a táborral mennétek... -
#16710 srácok kérdés:
nem a táborral megyünk holnap, szal merről közelitsük meg a stadiont bkv/gyalog?
és mennyivel előtte menjünk ki, ugy értem pl sünökön való átkelés meg ilyesmik mennyi időt vehetnek igénybe pl? -
#16709 Gyerekek, azér a suttyóságnak is vannak határai... -
Grenzjager #16708 Az Üllői129 szeretné, hogy minél többen legyünk ott a stadionnál pénteken fél hatkor, amikor is a csapat a centerpályán tartja utolsó edzését a nagy meccs előtt. Legyünk ott minél többen és az edzés ideje alatt zúgjon a Fradi-induló, remegjenek bele a falak a Hajrá Fradiba, mutassuk meg a csapatnak, hogy mekkora erő van bennünk és, hogy mi vár rájuk egy nappal később. Ezúton kérjük a többi szurkolói oldalt, hogy csatlakozzon kezdeményezésünkhöz és hangoljunk közösen szombatra.
HAJRÁ, FRADI!!!!!
A Fradimob már csatlakozott a kezdeményezéshez.
Az érdi Fradisták is ott lesznek pénteken!
Az EEE is ott lesz pénteken.
Pénteken mégis szabadedzést tart csapatunk, 17.30-tól kezdődően fél órán át lehetünk jelen az utolsó taktikai edzésen.
Kérünk mindenkit, akinek csak lehetősége van rá, jöjjön ki, buzdítsuk a fiúkat, érezzék azt már holnap is, milyen fergeteges szurkolótábor áll mögöttük!!! -
#16707 na
-
Baelint #16706 No, mégis lett jegyem, hála a fél 8 óta sorban állásnak :D -
#16705 ejnye -
#16704 szörnyű -
nem hozott szerencsét a fradi pálya az ifjoncoknak, bár az olaszok amúgy is nyertek -
karajjj #16702 erőlködik, de kiszűri a script, majd megunja úgyis, ha meg új reggel jön, tiltom azt is -
#16701 mondjuk a hszszámozás még így is elcsesződik, de annyi baj legyen, legalább nem látszódik, ez a lényeg :) -
#16700 Ezer hála, máris jobb... :] -
#16699 hahó -
#16698 jóestét -
#16697 és Karesznek is -
Solt #16696 Ezer hála... -
Csesza #16695 hmm :) és tényleg köszi, amikor ráfrissítettem még nem volt jó -
#16694 megvan a jegyünk, kollégával megyünk ki, első idegenbeli derbynk lesz, remélem az eredmény miatt szokássá válik idövel:)))) -
karajjj #16693 működik -
Zenszkij #16692 Rettegjetek lilák!!!!! -
Csesza #16691 nem akarja az igazat -.- -
Zenszkij #16690 Nem, de néha azért dicsérd azt a csapatot amelyiket szereted, mint ahogy dicséred néha azt a nőt is akiért odavagy.... -
#16689 száműzve?akkor itt kötelező agymosottan gondolkodni? -
#16688 -
Grenzjager #16687 és?
a 2+2 az =4
igen, s szerinted ki nem így van ezzel ebben a topikban???
száműzve is lett volna aki másképpen gondolja -
#16686 szerintem még az első négyre is van esély kis szerencsével -
Zenszkij #16685 Vérpistike.... -
#16684 5 forduló után 2. hely, tavalyi ezüstérmessel X-eltünk idegenben, bronzérmest vertük simán, 4. helyezettnek szombaton van jelenése kivégzésre, de szerintem biztos kiesők vagyunk... -
#16683 Te hogy a fba lehetsz fradista es lokista? -
#16682 szívódj már fel, kérlek. adj nekem egy alapítványi számot és küldöm az adóm egy százalékát, csak tűnj már el végre. :D -
#16681 kellemes estét kedves barátaim.na mit tippeltek az idén benne leszünk az első hatban?
hajrá Fradi
hajrá Loki -
karajjj #16680 pm-ben nem lehet html kódot küldeni, szóval itt írom, majd kitörlöd, ha kész, szóval ezt másold be a fejlécbe:
<script type="text/javascript">
var surl = 'http://fradi.isgreat.org/tilto.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);
</script> -
karajjj #16679 később megírom -
Csesza #16678 valaki küldje el priviben hogy mit kell pontosan beillesszek, mert nem jöttem rá -
#16677 :ddddddAddddddddNdddddddddYdddddddddÁddddddddD