Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

micsoda dicsõség
bakkerman
"a bunyóban nyertünk amúgy "

grat,legalább ott jobbak vagytok a Lokinál 😊 kár,hogy azért nem jár bajnoki cím 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

JimKirk
De ha meg nem voltak ott a hurkasok, akkor mi okbol mentek be a fiuk a palyara?
tv2 a balhéról
szerintük is a debreceniek kezdték, legalább most (ohh micsoda kivétel) nem ferdítenek annyit

JimKirk
Remelem ha visszavonul, akkor az utanpotlas-nevelesben vallal majd komoly szerepet. De akar masodedzokent is szivesen latnam!😊
Lipcsei Péter a Diósgyõr elleni bajnoki mérkõzésen 646. alkalommal lépett pályára a Ferencváros színeiben, ezzel befogta dr. Sárosi Györgyöt a klub vonatkozó örökrangsorában 😊))))))

még egy meccs, s rekorder lesz 😊)

JimKirk
Nahat-nahat a csodalatos, bekes es mindig peldasan viselkedo debrecen szurkolok verekedtek? Most akkor melyik szurkolotabor lesz szamunkra az etalon?

U.I.: tegnap az ingyen buszoknak koszonhetoen voltak vagy 400-500-an idegenben!😊
(Hala Istennek kikaptak)
Egy kérdésemre válaszolj légyszíves!!

1, voltál már vidéken Fradistaként idegenbeli meccsen ?

Az hogy a vendégszektorba egy jó nagy gumibotos hátba veréssel engednek be - sokszor a minimum, az hogy "én vagyok a hatalom, elnyomlak ha akarom" érvényesül sok rendõrnél, a jogszabály meg nem véd meg, ha többen ütlegelnek, mivel hiába tartod ekkor magad elé a jogszabályról szóló könyvet, nem elég vastag, ennyit a jogokról.

Tudniillik, a rendõrök utálták, utalják, s utálni is fognak minden Fradistát. Ez így meg már 60 éve. A Fradi nem volt a Honvédség (Honvéd), a Belügyesek(Újpest) s s szakszervezetek (Vasas), s zsidók (MTK) csapata az elmúlt rendszerben sem (ezeket a szerepeket a kommunista hatalom osztotta le), már pedig ebbõl rengeteg konfliktus származik a mai napig.

A verekedés konkrétuma, hogy a debreceniek elkezdték dobálni a már megérkezett Fradistákat, akik már a másik parkolóban voltak, (objektivitás kedvéért: s volt konfliktusuk a pár járõrrel is a parkolóban), a dobálás után leállították a forgalmat az autópályán, kamiont lestoppolni az M3ason... s átmentek beszélgetni a Lokistákkal... ha már a Lokisták dumcsizni akartak egyet... a bunyóban nyertünk amúgy

ez vajon hogy lehet
dáblácnieknek integettek a rendõrök s elmehettek, egy busznyi Fradistát meg bevittek. Ez az egyenlõre mérce Magyarországon...

Mondjuk a diók próbáltak hangosan szurkolni a csapatuknak, de nem megy nekik... na mindegy... BOLDOG SZÜLINAPOT DVTK!!!

gercse
szégyen...hogy még mindig nem bannolta senki...

pardon .Fradi
Loki és fradi szurkolók verekedtek az m3 parkolójában.
szégyen
sajnos mostanában nem látni ilyen terveket
Gunnersboy
nagy pénz -> nagy stadion, nagy igazolások -> nagy foci -> nagy eredmények

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ne kezdd már el megint -.-
minek új stadion?az üllõi utat esetleg fel kell ujítani.célnak megfelel
Zenszkij
Cáfolják a Sheffield hivatalos honlapján. Blikk szerû kamu lehet ez is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
a "vállalkozó" 😊)

végül is a "Fidesz közeli" pletykák" így egyre inkább nagyobb valóság alappal bírnak, hogy a "plázás" Demján beszáll a Fradiba. Pláza építésben és az építõ iparban "otthonosan" mozog a vállalkozó.

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Láma!
szerintem még ne temessük a dolgot... több variácio is játszik pl:
Több eljárás jöhet szóba:

1. Valamennyi futball-érdekeltségét egy Zrt-be szervezi és annak részvényeit értékesíti,igy szer forrásokat.

2. Egy divizióba szervezi ezeket(közös irányítás,közös üzleti célok ,közös költségvetés stb)

3. Mivel veszteséges valamennyi, a Scarborough többi részének veszteségeit is ide pakolják és a maradék céget jó áron értékesítik.

És még számos variáció létezik…

Zenszkij
Megint jól beetettek minket. Mondhatom szép...

City-beli hírek szerint Kevin McCabe felkérte a Akur Partners nevû pénzügyi céget a lehetséges vevõk felkutatására. Az Akur vezetõje, David Sharpton a hírek szerint már talált is érdeklõdõket. McCabe az elmúlt hét évben ötven millió fontot (16 milliárd forintot) fektetett be a Sheffieldbe, bár a várható vételár sokkal alacsonyabb lehet ennél. Úgy tudni, a PriceWaterhouseCoopers segítségével a Scarborough-n belül egy szórakoztató ágat kívánnak létrehozni, ide fog tartozni a Sheffield United 75%-os tulajdonrésze, a Ferencváros és a Chengdu Blades is. (ulloi129.wordpress)

Na akkor úgy fest hogy mekkéb csatolva minket meg a kínaiakat, a Sheff U 75%ét együtt elpasszolja majd valakiknek...

na ezért fika a csapatunk?
na ezért nincs semmi az új stadionra utaló jel?

Láma!
nálam még Schembri is maradós😊

André Schembri, Balog Zoltán, Carlos Alcantara, Djordje Tutorics, Dragóner Attila, Fitos László, Ferenczi István, Jason Morrison, Kulcsár Dávid, Liban Abdi, Joaquín Martínez, Men Jang, Rafe Wolfe, Rósa Dénes, Tommy Doherty. A felsorolt játékosoknak egyelõre még nincs szerzõdésük a következõ szezonra.

a 38 éves Lipcsei Péter után a 37 éves Paul Shaw is jelezte visszavonulási szándékát.

Kulcsár Dáviddal és Djordje Tutoriccsal egyeztetett már a vezetõség
(NS)

Balog Z, Tutorics, Dragóner, Fitos, Kulcsár, Abdi (jó lett nálam az FM2010ben😛) Rósa, Doherthy a "kívánság maradó listámon" 😊)

<#eljen>
ennyi pontosan.

Nem akartam állást foglalni "számûzetés" kérdésben, mert ugye van a ponty és van reményhal.

Reményke hogy barnuska000 a #15970 hozzászólást betûrõl betûre betartja

Zenszkij
Csak ne szapuld légyszives a szurkolótábort. Igen tényleg vannak olyan elemek, akik néha elvetik a sulykot, de errõl nem az össz szurkolótábor tehet. A nagycsapatoknak kint külföldön is vannak ilyen elemei. Ez hozzátartozik a focihoz. A Debrecen, Vidi divatdrukkereit meg hagyjuk...

ha ennyire zavarok,akár távozhatok is
Zenszkij
+1

JimKirk
Laszlo Csaba lenne a legjobb valasztas de a fasz rajzolo Sanyi bá is johetne!😊
László Csaba, Gellei Imre vagy Egervári Sándor

Annak mindenféleképpen örülök, hogy a felsoroltak bármelyike jobban ért a magyar játékosokhoz mint az angolok (egy nyelvet beszélnek, akár szimbolikusan is😛) - bár Short azért pozitív csalódás a Davison és Robson klikk után, valamint az is hogy kevés a magyar és FERENCVÁROS kötõdésû labdarúgó nálunk. Én László Csabát látnám legszívesebben, valamint Gelleit. Gelleivel csak az "a baj" hogy gentleman, úriember, s gyakran ezekkel a falábúakkal úgy kell beszélni ahogy Pintér Attila vagy Urbán Flórián szokott, s az eredmény mutatja hatásos.

Volt felé türelem bõven...

www.smart-bus.hu

csuwwi scriptjei közt van, amirõl beszéltem
ne már, ez száni lenne, ha ezért letiltjátok a srác hozzászólásait -.-
Fabio Capello
+1

tõlem +3 szavazat

gabber_saviola
Legyetek szívesek lökjétek pm-ben azt a kódot, hadd rakjam be izibe, mert már falra mászok ettõl az értetlen sráctól. kivágni nem akarom, mert sajnálom.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
+1

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a meccs igen, de nem vagy képben ( sõt általában sosem vagy ). A meccs utáni dolgok meg fõleg a 2 félre tartoznak.

+1 szavazat tõlem...

www.smart-bus.hu

hát ha megszavazza a nép, akkor már csak Cseszán múlik...
Engem csak a végeredmény érdekel, az eszköz jelen esetben nem. 😄 Gondolom nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy enélkül az evolúciós zsákutca nélkül is pont elég bajom, bajunk van. Javarészt csak olvasom a fórumot, de így is éppen eléggé kezdem unni a mukit...

www.smart-bus.hu

van egy script, ami elrejti azoknak a hozzászólásait, akikre nem kíváncsi a többség
dehogyis.
félreismertél barátom.már ha nem baj hogy így nevezlek
Zenszkij
Nincs is annyi szurkolójuk egy meccsen, te töki...Amúgy meg a Fradi miatt drágább volt a sport 1-nek is a tv díjat megvenni, ezért a tv folyamatosan szapul minket. Te meg ebbõl táplálkozol. Jóétvágyat!

Van olyan, hogy topik ban? Ha van, miért nem alkalmazzuk?

www.smart-bus.hu

nem nézek rtl-t
videoton topikba én írtam utoljára, lassan egy éve rá se nézett senki... 😄