23418
-
#17476 ejj de szar meccs volt ez megint....
legalább 1 pont megvan -
#17475 heinz piros -
#17474 1-1
rósa nagy gólt lőtt
de ez még kevés
ki kell szenvedni a 3pontot!!!!
gyerünk!!! -
Solt #17473 Mondjuk az is érdekelne, hogy az egyetlen bal lábas védőnk miért a jobboldalon játszik... :S -
Solt #17472 Csizmadia meccsről meccsre gyengébb... :( -
#17471 grat nekik! :) -
Solt #17470 IGEEEEEEEEEEEN!!! -
#17469 Adriano hányszor verte már át a klubjait ugyan már... -
#17468 :DDD am szerintem is kibasszák,bár nem rossz játékos -
Solt #17467 Ne legyél már ilyen negatív basszus! :D Még, ha magyar játékos csinálta volna! Azért minden szarért ne rugdossuk már magunkat...
Mellesleg remélem kirakják a szűrét. -
#17466 ilyen is csak itt történhet meg...a mi kis szeretett országunkban :D -
Solt #17465 "(L) Magyarország"
Ezt nem vágom... -
#17464 Miljkovic átverte a fradit
(L) Magyarország -
#17463 látom az unibet még mindig szponzor :D -
Grenzjager #17462 ez csúúúúúúúúúúúúúúúúcs
Csank: Én nőtlen vagyok !! -
#17461 Máltaiba simán beférne! :D -
#17460 hát valaki jól járt az élő fogadással tuti:D:D
lehet kubatov így akarja meg szüntetni az adósságot:D:D -
Grenzjager #17459 -
#17458 az, és a támadósor végre méltó volt a címerhez! -
Grenzjager #17457 A védelmünk röhejes... sajna egyre jobban megértem és támogatom, hogy Csizi nem válogatott.
A negyediket már mi fújtuk be, de nagyon állat volt a vége -
Gabe18 #17456 Tippmixen mennyi volt erre? -
Solt #17455 4-4... :D -
Solt #17454 Vannak gondok ez tény, de én egyáltalán nem érzem úgy, hogy akkorát zuhant volna az nb1 színvonala mint ahogyan azt páran beállítják...
Ha ugyanez ( alapos körbeverések ) előfordul az angol harmadosztályban, akkor mindenki azt skandálja, hogy lám, milyen kiegyensúlyozott a mezőny még ott is... ha nálunk van ilyen, akkor meg rögtön azt harsogják sokan, hogy emiatt lám milyen szar a magyar bajnokság... -
Gabe18 #17453 Nagyjából ez a véleményem.
Elég megnézni néhány másik meccset, ahol szintén "káprázatos" a színvonal.
De persze az is igaz amit írsz, hogy a Fradi is egy darabig erőn felül ment.
Na de meccs végén meghallgathatjuk Prukner úr nyilatkozatát hogy "vannak gondjaink amiről nem beszélnénk, ezért nem tudunk a játékra koncentrálni". Hát igen gondolom játékosaink mikor meccs után a tizenmilliós autóikkal hazagördülnek, már az éhezés várja őket, így valóban nehéz...
Na nem mintha Pruknert hibáztatnám, ő tehet erről a legkevésbé. -
Solt #17452 Tehát nem mi teljesítettünk erőn felül, hanem az egész nb1 szarabb mint az elmúlt 25 évben bármikor? Ez is egy vélemény. -
#17451 hát ez elúszóban valóban, nagy formahanyatlás kéne a ztetől, hogy legyen esély -
Gabe18 #17450 1-4, védelem megoldja... -
#17449 1-3 plusz kapufa Pölőtől...kár érte -
Gabe18 #17448 30 perc után 0-3.
Hogy ez a csapat ennyi ideig az élmezőnyben tudott lenni, az semmi mást nem bizonyít csak hogy a magyar NB1 az elmúlt 25 évnél is mélyebbre zuhant.
Most jön a megváltó csere, Rodenbücher helyett Józsi...
A Csizmadia meg kb. az NB2 aljában is necces lenne, köze nincs ehhez a labdarúgás nevű valamihez.
Amúgy lehetne már 0-5 is. -
Grenzjager #17447 bánya finitó
meccs aztán vár a kocsma s jót iszunk :)))))))))))) -
Grenzjager #17446 Kezdődik lassan a KEK döntő első meccse
FTC-Rail Cargo Hungaria VS C.B. Mar Alicante
15.00
TV: Digisport
net: www.ehftv.com
Hajrá csajok!! -
Grenzjager #17445 -
Grenzjager #17444 bármilyen dobogós hely ettől a csapattól csoda lenne azért...
-
#17443 -
Solt #17442 Az egy dolog, hogy most középről kaptuk a gólt, de a hosszún megint ketten voltak teljesen üresen... komolyan nem értem... -
#17441 Eddig kabaré a meccs még úgy is, hogy vezetünk. (Rósa iszonyatosan elkúrt lövése után)
De az, hogy olyan gólt kapjunk ahol három támadó is üresen van, ki érti ezt? :DD Egy embert még oké, hogy elválthatnak a védők, na de hármat? -
Rasztiman #17440 A mai meccset lesz lehetőség neten nézni valahol? Vagy esélytelen? -
Grenzjager #17439 -
#17438 szokásos politikus "nesze semmi fogd meg jól"...
megállapodtak pár dologban... ki tudja ez mit takar? de a fideszoton szekálása nem áll le, amig legalább annyi állami cég nem támogatja a többi csapatot is, mint öket. -
Solt #17437 Hit vitát nem kívánok folytatni. Majd az idő eldönti.