Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat,legalább ott jobbak vagytok a Lokinál 😊 kár,hogy azért nem jár bajnoki cím 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerintük is a debreceniek kezdték, legalább most (ohh micsoda kivétel) nem ferdítenek annyit
még egy meccs, s rekorder lesz 😊)
U.I.: tegnap az ingyen buszoknak koszonhetoen voltak vagy 400-500-an idegenben!😊
(Hala Istennek kikaptak)
1, voltál már vidéken Fradistaként idegenbeli meccsen ?
Az hogy a vendégszektorba egy jó nagy gumibotos hátba veréssel engednek be - sokszor a minimum, az hogy "én vagyok a hatalom, elnyomlak ha akarom" érvényesül sok rendõrnél, a jogszabály meg nem véd meg, ha többen ütlegelnek, mivel hiába tartod ekkor magad elé a jogszabályról szóló könyvet, nem elég vastag, ennyit a jogokról.
Tudniillik, a rendõrök utálták, utalják, s utálni is fognak minden Fradistát. Ez így meg már 60 éve. A Fradi nem volt a Honvédség (Honvéd), a Belügyesek(Újpest) s s szakszervezetek (Vasas), s zsidók (MTK) csapata az elmúlt rendszerben sem (ezeket a szerepeket a kommunista hatalom osztotta le), már pedig ebbõl rengeteg konfliktus származik a mai napig.
A verekedés konkrétuma, hogy a debreceniek elkezdték dobálni a már megérkezett Fradistákat, akik már a másik parkolóban voltak, (objektivitás kedvéért: s volt konfliktusuk a pár járõrrel is a parkolóban), a dobálás után leállították a forgalmat az autópályán, kamiont lestoppolni az M3ason... s átmentek beszélgetni a Lokistákkal... ha már a Lokisták dumcsizni akartak egyet... a bunyóban nyertünk amúgy
Mondjuk a diók próbáltak hangosan szurkolni a csapatuknak, de nem megy nekik... na mindegy... BOLDOG SZÜLINAPOT DVTK!!!
szégyen
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
http://ulloi129.wordpress.com/2010/05/14/mccabe-a-sheffield-united-eladasara-keszul/comment-page-1/#comment-339819
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Több eljárás jöhet szóba:
1. Valamennyi futball-érdekeltségét egy Zrt-be szervezi és annak részvényeit értékesíti,igy szer forrásokat.
2. Egy divizióba szervezi ezeket(közös irányítás,közös üzleti célok ,közös költségvetés stb)
3. Mivel veszteséges valamennyi, a Scarborough többi részének veszteségeit is ide pakolják és a maradék céget jó áron értékesítik.
És még számos variáció létezik…
Na akkor úgy fest hogy mekkéb csatolva minket meg a kínaiakat, a Sheff U 75%ét együtt elpasszolja majd valakiknek...
na ezért fika a csapatunk?
na ezért nincs semmi az új stadionra utaló jel?
a 38 éves Lipcsei Péter után a 37 éves Paul Shaw is jelezte visszavonulási szándékát.
Kulcsár Dáviddal és Djordje Tutoriccsal egyeztetett már a vezetõség
(NS)
Balog Z, Tutorics, Dragóner, Fitos, Kulcsár, Abdi (jó lett nálam az FM2010ben😛) Rósa, Doherthy a "kívánság maradó listámon" 😊)
ennyi pontosan.
Nem akartam állást foglalni "számûzetés" kérdésben, mert ugye van a ponty és van reményhal.
Reményke hogy barnuska000 a #15970 hozzászólást betûrõl betûre betartja
Annak mindenféleképpen örülök, hogy a felsoroltak bármelyike jobban ért a magyar játékosokhoz mint az angolok (egy nyelvet beszélnek, akár szimbolikusan is😛) - bár Short azért pozitív csalódás a Davison és Robson klikk után, valamint az is hogy kevés a magyar és FERENCVÁROS kötõdésû labdarúgó nálunk. Én László Csabát látnám legszívesebben, valamint Gelleit. Gelleivel csak az "a baj" hogy gentleman, úriember, s gyakran ezekkel a falábúakkal úgy kell beszélni ahogy Pintér Attila vagy Urbán Flórián szokott, s az eredmény mutatja hatásos.
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
félreismertél barátom.már ha nem baj hogy így nevezlek
www.smart-bus.hu