Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.10. 21:00:03
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
adhattak volna nekem is ingyen jegyet, úgy látom van még hely szerencsére
kártya és szkennelés nélkül vállaltam volna a szurkolást 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hogy mi az öltözős dologgal a baj? Most meg kellene magyarázni, hogy ez miért mond ellent a fair play szellemének?
Én eddig olvastam el, képtelen vagyok az ilyen undorító index-stílusban írt cikket elolvasni. Konkrétan mi van a cikkben?
Gondolom az angol link alapján az, hogy mentálisan gyengítsék az ellenfelet már a környezettel is (öltöző stb). Mi ebben a baj? És hogy jön ide az a szó, hogy "legmagyarabb"?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Már a Puskás megnyitó óta előre tartottam tőle milyen marhaságot sikerül összehozni, hát ezt sikerült... 😄

Ennyiért kár volt eladni. Pista bácsi a közértből nem részesedett? 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Akkor pénz nem is kell <#vigyor1>#vigyor1>

A tapasztalatok:
- bejutás: vénaszkenner + szurkerkártya szerintem teljesen értelmetlen így, hogy mindkettő kell. ezzel együtt annyi ideig tartott mint leolvasni a vonalkódot egy jegyen régen, azonban előttünk egy embernek nem akart működni ami miatt 5-6 percig állt a sor.
- cashless rendszer: villámgyorsan lehet tölteni akár a mobil pontokon is (lányok-fiúk kézi leolvasóval, kártya+pénz kezükbe=összeg a kártyán). viszont a büfé kiszolgálás nem lett gyorsabb... a büfé nem szállt el árakban, sokan is vannak, de van pár gyerekbetegség (pl: ászokat csapolnak nem fradi sört, csapolnak és nem az alultöltős rendszer van, menüben popcorn+kóla szerepel, de nem kérhető zéró kólával, csak simával... kolléga ajánlotta hogy üsse be a simát, és csapoljon zérót, mire jött a válasz az egyik eladócsajtól: "ja, hogy aztán mi fizethessük ki..."
- pozitív hogy minden büfé fölött 3 kijelző van, egyiken a meccs megy, és minden sarkon van még 2 kijelző bármerre megy az ember amiken a meccs megy
- hangosítás: nagyon jó, és a viszonylag kevés ember is tudott jó hangulatot csinálni, szóval akusztika is rendben van
- kijelző: na... ez ha ilyen lesz minden meccsen az ultra gáz... kint van a két csapat+eredmény+idő. se gólszerzők...se plusz infók... a végén próbálkoztak ilyen futó kiírásokkal, gondolom most tesztelték.
- hangerőmérő: nagyon fapados.... kijelző bal oldalán egy csík ami mozog fel-le. semmi adat, se számok se semmi, csak a csík. ha kiabálnak megy felfele és pirosodik... amikor szasza bemondta kiabálva hogy hajrá fradi, akkor már maxon volt... 😄
hirtelen ennyi, ja és a wc-k: ugyan be nem mentem, de nem egy a be és a kijárat, így valószínűleg ott nem lesz majd nagy sor.
De a riporter is jól mondta, ebben az NB1-en bárki bárkit. Lehet ugyanez a csapat a jövő héten nyer hárommal. Mert olyan gyenge, stílustalan, ahogy esik úgy puffan játékot játszó az egész mezőny, hogy ha legközelebb bejön két támadás, meg egy véletlenül eltalált lövés, akkor már nyerünk simán.
Ahol az egész kiteljesedik az a nemzetközi kupa. Ott látható mire elég az NB1 "elit". Gyakorlatilag a Debrecen van még versenyben, lehet ők is holnapig. Utána jöhet egy évig a belterjes kis bajnokságunk megint mindenkinek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Remélem a Rossi nem vállal egyelőre munkát... lehet, hogy szükség lesz rá.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Böde is a múltkori hármasával a következő fél évre letudta a penzumot. Ma már megmozdulás sincs. Mondjuk a többieknek se.
Nem baj. A Chelsea ellen biztos mindenki tip-top lesz egy két örök emlékű fotóra a szép új stadionban.
www.smart-bus.hu
-egyrészt kellett hogy Besicet kirakják Hamburgból
-hogy Moniz meg tudta győzni hogy idejöjjön
-nem szürkült bele az MB1-be
-pont belefért a posztján a bosnyák válogatottba, ráadásul vb évben és ki is utazhatott
Egy darabig nem is fogunk több ilyet látni sajnos.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
www.smart-bus.hu
Te Solt, én nem így ismerlek téged. Nagyon jól tudom, hogy te is az elmúlt 25 év magyar valóságában léteztél 😊))
Ha lopni akarnak, megvan rá a lehetőségük 1000 más helyen, nem egy olyan ügyleten fognak sumákolni, ami kiemelt szurkolói és média figyelmet kap.
A Bild-hez meg annyit, hogy véleményem szerint egy játékos árából való részesedés nem sportszakmai információ. Egy újságíró azt ír le, amit csak akar, gyakorlatilag következmény nélkül... Majd, ha a HSV közleményt ad ki, hogy mennyi illeti őket, azt komolyan veszem.
www.smart-bus.hu
Német foci kedvelőként: a Bild sportszakmai részlegét Blik szintűnek titulálni...háááááát, te tudod 😊
De tegyük fel, hogy igaz... ugye ilyenkor mindenki azzal jön, hogy magyar közeg így meg úgy. Ha van is humbug, azt a Fradi vezetése önállóan nem tudja véghez vinni. A németekkel, Besic-l, az ügynökeivel ( több eseti megbízása van, ezért nem tiszta az ügynöki pénzek nagysága ) karöltve kéne sumákolni.
Továbbá nem hiszem, hogy ilyen szituációban olyan hülyék lennének, hogy egy ekkora nyilvánosságot kapó ügyben sumákolnának.
www.smart-bus.hu