Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Állítólag igazolunk valami PL-t is megjárt, 30 év alatti, 3 millió ajró értékű gyors szélsőt... Kíváncsi leszek.
Radóra meg rárepült megint a Vidi... 😞
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vajon volt valami taktikai értekezlet a meccs előtt? Nem úgy néz ki... 😞
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
😊 komolyan
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
európa szinte mindegyik nagy stadionjában
a bernabeuban olyan a padló, mint a hármas metró biztonsági sávja, a leggagyibb olcsó műanyag...
ez direkt így van szinte mindenhol, idegenben fapad van, otthon meg olyan van, amilyet szeretnél, anno a juventusnál még a hazai is full fapad lepukkant szar volt szándékosan, mert így látták jónak
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.21. 15:34:29
Ha a brazilokkal vagy olaszokkal megegyeznek a szombathelyiek akkor talán jön.
És nem sérülés miatt nem játszott a Haladásban, a zsarolás beindult A csatár menni akar, és úgy véli, neki már nem érdeke pályára lépni a szombathelyi csapatban.
www.smart-bus.hu
Én örülnék, ha jönne! 😊
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.14. 12:20:54
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
és amugy kinek fáj a cigányozás? pláne amikor tényleg alattomosan, sunyin, amolyan cigánymódra szabálytalankodik az ellenfél?
Mellesleg ha kijárnék, akkor kellene, hogy legyen szurkolói kártyám, de ha már kiváltottam volna, akkor mit elleneznék rajta?
Vagy másképp fogalmazva, fizessek azért, hogy bemehessek tüntetni az ellen, amiért fizettem?
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2014.08.13. 18:07:02
Amúgy nem mintha rád tartozna, de tény hogy nem voltam meccsen már sok sok éve, utoljára még nb2-es meccsen voltam, de én ezt nem is titkoltam eddig sem.
Kurvára szánalmas amit csinálsz......
OFF vége.