Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ivancsiccsal viszont tényleg tárgyalunk, NBII-be jöhet
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
+ az NS még írja, hogy a kecskeméti Csordás Csaba és a szigetszentmiklósi-diósgyõri Ivancsics Gellért is 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem sajnos 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ráadásul Berki még a lemondása elõtt elmondta hogy aláírt még egy játékos a csapathoz, a nevét azonban nem árulta el.
Valószinüsítem, hogy Józsi lesz az, tehát az irányító középpályás kérdése is eldõlni látszik 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Remélem a sál viselési szokását megtartja 😊))
\o/
http://ulloi129.wordpress.com/2010/06/04/varatlan-bejelentes/
Azért várjuk meg, ki jön majd a helyére.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
www.smart-bus.hu
minél nagyobb az országos lefedettség, annál nagyobb a merítési lehetõség. kis befektetéssel (azzal hogy ilyen helyken kicsit javítjuk a körülményeket) találhatunk nem egy tehetséget, aki csak azért nem kerül nagy csapathoz, mert esetleg nincs pénze elutazni oda...
"A Felsõpakony SE is a zöld-fehérek szatelit-klubja lesz."
ETO: Józsi nem hosszabbít
Múlt szerdán az ETO vezetése személyesen is tárgyalt Józsi Györggyel. Mivel a labdarúgó pénzügyi elképzelései már korábbról ismertek voltak ezért ott gyorsan egyezségre jutattak a felek. A szerzõdés idejérõl azonban hosszasan gyõzködték egymást; amíg az ETO hosszú távú (3-5 év) elképzeléseit vázolta, addig a középpályás ragaszkodott az egy éves kontraktushoz. Végül a felek azzal álltak fel a tárgyalóasztaltól, hogy egy nap gondolkodás után kölcsönösen értesítik egymást, ki mire jutott.
Mivel a klubvezetés játékoskeretében a lehetõ legkevesebb változtatást tûzte ki célul, másnap tájékoztatták Józsi Györgyöt, hogy elfogadják az egy éves szerzõdést. A labdarúgó viszont nem kívánta meghosszabbítani lejáró szerzõdését, így elköszöntek egymástól.
- Sajnálom, hogy Gyuri így döntött, hiszen irányító készsége és játékintelligenciája átlag feletti, és mindemellett a csapatjátékunknak fontos láncszeme volt. Az öltözõben is remek csapatemberként viselkedett, maga köré gyûjtve a fiatalokat, akiknek gyakran adott hasznos tanácsot. Elfogadom azt, hogy három év után új kihívásokat keres. Kívánom neki, hogy új csapatával is hasonló, vagy még nagyobb sikereket érjen el, mint azt az ETO-nál tette - nyilatkozott Klement Tibor.(eto.hu)
www.smart-bus.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
az a srác az ETO kulcsembere
Név: Józsi György
Születési hely, idõ:Zalaegerszeg, 1983. január 31.
Magasság, testsúly:181 cm / 70 kg
Posztja:bal oldali középpályás
Mezszáma:8
- Tizenkét évet futballoztam az MTK-ban, úgy éreztem, hogy itt az idõ a váltásra - mondta honlapunknak Rodenbücher. - Volt irántam érdeklõdõ, tudtam „válogatni” az ajánlatok között, egyik sem volt rossz, de számomra a Fradi ajánlata volt - nem csak anyagilag, hanem szakmailag is - a legjobb. Nemrégen értesültem Prukner László kinevezésérõl. Kíváncsian várom a közös munkát!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
már csak a csapatot kell összeszedni
Ahogyan azt egy hete már jeleztük, a kaposvári tréner volt az elsõ számú célpont.
A szóbeli egyezség (errõl is beszámoltunk már) korábban megszületett, de voltak kérdéses pontok, többek között a szakmai igazgatói poszt. A hírek szerint immár minden akadály elhárult és a tréner kettõ plusz egy éves szerzõdést köt majd a Ferencvárossal. A hírt ma hivatalosan is bejelenthetik, de a hivatalos bemutatás péntek délelõtt lesz megtartva.
http://ulloi129.wordpress.com/2010/06/02/pruknert-penteken-mutatjak-be/