23418
-
#17797 De, errol a fogalmatlan Prukner is tehet.
Arrol nem beszelve, hogy ez a Fradi mar reg nem az a Fradi.
Mar nincs Fradi sziv csak nagykepu jatekosok vannak, akik meg labdarugoknak se nevezhetok. -
#17796 pölöskey ????az egy vicc
felipe fleix meg oláh is jobb nálla -
Grenzjager #17795 mondjuk a bronzérem olyan volt mint amikor a válogatottal a finneket legyőzve pótselejteztünk a rácokkal (1-7) ... nem érte meg a Helsinki győzelem anno.
közünk nem volt a bronzéremhez amúgy... egyszerűen az előző bajnokságban mákunk volt a 3. hellyel. Idán már hatalmas bravúr lenne.
Nem kell még sirni hogy kiesés ellen fogunk küzdeni, mert ez is hanta.
De f...ért nem Pölöskey játszik csatárban? Ennyit amennyit kreolok tudnak, tud ő is ... kaphatna esélyt legalább... -
#17794 tudom nekem ne mond:)
máig előtt van a vasas ellen meccsen nyújtott teljesítménye(3-2) de az csak egyike volt a sok száz hibájának
ranilovic akkor is szar én kapusfronton cserélnék végh aztán max mit veszíthetünk
-
Grenzjager #17793 Holzert az NB2nél már fele ennyi hibánál kikezdtük ... s kórusban fogadtuk ... egy meccs után Szkukitól kaptunk is hogy szegény srác már remegő lábakkal lép pályára .... nagy volt neki a teher lelépett .... -
golvago99 #17792 gyökerek -
#17791 én meg nem hittem volna eskü
mondom most talán jók leszünk
kajak már szégyellem magam hogy mindig bizakodom -
Zenszkij #17790 Én mondtam a kiesés ellen küzdünk idén. Szégyen.Erről nem Prukner tehet. Ez a csapat egyszerűen szar, nincs pénz mit várunk? -
#17789 ranilovic egy nyomorék ez a buzi minden egyes szájba kúrt meccsen hibázik egyet amiből persze gól lesz........bár ettől függetlenül ma még szerencsénk se volt 2 kapufa:S:S:S
prukner takarodj!!!??? -
Gabe18 #17788 Valahol törvényszerű volt. 2 ziccer kimarad, két kapufa, az ellenfél meg egy kontrából megnyeri.4 meccsen 3 lőtt gól. Hát ez ennyire elég... -
#17787 Ranilovicnak volt egy par bravuros vedese, de a golnal egyertelmuen hibazott, jovo heten ki lehetne probalni Vegh bacsit! -
#17786 Ez katasztrófális volt. -
#17785 Bazze.. -
Gabe18 #17784 Az a baj még így is talán ma játszunk legjobban az eddigi 3 és fél meccsből. De ami kevés helyzet van, azt sikeresen elrontjuk. Kicsit sajnálom Pruknert. Látszik hogy próbál változtatni, próbálta feltüzelni a játékosokat, egyértelműen támadószellemű csapatot küldött a pályára. De hát ő már tehetetlen ha 6-7 méterről se tudjuk belőni... -
Grenzjager #17783 Ranilovic nagyon gáz
megint gáz...
már megint rettegek minden rögzített lövéstől -
#17782 16.00 Ferencváros-Pécs
tv: m1
streamek: -
Grenzjager #17781 az "átvizsgáló csoport" jutott valamire amúgy végülis? -
#17780 :D:D:D
remek döntés:D:D:D
ahelyett hogy eladtuk volna a valenciennek most lehet ingyen elengedjük:D:D -
Grenzjager #17779 szerintem a legtöbb Fradistánál elvágta magát Oláh, legalább is amíg nem triplázik....
mondván ..Debrecenben más csapatok is kikapnak .... ez igen....
Andrezinnyót meg szerencse hogy nem adtuk el :) most ki lehet rúgni a csapatból :)
-
Zenszkij #17778 "Képletesen" értettem :D. -
Grenzjager #17777 Szűcs még fiatal (38y) hogy visszajöjjön :) -
Gabe18 #17776 Az elejével egyetértek, de mikor "küzdöttünk mi a kiesés ellen"? -
Zenszkij #17775 Ötlettelen játék. Passzolni kell emberhez meg üresbe mozogni. Hiába, ha ez nem megy nem kell min csodálkozni. Idén ismét a kiesés ellen kell küzdenünk. Lisztes is mi a francnak játszik még 35! évesen.. -
#17774 na hát várható volt de azéárt ranilovicsnak megint kösz a semmit
ha pl.van egy Szűcsünk akkor most már az elfsborgal játszottunk volna és izgulhatnánk a továbbjutásért+ami még ennél is fontosabb 7pontal állnánk 3 meccs után(kaposvár 3p-dvtk3-p dvsc 1p) -
#17773 -
Gabe18 #17772 Hát ma nem kellett volna kikapnunk, de megint ilyen xar szabadrúgással kivégezzük magunkat. Amúgy semmi különössel nem volt jobb a nagy Kondás csapat, kidolgozott helyzetük nekik sem volt. Az a baj hogy nekünk se... -
Grenzjager #17771 Kubatov kedvence TóthB
de legalább apuka fizeti be a kezdőbe mint Bretschneidert :)))) -
Takezó #17770 azért ezt a pöcsöt le kellett volna küldeni -. -
Zenszkij #17769 Rém gyönge a csapat. Ha lenne pénzem megraknám, hogy ez a Fradi gólt nem rúg ma... -
Grenzjager #17768 mi lehet a csapat taktikája?
ne csináljunk semmit, és ez majd meghülyíti a debrecenieket, hogy ők hibáznak majd? ... -
Grenzjager #17767 Tanár báttya szerint megfelelő a támadó szekciónk is.... -
Solt #17766 Jön a Végh Zoli... :D -
Grenzjager #17765 Ranilovics feladata lenne hogy hányan álljanak a sorfalba meg hogy hova -
Grenzjager #17764 a norvégok és a diók is rögzített lövésekkel "leptek" meg minket .....
ezek szerint továbbra sem tanult semmit a csapat, mert továbbra is szögletből és szabadrúgásból kapjuk a gólokat.... innentől evidens hogy minden ellenfél erre játszik majd. -
Solt #17763 Ő állt ott... még csak fel sem ugrott... én nem tudom ki osztja a feladatokat, de ez vicc kategória. A múltkor a szélső védőink ívelgettek, most meg a törpék állnak a sorfalban... ezek annyira megye kettes hibák... -
Solt #17762 Kb 3-5 percenként jöttek a jobbunkról a szabadrúgások. Egyértelműen a pontrúgásokra játszanak... az edző feladata lenne beszólni, hogy ne repüljünk oda méterekről... -
Grenzjager #17761 pássz, de Ranilovic egyre jobban távolodhatna már a kapuból... -
Gabe18 #17760 Hazaiak lefekszenek akárhol, az szabadrúgás. Sikerült addig befújkálni nekik amíg betaláltak. Pedig egyáltalán nem volt benne a meccsbe a gól eddig egyik oldalon se.
Innen már nehéz ügy... -
Solt #17759 Jól láttam, hogy a törpe Andrezinho állt a sorfalban, és az ő feje felett tekerték el? -
Grenzjager #17758 már nem csak uncsi...