Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szûcsért 8 milla HUF-ot kér a lombard pápai Bíró Petya.... de õ inkább neeeeeeeee jöjjön...

szerintem külföldi lesz a kapus

Oncsi
Prukner László honlapunknak beszélt az ausztriai edzõtáborozásról, az új játékosokról és a tervekrõl.
- Köszönetet kell mondani a menedzsmentek, hiszen Hencsén és Auszriában is kiváló környezetben készülhettünk. A csapat átalakulóban van, de a váltás nem megy egyik napról a másikra, mivel nem vagyunk varázslók. Úgy érzem azonban, hogy megfelelõ ütemben haladunk, van még több mint másfél hetünk, hogy kialakuljon a csapat. Az edzõtáborban azt láttam, hogy egységesek vagyunk, mindenki becsülettel elvégezte a munkát.
Ami az elkövetkezõ napok legfontosabb tennivalóit érinti: kapust és csatárokat szeretnénk igazolni. Mester Tamás klubjával már megállapodtunk, rá úgy tekintünk, mint a jövõ emberére, de úgy tûnik a jelen kapus gondjainkra is megtaláltuk a megoldást. Nevet egyelõre még nem mondanék, pár napon belül minden kiderül.

Kapus sztem nagy név lesz,azért ez a titkolozódás...(Vidibõl Sebõknek örülnék,mert ott 2.számû kapus lett idén)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

😄😄😄😄
bár most a mester Kakas, a kapuedzõ Mester felett 😊)))

Matthew Prosac
?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mester Tamás (GK, 22y, 1,93m)a Kozármislenytõl nálunk folytatja
valamint már a mienk Marek Heinz (32y) is.

Gunnersboy
unirea elleni meccs volt ma, a galati ellen
a mönchengladbach programjában pedig nem szerepeltünk, csak mi tudtuk úgy, asszem a west hammel játszanak

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

I.félidõ:
Shearer – Balog, Csizmadia, Tutoric, Junior - Maróti – Andrezinho, Stanic, Józsi – Schembri, Heinz

II. félidõ:
Vasek – Balog, Csizi, Gramann, Stockley – Józsi, Rósa, Rodenbücher, Tóth – Heinz, Frank

Oncsi
Július 13. (kedd)
18:00 - Unirea Urziceni-Ferencváros (edzõmeccs, Eugendorf)

Július 17. (szombat)
17:00 - B. Mönchengladbach-Ferencváros (edzõmeccs, Salfelden, Ausztria)

ezek az edzõmeccsek elég jónak tünnek😊

MA:
Csapatunk idei negyedik elõkészületi mérkõzésén 1-1-s döntetlent ért el a román Otelul Galati ellen.
Az elsõ félidõben voltak ugyan helyzeteink, de ezeket nem tudtuk kihasználni A második játékrész közepén a hazaiak szereztek vezetést, majd a csereként beállt Tóth Bence a hajrában egyenlített.

Gunnersboy
1-0ra kikaptunk, a steaua a leirtak alapján 1x jutott el helyzetig, azt be is rugták, de voltak jó periódusaink, a végén nagyon nyomtuk õket, csak gólt nem sikerült szerezni, a próbásó kapus Shearer jól védett ahogy olvastam, bár a gólban kicsit benne volt, az osztrák védõröl és a próbázó csatárról nem irtak semmit

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kuzco007
csak dumálnak és dumálnak mind a 2 román adón amit eddig találtam, hát a büdös szõröstalpú édes anyjukat már....

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

banok
ott nem írnak semmit hozzá. Szerintem román tv nem is adja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REAL MADRID

bakkerman
szerintem nézd meg a myp2p-en,ott általában bejönnek a román tévék,és ott csak adják a Steaua meccseit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kuzco007
valaki tud streamet a mai steaua elleni meccsre?

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

hazajönnek, s majd jönnek meccsre 😊))

JimKirk
Jojjenek haza epsegben!

És mivel 30 szoros Cseh válogatott, a fizetési igénye is az egekben... Te perkálnál anélkül, hogy megtudnád milyen állapotban van? Fõleg, hogy jó ideje "partvonalon" kívül volt...

www.smart-bus.hu

bakkerman
itt nálunk magyarhonba olyan divatos szó,ez a próbajáték...végülis 30 szoros cseh válogatott,van rajta mit tesztelni 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem fogadta el az angol

OMG :|
Bár lehet hogy mivel nincs most VB meccs, s valahogy el kell adni azt sz... bulvárSportot....

Júdás Lajos nálunk??? nanemá.............

Elding kapott egy esélyt Prukitól, marad

gercse
meglátjuk, holnap elvileg kiderül, hogy mi lesz a sorsa, meg az angolnak is

Igen, én is úgy tudom, hogy inkább támadó középpályás mint csatár... azért örülök neki, remélem jó lesz!

www.smart-bus.hu

gercse
jaja, meglepõdtem én is, a 2004-es eb-n jól tolta, meg úgy abban a szezonban, viszont azóta nem mutatott valami sokat, legalábbis a statisztika alapján, viszont nem tudom milyen poszton játszott, mert támadó, de nem feltétlenül csatár

Ez az a harmincszoros cseh válogatott csóka? <#wow2>

www.smart-bus.hu

Sõt, holnapra elvileg el is dõl a sorsa, akárcsak a próbázó angolnak.

De egy kapus is nagyon kéne, kíváncsi leszek, hogy az osztrák pocakos beválik-e 😊

Marek Heinz (32y)(CZH) próbajátékon.

Oda meg a válása után ment, gyors esküvõ, gyors válás, két gyerek után meg eltartás...

banok
A Kölnbe ment 2004-be aztán jött egy sérülés meg valami betegség aztán vissza is jött.

Ott volt, hogy "ha jól emlékszem" 😛

De megnéztem, a Balassagyarmat volt az.

http://www.ftcbk.eu/2010/06/05/nbiii-balassagyarmat-ferencvaros-1-5/

Szigetszentmiklós NB2-es
Az NBIII-as csapatban játszott tavasszal, a mesterhármast ha jól emlékszem, akkor a Szigetszentmiklós ellen lõtte az utolsó fordulóban (5-1-re nyertünk)

ki ellen, mikor?

Bölcsföldi már tavasszal is itt játszott, mesterhármast is rúgott 😊

JimKirk
Latod nem is tudtam, hogy Tokoli megprobalkozott a nemet masodosztallyal!😊

En bizom benne, hogy Hrepkat nem igazoljuk le.
"megélhetési" labdarúgó 😊)))
mint Tököli amikor kiment a német másodosztályba, s egy év alatt játszott egyszer csereként kb

JimKirk
Hrepka egy ilyen szezon utan mire alapozza ez iranyu vagyait?😊
+ Bölcsföldi Viktor (21y) nagy valószínûséggel jön

négy év után húzott magára zöld-fehér szerelést. Fradiban nevelkedett, aztán az FC Fehérvárhoz szerzõdött, és négy év után próbajátékra érkezett „haza". Bölcsföldi Viktor legutóbb Nyíregyházán futballozott.

Présingert mintha kölcsön adná a Videoton, csak éppen nem nekünk.
Hrepka inkább külföldre kacsingat.

Csordás, Hrepka, Présinger jöhet... 😊

Köszi az infókat! ( Nem tudok komolyabb oldalakat megnyitni... mobilnet... :S )

www.smart-bus.hu

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezett:
Rodenbücher István (MTK), Nagy Patrik (Rapid Wien – Ausztria, kölcsönbe), Józsi György (Gyõri ETO), Igor Pisanjuk (Szolnok, k. v.), Maróti Béla (Kaposvár), Junior (brazil, Kaposvár), Szrdjan Sztanics (szerb, Kaposvár), Andrezinho (brazil, Gremio Catanduvense – Brazília)

Távozott:
Lipcsei Péter (befejezte a pályafutását), Paul Shaw (angol, befejezte a pályafutását), Tommy Doherty (északír, Bradford City – Anglia), Carlos Alcántara (spanyol, ?), Joaquín Martínez (spanyol, ?), Bojan Mamics (szerb, ?), Megyeri Balázs (Olympiakosz – Görögország), Rafa Wolfe (?), Jason Morrison (jamaikai, ?), Ahmed Adnan (angol, ?), Ferenczi István (Vasas)

Akivel tárgyalnak:
Csordás Csaba (Kecskemét), Hrepka Ádám (MTK), Melczer Vilmos (MTK), Présinger Ádám (Videoton), Mario Konrad (osztrák, Rapid Wien – Ausztria), Pusztai Olivér (Austria Kärnten – Ausztria), Rafael Fefo (brazil, Monte Azul – Brazília), Mester Tamás (Kozármisleny), Bram Castro (belga, Roda – Hollandia), Andreas Schranz (Austria Kärnten – Ausztria)

a holland Roda kapusa a belga Castro leszerepelt Eszéken így Andreas Schranz (31y, 250 elsõosztályú bajnokija van,6-szoros válogatott, Austria Kärnten játékosa)

"a hét elején két brazil labdarúgó, Andrezinho és Rafael Fefo csatlakozott a Ferencváros keretéhez. A próbajátékon szereplõ két középpályást a tegnapi, NK Osijek elleni mérkõzésen (amelyen az FTC 2–0-s vereséget szenvedett) pályára is küldte Prukner László vezetõedzõ, és közülük a jelek szerint Andrezinho gyõzte meg képességeirõl a szakvezetõt, ugyanis a klub 2+1 éves szerzõdést kötött a 24 éves futballistával"

Tudtok valamit errõl a Brazil középpályás srácról?

www.smart-bus.hu

banok
legalább itthon kezdünk.

<#eljen><#worship>

www.smart-bus.hu

Oncsi
1.forduló: FTC -Paks 07.31. hétvége
4.forduló: Vidi-FTC
5.forduló: FTC-Gyõr
6.forduló: UTE-FTC
9.forduló: FTC-MTK
11forduló: DVSC-FTC
13.forduló:ZTE-FTC

nem azon van a hangsúly...
Zenszkij
Fideoton, hagyjuk már....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?