Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként egész jó meccs volt a tegnapi, tényleg szerethetõbb csapat, mint a tavalyi, bár a második félidõben eléggé leült a játék és a paksiak balfaszoskodása is kellett a gyõzelemhez, de kezdetnek egyáltalán nem rossz
JimKirk
Nade Lajos ba!😊
Istenem 😄DDD
JimKirk
Megartott a lelkemnek whiskey-speed kombo.
S konkrétan a Ferencváros Paks elleni meccséének elemzése, józanul (😛), megfontoltan, kiemelkedõen szakmai szempotból:

Détári Lajos:
"Nehéz indulatok nélkül értékelnem a mérkõzést.
Elöszõr is nem tudom, hogy engethették a csapatokat ilyen mezben játszani, mármár képtelenség volt megállapítani, hogy éppen paksi vagy ferencvárosi játékosnál van-e a labda (igaz én nem TVén néztem, amúgy a Fradi zölddel domináló zöld-fehér csíkos felsõben, zöld nadrágban, zöld sporzszárban, a Paks: Világoskék felsõben, fekete naciban, és fekete-vil'kék csíkos sportszárban tolta ... lehet azonban 10 sör és 5 jager után én is bajban lettem volna 😛) Hol voltak a nézõk? Korábban azt hangoztatták, hogy A zöld-fehéreké az ország legnépszerûbb klunja, erre az idénynyitó mérkõzésre alig néhány ezren mentek ki (Anyád!!!) Ez bosszantó, amiként azis hogy futballról nemigen beszélhetek. (Aztán paksi öngólról tol egy rizsát) ... A két csapat között nem volt különbség, és továbbra is fenntartom a véleményem hogy a Ferencváros a tizedik-tizenkettedik helyre lehet jó. Emlékezzünk csak: az FTC az elözõ szezonban megelõzte a Kaposvárt, azt a Kaposvárt, amelytõl nyáron játékosokat szerzõdtetett. Akkor ez most erõsítés vagy sem? (Világos, ha pl az utánunk végzett Haladásban szereplõ Halmosit szerezzük meg a Hull-tól, akkor ez sem lett volna erõsítés... Détári hülye)Ahogy elnézem Ferenczi Istvánt sem lett volna szabad elengedni (én mondjuk csak korrektebbül váltam volna el tõle, de ennyi, jó neki a 13.kerben) ..Rósa nem vérbeli csatár, és Heinz is hatékonyabb lenne egy sorral hátrébb "(valóban kimagasló szakmai tudás kellett a megállapításhoz, hogy Rósa nem vérbelii csati, s Heinz meg befejezõ csati, de jön még hozzánk csati!!!!)

Valószínûleg Détári is csak szakmai szempontokból hagyta el a Bundelsigát, s lépett elõre a görög élvonalba, Forza Pirosz Termosz 😊))

Láma!
jah, ezt tegnapiban olvastam, röhögtem énis nagyot rajra....

van szeme hozzá, a hülye is látja😄

Láma!
loool😄DD

Nemzeti Sport 2010.07.30. 5. old.:

- Ki mi vagy mi lehet az év csalódása?
Détári Lajos, világ válogatott atyaúr:
"Én kimonmdom bár sokan fognak ezért megharagudni rám. A Ferencváros lehet a legnagyobb csalódás, mert az új szakmai stáb, mintha magasabbra tette volna a mércét, mint amire a keret képes. A jelenlegi játékos állománnyal, nemhogy az elsõ hatba nem fér be a Fradi, de megeshet, hogy csak a tizedik-tizenkettedik helyen végez"

Tûrüm a mait aranyköpését is, pill cigi 😊))

pill írom, de azt firkász cimbiktõl is tudom, hogy pl amikor Nyíregyházán volt edzõ, akkor az volt a szerk'utasítás, hogy ne késõ délután hívják Dömét, mert akkor már van hogy matt részeg, inkább Ebéd idõ elõtt nem sokkal.

Láma!
áá ird már le mit irt, mindenhol olvasom hogy milyen alkesz a mai sport alapján, de nem tudom venni...😞((

sajna meccsre nem értem oda....😞((((
temetésre kellett hazautaznom, és negyed 8ra értünk fel pestre, innen meg szük 1 ora még a pálya... szal stream-en néztem.

és valóban, elsõ félidöben kifejezetten jok voltunk, Heinz nagy igazolás volt, és most nem a golja miatt mondom ezt. A kapus is nagyon rendben van, és ha középen még ott lesz józsi is...
mellesleg Marótiban most kellemesen csalodtam.

nyitásra szerintem jók voltunk, majd még összeszoknak, csiszolódnak a skacok.

s hangulat is lesz fergetgesebb, s leszünk többen is. Az azért evidens hogy sokan a futball vb utánra teszik nyaralásukat is.

Olvasom a mai sportot.... ezek szerint Détári még mindig alkoholista, ráadásul elgurult a gyógyszere... vagy a bogyókra ivott 😊)) ettõl függetlenül jó meglátásai vannak, csak ugye könnyû kritizálni minden felelõsség nélkül.

Paul polip a Fradi bajnoki címére fogadott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DONGUBA
Na heinz meglotte elso goljat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ez a Pölöskei fiú nem tûnt tehetségesnek tavaly az elsõ csapatban, de a minap nagyon bátran játszott, olyan cseleket próbált be (többnyire sikerrel), hogy csak na. Szeretem az ilyen szórakoztató játékosokat, persze fõleg, ha hasznosak is: )
bakkerman
én is megnéztem a meccset,sport1-en,mondom kiváncsi vagyok már az "új" Fradira,mit hoz ki Prukner belõlük,és én kellemeset csalódtam,volt elképzelés,néhol már a kreativitás,és a szép játék is felfedezhetõ volt,és maga az a tény,hogy ezekkel a 18-19 éves,nb2-es,nb3-as pléjerekkel felálló Fradi egész meccet kontrollálta,úgy hogy a Pápa kezdõ 11-e majdnem a tavalyi volt,szal a legerõsebb felállásban játszottak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gercse
Duna Tv este 7

A sport1 adja ma a meccset?Ha igen akkor hány órától?A mûsorfüzetükben nem szerepel.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Balog amúgy nagy valószínûséggel Iránban folytatja

Láma!
pontosan😄

kinek a pap, kinek a papné 😄
Mor3llo
örülök, hogy visznek bele egy kis pirosat a nemzeti színek miatt...annak már kevésbé, hogy ez a bolgár zászló színösszeállítása😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Láma!
szerintem egyáltalán nem😄

pont hogy elronditotta😄

Gunnersboy
Mester tavaly az NB2ben védett, Vattai NB3, Fülöp NB2, Rodi NB1, Sváb NB3, Szabó NB3, Pisanjuk NB2, Papp NB3, Nyilasi NB3, Bölcsföldi NB3, Peszmeg NB3, Pölõ NB2, Kovács NB2.....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Bocsi az elõbbiért.....közben már visszaolvastam!😊
Hajrá Fradi!!!!!!

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

A pénteki meccset leadja valamelyik tv csatorna élõben?

Az NBIIesek voltak ja 😄😄😄😄

FTC: Mester - Vattai, Fülöp, Rodenbücher, Sváb (Szabó R., 74.) - Pisanjuk, Nagy P. (Berdó V., 77.), Papp M. (Nyilasi B., 46.), Bölcsföldi (Peszmeg, 64.) - Pölöskey, Trakys (Kovács I., 58.)

Gunnersboy
csak nekem tünt fel hogy kb az NBII-es csapatunkkal játszottunk úgy döntetlent a pápa legjobb csapatával, hogy a 90perc nagyrészében mi irányitottuk a játékot?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Láma!
gyere ki meccsre, akkor kritizálj😄

Ezek a fiúk ugye nem játszanak majd sokat a bajnokságban. Cserébe az idénnyitón láthatod majd a felívelgetõs játékot a jobb játékosoktól: )
sb1
Elsõ félidõ alapján...legalább van valami ötlet a játékban, nem csak a folyamatos felívelgetések..viszont sajnos a játékosok tudása harmatgyenge...4-5. hely acél? kivel? örülök, ha az elsõ 8-ban benne leszünk így...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Láma!
köszi srácok!

sb1
Sport 1 adja élõben!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Sport1 adja úgy tudom...

www.smart-bus.hu

Láma!
adja valamelyik adó?
esetleg stream?

sb1
"Ferencváros: a litván gólkirály ma pályára léphet a Ligakupában
Valdas Trakys ideiglenes játékengedélyt kapott a Magyar Labdarúgó-szövetségtõl, és várhatóan pályára lép a Ferencváros soraiban a Lombard Pápa elleni ma esti Ligakupa-mérkõzésen – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
A 31 éves, tavaly litván gólkirályi címet szerzõ csatár megérkezett Budapestre, de szerdán délelõtt még nem edzett a csapattal – adta hírül az ftc.hu. A Pápa–Ferencváros Ligakupa-mérkõzés 17.30-kor kezdõdik a pápai Perutz Stadionban."-NSO

Kiváncsian várjuk...

JimKirk
lehet = lenne
JimKirk
Ha igen, akkor nem lehet rossz igazolas hiszen tavaly 26 golt lott tehat jo formaban van!😊
JimKirk
Oncsi
2009-es litván gólkirály érkezett ma próbajátékra...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

s közben ahogy nézem a debreceniek szenvedését, azt kell hogy mondjam, nagyon szerencsénk van hogy a litván kapus egy hazug prosti, mert az még hagyján hogy nem hozzánk írt alá, mert ugyan labdaszedõ is kell, de a másik meg az hogy eszméletlen tré kapus, látván az észtek góljait.

sb1

ámen 😄DD
😊)))))))))

gabber_saviola
"A meccs jelenete: Volt egy arc, hozott egy zöld-fehér vuvuzelát, aztán néha fújkálta. Egy Fradihokis pólós srác odament hozzá és kérdezi:
- Elnézést, az egy vuvuzela?
- Igen.
- Akkor megkérhetnélek, hogy ne rontsd el a többiek szórakozását azzal, hogy ezt a szart fújkálod!

😄"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
mondtak árat magyar fociban? 😮 mik fordulnak elõ

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Matthew Prosac
õ egy elég jó kapus!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Láma!
Lajos 37!!! éves...
nehogy már rá épitsünk egy csapatot😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oncsi
szlovén 2+1év

REAL MADRID FERENCVÁROS TC