Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Détári Lajos:
"Nehéz indulatok nélkül értékelnem a mérkõzést.
Elöszõr is nem tudom, hogy engethették a csapatokat ilyen mezben játszani, mármár képtelenség volt megállapítani, hogy éppen paksi vagy ferencvárosi játékosnál van-e a labda (igaz én nem TVén néztem, amúgy a Fradi zölddel domináló zöld-fehér csíkos felsõben, zöld nadrágban, zöld sporzszárban, a Paks: Világoskék felsõben, fekete naciban, és fekete-vil'kék csíkos sportszárban tolta ... lehet azonban 10 sör és 5 jager után én is bajban lettem volna 😛) Hol voltak a nézõk? Korábban azt hangoztatták, hogy A zöld-fehéreké az ország legnépszerûbb klunja, erre az idénynyitó mérkõzésre alig néhány ezren mentek ki (Anyád!!!) Ez bosszantó, amiként azis hogy futballról nemigen beszélhetek. (Aztán paksi öngólról tol egy rizsát) ... A két csapat között nem volt különbség, és továbbra is fenntartom a véleményem hogy a Ferencváros a tizedik-tizenkettedik helyre lehet jó. Emlékezzünk csak: az FTC az elözõ szezonban megelõzte a Kaposvárt, azt a Kaposvárt, amelytõl nyáron játékosokat szerzõdtetett. Akkor ez most erõsítés vagy sem? (Világos, ha pl az utánunk végzett Haladásban szereplõ Halmosit szerezzük meg a Hull-tól, akkor ez sem lett volna erõsítés... Détári hülye)Ahogy elnézem Ferenczi Istvánt sem lett volna szabad elengedni (én mondjuk csak korrektebbül váltam volna el tõle, de ennyi, jó neki a 13.kerben) ..Rósa nem vérbeli csatár, és Heinz is hatékonyabb lenne egy sorral hátrébb "(valóban kimagasló szakmai tudás kellett a megállapításhoz, hogy Rósa nem vérbelii csati, s Heinz meg befejezõ csati, de jön még hozzánk csati!!!!)
Valószínûleg Détári is csak szakmai szempontokból hagyta el a Bundelsigát, s lépett elõre a görög élvonalba, Forza Pirosz Termosz 😊))
van szeme hozzá, a hülye is látja😄
- Ki mi vagy mi lehet az év csalódása?
Détári Lajos, világ válogatott atyaúr:
"Én kimonmdom bár sokan fognak ezért megharagudni rám. A Ferencváros lehet a legnagyobb csalódás, mert az új szakmai stáb, mintha magasabbra tette volna a mércét, mint amire a keret képes. A jelenlegi játékos állománnyal, nemhogy az elsõ hatba nem fér be a Fradi, de megeshet, hogy csak a tizedik-tizenkettedik helyen végez"
Tûrüm a mait aranyköpését is, pill cigi 😊))
sajna meccsre nem értem oda....😞((((
temetésre kellett hazautaznom, és negyed 8ra értünk fel pestre, innen meg szük 1 ora még a pálya... szal stream-en néztem.
és valóban, elsõ félidöben kifejezetten jok voltunk, Heinz nagy igazolás volt, és most nem a golja miatt mondom ezt. A kapus is nagyon rendben van, és ha középen még ott lesz józsi is...
mellesleg Marótiban most kellemesen csalodtam.
s hangulat is lesz fergetgesebb, s leszünk többen is. Az azért evidens hogy sokan a futball vb utánra teszik nyaralásukat is.
Olvasom a mai sportot.... ezek szerint Détári még mindig alkoholista, ráadásul elgurult a gyógyszere... vagy a bogyókra ivott 😊)) ettõl függetlenül jó meglátásai vannak, csak ugye könnyû kritizálni minden felelõsség nélkül.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Hajrá Fradi!!!!!!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
FTC: Mester - Vattai, Fülöp, Rodenbücher, Sváb (Szabó R., 74.) - Pisanjuk, Nagy P. (Berdó V., 77.), Papp M. (Nyilasi B., 46.), Bölcsföldi (Peszmeg, 64.) - Pölöskey, Trakys (Kovács I., 58.)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
Valdas Trakys ideiglenes játékengedélyt kapott a Magyar Labdarúgó-szövetségtõl, és várhatóan pályára lép a Ferencváros soraiban a Lombard Pápa elleni ma esti Ligakupa-mérkõzésen – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
A 31 éves, tavaly litván gólkirályi címet szerzõ csatár megérkezett Budapestre, de szerdán délelõtt még nem edzett a csapattal – adta hírül az ftc.hu. A Pápa–Ferencváros Ligakupa-mérkõzés 17.30-kor kezdõdik a pápai Perutz Stadionban."-NSO
Kiváncsian várjuk...
- Elnézést, az egy vuvuzela?
- Igen.
- Akkor megkérhetnélek, hogy ne rontsd el a többiek szórakozását azzal, hogy ezt a szart fújkálod!
😄"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
https://www.facebook.com/ferfiklubb/