Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Faxa...2 bohóc gól, meg egy védelmi hiba...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hm... mondjuk a bíró is tehetséges balfasz...
banok
0-3 ajvé <#nemtudom><#wow3>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
gtfo<#fogmosas>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

jó a meccs <#fogmosas>
Gondoltam, hogy nem azért kaptak... elég nyilván való volt! 😊

A Toroczkai nekem a tv székház óta gyanús... kicsit leesett az állam amikor rendõrautóval hozták a helyszínre, hogy beszéljen!! Azóta sem igazán tudom õt hova tenni...

www.smart-bus.hu

igen, s ahogy nézem az idei nagyon kicsúszott a kezükbõl. S ezeket a tényeket õ is elismerte könyvében.A korrektség kedvéért Wittner Máriától bocsánatot kért a nagyfaterja miatt, hiszen õ ítélte halálra.

Túl sok "furcsa" dolog ment az idén, de ennek szerintem most semmi köze a Ferencvároshoz, szerintem (!!) nem azért kaptak mert Ferencváros szurkolók.

A Toroczkaira gondolsz?

www.smart-bus.hu

sb1
Nikola a keretben! Kiáncsian várjuk elsõ fellépését....meg a többit is 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Diplomatikusan fogalmazva : Az egykori nyilas vérbírónak - aki a legtöbb halálos ítéletet hozta, s majd lett ávós vérbíró, s itt is igen magas számú halálos ítéletet hozván, majd porontya a bíróságon dolgozva - unokája által szervezett magyar sziget elég zûrös, persze sokaknak érdeke ...de ez így még sem kerek, fõleg a kussolásuk... mert bizony az eset nem ma volt, tehát vagy jóhiszemû amatõr bénák a hvim ... vAGY??

Ha itt nem publikus, akkor légy szíves privátban...

www.smart-bus.hu

Az ügy bonyolultabb mint gondolnád.

Mi ez basszus? Tegnap kint voltam, egy szót nem hallottam errõl, pedig olyanok közt voltam akik "hivatalból" sokat tudnak! Láttam kint római huligánokat... nem velük verekedtek össze? Ki akarna itthon fradistát verni a magyar szigeten?? Nem igazán értem... gyanús... lehet nem azért kaptak, mert fradisták... ( feltételezés! )

www.smart-bus.hu

sb1
DÖME, mindenki Döméje újra hallatott magáról..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Mor3llo
Na meg tegnap a meccs végén õ kezdett el elsõnek ugrálni a "ki nem ugrál szar újpesti" mondókára😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

talán akkor inkább mégsem vonult vissza Váczi Dénes 😊))

Csizi benne volt a gólban, de ezt betudom a kommunikációs zavarnak a vend (szlovén) kapussal, Még CSISZolódni kell 😊) Csizit a vásárhelyi mivolta miatt sose fogom csesztetni😊))

bakkerman
<#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hozzátok haza Gyepest

gercse
Csizmadia valóban nem volt jó formában, egy belsõ megbízható védõ még igazán elférne a csapatban, Heinz pedig szépen fedezi a labdát, ill. ha elveszti, akkor szinte azonnal törekszik visszaszerezni, és egyszer kétszer sikerült is így bedobást, vagy szögletet kiharcolni.
A küzdeni akarás megvan, támadásépítés még lehetne gyorsabb, ritmusosabb, mert akadozik még a gép, de remélem Prukner tovább olajozza majd a szerkezetet 😊!

Láma!
hát igen, de tegnap Csizi nagyon halvány volt, és akkor finoman fogalmaztam. kint voltam a meccsen, onnan ugy tünt hogy Rósa egész jo volt, föleg az elsõ félidõben, és az most is látszott Heinz-nek minden labdaérintésénél hogy az NB1 fölött jár... nem is kevéssel...

bakkerman
Junior,Tutoric volt szerintem a fradi legjobbja,Rósa nagyon halvány volt,Heinz nagy akar,az látszik rajta,Tóth Bence beállítása jó húzás volt,összeségében így 2 fradi meccs végignézése után azt mondom,végre megint lesz/van magyar szinten szerethetõ csapata a Ferencvárosnak,és az biztos,következõ bajnokitokat is megnézem,egyre jobban látszik Prukner munkája! Le a kalappal!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

barnuska665
hát épp hogy csak sikerült.én úgy izgultam a vége felé

banok

a játék képe alapján igazságosabb lett volna a döntetlen, de Abdi góljával nem lehet vitatkozni, egy góllal ma jobb volt a Fradi
gercse
Abdit megérte behozni, a gólján kívül is egész jól játszott, lehet köv. meccsen már kezdõ lesz

sb1
Jó csere volt Abdi..mondtam, hogy 2-1 lesz..HAJRÁ FRADI 😄

banok
Ha Tutorics nincs...

barnuska665
én félek

a kapusnak meg annyit meg kéne tanítani legalább magyarul, hogy hagyd... :\
gercse
Valaki nagyon nem figyelt, vagy a kapus volt halk (vagy nem szólt), vagy Csizmadia volt balfasz, amúgyis volt egy két rossz megmozdulása, de elég gyenge a meccs a mi részünkrõl, Junior, Tuto hozza amit kell

banok
hát a védelmünk még nincs összeszokva... :S

sb1
Ájhh....így kijönni basszuskulcs..na mind1...megnyerjük akkor is 2-1re 😊

barnuska665
ajajajaj

ezmiez?

Kaplan
Ez eddig nagyon gyenge a most kapott cirkuszi gólt is leszámítva. Rettentõ kevesen és kevesek vagyunk elõl.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

barnuska665
vigyázni
vigyázni

nem túl színvonalas de a hangulata engem kárpótol, nekem is tetszik 😊 .

eddig egész jó a meccs
Kaplan
muszáj?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

barnuska665
barátom

barnuska665
igazad van

Én is így látom... válogatott szinten is csak így lehetne elõre lépni!

www.smart-bus.hu

barnuska665
az biztos

gercse
Mindenképpen be kéne vezetni Európa szerte olyan szabályokat, amelyek elõsegítenék, hogy a fiatalok minél több lehetõséget kapjanak. Mert gyakran pont a külföldi légiósok miatt nem jutnak el odáig, ahova kéne.

barnuska665
hát a kecskeméttel vigyázni kell
az biztos
hajrá Fradi
hajrá Lokika

Bár nem mondtam ki konkrétan, de én egyértelmûen magyar u21-s játékosokra gondoltam...

www.smart-bus.hu

barnuska665
hát a kecskeméttel vigyázni kell
az biztos

gercse
Kíváncsi leszek este mit sikerül hozni a Kecskemét ellen, mert az elsõ meccs elsõ félideje viszonylag jó volt, és ha azt a játékot hozzák a srácok, akkor nem lesz para, de ha a második félidei játékkal rukkolnak elõ, akkor lehetnek gondok, mindenesetre várom már a meccset!