Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
MTK Ultras on tour
😄😄😄
a vicc, hogy a fehérváriak is "rendzavarás"ért kaptak, mint visszaesõk, de õk logikusan 200ezret, mi 300ezret.
Amúgy meg, mi volt maga a rendzavarás? Ok, a fehérváriakat értem, elengedtek 500 galambot ...
...csak próbálom a logikát megtalálni az MLSZ viselkedésében, az most tökmindegy hogy az a logika gyûlöl vagy utál minket, de legalább valami logika lenne...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Horsznak meg zsíroskenyér bérlet. :ASDasda
megéri a bérlet ? 😊)))))))))))) sör nélkül ??
Mondjuk nekem megfelel két-három pofa sör.
Azt is elmondta, hogy már "csak" banki hitelre várnak, és kezdõdhet az új szentély felépítése..ideje lenne már...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Fradi,Kispest büntetéseibõl tellik is rá😄
Az MLSZ fegyelmi bizottságának határozata értelmében a Siófok - Újpest mérkõzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt a Siófok 100 ezer, az Újpest - mint visszaesõ - 200 ezer forint pénzbüntetést köteles fizetni. Az FTC - Honvéd mérkõzésen történt rendezési hiányosságok, a hazai és a vendég szurkolók rendzavarásai és a vendég szurkolók részérõl történt rasszista megnyilvánulások miatt az FTC - mint visszaesõ - 300 ezer, a Honvéd - mint visszaesõ - szintén 300 ezer forint pénzbüntetést kapott, ugyanakkor a testület tárgyalás megtartása után 300 ezer Ft-ra mérsékelte a Honvéd - MTK mérkõzésen, a Honvéd ellen kiszabott 400 ezer Ft-os pénzbüntetést.
tessék csak hogy jól aludj el, bárki lehet SZUD-os, de mivel te nem csak loki drukker vagy ezért ajánlom figyelmedbe a SZUD mellé az Új Generációt is, csak miután megvetted az Ultras Debrecen pulcsidat utána állj oda mondjuk Iván elé hogy beszeretnél lépni az UG-be és a reakcióját vedd fel egy kamerával!<#vigyor>#vigyor>
A közlemény szerint Rieb „megnövekedett üzleti elfoglaltságaira" hivatkozva távozott a posztjáról.
Az elnökség Rieb helyére az eddigi alelnököt, Kovács Miklóst nevezte ki, míg az alelnöki feladatokat Springer Miklós látja majd el."-NSO

más:
Ki jön Fehérvárra Vidi ellen?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!