Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Szerencsetlen utasok hogy birtak ki azt a buzt?<#nemtudom>
_A:SDF_:ASDasdfasd
Zenszkij
LOL, és ezek a törzsi dobok hol maradnak a meccsrõl? 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ezért bünti?
MTK Ultras on tour

Zenszkij
Rohadt szemétládák. MTK-t érdekes nem büntetik, szurkolóik sincsenek. Szemét banda ez az MLSZ...

Egervári azt nyilatkozta,h a Vidi ellen kiemelt figyelemmel követte Csizmadia,Tóth és Kulcsár játékát....

"rendzavarás", mint visszaesõ

😄😄😄
a vicc, hogy a fehérváriak is "rendzavarás"ért kaptak, mint visszaesõk, de õk logikusan 200ezret, mi 300ezret.

Amúgy meg, mi volt maga a rendzavarás? Ok, a fehérváriakat értem, elengedtek 500 galambot ...

most konkrétan miért kaptatok? mert oké rendzavarás de mire gondol? ilyen alapon az nb1-nb2 összes csapatára kilehetne róni..

A Mindig Lesznek Szarháziak mikor nem büntetett minket tulajdonképpen? S akkor ha ilyen volt, akkor miért?

...csak próbálom a logikát megtalálni az MLSZ viselkedésében, az most tökmindegy hogy az a logika gyûlöl vagy utál minket, de legalább valami logika lenne...

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Jegyárak õszre....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Láma!
😄DD

temeg rugdosd a csávót mer kellene az ár, ugy kapok rá zsét😄

gabber_saviola
nem, te beteg vagy :ASDasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zenszkij
Szép lenne. Idén szerintem már bajnokesélyesek lehetünk. Igazolt csatáraink még nem is játszottak. Mennék én is Pestre meccsre, de a honlapon 3e ft-ot írtak teljes árúra. Igaz ez?

Láma!
hát igen.. a Horsz az magyarosan ejtve lovat jelent, énmeg láma vagyok😄DD

gabber_saviola
hoppá tényleg elírtam, bocsi 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
HorIsz, ha kérhetem😄

és igen, fasza az a zsiroskenyér ami ott van😄DD

Oziris666
vagy kezedbe nyomják a csöcsüket:p

na erre én is befizetnék 😄
gabber_saviola
Már feltaláltam a bérlettípust, úgy hívják sörbérlet. Belépéskor nagycsöcsü bajor csajok a bérlet felmutatása után automatikusan kezedbe nyomják a két korsó sört.

Horsznak meg zsíroskenyér bérlet. :ASDasda

látod, ha nincs zárt kapus akkor sör nélkül ingyé' belépés 😊

megéri a bérlet ? 😊)))))))))))) sör nélkül ??

gabber_saviola
És a bérletesekkel mi lesz, õket nem kéne kiengesztelni? 😊
Mondjuk nekem megfelel két-három pofa sör.

ez mindig így van, ha pestrõl távoli 7vége lesz, akkor van ingyenes jegy, lehet nekem kéne hanyagolni a székesfõvárost 😄

sb1
Nézte valaki az m1-e a reggeli mûsort? Gerstl volt az egyik vendég, az ügyintézõ, azt mondta, a Gyõr ellen, akik regisztrált szurkoló, azok ingyen mehetnek majd be a meccsre..lesz egy kis tumultus szerintem a kapuknál 😊

Azt is elmondta, hogy már "csak" banki hitelre várnak, és kezdõdhet az új szentély felépítése..ideje lenne már...

Zenszkij
Ez így igaz. Fradistának lenni = elnyomásban élni. De sebaj Viktor is ott volt, biztos neki akart imponálni a bíró, RÖHEJ...csak minek viszik bele a politikát a fociba!

banok
Videoton - Ferencváros 1-1 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=gavaRmwiDis

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Valamelyik hozzaerto jomunkasember tudna kesziteni egy naprakeszebb bannert?<#gonosz1>
egybõl piros? a bíró az egész meccsen segített apró dolgokban a Vidinek, bassza meg...
Oncsi
Innen fórumról kik jönnek? jó lenne összefutni emccs elött vagy valami😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

sb1
Galambszarba fogunk majd csúszkálni???...de jóóó...

Láma!
😄D

Oncsi
Vidisek(rbd) 500 galambot fognak elereszteni meccs elött(...)😄
Fradi,Kispest büntetéseibõl tellik is rá😄

Mindig Lesznek Szarháziak

Az MLSZ fegyelmi bizottságának határozata értelmében a Siófok - Újpest mérkõzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt a Siófok 100 ezer, az Újpest - mint visszaesõ - 200 ezer forint pénzbüntetést köteles fizetni. Az FTC - Honvéd mérkõzésen történt rendezési hiányosságok, a hazai és a vendég szurkolók rendzavarásai és a vendég szurkolók részérõl történt rasszista megnyilvánulások miatt az FTC - mint visszaesõ - 300 ezer, a Honvéd - mint visszaesõ - szintén 300 ezer forint pénzbüntetést kapott, ugyanakkor a testület tárgyalás megtartása után 300 ezer Ft-ra mérsékelte a Honvéd - MTK mérkõzésen, a Honvéd ellen kiszabott 400 ezer Ft-os pénzbüntetést.

Emil Miljkovic, a múlt héten próbajátékra érkezett bosnyák utánpótlás-válogatott csatár tegnap aláírt. A 178 centis, erõs testalkatú támadó a nyáron minket verõ lendvai Naftától érkezett hozzánk.

<#nyes><#nyes><#nyes>

http://szud94.hu/?action=hir&id=85
tessék csak hogy jól aludj el, bárki lehet SZUD-os, de mivel te nem csak loki drukker vagy ezért ajánlom figyelmedbe a SZUD mellé az Új Generációt is, csak miután megvetted az Ultras Debrecen pulcsidat utána állj oda mondjuk Iván elé hogy beszeretnél lépni az UG-be és a reakcióját vedd fel egy kamerával!<#vigyor>

nem fogok sírni Riebanc miatt 😊😊😊)😊

sb1
"A Ferencváros hivatalos közleménye szerint a mai rendkívüli elnökségi ülésen lemondott tisztségérõl Rieb György, a klub elnöke.
A közlemény szerint Rieb „megnövekedett üzleti elfoglaltságaira" hivatkozva távozott a posztjáról.
Az elnökség Rieb helyére az eddigi alelnököt, Kovács Miklóst nevezte ki, míg az alelnöki feladatokat Springer Miklós látja majd el."-NSO

Drukkoljon nekik is (nem értem, de ha értem se jobb 😛), mondjuk arra emlékszem amikor a DVSC II-FTC meccs után közösen tüntettünk a sloatáék ellen, valamint ezt a kizárásunk utáni drapijukat sosem felejtem el azért 😊)

Oncsi
Neki összeférhet,de csak neki<#worship><#puszis><#law><#love11>

más:
Ki jön Fehérvárra Vidi ellen?

A 2 csapat hogy fér össze?

barnuska665
hát ez szégyen
hajrá Fradi
hajrá Loki

na ahogy nézem csak az idegszálaim maradtak inkább éppek hogy nem voltam kint a meccsen

banok
Ferencváros-Bp. Honvéd 1-3 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=69ATB1SWfwY

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oncsi
Nb1 legundorítobb csapata a Kispest !!!! megérdemelten nyertek,de ez aszinészkedés boprzaémas,bíró borzalmas...de legalább a fiúk becsülettek küzdöttek,amit 2-3éve nm nagyon látni...Hajrá Fradi !!!!

Zenszkij
Jah, Sadjo egy vadállat, törlesztenek majd neki, attól félek. A tényen viszont nem változtat, 2 ilyen buta gól!

Kaplan
És nem csak, hogy ezt csinálják de még direkt húzzák a srácokat akik abszolút kaphatóak a balhéra, attól féltem, hogy Rósa a félidõ végére valakit megöl és õ is mehet zuhanyozni. Pl. az a Sadjo gyere az elsõ perctõl kezdve keménykedett, könyökkel ide-oda ütögetett.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
Honvéd profibb, azonnal esnek, ezt el kéne lesni, hozzám érnek repülök és nagyhalál.

Kaplan
Piros is.. ez a meccs elment. Túl meleg lenne?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!