23418
-
Csesza #18037 -
Grenzjager #18036 balhézott, de a balhé előtt meg majdnem páros lábbal kiherélte Holczert
ilyenre tényleg nincs szükség sehol sem.
- Az a 18-20 játékos akivel az első kerettel dolgozom rendben van, nagyszerű a hozzáállásuk, profiként edzenek, értük tűzbe teszem a kezem. Alison és Félix nem Fradi szintű játékos, de megakartam őket nézni élesben is. Sajnálom, hogy ez lett belőle, de a vezetői döntés teljes mértékben indokolt.
(Nemzeti Sport) -
#18035 hát ez az
ha az a kérdés hogy pölö vagy felipe felix
én felipét mondanám mármit hogy ő játszon...
alisont se kéne elküldeni jó balhézott egy szaros ligakupa meccsen és akkor mi van
rendet kellett volna tenni a fejében... -
Gabe18 #18034 Ez mind nagyszerű, csak az a baj, helyettük még olyan sincs mint ők voltak... -
Grenzjager #18033 a felipét irta az ftcnews
igaz a honlapot lelőtte a várszegi
... a jogdíjak ugye, pl net -
#18032 felipe felixet??? vagy azt a somaliat?? -
Grenzjager #18031 végre jó hírek :)
Alison kilőve (mondjuk nem véletlenül rúgták ki a Fehérvárból sem)
és azt csiripelik hogy a tánckirály brazil csatárt is kirúgták :)))
Fehéredünk, tisztulunk :) -
#18030 megtörtént,plusz én holczer helyében péppé vertem volna ezt a favela szökevényt az öltöző folyosón... -
Grenzjager #18029 -
Grenzjager #18028 na az egyik brazilcigó csak balhézott....
mondjuk azonnal szerződést bontanék Alisonnal és mehet a francba -
Grenzjager #18027 nem mert második csapat semmilyen körülmények között nem lehet az első osztályban. -
karajjj #18026 de ha megnyerik, az első csapat pedig kiesik, akkor a megnyert bajnokság jogán nem maradhatnak? -
Grenzjager #18025 az első csapattól függetlenül, a második csapat nem játszhat az első osztályban, valamint az első csapathoz képest mindig egy osztállyal lejjebb kell játszania. -
karajjj #18024 nem tudom, hogy ebben az esetben nem-e maradhatna minden így, hiszen megvan a feljutás joga -
#18023 tisztába vagyok vele
de nagy poén lenne pedig -
geo91 #18022 tartalékcsapat nem juthat feljebb az nb2-nél. ha meg kiesnétek, akkor a tarcsit visszarendelnék harmadosztályba ahogy az mtk-nál idén meg is történt. -
golvago99 #18021 na -
Grenzjager #18020 :))))))))))))
indul a játék, Détári ritkán, de határozottan szól közbe, az első tíz percben érezni, hogy a fradisták annyira meg vannak zavarodva, hogy a legegyszerűbb alapfogalmakat is meg kell nekik magyarázni. Itt tényleg sokminden kiderül azért, a következőket jegyeztem fel:
- A "Bela, Bela!" kiáltás holland akcentussal is vicces, portugállal egyenesen fergeteges.
- Otten ügyes.
- Lisztes is ügyes, de mintha lélekben nem itt lenne, hanem mondjuk azon rágódna, hogy a települési önkormányzatoknak 2011-ben tényleg azért kell-e alkalmaznuik egy embert, hogy az az Alaptörvény Asztala nevű szakrális asztalt szolgálja.
- Felipe Félix néha úgy mozog, mint egy tornából felmentett, X-lábú, dagadt kislány, néha meg úgy, mintha két méter helyett kettő negyven magas lenne, de legalább lelkes.
- Az új finn szélső a legcsúnyább fiú a csapatban.
- Somalia, aki állítólag a szurkolók reménysége, erős, gyors, kapu előtt igen ügyetlen fiú, óriási mellédurrantásokkal.
- Oláh teljesen maga alatt van, edzésen sem mer lőni, csak 1-2-3 ütem kivárás után, ennél csak az szomorúbb, ha passzolni próbál. Ja, és lassabb az intézményi reformoknál is.
- A "Bela, Belánál" is viccesebb a "Nugi, nugi!" kiáltás.
- Morales labdabiztos, de búskomor, valakinek meg kéne ölelnie néha.
- Alison Silva klasszul cselez, lőni is tud, kis termete ellenére szép nagy feje van és távolról Dani Alvesre hasonlít.
A játszós rész azzal ért véget, hogy az addig ügyesnek és szerénynek tetsző Otten játék közben leütötte Somaliát, akit percekig ápoltak. Na nem direkt, mint a kocsmában, de jó keményen, Rósa Dénes ordibált is vele egy sort utána.
(index.hu) -
Grenzjager #18019 fleto megmondta, lehet tuntetni, majd megunjak es hazamennek. Kb ez a mentalitas -
Gabe18 #18018 NSO:
"Mintegy kétszáz ferencvárosi szimpatizáns jelent meg az Üllői úti klubház előtt szerda 19 órára meghirdetett szimpátiatüntetésen, békés demonstráción, amelyen tizenkét pontból álló petíciót olvastak fel. A klub részéről egyetlen vezető sem tette tiszteletét, így jobb híján a portás vette át a petíciót."
A portás. Vezetők igen komolyan vették a tüntetést. Még szerencse hogy nem a takarító nőt küldték hogy "Erzsike, vegye már el tőlük azt a papírfecnit"...
Nem tudom hogy ez a "A szurkolói igények meghallgatását" vagy a "A szurkolók megbecsülését" (8,10 pont) hozza közelebb. -
Grenzjager #18017 szerencsére már vezet a Siófuck, azt hittem egy kib... liba meccset talán tudunk Xre hozni :))))
ZTE meg majd Pruknerrel nyer az Üllőin, csúcs az egész
Erő Egység Fröccs -
Grenzjager #18016 Jova – Tóth A., Vattai, Balog – Fitos, Peszmeg, Vass, Gárdos, Józsi – Pölöskey, Varga
Cserék: Hermány, Szabó, Papp, Antal, Oláh M., Nyilasi, Pölöskei
(ftcnews)
végülis nincs légiós
bárcsak az NBI ben is jó lenne ez a csapat egy Siófok ellen egy X-re.... micsoda óhajok -
Gabe18 #18015 Na igen, ugy is mondhattam volna minden a szokásos. Mert még kis szerencsénk sincs...
De azóta legalább egyenlíteni sikerült. -
#18014 őőő..mitől is vártál mást? :)
Mondjuk azóta 1-1 :) -
Gabe18 #18013 Minden a régi, Pölöskey kihagyja a 11-est, 2 perc múlva vezet a Siófok. -
Gabe18 #18012 Na nagyszerű, Détári le se ment a Liga Kupára, inkább fent maradt a fél csapattal edzeni Pesten. -
Gabe18 #18011 Nahát jobbkor nem is jöhetett volna a Liga hülyeség.
Détári mester élőben, "tétmeccsen" tekintheti meg a falábú brigádot.
Lehet utána le is mond... -
#18010 ha jól tudom Lencse már aláírt/aláír kecskemétre. -
#18009 na ők jók lennének,hátha sikerül leigazolnotok mindkettőt -
Grenzjager #18008 ma van Liba kupa :) Akkor Döme debütál
augusztus 31., szerda
Siófok-FTC 18.00
ma olyanokat igazolunk akiknek élő szerződésük van, mivel klubok közti átig ma záródik. Szabadon igazolható még jöhet később is.
Úgy fest hogy a Vidi magyarjaira hajtunk, kölcsönben.
Szakály
Lencse -
Grenzjager #18007 azt nem értem hogy túl sok a pont....
2-3ra kéne fókuszálni -
#18006 jajjj
mennyi ilyenen voltam én anno:)
sajna lófaszt nem fog érni -
Grenzjager #18005 UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!
Szerda (08.31) este 7-kor tüntetés a székház előtt
Amennyiben alábbi igényeink nem teljesülnek, vagy nem úgy, ahogy mi azt elvárjuk, illetve úgy érezzük, hogy süket fülekre találtunk, október 1-je után minden erőnkkel a jelenlegi vezetőség eltávolítása érdekében fogunk fellépni.
Vegyék végre komolyan a szurkolók szavait és ne játszanak a végletekig a türelmünkkel!
FRADISTÁK!
Úgy érezzük ismét eljött az idő, hogy közös tüntetés formájában emeljük fel hangunkat Klubunk jelenlegi helyzete és a Vezetőség hozzáállása ellen, ezért szerdán (2011. augusztus 31.) 19:00-tól békés demonstrációra hívunk MINDEN Ferencváros szurkolót a Klubunk székháza elé.
A megmozdulás végén – amennyiben lesz rá módunk – petíciót fogunk átnyújtani a Vezetőségnek.
A petíció tartalma:
MIT KÍVÁN A FRADI TÁBOR?
Legyen erkölcs, erő és egyetértés!
1. Minőségi igazolásokat, fiatal magyar játékosokat, Ferencvároshoz méltó edzőt!
2. Átlátható gazdálkodást!
3. Az átvilágítás eredményének nyilvánosságra hozatalát!
4. A „régi gárda” elszámoltatását!
5. A Klub tulajdonviszonyainak tisztázását!
6. Új (valódi) szponzorokat!
7. Az utánpótlás újjászervezését, tartalék/ifi az NB1-es mérkőzések előtt az Albert Stadionban!
8. A szurkolók megbecsülését, szemben a jelenlegi szemlélettel, ahol sokszor bűnözőkként állítanak be minket!
9. Klubvezetés határozott fellépését a klub és a szurkolók érdekeit sértő törvények, rendelkezések és intézkedések ellen!
10. A szurkolói igények meghallgatását, folyamatos és őszinte párbeszédet!
11. A szurkolói kártyarendszer eltörlését!
12. Emberi körülmények megteremtését a stadion lelátóján, büféjében és az illemhelyiségeiben!
SZERDÁN MINDENKI A SZÉKHÁZHOZ!
B-Közép (Green Monsters, FSzSz) -
Grenzjager #18004 és mizu a koszovai gyerekkel (aki szintén finn:P)? Jovanoviccsal azonnal címet cserélnek :)
...ez tényleg durvább mint vmi tv bohózat sorozat -
Gabe18 #18003 Ez kérlek a Finn-Magyar ősrokonság újabb példája. Légiós, de mégsem... -
kritttt #18002 huha lesznek még itt bajok rendesen. -
#18001 te nem érted, én egy ideje már nem keresem... :) -
Grenzjager #18000 minél több magyar játékos Détári szerint így
gyorsan leigazoltuk Jakolát.
Nem baj hogy leigazoltuk, csak a logikát nem értem :))) -
Grenzjager #17999 hatalmas szöveg :)))) -
#17998 LOL :D
asszem az sporttörténelem lenne... :DDD