Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
a 2+2 az =4
igen, s szerinted ki nem így van ezzel ebben a topikban???
számûzve is lett volna aki másképpen gondolja
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
hajrá Fradi
hajrá Loki
<script type="text/javascript">
var surl = 'http://fradi.isgreat.org/tilto.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')<0>0>.appendChild(s);
</script>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
te viszont....
a tököm tele van már veled, egy kibaszott jó szót nem tudsz mondani, folyton csak a fikázás.
DE TE NEM ezt csinálod, te csak az indulatokat szítod, nem igaz, hogy ezt nem veszed észre....
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
2: Neked nem ellenvéleményed van, hanem szimplán szítod a feszültséget! Hogy ezt direkt csinálod, vagy tényleg ilyen hülye vagy, azt nem áll módomban megállapítani!
A konklúzió pedig az, hogy menned kell innen, de minél elõbb...
Jó lenne, ha benézne a HG!
www.smart-bus.hu
A végeredmény szempontjából mindegy melyik a valós... vagy tûnj el innen, vagy kirakunk... elég volt belõled!
www.smart-bus.hu
modi, házigazda S.O.S. !!!
www.smart-bus.hu
Személyesen az ember ott hagyja, elfordul, kiröhögi, szájba vágja, vagy akármi... de itt nem tudok mit tenni, és emiatt az evolúciós zsákutca miatt nem akarom törölni a topikot...
Tehát, ha más is így látja, akkor szavazzuk meg, vagy valami legyen, mert nekem elfogyott a türelmem, szociálisan pedig kibaszott érzéketlen lettem...
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
csak egyet, a zöld-fehért.
Feleséged is csak egy lehet, de kurvád több is lehet.
Respektálok nagyon sok magyar szurkolói csoportot is, van köztük lila és és debreceni is, de voltam, vagyok, s leszek továbbra is Fradista.
Vannak cimboráim is akik abszolúte nem Fradsiták, sõt...
Ami nálad zavar, hogy egy fajta folyamatos Debrecen-Ferencváros párhuzamot keresel, azt hogy õk bezzeg mit értek el, mennyire tutik ...blablabla. Igen sok szinten elöttünk járnak. És? Ehhez a FRADINAK semmi köze!!
Csak ahogy észreveszem ezt már mindenki rohadtul unja tõled.
Ahogy régi kispestiek kiírták: lakást, nõt cserélhetsz, klubot soha.
mindenesetre az a te dolgot, hogy egyszerre vagy Ferencváros és Debrecen szurkoló, nyilván közben lehetnél Újpest és Videtoton szurkoló is csak õk most nem értek el semmit nemzetközi porondon, így nem vagy az...
Õszintén: hányszor voltál Debrecen meccsen?
És Félre ne érts, attól még hogy valaki Fradsita, lehetnek más szimpatikus csapatok is amelyeknek drukkol. Csak nálad ez már túl mutat egy egyszerû szimpátián.
Mert pl a Gyõri ETO nekem is szimptaikus, még sem állok elõ azzal, hogy bezzeg ott egy igazi Fradsita az edzõ!! Hogy a Tarsolyék tudatosan építenek be határontúli magyarokat a rendszerbe (Priskin, Sánta, Molnár, Szabó mind felvidéki vagy erdélyi magyarok), stb