Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ez sárga lehetett max, mivel veszélyes volt, de hozzá sem ért Heinz..., nem beszélve arról, hogy elõtte meg õt akasztották szinte, csak nem esett el...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
jön még valaki?
Déltõl 22 óráig teljes útzárat vezetnek be a Megyeri úton a Váci út és a Pintér József utca között, valamint a Kisfaludy utca, az Irányi Dániel utca, a Labdarúgó köz, a Labdarúgó utca, a Sörétgyár utca és a Mildenberger utca stadionhoz közel esõ szakaszain."-NSO
áááá ez LOL ás má ván á
majd kitörlöm a sört a szemembõl 😊))
Ás MA VAN A NAGY NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁLÉÁlÉÁLÉÁLÉÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóó
.............. ........ 😄😄😄
Onnan a megszokott módon, rendõri kísérettel jutnak el a Szusza Ferenc Stadionig a zöld-fehér drukkerek.
A mérkõzés után szintén rendõri kísérettel mennek a Fradi-szimpatizánsok a metróig, ahonnan külön szerelvény szállítja õket vissza a Népligetbe. "
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
köszi szépen, énis remélem hogy gyözelmmel esem át a tüzkeresztségen😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
megtaláltam az ideális megoldást. ujpalotáról megyek mindenképp.
96-os busz ház elött indul kb, és a vengédszektor bejáratánál rak le pontosan. 30 perc utazás. odafele ideális, meccs után viszont lehet hogy inkább a táborral megyek népligetbe, nem szivesen utaznám át ujpestet akkor...😊
Mi anno kocsival ( szakadt wartburg ) mentünk, a külsõ váci út közelében leraktuk, és onnan mentünk a stadionhoz gyalog... volt 1-2 zûrös szitu, de a fogaink mindig megmaradtak! 😄
www.smart-bus.hu
a gond hogy valszeg ujpalotárol megyek... és kényelmesebb lenne 196-ossal ujpest-ig menni 20 perc alatt, mint a népligetbe, vissza ujpestre, aztán a népligetbe és vissza ujpalotára....
de megoldom.
másfelõl fél 3-tól 4-ig lesz az elsõ komoly útlezárás. szóval gondolom ez azt jelenti hogy a tábor 4kor már a stadionban lesz, utána nyitják meg megint az utakat. igy számolva legkésöbb 3kor indulnia kell a metronak.
Szal a "túlzott alkoholfogyasztást" is a meccs után legyen, inkább ismerõs környezetben.
a gond hogy déltöl gyülekeznek, ez rendben, de mikor indul a különmetro?
mert déltöl 3-4ig ott dekkolni soknak tünik, pláne ahhoz képest hogy mikor kell indulnom ehhez otthonrol.
Alaposan magára haragította a Ferencváros szurkolóit az a felhasználó, aki a legnépszerûbb magyar aukciós oldalon két, a szombati Újpest-Ferencváros derbire szóló belépõt bocsátott árverésre.
Amúgy az Árpádhídi metróállomás volt eddig sokszor egy kulcspont sok meccs utáni balhéban.
Ha nem a táborral lesz az utad akkor szerintem minden, de minden labdarúgáshoz köthetõ cuccot,pulcsit,sálat felejtsetek el, mert egerészõ lilák, akik jól ismerik a IV.kerületét kocsmákról kocsmákra jártnak derbyhez illõen. Persze ugye nem mindegy hogy a meccs elõtti alapozást merre ejted, mert ilyenkor a Nyugati pu már "vegyes zónának" számít.
Amúgy mindenféleképp minimum másfél órával meccs elõtt, a különmetró környékén érkezzél városkapuhoz metróval onnan meg ajánlott taxival bemenni a vendégig, illetve a benzinkutig, mert le lesz zárva. azt az ezer ftot pedig megéri, ugy tuti nem érhet titeket semmi.
pl, ftc-hu, üllöi129, fszsz, eee, stb.
www.smart-bus.hu
nem a táborral megyünk holnap, szal merrõl közelitsük meg a stadiont bkv/gyalog?
és mennyivel elõtte menjünk ki, ugy értem pl sünökön való átkelés meg ilyesmik mennyi idõt vehetnek igénybe pl?
HAJRÁ, FRADI!!!!!
A Fradimob már csatlakozott a kezdeményezéshez.
Az érdi Fradisták is ott lesznek pénteken!
Az EEE is ott lesz pénteken.
Pénteken mégis szabadedzést tart csapatunk, 17.30-tól kezdõdõen fél órán át lehetünk jelen az utolsó taktikai edzésen.
Kérünk mindenkit, akinek csak lehetõsége van rá, jöjjön ki, buzdítsuk a fiúkat, érezzék azt már holnap is, milyen fergeteges szurkolótábor áll mögöttük!!!
nem hozott szerencsét a fradi pálya az ifjoncoknak, bár az olaszok amúgy is nyertek