Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sejtettem h gáz lesz, bíró nagyon hülye volt, Bõõrt ki kellett volna állítani, Heinznek max sárga járt volna...Újpestiek meg görögtûzeznek szval...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
nah,nincs szerencsétek,marad a 2-0,gyorsan csináljatok valami balhét,hátha újrajátszás lesz,mert így eddig bukó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

az origonak megígérte a vb után, hogy jön 😄
banok
Jimmy Jump. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
mákotok van,ha újrajátszás lesz 0-0-ról

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gercse
Elmehet a bíró a tudja hova...
ez sárga lehetett max, mivel veszélyes volt, de hozzá sem ért Heinz..., nem beszélve arról, hogy elõtte meg õt akasztották szinte, csak nem esett el...

banok
szarul álunk... <#szomoru1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nagy lesz, de remélem rendbontás nem lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nb1.hu Aránylag simán ment a dolog: csak egy szurkolót vitt el a mentõ.
na ilyenkor sajnálom, hogy nem Pesten lakok...
sb1
"Egész héten jól fogytak a ma délutáni Újpest–Ferencváros mérkõzésre szóló jegyek, több mint nyolcezer belépõ talált már gazdára."-NSO

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Én 2-re megyek ki a pályához kocsival, onnan meg majd metró! 😊 Naaaagyon várom már 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

barnuska665
muhaha

Láma!
remek, akkor mégiscsak jo hogy nem buszozok. városkapunál csatlakozunk a táborhoz, és onnan együtt megyünk velük.

jön még valaki?

sb1
Közlekedési info: "A ma 17.30 órakor kezdõdõ Újpest–Ferencváros mérkõzés zavartalan lebonyolítása érdekében a rendõrség szombaton 14.30 órától 16 óráig lezárja a Váci utat Újpest Városkapu és a Megyeri út között, majd ugyanígy tesz 19 és 21 óra között.
Déltõl 22 óráig teljes útzárat vezetnek be a Megyeri úton a Váci út és a Pintér József utca között, valamint a Kisfaludy utca, az Irányi Dániel utca, a Labdarúgó köz, a Labdarúgó utca, a Sörétgyár utca és a Mildenberger utca stadionhoz közel esõ szakaszain."-NSO

és ...
áááá ez LOL ás má ván á

majd kitörlöm a sört a szemembõl 😊))

Na igen és nagyon zsííír a hattér !!!

Ás MA VAN A NAGY NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÁLÉÁlÉÁLÉÁLÉÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóó
.............. ........ 😄😄😄

"Szombaton 14.20-kor indul a Népligetbõl az a különmetró, amely a Ferencváros szurkolóit szállítja Újpest Városkapuig.

Onnan a megszokott módon, rendõri kísérettel jutnak el a Szusza Ferenc Stadionig a zöld-fehér drukkerek.

A mérkõzés után szintén rendõri kísérettel mennek a Fradi-szimpatizánsok a metróig, ahonnan külön szerelvény szállítja õket vissza a Népligetbe. "

Láma!
te voltál?

hogy volt képed????😄DD

gabber_saviola
nincs mit, de én nem hg vagyok 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sajna nem nekem köszönhetõ, de nincsmit 😊

Láma!
köszi! igyekszünk😄

Láma!
házigazdánknak köszi a gyors reagálást😊

Láma!
végül mégsem ugy megyek, hanem joval többet gyalogolunk... neccesebbnek érzem... de megoldjuk😊

köszi szépen, énis remélem hogy gyözelmmel esem át a tüzkeresztségen😊

gercse
Jó ez a megújulás. Király háttér, linkek a banner alatt 😊

sb1
Fasza a háttér <#eljen>

gabber_saviola
Vigyázatok magatokra Zsoltikával együtt! Remélem jól fogtok szórakozni és egyben fogtok hazatérni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Remélem gyõzelem kíséri a "szüzességed" elvesztését! 😄 Hajrá Fradi! 😉

www.smart-bus.hu

Láma!
😄D

megtaláltam az ideális megoldást. ujpalotáról megyek mindenképp.
96-os busz ház elött indul kb, és a vengédszektor bejáratánál rak le pontosan. 30 perc utazás. odafele ideális, meccs után viszont lehet hogy inkább a táborral megyek népligetbe, nem szivesen utaznám át ujpestet akkor...😊

Igen, de Grenzjager már leírt minden lényegest... 😉

Mi anno kocsival ( szakadt wartburg ) mentünk, a külsõ váci út közelében leraktuk, és onnan mentünk a stadionhoz gyalog... volt 1-2 zûrös szitu, de a fogaink mindig megmaradtak! 😄

www.smart-bus.hu

Láma!
akoholt nem iszok, szal ilyen probléma nem lesz😄

a gond hogy valszeg ujpalotárol megyek... és kényelmesebb lenne 196-ossal ujpest-ig menni 20 perc alatt, mint a népligetbe, vissza ujpestre, aztán a népligetbe és vissza ujpalotára....

de megoldom.

másfelõl fél 3-tól 4-ig lesz az elsõ komoly útlezárás. szóval gondolom ez azt jelenti hogy a tábor 4kor már a stadionban lesz, utána nyitják meg megint az utakat. igy számolva legkésöbb 3kor indulnia kell a metronak.

a másik, gondolj ilyen meccs alkalmával, a meccs utáni idõszakra! Ezt sajna tapasztalatból mondom, utoljára egy Vasas-Fradi után találkoztam véletlenszerûen lilákkal, a nyugatiban futottunk össze, s mivel illuminált állapotban danolásztunk, nem volt nehéz kiszúrni minket, s levenni hogy nem egy póker partiról jöttünk...

Szal a "túlzott alkoholfogyasztást" is a meccs után legyen, inkább ismerõs környezetben.

Na igen ezt a kékek tudják, mer õk mindig mindent tudnak, Csányi meg Pintér amúgy is elég jóban vannak 😊 de félretéve szerelmük, meccs elõtt kb 2 órával indulhat a különmetró. Tehát ha bizti kedvéért a 15h-át +/- fél órával lõdd be mint startidõt nem maradsz le semmirõl, de a kékek agymûködése olyan mint egy hülye X a képletben, ami állandóan változik.

Láma!
ez igen, köszi a részletes infokat. mindenképp zöld szin nélkül és egyéb focira utalo dolgok nélkül mentünk volna ha külön megyünk, de lehet hogy marad a tábor.

a gond hogy déltöl gyülekeznek, ez rendben, de mikor indul a különmetro?
mert déltöl 3-4ig ott dekkolni soknak tünik, pláne ahhoz képest hogy mikor kell indulnom ehhez otthonrol.

veréssel fenyegetnek a szurkolók
Alaposan magára haragította a Ferencváros szurkolóit az a felhasználó, aki a legnépszerûbb magyar aukciós oldalon két, a szombati Újpest-Ferencváros derbire szóló belépõt bocsátott árverésre.

A tábort kísérni fogják a kékek a Népligettõl, szóval ebbõl a szempontból nem ott lesz a balhé se a meccs elõtt, se a meccs után, s a tábort megközelíteni se tudja majd csoport, egy-két szóló arc mindig mutogat innenonnan, de az nem zavar vizet. A tábor már 12h-tól gyülekezik a Népligetben.

Amúgy az Árpádhídi metróállomás volt eddig sokszor egy kulcspont sok meccs utáni balhéban.

Ha nem a táborral lesz az utad akkor szerintem minden, de minden labdarúgáshoz köthetõ cuccot,pulcsit,sálat felejtsetek el, mert egerészõ lilák, akik jól ismerik a IV.kerületét kocsmákról kocsmákra jártnak derbyhez illõen. Persze ugye nem mindegy hogy a meccs elõtti alapozást merre ejted, mert ilyenkor a Nyugati pu már "vegyes zónának" számít.

Amúgy mindenféleképp minimum másfél órával meccs elõtt, a különmetró környékén érkezzél városkapuhoz metróval onnan meg ajánlott taxival bemenni a vendégig, illetve a benzinkutig, mert le lesz zárva. azt az ezer ftot pedig megéri, ugy tuti nem érhet titeket semmi.

Láma!
mellesleg ha javasolhatom a házigazdának, a bannerba vagy alá/fölé/mellé elférne néhány link😊

pl, ftc-hu, üllöi129, fszsz, eee, stb.

Láma!
hm, azt mondod?

akkor lehet mégiscsak ugy kéne...<#whatever>

Ha ez az elsõ ute-Fradi amire kimentek, akkor jobb lenne, ha a táborral mennétek...

www.smart-bus.hu

Láma!
srácok kérdés:

nem a táborral megyünk holnap, szal merrõl közelitsük meg a stadiont bkv/gyalog?
és mennyivel elõtte menjünk ki, ugy értem pl sünökön való átkelés meg ilyesmik mennyi idõt vehetnek igénybe pl?

Az Üllõi129 szeretné, hogy minél többen legyünk ott a stadionnál pénteken fél hatkor, amikor is a csapat a centerpályán tartja utolsó edzését a nagy meccs elõtt. Legyünk ott minél többen és az edzés ideje alatt zúgjon a Fradi-induló, remegjenek bele a falak a Hajrá Fradiba, mutassuk meg a csapatnak, hogy mekkora erõ van bennünk és, hogy mi vár rájuk egy nappal késõbb. Ezúton kérjük a többi szurkolói oldalt, hogy csatlakozzon kezdeményezésünkhöz és hangoljunk közösen szombatra.

HAJRÁ, FRADI!!!!!

A Fradimob már csatlakozott a kezdeményezéshez.

Az érdi Fradisták is ott lesznek pénteken!

Az EEE is ott lesz pénteken.

Pénteken mégis szabadedzést tart csapatunk, 17.30-tól kezdõdõen fél órán át lehetünk jelen az utolsó taktikai edzésen.

Kérünk mindenkit, akinek csak lehetõsége van rá, jöjjön ki, buzdítsuk a fiúkat, érezzék azt már holnap is, milyen fergeteges szurkolótábor áll mögöttük!!!

barnuska665
na

No, mégis lett jegyem, hála a fél 8 óta sorban állásnak 😄

barnuska665
ejnye

barnuska665
szörnyû

gercse
<#eljen>

nem hozott szerencsét a fradi pálya az ifjoncoknak, bár az olaszok amúgy is nyertek

erõlködik, de kiszûri a script, majd megunja úgyis, ha meg új reggel jön, tiltom azt is
gercse
mondjuk a hszszámozás még így is elcseszõdik, de annyi baj legyen, legalább nem látszódik, ez a lényeg 😊

Fabio Capello
Ezer hála, máris jobb... :]