Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UG-s vagy?

gabber_saviola
Elég volt a tavalyi "találkozásom" az angol brigáddal. 😄

Most komolyan, szerinted ez a szabályokkal lebeszélt összecsapás nem korrektebb, mint a stadion melletti kis utcákban való kergetõzés?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

röhej, elindult a kampány 😊)) Tarlós 40 év után rájött hogy õ egy nagy nagy Fradista

Isten ÓVJ minket a Tarlós-féle "magyar" befektetõktõl, inkább építsétek Hurkalandbe az új stadiont....

Láma!
te mikor mész velük?😄

JimKirk
Ennyi!<#eljen>

gabber_saviola
<#eljen> Úriemberek. Elõre lebeszélve, azonos fõvel, szabályokkal.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ez sokkal inkább a társaid iránti ki állásodról szól, de persze benne van az, hogy megmutassa az adott fél hogy õk a faszább srácok.. és ezzel nincs semmi gond ez így a legjobb itt nincs kerítés rendõr stb. Stadionban értelmetlen úgyse lehet mit összehozni!

És ezt úgy is tekintheted mint 1 sportot, mindkét fél tudja, hogy pofonokat vállal be, így vezetik le a feszültséget és kapják az adrenalint, míg mások drogoznak, vagdossák magukat.. szóval inkább az elsõ verzió mint az utóbbi kettõ!

Mor3llo
Akkor gondolom az összes küzdõsportot elítéled. Mert minek? Fölösleges, nem?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Keroz1n
Harcosok klubja?!😄DD Bocs,de én azt hittem h ez arról szól - mert általában arról szól- hogy ha vesztünk akkor azért verekedünk,ha nyerünk akkor meg azért xD De ha ez tényleg 10-10 olyan ember aki csak azé megy oda hogy verekedjen ..hát akkor a ,,szánalmas" szót kicserélem inkább viccesre.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

foci????? 😊))))

ha két akármilyen brigád akik szeretnek verekedni - s csak olyanokkal akik így gondolkodnak az miért baj? (cirka mint a harcosok klubja, ennyi) - s összeverekednek elõre fixált idõben, helyszínen, létszámmal, semmimás embert ezzel nem zavarva és riadalmat vagy félelmet keltve, akkor mi a bajod??

hol látsz focit itt a klippben???? 😊

s szerintem is zárjuk le itt, erre van egy sg ultra,hool topik, ennyi.

s van már ennél hosszabb verzió is a másik szemszögébõl.

No ezért mondtam, hogy nem idevaló az a videó! Csodálkozom, hogy csak most találták meg az "okosok".

www.smart-bus.hu

Láma!
én semmit sem szeretnék bizonyitani, mert nem voltam ott, és soha nem is leszek.

viszont ha nekik ez kell, akkor nem érdekel mit csinálnak amíg nekem, neked, a klubnak, akárki másnak rajtuk kivül nem származik ebbõl problémája.

és ha csinálják, csinálják így.

köszönöm a csodálatod😊

Keroz1n
A válaszom.: egyik sem.Fölösleges.Mit akarsz bizonyítani?Jobbak vagytok, erõsebbek vagytok?Mindkettõ egy szar magyar csapat amit nem is lehet focinak nevezni,és csodálom azt az embert aki képes végig ülni egy ilyen meccset.

Láma!
bõven elötte volt nem utána😊

lebeszélt bunyo volt, egyenlõ létszámban, hasonló életkorban.

és akkor megkérdezném takit és téged is, mi a jobb, ha itt egymás közt levezetik egy elhagyott helyen korrekt módon (semmi kés, eszköz, semmi), vagy balhéznak a stadionban, elötte-utána a rendõrökkel, és a média megint azzal lenne hangos hogy a fradisták sejjehajj....?

szánalom...
Keroz1n
Szánalmas verekedni meccs után^^

Láma!
neked mi a bajod?😄

ebben egyet értünk,
szerintem az NS egy szar bulvár, már nem azaz NS ami volt pl 10 éve, de ez van, s az NS ahogy olvasom ugyanúgy ernya a sok más csapattal is, mert egy gedmó bulvár, s almafától ne várjunk körtét. De mint fradista olvasom a sportot, s szerintem sokan mások is akik fradisták, tehát velünk szúrnak ki, ok nekem itt a net orrbaszájba, de sokaknak nincs pl, mert mondjuk olyan a melójuk stb.

Azt hozzátenném, hogy normális a vetõségünk VÉGRE, s ezeket a lépéseket (MLSZ óvás, NS bojkott) tudatosan teszik, noha tudják hogy nem lesz azonnal eredmény, v. esetleges felesleges körök (pl óvás), de ezek legalább arra utaló magatartások, hogy nem lehet seprûvel lenyomni mindent a torkunkon mint eddig, mint azt tette eddig az MLSZ és az NS.

Keroz1n
<#levele>

Láma!
nézd, akárhogy is nézzük ha a fradival történik valami, garantált a cimlap, és ezzel a nagyobb példányszám. mondhatnám úgy is hogy a fradiból élnek nagyon sokszor. viszont amit ezzel együtt megengednek maguknak az felháborító.

2 vesztes meccs után "Szégyenváros" szalagcím? hogy merészelik?
európa pofozógépe lokika hetek óta szopik mint a kismalac ahova csak beteszi a lábát,és egy rossz szó nincs rá...

solymosi ujpesti tevékenysége 8-as NS osztályzat... és még sorolhatnám...

viszont megint csak nem megbüntetni akarják ezzel az NS-t szerintem, csak jelezni hogy elég volt...

Az nem óvoda amit az ns mûvel? A bojkott meg nem büntetés, hanem figyelem felhívás!

www.smart-bus.hu

banok
Az NS bojkott meg úgy óvoda ahogy van. Azt hiszi a vezeõség, hogy ezzel az NS meg van büntetve?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
mivel jogtalan volt a kiállítás, így csak 1 meccset kapott, amit a siofok ellen le is töltött. sajnos derékproblémái vannak, amiatt nem edzett, igy nem is vállalta a játékot a vasas ellen.

Láma!
nem hiszem hogy komolyan gondolta ezt a vezetõség, ennek csak jelzés értek kellett hgy legyen, és remélem volt is.
jelzés az mlsz felé, hogy mindent azért nem vagyunk hajlandóak lenyelni.

ugyenerrõl szól az NS bojkott is.

banok
nevetséges volt még a gondolat is...

Fabio Capello
<#wink>

www.smart-bus.hu

JimKirk
Bocsanat!<#lama>
Van ennek topikja Uram, nem kell ez ide! 😉

www.smart-bus.hu

JimKirk
gercse
Szép gyõzelem, ezt kell folytatni!

Schembri... <#taps>

www.smart-bus.hu

Schembri télleg visszanyerte a a Fradi elõtti formáját, Heinznek lejár az eltiltása tényleg szép páros lesznek elõl.

Gunnersboy
sport 1-en szeretett ex-drukkerünk barnuska érinthetetlen lokikája félidöbe 4-0ra ég Siófokon....

2. csapatunk meg most kezdett Szigetszentmiklos ellen, összeállitás:
Haber – Fülöp, Vattai, Antal, Sváb – Gárdos, Vass, Peszmeg, Tóth A. – Bölcsföldi, Danquah.
Cserék: Hermány, Morales, Veron, Papp, Bogáti, Marton, Nyilasi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nekem nincs most ötletem hozzá, de ha linkeltek képet, megcsinálom
sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

JimKirk
Mar en is jeleztem! Valtani kene!
banok
Ferenczirõl jut eszembe: elavult banner

Oncsi
Újbuda–Ferencváros 1–8 (Potemkin 31. – 11-esbõl, ill. Miljkovic 16., 20., Sztanics 43., Danquah 48., Laki 54. – öngól, Balog 73., Csizmadia 81., Morales 83.)

Új igazolások betaláltak, kis önbizalomnöveéõnek kellett! VAsárnap remélem összeszedetebbek leszünk! Ferenczi fossa a golokat bajnokságban,most kupában 3at vágott!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

na az MLSZ 1millát kér tõlünk...
a liláktól is ennyit ... igaz õk még 2 zárt kapust kapnak.

s a lilák szerint a tûzoltó locsolta a vizet a szurkolókra....
06:46-kor tûzoltó? fehér gatyóban sötét kapucnival ... hnnn

ez SZÉGYEN ...

ne a szurkolók legyenek a felelõsek ezért a vereségért ...mert a SZÉGYENent ez sem kisebbíti. Azt meg valahogy nem bírom elhinni, hogy a nagy szurkoló nyomás miatt olyan terheltek voltak, hogy nem mertek focizni. Lehet én se vagyok korrekt, mert én a szünetben inkább egy baráti társasággal történt sörözésre váltottam a második félidõt.

Pruknert sem tenném felelõssé mert ez a mostani csapat, finoman fogalmazva nagyon messze van a Ferencvárostól. Átigazolásra pedig nem költhet és költhetett a csapat egy forintot sem.

a bírókat szerintem hagyjuk, mert a SZÉGYEN az SZÉGYEN... Sõt nekem feltûnõ már az üllöi129.hu-nak a média PR fogása, hogy mindig megtalálják a bírót egy vereség után.

Vasas ellen? Ferenczi tuti dupla erõvel fog küzdeni, mert tõlünk nem korrektül zavarták el. Abban pedig már egyáltalán nem vagyok biztos, hogy játékosállományilag jobbak lennénk a Vasasnál. Inkább már a Gyõr elleni gyõzelmünket nem értem.

Sebaj, majd novemberben jön egy vállalkozó aki vesz 20-50%nyi tulajdonrészt a labdarúgócsapatban, jön majd az n-edik stadion makett, kacsák hogy kiket igazolunk ...stbstb.

Az NB2ben amikor sokszor eltolták a feljutást, akkor elhitették Bõccsel, Tököllel, Makóval, hogy bizony lehet pont(okért) jönni az Üllõi útra. Kissé hasonlít a szitu az akkorihoz.

idén elég sok jogtalan bírói tévedés sújtotta a Fradit, legfõképpen a kiállítások voltak röhejesek, de tavaly is érdekes módon ez volt.

ZTE-Fradi (3-3) as meccs pl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

drámai videó -.- ez most kicsapta a biztosítékot nálam... bármelyik csapat összeállíthatna egy ilyen videót... bírói tévedések mindig is voltak és lesznek is...

egyszerûen annyi a helyzet, hogy nem úgy megy a csapatnak, ahogy kellene és már rögtök ezt hallom mindenhonnan, hogy: bíró így - bíró úgy, mlsz így - mlsz úgy...

az eszetekbe nem jutott, hogy a csapat épp most nincs formában? elõfordul ez bármelyik klubbal... nem kell minden vesztes meccs után bundát kiáltani...

ute-fradira nem vonatkozik, azt láttam és abban tényleg lehetett némi bundagyanú...
JimKirk
Az meg egy gusztustalan banda..<#bdead> Addigra ossze kell szednie magat a csapatnak es a tanar urnak, nyerni kell!
Mor3llo
Azt hiszem egy hullámvölgy legeslegmélyebb pontján vagyunk. Innen már csak felfele vezet az út..ha jól tudom következõleg Angyalföldre megyünk..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
megemlíteném, hogy a szerdai 18.00-ás kezdetû Újbuda-Ferencváros Magyar Kupa meccsünket a SportM adja élõben de amint vége megismétli a Sport1

Sejtésem sincs, de ez nagyon lehangoló! 😞 Nem láttam egyik meccset sem ( szerencsére ), így nagyon nem akarok okoskodni... Abból ami hozzám eljutott, motivációs gondra, vagy a teher miatti görcsösségre gondolok...

www.smart-bus.hu

banok
nekem fogalmam sincs mi a probléma.
Az edzõ (már megint)?, a játékosok? A múlt heti vereség hatása? Vagy megint van valami a háttérben amirõl nem tudunk?

Na basszus! Fejben valami nagyon nincs rendben... ennyire azért nem szarok ezek a játékosok!

www.smart-bus.hu

banok
folyamatosan szopunk... borzasztó