Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így bizony!!! 😄 Egy plüss volt felrakva a kerítésre, akkor kezdett bele ebbe a monológba!!!! 😄😄

Írtam már én is, de nem ilyen pontosan idéztem!! 😄

Urak! A videók nagyon jók!<#taps>

www.smart-bus.hu

"Feltûnt egy lila majom is. Higgyék el nekem a nézõk, hogy nem ez az egy van most itt az Üllõi úton.”

ez így elhangzott a tévében ifj. Knézy Jenõtõl ??????
<#idiota><#eplus2><#nyes>

<#eljen><#eljen><#eljen>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
na ezt igértem😄

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

az nb1hu-s videó nem rossz
- a városszéli álomgyáriak érkezése
- GreenMonsters koreo, szalagok, gólöröm

+

Mindenképpen! 😊

www.smart-bus.hu

Láma!
van video a koreorol, egész jol sikerült, haver vette, elkérem töle és belinkelem holnap!😊

<#taps><#eljen>

www.smart-bus.hu

Effe88
nekem semmi nem baj
a lényeg a gyõzelem ja

Láma!
gyözelem volt a cél, ez volt a legfontosabb.

ha kitámadunk, és lekontráznak, akkor meg az a baj😊

Effe88
na végre megvertük a lilákat😊
2.félidõbe viszont én sem értem miért adtuk át a területet meg a kezdeményezést a liláknak::S

Forrest Gump
Érthetetlen a 2. félidei játékunk, de örülök a 3 pontnak.
Mor3llo
Az év szólása 😄D

Szép volt fiúk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
NYERTÜNK!!!! 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

cs
csak érdekel a fradi ujpest miért utálja egymást megkérdeztem pár embert de nem válaszoltak engem meg érdekel.
"Ott egy lila majom is felkerült a kerítésre. Van belõle nem is egy egyébként a stadionban!"

Egyet kell értsek a riporterrel!! 😄😄😄😄

www.smart-bus.hu

ott még mindig verseket olvasnak.. az mlsz így cenzurázza a huligánokat 😊

hedonist
Duna tv

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

fsgh
mi adja a meccset??

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JimKirk
Szkembri a kozeppalyan?
Nemzeti Sport szerint:

Ranilovic – Csizmadia, Tutoric, Balog – Józsi – Tóth B., Rósa, Heinz, Andrezinho – Schembri, Miljkovic

nb1.hu szerint:

Ranilovic - Tutoric, Dragóner, Csizmadia - Schembri, Rósa, Rodenbücher, Józsi, Tóth B. - Miljkovic, Heinz

" Kubatov 11 órás sajtótájékoztatón elhangzottak:

A Ferencváros az én családom, a bûnösök nem futhatnak el!

Nagyon komoly éjszakába nyúló tárgyalások voltak.

Ötletem van a vezérigazgatói posztra, de az igazgatóság dönt majd, holnap derül ez ki. Holnap ez idõtájt bemutatjuk az új vezérigazgatót.

A politikában és a Fradiban dolgozni egyforma, itt az ezüst kevés, persze most a harmadik hely is bravúr lenne.

Tudunk olyan helyzetet teremteni, hogy a licenc rendben legyen, beadható legyen a kérelem.

Itt mindig türelmet kell kérni,de a tartozás nem tartható, folyamatosan tárgyalunk, hogy legyen gáz és villany az Újpest meccsen, a bajok nagyon nagyok. A legfontosabb, hogy a játékosok legyenek rendben, azaz ki legyenek fizetve. Nincs veszélyben a licenc.

Több mint 200 millió a tartozás, van egy Apeh vita ahol több mint 400 millió plusz van, ha ez bejön, akkor pluszban vagyunk. 5 milliárd a terült többi részének az ára. Az sem elképzelhetetlen, hogy az állam vásárolja vissza a területet.

A mai nap az ünneplésé, köszönjük a szurkolóknak a sok biztatást.

De van olyan opció amely szerint mindent visszaveszünk.

700 millió forintért visszavásárolhatjuk a stadiont, de ebben az esetben elveszítjük az edzõpályákat és a bírkózócsarnokot.

2011 július 1-ig teljes átvilágítást végzünk a Zrt-ben. Az utolsó 3 évet vizsgáljuk- mondta Kubatov.

Átvette az irányítást a Zrt-ben a klub a mai naptól."

az MTK elnöke?
Deutsch Tamás

a Fradinál elnök még ha jól tudom Kocsis, õ VIII. kerületi polgármester, fideszes, a VIII. kerületi iskolák, pályák és a Fradi mûködik együtt elég szorosan, amire ugye nagyon nehéz szavakat találni hogy Gegessy(szdsz,exszedsz) uralkodása alatt szinte semmi lokálpatriotizmus (ezért lehet irigykedni valóban a Debrecenre, ahol a stadion és valamint a DVSC mûködtetõ cég 25%a önkormányzati tulajdon). A Ferencváros önkormányzata még tavaly elõtt a Vasas jégkorong csapatát támogatta!!! ....abszurd

Magyarul tökig benne van a politikai is.
De ez így volt régebben is... Csak akkor egy évtizede Toller, Torgyán, Deutsch ennyi, mst is van még Leisztinger...

bakkerman
érdekes

most akkor ez úgy néz ki,hogy a fidesznek lesz 3 csapata? kubatov fradi,kósa loki, orbán vidi? zsír a buli.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

hangoló

A foci zrt.-t a klubelnök, Kubatov Gábor vagy a volt igazgató, Orosz Pál vezetheti.Már csak napok kérdése, és újra magyar kézben lesz a jelenleg az NB I második helyén álló, az Újpest elleni pénteki rangadóra készülõ FTC futballcsapata. A Blikk információi szerint az anyaegyesület, a Ferencvárosi Torna Club keddi rendkívüli elnökségi ülésén a tagokat tájékoztatják a szerzõdéstervezetben foglaltakról, amelyek alapján az eddigi tulajdonos, Kevin McCabe (63) eladná a labdarúgó zrt.-t, az Albert stadiont és a létesítményt körülvevõ ingatlanokat (6+2 hektáros terület).

Lapunk úgy értesült, hogy 2008. április 9., az adásvételi papírok aláírása óta a saját bevallása szerint a Fradira 33 millió eurót (8,8 milliárd forintot) költõ brit üzletember legalább 19 millió eurót (5,1 milliárd Ft-ot) szeretne kapni az „FTC-csomagért”, míg a Ferencváros körülbelül 15 milliót (4 milliárdot) fizetne.

– Úgy érzem, már nincs messze a megállapodás – írta a Facebook közösségi oldalra múlt szerdán Kubatov Gábor (45), a zöld-fehér klub elnöke, s úgy tûnik, a kért és az ajánlott összeg közötti, nagyságrendileg 4 millió eurós (1,1 milliárd forintos) különbség nem lehet akadálya annak, hogy az elmúlt hónapok tárgyalásai eredményre vezessenek, és megkössék az üzletet. Igaz, egyelõre nagy a titkolózás.

– Nem nyilatkozom az ügyben – mondta érdeklõdésünkre Pintér Ákos, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. ügyvédje, aki információink szerint folyamatosan részt vett az egyeztetéseken. Ha megszületik a megállapodás, az is nagy kérdés, ki vezeti majd a fociszakosztályt.

A Nemzeti Sport információi szerint Orosz Pál (43) volt kommunikációs igazgató lehet az új Fradi-vezér, de a sajtóban megjelent már a klub ikonja, Nyilasi Tibor (56) és két volt válogatott védõ, Hrutka János (36), valamint Szekeres Tamás (38) neve is.

Arra, hogy az ex-vezérigazgató, Berki Krisztián (30) az Üllõi úton maradjon, nulla százalék az esély, de a Blikk úgy tudja, Hrutka és Szekeres sem kap szerepet az irányító testületben. Nyilasit már régóta szeretnék visszacsábítani a klubhoz, informátorunk körülbelül harminc százalék esélyt lát arra, hogy újra munkát vállaljon az ezüstcipõs legenda. Orosz tényleg képben van, de annak a legnagyobb a valószínûsége, hogy Kubatov Gábor felügyeli majd a futballistákat és a zrt. mûködését.

(BLIKK)

Én remélem Nyilasi marad a tv-szakértésnél, jó ott neki is.

Marek Heinz bejelentést tett a Facebook-on a jövõjérõl
„Sziasztok! Mindenkit üdvözlök! Általában nem szoktam ide írni, de a távozásomról és csapatot bomlasztó ténykedésünkrõl szóló hírek sértik személyemet, klubomat és csapattársaimat is! Mindaz, ami az elmúlt napokban megjelent a médiában, BUTA HAZUGSÁG! Itt vagyok és itt is maradok! Név nélkül nyilatkozni könnyû, de álságos. Úgy gondolom, hogy valakik próbálják megbontani csapatunk egységét, s bomlasztani a Ferencvárost! Ezért is gondolom, hogy tartanak tõlünk és ez még erõsebbé tesz! HAJRÁ FRADI!!!”

banok
Mindig van következmény. Most ez az ami most van.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ez minden baj forrása ebben az országban. Következmény nélküliség!

A többivel is egyetértek...

Ha kikapunk a liláktól, abból botrány lesz...

www.smart-bus.hu

sporttól függetlenül, soha senki semmiért nem lett felelõsségre vonva és elszámoltatva Magyarországon az elmúlt 20 évben.

közben baj hogy már a Fradi tartozik a szponzornak -!!! (az eladott mezek után kell azért részt adni a gyártónak), nincs pénz közlekedésre, telefonra, állítólag a Vidi elõtti órákban Prukner "tarhált" össze némi pénzt Heinznek és Abdinak a hiányzó fizetés miatt. Közben Heinz felesége nagyon beteg, csoda ha így bármire is tudna koncentrálni.

Nem jó jelek a szintén nagyon gyenge lilák ellen, de már nem is az érdekel, hogy nyerünk vagy csak három góllal kapunk ki ...hanem a távlati jövõ...

de a lilák csak meg kéne!!!

Mocskos csibész banda... remélem sittre kerül az a szarházi...

www.smart-bus.hu

A szerzõdésekben nincs garancia arra, hogy Kevin McCabe-nek fizetnie kellene. Nem újítják fel 1,2 milliárd forint plusz áfa értékben a ferencvárosi futballstadiont! – legalábbis a szerzõdésekben nem szerepel semmilyen garancia arra, hogy a februárban lemondó tulajdonosnak, Kevin McCabe-nek (63) be kellene tartania az ígéretét.

A brit üzletember cége, az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. úgy jutott hozzá 2008. április 9-én az FTC Labdarúgó Zrt.-hez, valamint ahhoz a 6+2 hektáros területhez, amelyen a Fradi-stadion is található, hogy vállalta egy új aréna felépítését vagy a régi rekonstrukcióját. Elõször 2010. április 9. volt a kivitelezés dátuma, aztán – érthetetlen módon – ezt átütemezték 2012-re, majd 2014-re.

– Befejeztük a vizsgálatot, aláírom a büntetõfeljelentést, és a terveim szerint pénteken továbbítom a legfõbb ügyész úrnak – nyilatkozta Budai Gyula (47) elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztos.

– A Magyar Nemzeti Vagyonkezelõ Zrt. részérõl Tátrai Miklós korábbi vezérigazgató úgy írta alá a szerzõdést, hogy nem szerepel benne semmilyen garancia, azaz nincs szankcionálva, mi történik akkor, ha elmarad a stadionfelújítás. Nincs olyan záradék, amely kötelezné a vevõt az 1,2 milliárd forint plusz áfa kifizetésére.

Idõközben a Magyar Nemzeti Vagyonkezelõ Zrt. (MNV) új vezetõsége sajtóközleményben jelezte, megteszi a szükséges jogi lépéseket a Fradi-pálya ügyében, s arra kötelezné az ingatlanok tulajdonosát, vagyis az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó ­Kft.-t, hogy tegyen eleget azoknak a kötelezettségeinek, amelyeket az adásvételkor vállalt.

„A peres eljárást megelõzõ egyeztetések 2011. március 22-én megkezdõdtek, és jelenleg is folyamatban vannak. Amennyiben az egyeztetés lezárul, annak eredményérõl és a további lépésekrõl tájékoztatjuk a nyilvánosságot” – áll az MNV Zrt. közleményében.

" Kubatov: Közel a megállapodás
A klubelnök a Facebookon üzent.

A hétfõi napon megérkezett Kevin McCabe ajánlata a labdarúgó zrt , az Albert Stadion, és azt a körülvevõ ingatlanok eladásával kapcsolatban. A keddi napon ügyvédek és gazdasági szakemberek segítségével át tanulmányoztuk a szöveget. A mai napon elkezdõdött a szerzõdés tervezett részletes tárgyalása. Úgy érzem, hogy már nincs messze a megállapodás."

EZ A FERENCVÁROS !!!!

Láma!
bizony, és a tábor is érezte azt hogy hajtanak, küzdenek, de semmi jött össze. amikor a 4.-et bekaptuk érthetõen jobban szétestünk, de akkor már mindegy volt.

ennyi, inkább a lilákat toljuk le mint a székletfehérváriakat 😛
0-3ig azért tartotta magát a csapat noha addig is voltak kapitális hibák.

barnuska665
6-0 ra mi?

JimKirk
jol beszelsz!
Mor3llo
Inkább ittam...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Láma!
a hangulat 0-4nél is kiváló volt.
minden elismerésem a táboré, egy percre sem fordultak a csapat ellen.

és az a számolás...😊))))

nincs amugy nagy gond, a vidi jobb csapat, nem ennyivel ugyan, de jobb, senki nem mondta hogy bajnokok lehetünk, csak mi, szurkolok szerettük volna elhinni hogy csodát tehet ez a teljes bizonytalanságban élõ csapat.
azt mondom jókor jött ez a pofon, helyreteheti a szurkolót, a játékost, és van 2 fordulo a lilák elleni meccsig, ott nyerni fogunk!

Az egész csapat harmatsz*r volt,
pedig kurva jó volt a csapat széteséséig a hangulat...

JimKirk
Latom te biztosra mesz!<#nevetes1><#lama>
JimKirk
Ez valoszinu!
Szégyen

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor