Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel az lesz a gond, hogy végre sokan kimentek a meccsre erre lealáznak minket és megint elmegy mindenkinek a kedve a meccsre kijárástól...

Jah Live!

JimKirk
Csizma ma iszonyat gyenge.
JimKirk
Ilyen ellenfel ellen keves az a 3 vedo ott hatul, ez a Vidi meg nagyon jo..

Csak nehogy nagy zako legyen belole, bar mar ez is az!😞
borzalom....:/

Jah Live!

JimKirk
4
Még jó, hogy dolgozom és nem tudtam kimenni... tuti agyvérzést kaptam volna! 😞(

www.smart-bus.hu

banok
Elképesztõ hülyeség volt ez tõle. És 0-2-re vesztésre állunk. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Balog... <#conf>

www.smart-bus.hu

Láma!
Óriási sor volt délelött a pénztáraknál, és ami még jobb,a regisztrácionál is.
rengeteg ember lesz kint, nyerni kell!

innen jön mindenki?

Két vizsgálat is kezdõdik Kubatov Gábornak, az FTC elnökének kérésére. Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos a labdarúgó zrt. privatizációs szerzõdését, és az abban foglaltak teljesülését vizsgálja, egy nemzetközi könyvvizsgáló cég pedig az anyaegyesület elmúlt három éves gazdálkodását tekinti át.

A Kubatov Gábor és a nemzetközi könyvvizsgáló vezérigazgatója, Havas István által aláírt szerzõdés értelmében a cégnek három hónapja van a vizsgálat elvégzésére, a munkája 15 millió forintba kerül. Az összeghez az FTC elnöke és alelnöke 1 millió forinttal járult hozzá. A klub kampány során kéri majd a szurkolók anyagi támogatását.

Kubatov Gábor:
- Mindig azt mondták, hogy a Ferencvárosnak eltûnt a pénze, hogy ez jogtalanul történt. Én nem szeretnék jogtalanul vádolni senkit, én tisztán szeretnék egyszerûen látni. Azt gondolom, hogy a Ferencváros jövõjét, meg a jövõbéli nyugalmát csak tényekre lehet alapozni. Ezért hívtuk ezt a nemzetközi hírû könyvvizsgáló céget, legyen olyan kedves átvizsgálni a felelõs gazdálkodását a Ferencvárosnak. Sokan feltették a kérdést, hogy jó-jó, de ha vannak büntetõjogi relevanciák, hogy, ha olyan esetekre derül fény, ott sem fogunk meghátrálni. Tehát abban a dologban is, ha a könyvvizsgálói eredmények olyan eredményre vezetnek, hogy bûnesetek voltak, akkor mi utána fogunk annak is járni.

Kubatov Gábor azt is elmondta: Kevin McCabe egy forinttal sem finanszírozza a labdarúgócsapatot, Berki Krisztián pedig nem világítja át a zrt.-t, és nem tájékoztatja az anyaegyesületet.

Subw00fer
...jut eszembe,van kedvezményes jegy a korán kelõknek!

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

Subw00fer
Szombaton MINDENKI jöjjön meccsre, aki nem az is!
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#gonosz2>

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

bakkerman
nyilasinak a sopánkodásait nem bírom,zombori az egyetlen normális szakértõ,aki mindig a realitást mondja

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A Fradival kapcsolatban a megmondó emberek száma mindig nagy...
az anyagi dolgokat félretéve mondjuk Détári is böföghetne valamit egy liter sör után, ha már többször katartikusan kijelentette, hogy a Fradi az elsõ 10 között sem lesz, nyávoghatna pár sort ha már megvertük a Honvédot. de már lassan ide sorolom Nyilasit, aki attól nagyszakértõ, hogy nagyszakártõ mert mindig nagyot szakért amikor fizet a TV-stáb neki.

Ráadásul mindig utólag okoskodik...

www.smart-bus.hu

Láma!
Muszbek egy dilettáns senki. az ö szavára adok talán a legkevesebbet az egész magyar fociban. mindig, és komolyan MINDIG csak akkor szolal meg ha szarban van a csapat, és mindig lehuzolag beszél. azota hisztizik amiota nem tudta megkaparintani a csapatot, és onnantol kezdve minden belsõ ügyröl "tud" és mindent jobban tud.... szánalmas senkiházi.

Akkor érzelmi alapon az édes anyukáját.

www.smart-bus.hu

banok
Õ közgazdász, õ a racionalitás oldaláról közelíti meg a dolgot ellentétben velünk mert mi érzelmi alapon.

Az édes anyukáját a muszbeknek...

www.smart-bus.hu

😊))+1 egy fordulót mennek nagy nagy szerencsével, ennyi, lásd Maribor, azóta nem lettek sokkal erõsebbek. Nem megbántva a Vidiseket, de bárki legyen a bajnok, az az elmúlt 10 év leggyengébb bajnoka lesz.

Sokakat ugye azért államtól várja a megoldást a Fraditól mert az állam adta el.

Az államtól a Debrecen kap új stadion, a lilák már kaptak, a Videoton állami szponzort kapott, Nyíregyházán is felújították a stadiont (ezek a stadionok önkormányzati tulajdonúak lesznek vagy már azok), a Fradinak meg a legjobb ami most történne az az államosítás. Röhej vagy nem, de ez van.

Láma!
hát ha azok lennének....😄D
de a dottoréval még a Barca se lenne sikeres😄

banok
Engem nem zavar ha állami pénzern témogatják a Videotont pláne ha ennek a hozadáka az, hogy jövõre a nemzetközi kupában sikeresek lesznek.

Az MLSZ-nek a licenc jogosultságot a 2011-12-es bajnokságra március közepén kell leadni.
Jelenleg 170 millió HUF a tartozás + a jelenlegi játékosok felé nem publikus elmaradások.

logikusan alig jöhet számításba jelenleg normális befektetõ.

1, a kereskedelmi jogok: várszegié
2, az ingatlan, stadion, pályák: mekkébé
3, a labdarúgó csapat többsége: berkié

nem tudok mondani még egy klubot a világon amit ennyire szétszedtek.

Csoda hogy a Ferencváros labdarúgó csapatának utánpótlása még a Ferencváros labdarúgó csapatáé.

mekkéb kap 1 eurót kárpótlásul, s mindent államosítani tõle meg berkitõl. A nagy illuzionista világomban ez még racionális.... aha...

Az frusztrál, hogy megint itt tartunk... hányszor átéltük már ezt... ezért nem bíztam én anno az angolokban sem... sajnos igazam is lett.

www.smart-bus.hu

pl annyi hogy a végelszámolás ügyében jelenleg csak fellélegezhettünk de az alapvetõ gond nem lett megoldva, ez a gáz. berkitõl vagy Kubatovtól jöhet a "megmentés". berki már bizonyított, így maradt Kubatov, más verzió most nem racionális.

Pont azért, mert, ha minden rendben lenne, a Fradi nem szorulna állami pénzre...

Egy biztos, ha bármi gond lenne a jövõ évi nevezésünkkel, akkor én is elõkeresem a régi meccsre járós tréningruhám...

www.smart-bus.hu

Állami cég soha sem fogja szponzorálni a Fradit.
Ez most a realitás és nem pesszimizmus.

Momentán a következõ bajnokságba való nevezésünk legyen sima...
s az hogy ebben a bajnokságban bajnokok, vagy 14. leszünk teljesen mindegy.

Hozzánk is jönne lóvé, csak végre rendezõdnének már a dolgok... elég volt ebbõl a sok szerencse lovagból.

Így van, meg kell verni õket, ennyi.. amíg a bírok nem tolják õket, addig én lesz@raom kitõl kapják a pénzüket... annyi az elvárásom, hogy a játék tisztaságába ne nyúljanak bele.

www.smart-bus.hu

nem a játékvezetõk hanem állami cégek tolják õket lovéval, ennyi.
Ez legyen most nekünk a legkisebb bajunk, meg kell õket verni és kész. Annál finomabb a gyõzelem minél több állami cég szponzorálja a Videotont.

De most én is bízom a Fideszben, Kubatovban, az alelnök fideszes polgármester (VIII.ker!!!) Kocsisban, mert mi mást tehetnék.

Szerinted?

www.smart-bus.hu

Effe88
te vidista vagy amúgy?

Szerintem nem rossz a keretük, és 2-3 minõségi erõsítéssel jók lehetnének egy EL csoportra, de nem a Mezey-vel...

www.smart-bus.hu

bakkerman
na meg fölösleges is lenne tolni EZT a vidit,ami most van,mert ha bajnokok is lesznek,jövõre a BL-ben nem adnék nekik 1%-nyi esélyt se,hogy bejussanak legalább az EL csoportkörbe...itthon jó ez a keret,de külföldre kevés,pláne a tavalyi BL-es Loki keretéhez képest

Ez megint egy más kérdés!

De ettõl még a Videoton nincs tolva! Kurva unalmas már mindenhol ezt az urban legendet olvasni...

www.smart-bus.hu

bakkerman
jó,én is örülök,meg bíztató ez a Viktor-Csányi kettõs a jövõre nézve,de azért van egy két dolog,amivel nem értek egyet Viktor részérõl,például debrecenbe akarnak építeni 10mrd-ból stadiont,abból a pénzbõl itthon 20-25 csapatnak lehetne pályafûtése,lehetne még egy picivel többet beletenni az utánpótlásba,nagyobb városokba létesíteni pár mûfüves pályát,amit szabadon használhatnának a gyerkõcök stb...nincs bajom se Viktorral,se a Vidivel,csak ha már ennyire futball barát,akkor csányival összefoghatnának,és a fának a gyökerével kéne valamit kezdeni,azaz az utánpótlással

Effe88
örülünk,örülünk.....😄😄

Ez megint egy más kérdés!

De ettõl még a Videoton nincs tolva! Számomra az unalmas már, ahogy mindenki a Videoton ellen van mindenféle hülye indokkal... orbán csapata, tolják õket, meg a többi urban legend, amit mindenki átvesz...

www.smart-bus.hu

bakkerman
naa,most mért mondasz ilyet?

Csak érdekelne, hogy honnan jutsz ilyen következtetésre... mert, ha láttad a Vasas meg az MTK meccset, akkor nem mondanál ilyet...

Na mindegy...

www.smart-bus.hu

Effe88
jó vedd úgy hogy nem írtam semmit....😉
hajrá Fradi

Na persze... nem unalmasak még ezek az összeesküvés elméletek?

www.smart-bus.hu

Effe88
fújásokban

És ez miben nyilvánul meg?

www.smart-bus.hu

Effe88
sajna nem látok rá sok esélyt
ugye viktorka csapatát nagyon nyomják idén....

bakkerman
lehet kikacagná pár ember a környezetében,ha év végén bajnokok lennétek,plusz esetleg el fõtáblára kerülne a fradi 😄DDDDD