23418
-
Grenzjager #18517 na megszúrtuk a bajnoki címet :P
mondjuk Dömét legalább szondáztatni kéne mielőtt nyilatkozik....
Fradi-Veszprém 1-2
Pölö hozott egy NBIII-as szintet....
ja hogy csak edző meccs volt??
nyilván a Veszprémnek is csak az volt... -
Rudee #18516 Az meghívásos torna volt. De utólag elmondhatjuk, hogy még egyre olyanra nincs szükség. -
#18515 jó ez
fölösleges amerikázni stb...
ilyen meccseket kell játszani
kis önbizalom kell:) -
#18514 télen nagy amerikázások voltak,most nyáron meg ilyen aszód meg soroksár az ellenfelek? :D vagy elment minden pénz Bödére? :D -
Grenzjager #18513 Felkészülési mérkőzések
07. 04., szerda: Ferencváros – Veszprém 18.00
07. 07.. szombat: Ferencváros – Paks 10.30
07. 11., szerda: Aszód – Ferencváros 18.00
07. 14., szombat: Ferencváros – Soroksár 11.00
07. 14., szombat: Ferencváros – ellenfél szervezés alatt
07. 21., szombat: Ferencváros – Szigetszentmiklós / még nincs egyeztetett kezdési időpont /
07. 21., szombat: Ferencváros – BKV Előre / még nincs egyeztetett kezdési időpont / -
Grenzjager #18512 Kubatov tudja a dolgát :)
edző meccsekre, szurker kártya ás belépő -
Rudee #18511 Kulcsár a Paksé. -
Solt #18510 -
#18509 -
Rudee #18508 Nekünk nem a Sturm vagy a Lech lehetőségeivel kell versenyezni. Egyértelmű volt, hogy egyik se jön. -
Grenzjager #18507 vkit igazoltunk a Vidi2-bnől, az NBIINyugati csoport Fejér körzet gólkirályát, de majd jövőre ingyen továbbáll tőlünk mint eddig bárki... -
Zenszkij #18506 ismét sikeres igazolások :( -
Grenzjager #18505 :)ok Mtk ifista volt,
de most, most van, most nem kell gólokat lőni
számomra hihetetlen hogy ilyen dolgokra semmilyen szinten nem ad a csapat, akkor amikor majd nagyon sok "új" jön... -
#18504 Biztos valami fogadásból vagy hasonló miatt vette fel azt a mezt. Amúgy én inkább erre emlékszem tőle:
-
Grenzjager #18503 Beliczky
hányinger -
Rudee #18502 Beliczky 3 perc alatt lőtt kettőt az U21-es válogatottban. Jó lenne megtalálni neki a megfelelő posztot, belőle még lehetne valaki. -
Grenzjager #18501 na már hív legalább ennyi :)
A biztos távozók listáját közzé tette a Ferencvárosi Torna Club vezetősége:
Marko Simic, Lisztes Krisztián, Oláh Lóránt, Balog Zoltán, Rósa Dénes
Ajánlat esetén távozhat:
Pölöskey Péter, Maróti Béla, Kulcsár Dávid, Liban Abdi, Junior -
karajjj #18500 FTC: "Valóban történt egy beszélgetés a klub és Szabics Imre között. A játékos jelenleg a labdarúgó-válogatottal készül, így abban maradtunk, hogy az írek elleni barátságos mérkőzés után ülünk le újból tárgyalni" - mondta Orosz Pál vezérigazgató. (Blikk) -
#18499 először megláttam a nso-n a főcimet
megörültem
mondom jön a nikolic:D:D:D
a lófaxt:D:D -
#18498 Hat csodalatos! -
#18497 Máté János Vidi II -> FTC ingyé' -
#18496 ugy érted hasznára volt a Vasanak hogy eljött onnan? mert hogy a Fradiban egy értékelhetö megmozdulása nem volt miota itt van, az is biztos. -
Grenzjager #18495 a Fradi nevelésű kulcsárral nem értem mi a helyzet. úgy vettem észre h száműzetése után visszatérése hasznára volt a csapatnak. -
#18494 Én Abdit nem engedném el
pölöskeitól meg ha megtudánk szabadulni:D:D
de jó lenne:D:D
ranilovic is nagy kapusnak indult :D:Dde ezek szerint nem véletlenül nem tartott rá igény a maribor::D:D -
Rudee #18493 Én Kulcsárnak adnék még egy esélyt. Morales meg számomra örök kérdőjel marad, lehet, hogy folyamatos játéklehetőséggel jó lett volna. De 1 millió dollárt nem ér, így menjen hát. -
Grenzjager #18492 és az esélyes távozók
Liban Abdi (szomáliai-norvég, ?), Balog Zoltán (?), Junior (?), Kulcsár Dávid (?), Lisztes Krisztián (?), Maróti Béla (?), Héctor Morales (argentin, Estudiantes – Argentína, lejár a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Kaposvár – lejár a kölcsönszerződése), Pölöskey Péter (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Rósa Dénes (?), Marko Simic (horvát, ?), Végh Zoltán (visszavonul), Zsivóczky Norbert (?) -
Rudee #18491 1-2 védő sem ártana. -
#18490 gosztonyi,szabic,szakály,böde jó lenne
a többi felejtős -
Grenzjager #18489 ?
Alekszandar Alempijevics (szerb, Kecskeméti TE), Böde Dániel (Paks), Vladan Csukics (szerb, Kecskeméti TE), Gosztonyi András (Videoton), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Adrian Markus (romániai, FC Bihor Oradea – Románia), Menyhárt Attila (REAC), Borja Pérez (spanyol, Alcorcón – Spanyolország), Szakály Dénes (Videoton), Szabics Imre (Sturm Graz) -
#18488 Hát nem voltam a teljesítményüktől elájulva idén... -
#18487 hát, gratulálok... -
Grenzjager #18486 A Fradista Kubatovnak talán nem így kéne bánni az utolsó Fradistákkal a csapatban...
[URL=http://mindigessoha.blog.nepsport.hu/archives/2012/06/01/Es_megint_minket_neztek_hulyenek/]"Lejár Balog Zoltán, Lisztes Krisztián és Rósa Dénes szerződése, és nem hosszabbítjuk meg" ...és ennyi[/URL]
-
Grenzjager #18485 Cél jövőre az 1-6. hivatalosan -
#18484 lol
nagy nevek jövőre mehetünk a 6-7. helyért-.- -
Grenzjager #18483 mert nem tudom hogy Rósa helyére jön fiatalításként,
vagy Morales helyére, mert hogy úgyis sok a külföldi :) -
Solt #18482 Negatív vagy... mindig a leggyengébb láncszemet veszed észre! :D -
Grenzjager #18481 Alempijevics so-so...
de a 32 éves Vladan Csukics...nem is magyar, nem is fiatal, de legalább van olyan béna mint Sztanics -
Solt #18480 Igazolások -
#18479 hát igen,a Győr miatt -
#18478 apám, ez még létezik? :D