Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
objektíven nézve, a Fradi nem is kért halasztást, az egy más kérdés mi lett volna a bankár MLSZ-elnök véleménye, mert nincs "volna", nem kell mindig mindent úgy elfogadni hogy ahogy elõírja az MLSZ, mert tény kérvényezni lehet, persze tudom kérni lehet, s ez még nem jelenti azt is hogy "jár".
2010. szeptember 17., MTK - Vasas: A jom kippur miatt kérte pénteki meccsének elhalasztását az MTK labdarúgó csapata. A Vasas eleget tett a kérésnek.
2011. április 24., MTK - Fradi: Húsvétvasárnap.
Senkit nem támadva, de úgy gondoljuk, hogy a vasárnapi mérkõzésünket halasztani kellene/kellett volna. (EEE)
2011. április 24., MTK - Fradi: Húsvétvasárnap.
Senkit nem támadva, de úgy gondoljuk, hogy a vasárnapi mérkõzésünket halasztani kellene/kellett volna. (EEE)
Az ökörrangadó elõtt:
Dragó, Rósa, Józsi ill. Szatmári, Pál és Kanta
Dragó, Rósa, Józsi ill. Szatmári, Pál és Kanta
Foci után kézi ingyen
Töltsük meg a csarnokot!
Tisztelt Szurkolóink!
Férfi kézilabdacsapatunk vasárnap a Szeged együttesét fogadja. Ismeretes, hogy az elsõ mérkõzésen a Fradi kikapott, így vasárnap már nem hibázhatunk. Ezért is van rendkívül nagy szükségünk a szurkolókra, akik a gyõzelembe hajszolják a mieinket. Talán tudjátok, hogy a férfi szakág a semmibõl építkezve, lépcsõrõl lépcsõre haladva jutott el idáig, hogy akár még a bajnoki döntõbe is bejuthat. Ehhez azonban szükség van a legendás Fradi Tábor támogatására. A szakosztályvezetés ezért alakította úgy a meccs idõpontját, hogy az MTK elleni örökrangadóról kényelmesen át lehessen érni a férfi kézimeccsre, illetve a vezetõség úgy döntött, hogy a kapu mögötti szektorba ingyen engedi be a szurkolókat, ezért csak annyi a kérés a szakosztály részérõl, hogy minél hangosabban buzdítsák a srácokat. A szakosztály még egy sörre is meghívja ezen zöld-fehér szimpatizánsokat. Jó hír még, hogy az MTK meccsrõl átránduló fanatikusok a jegyük bemutatásával ugyancsak igénybe vehetik ezt a lehetõséget. A mérkõzésre a bérletek érvényesek. A találkozóra a jegyár: 1200 Ft.
Töltsük meg a csarnokot, hajszoljuk együtt gyõzelembe a srácokat!
A vasárnapi ferencvárosi program:
2011.04.24. 17.30 Hidegkúti-stadion
MTK – FTC labdarúgó mérkõzés
2011.04.24. 20.15 Népliget
Töltsük meg a csarnokot!
Tisztelt Szurkolóink!
Férfi kézilabdacsapatunk vasárnap a Szeged együttesét fogadja. Ismeretes, hogy az elsõ mérkõzésen a Fradi kikapott, így vasárnap már nem hibázhatunk. Ezért is van rendkívül nagy szükségünk a szurkolókra, akik a gyõzelembe hajszolják a mieinket. Talán tudjátok, hogy a férfi szakág a semmibõl építkezve, lépcsõrõl lépcsõre haladva jutott el idáig, hogy akár még a bajnoki döntõbe is bejuthat. Ehhez azonban szükség van a legendás Fradi Tábor támogatására. A szakosztályvezetés ezért alakította úgy a meccs idõpontját, hogy az MTK elleni örökrangadóról kényelmesen át lehessen érni a férfi kézimeccsre, illetve a vezetõség úgy döntött, hogy a kapu mögötti szektorba ingyen engedi be a szurkolókat, ezért csak annyi a kérés a szakosztály részérõl, hogy minél hangosabban buzdítsák a srácokat. A szakosztály még egy sörre is meghívja ezen zöld-fehér szimpatizánsokat. Jó hír még, hogy az MTK meccsrõl átránduló fanatikusok a jegyük bemutatásával ugyancsak igénybe vehetik ezt a lehetõséget. A mérkõzésre a bérletek érvényesek. A találkozóra a jegyár: 1200 Ft.
Töltsük meg a csarnokot, hajszoljuk együtt gyõzelembe a srácokat!
A vasárnapi ferencvárosi program:
2011.04.24. 17.30 Hidegkúti-stadion
MTK – FTC labdarúgó mérkõzés
2011.04.24. 20.15 Népliget
szerintem már nagyon rég kint van az összes, mivel jogilag, az elõzetesben töltött idõ (tehát a letartóztatástól az ítélet kihirdetéséig terjedõ idõ) duplán (!!) levonandó a végsõ ítéletbõl, sok jogi esetben erre az "idõhúzásra" játszanak már az ügyvédek mert egyszerûbb a bûnelkövetõnek. Na most hozzáteszem, hogy a 2es meg a XVIos is kemény hoolook, de ezeknek már nem kenik el a szájukat mert nemtom miért...
pfffffffff
döbbenete ez az ország
azóta akkor az elkövetõk már kint vannak és boldogan élnek meg gondolom ugyan úgy portáznak...hihetetlen
döbbenete ez az ország
azóta akkor az elkövetõk már kint vannak és boldogan élnek meg gondolom ugyan úgy portáznak...hihetetlen
Még 2006-ban az egyik kapott 4 és 1/2 évet
a másik kettõ meg másfél év letöltendõt, ennyi
mondjuk, ha görögtüzet dob valaki a pályára meccs alatt az ugyanannyit kaphat mint fegyveres rablásért, 3-5 évig...
De tegyük hozzá a korrektség kedvéért, a bíró szerint nem az elítéltek általi ütés vagy rúgás okozta Simon Tibi halálát, hanem az, hogy lefejelte a járdaszegélyt.
a másik kettõ meg másfél év letöltendõt, ennyi
mondjuk, ha görögtüzet dob valaki a pályára meccs alatt az ugyanannyit kaphat mint fegyveres rablásért, 3-5 évig...
De tegyük hozzá a korrektség kedvéért, a bíró szerint nem az elítéltek általi ütés vagy rúgás okozta Simon Tibi halálát, hanem az, hogy lefejelte a járdaszegélyt.
R.I.P. 😞
Soha nem felejtem el a stadionban a búcsúzást tõle.
Soha nem felejtem el a stadionban a búcsúzást tõle.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
😞( Soha nem felejtjük!!!
www.smart-bus.hu
a DVSC mûködtetõ kftbõl 25% részesedése van Debrecen Megyeijogú Városnak
s minden DVSChez tartozó ingatlan az önkormányzaté.
Mindenhol narancsok vannak amúgy MTK-tól Pécsen át mindenhol.
s minden DVSChez tartozó ingatlan az önkormányzaté.
Mindenhol narancsok vannak amúgy MTK-tól Pécsen át mindenhol.
pl.: a loki se "állami csapat",de Kósa úr kedvére szórakozhat ott,rendelhet stadiont,és ha kell igazolásokra is lesz plusz cash 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
addig oké,hogy nincs állami TULAJDONBAN maga a klub,a csapat,de a háttérben vannak narancs emberek.
4 ? Melyik az a 4?
A Ferencváros kereskedelmi jogai: Várszegi
A Ferencváros területei: mekkébé
A Ferencváros stadionja: a magyar államé
A Ferencváros labdarúgó csapatot mûködtetõ Kft: a Ferencváros Zrt-é, ami nem állami.
No már most ha így nézzük, akkor ugye a legtöbb stadion (Gyõr, Honvéd kivétel) önkormányzati, állami tulajdonban van még.
A Ferencváros kereskedelmi jogai: Várszegi
A Ferencváros területei: mekkébé
A Ferencváros stadionja: a magyar államé
A Ferencváros labdarúgó csapatot mûködtetõ Kft: a Ferencváros Zrt-é, ami nem állami.
No már most ha így nézzük, akkor ugye a legtöbb stadion (Gyõr, Honvéd kivétel) önkormányzati, állami tulajdonban van még.
azon kívül hogy az államnak már 4 csapata van,azon kívül semmiben 😄
"Orosz Pál a korábbi 150-200 milliós hiány helyett már 350-400 millió forintos adósságról regélt, és egyelõre semmi jele nincs annak, hogy az adósság növekedése megálljon."
végülis mekkéb miben segített rajtunk összességében?
végülis mekkéb miben segített rajtunk összességében?
9 éve ölték meg rendõrök

ja prukner kihozta a maximumot ez igaz de azért nyártól mehetne innen😊 elvégre csak egy Szintiboy klón háháháháháháháhá
Szivics(most már legalább tudom hogy fonetikusan kell írni köszi)pedig már nyilatkozta hogy szívesen lenne egyszer a Fradi edzõje én sokkal többet látok benne mint a súlytalan Prukner szintboy klónba.
Szivics(most már legalább tudom hogy fonetikusan kell írni köszi)pedig már nyilatkozta hogy szívesen lenne egyszer a Fradi edzõje én sokkal többet látok benne mint a súlytalan Prukner szintboy klónba.
😊 a jamaikai elhúzta csíkot, de most visszatekert az MTK-hoz hogy ott sodorjon majd, yoooóó reggae 4ever😛
www.smart-bus.hu
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
mekkora meccsek voltak, mekkora gólok elõzték meg e dalt 😛
..néha nem is tudom, hogy jó e nosztalgiázni, ilyenkor piától túl melankolikus lesz a hangulatom 😛
pedig én a horvátokhoz húzom (Kuntics vajdasági sokác -horvát) de a Fradival kapcsolatban bármi ami szerb ez jut eszembe 😛 (Tuto még nem üti meg a szintet a A sad adio-ra)
mekkora meccsek voltak, mekkora gólok elõzték meg e dalt 😛
..néha nem is tudom, hogy jó e nosztalgiázni, ilyenkor piától túl melankolikus lesz a hangulatom 😛
pedig én a horvátokhoz húzom (Kuntics vajdasági sokác -horvát) de a Fradival kapcsolatban bármi ami szerb ez jut eszembe 😛 (Tuto még nem üti meg a szintet a A sad adio-ra)
A sad adio... a saaaaaaaad adio... 😄
www.smart-bus.hu
???
...hát volt eszméletlen nagy Fradizmusra való szarás a csapat részérõl 0-6, a 0-5... hozzá a lélektelen játék, pl legutóbb a Siófok ellen (pontot sem érdemeltünk szerintem), de a csapat egy rakás szar, amit szebben nem is lehet leírni. Egy kupac külföldi zsoldos, azok is a legaljáról, kiegészülve egy pár középszerû magyar játékossal, mert el kell ismerni Csizi sem üti meg ennek a gyenge válogatottnak a szintjét sem.
Összességében Prukner kihozta a maximumot a csapatból szerintem, mert a dobogó is egy erõn felül való teljesítés ettõl a nagyon gyenge Fraditól, fõleg hogy hol van fizu hol nincs (a légiós pénzt keresni jött Magyarországra, õt normális hogy nem érdekli a Fradizmus), a kérdéses jövõ ...stb.
Szivics (aki nem horvát, tehát vezetéknevét nem kell angolosítani, hanem mehet fonetikusan magyarul mint pl az orosz tulajdonneveknél) mellett szubjektív pozitívum hogy újra szólna a lelátóról a Surda-dal, mint anno Kuntics,Kopunoivcs duónak😊))))))
...hát volt eszméletlen nagy Fradizmusra való szarás a csapat részérõl 0-6, a 0-5... hozzá a lélektelen játék, pl legutóbb a Siófok ellen (pontot sem érdemeltünk szerintem), de a csapat egy rakás szar, amit szebben nem is lehet leírni. Egy kupac külföldi zsoldos, azok is a legaljáról, kiegészülve egy pár középszerû magyar játékossal, mert el kell ismerni Csizi sem üti meg ennek a gyenge válogatottnak a szintjét sem.
Összességében Prukner kihozta a maximumot a csapatból szerintem, mert a dobogó is egy erõn felül való teljesítés ettõl a nagyon gyenge Fraditól, fõleg hogy hol van fizu hol nincs (a légiós pénzt keresni jött Magyarországra, õt normális hogy nem érdekli a Fradizmus), a kérdéses jövõ ...stb.
Szivics (aki nem horvát, tehát vezetéknevét nem kell angolosítani, hanem mehet fonetikusan magyarul mint pl az orosz tulajdonneveknél) mellett szubjektív pozitívum hogy újra szólna a lelátóról a Surda-dal, mint anno Kuntics,Kopunoivcs duónak😊))))))
persze ezt tudott volt hogy õ lesz, mert nevében él a klub 😊, de csak nyárig lesz Kondás a Konda edzõje, és már dolgoznak Szimáék a nyári utáni idõkre. Persze kéne nekik nyártól Pruki.
Na a Konda FC, a Kondás után Pruknert szeretné edzõnek....
hahahaha
hahahaha
"A labdarúgóktól is érkezett erõsítés tegnap a Népligetbe.
A Ferencváros-Metz találkozót a helyszínen tekintette meg Prukner László, Tóth Bence, Balog Zoltán és Orosz Pál is."
KEK döntõben a csajok!!!!!!!!!!!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Orosz Pál (Sport7)
a sport tv-n horváth feri és farkas norbi eléggé Barca szimpatizánsok mondjuk
elvileg nem...
de már minden riporterre erre az országban fogtak rá valamilyen hovatartozást😄
általában mindig annak szurkol mindegyik, amelyik csapat nyer😄DD
de már minden riporterre erre az országban fogtak rá valamilyen hovatartozást😄
általában mindig annak szurkol mindegyik, amelyik csapat nyer😄DD
Nem láttam, de állítólag Tóth Bence mutogatott a fülére a lila tábor elõtt hogy nem hallja õket <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
LOOOLLLL😄 "van belõle egyébként nem egy itt az Üllõi úti stadionban"😄
1:27-kor Knézy lila majmozik! 😄 😛