Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

objektíven nézve, a Fradi nem is kért halasztást, az egy más kérdés mi lett volna a bankár MLSZ-elnök véleménye, mert nincs "volna", nem kell mindig mindent úgy elfogadni hogy ahogy elõírja az MLSZ, mert tény kérvényezni lehet, persze tudom kérni lehet, s ez még nem jelenti azt is hogy "jár".

Effe88
hát ez nem úgy megy te is tudod
a kiválasztottaknak több mindent szabad sajnos

Fabio Capello
lolol.

2010. szeptember 17., MTK - Vasas: A jom kippur miatt kérte pénteki meccsének elhalasztását az MTK labdarúgó csapata. A Vasas eleget tett a kérésnek.

2011. április 24., MTK - Fradi: Húsvétvasárnap.

Senkit nem támadva, de úgy gondoljuk, hogy a vasárnapi mérkõzésünket halasztani kellene/kellett volna. (EEE)

Az ökörrangadó elõtt:
Dragó, Rósa, Józsi ill. Szatmári, Pál és Kanta

Foci után kézi ingyen

Töltsük meg a csarnokot!
Tisztelt Szurkolóink!
Férfi kézilabdacsapatunk vasárnap a Szeged együttesét fogadja. Ismeretes, hogy az elsõ mérkõzésen a Fradi kikapott, így vasárnap már nem hibázhatunk. Ezért is van rendkívül nagy szükségünk a szurkolókra, akik a gyõzelembe hajszolják a mieinket. Talán tudjátok, hogy a férfi szakág a semmibõl építkezve, lépcsõrõl lépcsõre haladva jutott el idáig, hogy akár még a bajnoki döntõbe is bejuthat. Ehhez azonban szükség van a legendás Fradi Tábor támogatására. A szakosztályvezetés ezért alakította úgy a meccs idõpontját, hogy az MTK elleni örökrangadóról kényelmesen át lehessen érni a férfi kézimeccsre, illetve a vezetõség úgy döntött, hogy a kapu mögötti szektorba ingyen engedi be a szurkolókat, ezért csak annyi a kérés a szakosztály részérõl, hogy minél hangosabban buzdítsák a srácokat. A szakosztály még egy sörre is meghívja ezen zöld-fehér szimpatizánsokat. Jó hír még, hogy az MTK meccsrõl átránduló fanatikusok a jegyük bemutatásával ugyancsak igénybe vehetik ezt a lehetõséget. A mérkõzésre a bérletek érvényesek. A találkozóra a jegyár: 1200 Ft.
Töltsük meg a csarnokot, hajszoljuk együtt gyõzelembe a srácokat!
A vasárnapi ferencvárosi program:
2011.04.24. 17.30 Hidegkúti-stadion
MTK – FTC labdarúgó mérkõzés
2011.04.24. 20.15 Népliget

szerintem már nagyon rég kint van az összes, mivel jogilag, az elõzetesben töltött idõ (tehát a letartóztatástól az ítélet kihirdetéséig terjedõ idõ) duplán (!!) levonandó a végsõ ítéletbõl, sok jogi esetben erre az "idõhúzásra" játszanak már az ügyvédek mert egyszerûbb a bûnelkövetõnek. Na most hozzáteszem, hogy a 2es meg a XVIos is kemény hoolook, de ezeknek már nem kenik el a szájukat mert nemtom miért...

Effe88
pfffffffff
döbbenete ez az ország
azóta akkor az elkövetõk már kint vannak és boldogan élnek meg gondolom ugyan úgy portáznak...hihetetlen

Még 2006-ban az egyik kapott 4 és 1/2 évet
a másik kettõ meg másfél év letöltendõt, ennyi

mondjuk, ha görögtüzet dob valaki a pályára meccs alatt az ugyanannyit kaphat mint fegyveres rablásért, 3-5 évig...

De tegyük hozzá a korrektség kedvéért, a bíró szerint nem az elítéltek általi ütés vagy rúgás okozta Simon Tibi halálát, hanem az, hogy lefejelte a járdaszegélyt.

Effe88
R.I.P. Simi!!!

egyébként az elkövetõkkel mi lett???

banok
R.I.P. 😞

Soha nem felejtem el a stadionban a búcsúzást tõle.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

😞( Soha nem felejtjük!!!

www.smart-bus.hu

a DVSC mûködtetõ kftbõl 25% részesedése van Debrecen Megyeijogú Városnak
s minden DVSChez tartozó ingatlan az önkormányzaté.

Mindenhol narancsok vannak amúgy MTK-tól Pécsen át mindenhol.

bakkerman
pl.: a loki se "állami csapat",de Kósa úr kedvére szórakozhat ott,rendelhet stadiont,és ha kell igazolásokra is lesz plusz cash 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
addig oké,hogy nincs állami TULAJDONBAN maga a klub,a csapat,de a háttérben vannak narancs emberek.

4 ? Melyik az a 4?

A Ferencváros kereskedelmi jogai: Várszegi
A Ferencváros területei: mekkébé
A Ferencváros stadionja: a magyar államé
A Ferencváros labdarúgó csapatot mûködtetõ Kft: a Ferencváros Zrt-é, ami nem állami.

No már most ha így nézzük, akkor ugye a legtöbb stadion (Gyõr, Honvéd kivétel) önkormányzati, állami tulajdonban van még.

bakkerman
azon kívül hogy az államnak már 4 csapata van,azon kívül semmiben 😄

"Orosz Pál a korábbi 150-200 milliós hiány helyett már 350-400 millió forintos adósságról regélt, és egyelõre semmi jele nincs annak, hogy az adósság növekedése megálljon."

végülis mekkéb miben segített rajtunk összességében?

9 éve ölték meg rendõrök

Effe88
ja prukner kihozta a maximumot ez igaz de azért nyártól mehetne innen😊 elvégre csak egy Szintiboy klón háháháháháháháhá

Szivics(most már legalább tudom hogy fonetikusan kell írni köszi)pedig már nyilatkozta hogy szívesen lenne egyszer a Fradi edzõje én sokkal többet látok benne mint a súlytalan Prukner szintboy klónba.

😊 a jamaikai elhúzta csíkot, de most visszatekert az MTK-hoz hogy ott sodorjon majd, yoooóó reggae 4ever😛

<#eljen><#eljen>

Ne is mond...

www.smart-bus.hu

<#eljen><#eljen><#eljen>

mekkora meccsek voltak, mekkora gólok elõzték meg e dalt 😛

..néha nem is tudom, hogy jó e nosztalgiázni, ilyenkor piától túl melankolikus lesz a hangulatom 😛

pedig én a horvátokhoz húzom (Kuntics vajdasági sokác -horvát) de a Fradival kapcsolatban bármi ami szerb ez jut eszembe 😛 (Tuto még nem üti meg a szintet a A sad adio-ra)

A sad adio... a saaaaaaaad adio... 😄

www.smart-bus.hu

???

...hát volt eszméletlen nagy Fradizmusra való szarás a csapat részérõl 0-6, a 0-5... hozzá a lélektelen játék, pl legutóbb a Siófok ellen (pontot sem érdemeltünk szerintem), de a csapat egy rakás szar, amit szebben nem is lehet leírni. Egy kupac külföldi zsoldos, azok is a legaljáról, kiegészülve egy pár középszerû magyar játékossal, mert el kell ismerni Csizi sem üti meg ennek a gyenge válogatottnak a szintjét sem.

Összességében Prukner kihozta a maximumot a csapatból szerintem, mert a dobogó is egy erõn felül való teljesítés ettõl a nagyon gyenge Fraditól, fõleg hogy hol van fizu hol nincs (a légiós pénzt keresni jött Magyarországra, õt normális hogy nem érdekli a Fradizmus), a kérdéses jövõ ...stb.

Szivics (aki nem horvát, tehát vezetéknevét nem kell angolosítani, hanem mehet fonetikusan magyarul mint pl az orosz tulajdonneveknél) mellett szubjektív pozitívum hogy újra szólna a lelátóról a Surda-dal, mint anno Kuntics,Kopunoivcs duónak😊))))))

Effe88
vigyék csak Prukit legalább jönne után a Sivic

Láma!
hát ez erõsen felejtõs...😄

persze ezt tudott volt hogy õ lesz, mert nevében él a klub 😊, de csak nyárig lesz Kondás a Konda edzõje, és már dolgoznak Szimáék a nyári utáni idõkre. Persze kéne nekik nyártól Pruki.

Láma!
már hivatalos hogy mégis Kondás Elemér lett...😄

Na a Konda FC, a Kondás után Pruknert szeretné edzõnek....
hahahaha

"A labdarúgóktól is érkezett erõsítés tegnap a Népligetbe.
A Ferencváros-Metz találkozót a helyszínen tekintette meg Prukner László, Tóth Bence, Balog Zoltán és Orosz Pál is."

bakkerman
<#worship>

KEK döntõben a csajok!!!!!!!!!!!!! <#eljen><#eljen><#eljen>

barnuska665
vbm

barnuska665
vbmn

barnuska665
mn,b

barnuska665
bn

Orosz Pál (Sport7)

Láma!
de én most csak az nb1-re gondoltam😊

bakkerman
a sport tv-n horváth feri és farkas norbi eléggé Barca szimpatizánsok mondjuk

Láma!
elvileg nem...
de már minden riporterre erre az országban fogtak rá valamilyen hovatartozást😄
általában mindig annak szurkol mindegyik, amelyik csapat nyer😄DD

JimKirk
Knezy amugy fradista?
JimKirk
Toth nagyon tehetsges gyerek, minden kepessege megvan hozza, hogy nagy focista legyen!
Nem láttam, de állítólag Tóth Bence mutogatott a fülére a lila tábor elõtt hogy nem hallja õket <#nyes><#nyes>

LOOOLLLL😄 "van belõle egyébként nem egy itt az Üllõi úti stadionban"😄
Láma!
háháá😄DDD

1:27-kor Knézy lila majmozik! 😄 😛

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/