Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mert helyre került az egész csapat. Nincs új a nap alatt, helyzet bőven gól nuku. Mióta "keresünk" erős gólvágót? Egy feltámadott Loki ellen kitűnő felmérő lesz a feltámadott Fradi meccse. ...nálunk mondjuk még hiányzik a feltámadás, illetve a Kaposvár és Pécs esetleges döngölését sem lehet feltétlenül feltámadásnak nevezni. Doll mintha megunta, elfáradt volna, vízválasztó is lehet a Loki elleni meccs.
És helyre került a Fradi támogatottsága is az új rendszerben. És nem csak az ultrák hiánya, meg az ultrákkal szimpatizálók hiánya, hanem a sok borsodi, szatmári Fradista akik nem járnak gyakran Budapesten, ráb@sztak (esetleg a hazaiba vettek). Nem önként "tűntek el", Debrecenben hasonló várható, oda is nagyon sok hajdúsági, szatmári Fradista járt eddig.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Besic meg Jenner persze hogy hiányzik, mert ők kiemelkedő játékosok voltak ebben a silány NB1-es mezőnyben. Meg persze Leonardo is amikor nem hisztizett éppen.
Hát sebaj, ők mentek, csoda stadion meg jött minden hozományával. Lehet sokan már ezt is visszacserélnék inkább...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Már kb 10 éve 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.04. 15:49:40
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És én hülye még megraktam tippmixen hogy ezek nyernek... <#falbav>#falbav>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2014.09.28. 20:24:35
A többit viszont akkor sem értem. Ez az egész úgy néz ki, hogy a pontos beazonosítás miatt megy a cirkusz, a többi csak olaj a tűzre, meg jó fedező indok.
www.smart-bus.hu
Lehet hogy visszautalja az MLSZ, de akkor még inkább bosszantó a dolog.
Nem amiatt nem mennek meccsre az emberek mert a klubokat büntetik, hanem amit a büntetések után a klubok csinálnak. Kezdve kispesttel, aztán most nálunk... stb.
Mellesleg megjegyzem, Szombathelyen tervezik eltörölni a szurkolói kártyát.
Lengyelországban meg is csinálják, mert elbukott
A harmadikat valahol megértem, bár nekem sem tetszik.
A negyedik meg... nem tudom... ez szerintem megint nem probléma. Vizsgálja, ahányszor akarja...
www.smart-bus.hu
Az ülj le, mert állva nem szurkolhatsz dologról nem is hallottam. Hol volt ilyen?
www.smart-bus.hu
Online jegy vásárlás tiltása sok esetben?
Budapesten belül is csak csordahajtásban lehet idegenben meccsre járni?
Miért nem elég a egyszeri ruhavizsgálat?
ülj le meccsen, állva nem szurkolhatsz...
büntetés az ellenfél szidásáért...
a következő majd a szemetelésért lesz...
www.smart-bus.hu
túlszabályoznak azt hirdetve hogy többen járjanak meccsre, és az eredmény a szöges ellentéte...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu