Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
képben vagy nagyon.....
követed a híreket....

magyarul kurva jól nézünk ki külsõre, és rohadt erõsnek is tûnünk ...

Andronalinnyó, Rodi marad akkor tutira, a világ közepibõl származó (mert ugye mi más lenne? <#nyes>) Csizi belement már régen minden fizucsökkentésbe.

mondjuk továbbra fingom sincs, hogy ez a Somália "emmegki?", Botafogo .... aha... de ez most jó nekünk?

A Vidiben sose játszó Alison? május lesz mire formába lendül... nem rossz Pölöskey azért.

és amit régen is sejtettem, hogy bebizonyosodott, Lóri egy zentai Fradista kölök <#eljen>, Kubatov úgy mondta :" õ akart a Fradiba jönni" ...végre valahára, szárnyalj LÓRI!

s csak egy szponzor: a Gruppma, és õk is csak addig amíg EL-ben szereplünk. (mondjuk az MVM érthetõ hogy lefarolt a Paksnál)

remélem még Tímár aláír...
és Gera meg megveszi nekünk Szûcsöt BíróLombardPetittõl, cserébe amiért Kubatovék nemzeti vallasásvagymiaszösznek minõsitik a Parlamentben a Hit egylet szektát vagymit....

mindenesetre jogilag ahogy nézem, se Furulya, se Berki, se Mekkéb, se Riebanc nem volt soha hibás .... minden mindig törvényszerûen zajlott... és az MLSZ egyáltalán nem pikkel ránk, sõt jó hogy van szurkolói kártya meg majd jönnek a szponzorok .... aha ... meg a 2-es családlátogatásra - ahogy a Zayva is mondta...

Láma!
jah, és ezek még a kisebb gondok...

váááá
olvasom online az ankétot....

Furulyás 50ezer euróért eladta, Várszegi 1,8 milliárdot kér a jogokért
<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Prukner

Lisztes, Oláh és Otten

Felipe Felix

igen, ott volt a meccs

tiszaúj?
<#eljen>

www.smart-bus.hu

😊
Temesvári Poli - Ferencváros

http://www.youtube.com/watch?v=F9JcR3h6TFA

Mit szerettél volna tudatni velünk Mester? 😄

www.smart-bus.hu

Láma!
bakkerman
miért,mivan Raniloviccal????

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
Már csak Csizit kéne rámelegíteni a Vasasra Lázokért vagy az MTK-ra Tischlerért, és meg is vagyunk.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szûcs? Na ne... õt ne...

www.smart-bus.hu

<#eljen><#taps> Oláh Lórit végre megszereztük

most már csak Szûcsért kell letenni azt a pár millát amit a lombardos Bíró kér érte

Effe88
hát sötét ló a javából
de azért csak ütnünk kéne õket........😊

banok
Ellenük is tovább lehet jutni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Igeeeeeeeen!! Ennek örülök! 😊) Asszem egyre jobban várom az új FM részt! 😄

www.smart-bus.hu

tj esetén a norvég aalesund és a wales-i neath gyõztesét kapja a fradi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

az örmény Ulisses-t kaptuk

elsõ meccs idegenben júni 30
visszavágo itthon júli 7

mégmielõtt bárki bármit... félrement, modinak irtam, másik topikba akartam beilleszteni

õ egy igazi Fradista, s van helye a csapatban, akkor is ha a padon ül, akkor is ha csak 5 percre áll be.

banok
Csak egy baj van vele, hogy öreg és csak ritkán játszik jól aminek egyik oka a 2004-es nagyon csúnya sérülése.

Zenszkij
Jól látod te szerencsétlenség. Sándor egy nagy nulla volt, Torinoban cserepados, aki nem volt hajlandó a címeres mezben pályára lépni, a fiát Amerikában születte hogy amerikai állampolgár legyen. Ezzel szemben Lisztes egy ikonja nem csak a magyar futballnak, de a Ferencvárosnak is. te már annyira hülye vagy hogy bolondokházában lenne a helyed 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mor3llo
Üdvözlet barnuska!
Csak visszaette a fene ide azt a buta fejedet? 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bár hol van Lisztes Sándorhoz képest?

tomigear a sheriff

Lisztes nemhogy követné Sándor Tamás példáját

tomigear a sheriff

A nyugdíjas clubba

tomigear a sheriff

Láma!
a vasasnál azt nyilatkozták hogy egyfajta imidzsépitési szándékkal igazoltuk, és hogy nekik emiatt nem volt erkölcsi alapjuk ott tartani.
szóval gondolom szeretnénk tisztességesen visszavonultatni, mint fradi ikont.

nem hiszem hogy rá épitkeznénk, kisegítö emberként azonban bármikor bevethetõ, mellesleg pont ugyanannyi éves mint a sokak által idén is kivánt Tököli😊

Effe88
na akkor már a csapat létszám 15-is megvan😄😄😄

Effe88
trinidad vagy magath???

félix állítólag aláírt
Effe88
hát kell
most már legalább vagyunk vagy 14-en is egy csapatba😊

mindenképpen hasznos a középpályán, pakson meg a vasasban is sokkal jobb a játék, mikor õ osztogatta a labdákat, viszont tényleg vén már...
banok
Kell nekünk a vén Lisztes most komolyan?

"A sportvezetõtõl azt is megtudtuk, hogy fájó szívvel mondanak le a középpályásról, hiszen klubunknak is része van abban, hogy a játékos ismét magára talált, de az FTC vezetõi egyfajta imidzsépítés részeként szeretnék egykori játékosukat ismét a IX. kerületben tudni. Úgy véli ezt meggátolni nincs erkölcsi jogalapja a Vasasnak, és egyben sok sikert kívánt Krisztiánnak"

Sokan Lisztesre tippelnek ("Én örülnék nagyon Lisztesnek"), de én inkább Szûcsre voksolnék. Na Gera volna a csúúcs 😊)))

...hát meglepi igazolás...

"Le kellett már adni a nevezést az Európa Ligába".... Titkos ? 😊))

A Zrt vezérigazgatója a Digisport vendége lesz a következõ percekben, hírünk folyamatosan frissül. Az Európa Ligába leadtuk a keret névsorát. Orosz szerint amíg õ itt van addig Tóth Bence is marad.

- Mindenki megkapta a pénzét. Vannak tárgyalásaink szponzorokkal õk adtak pénzt. Szaporodnak a szponzorok ezt örömmel jelentem. A prémiumokból van egy-két elmaradás, ezt hetedikéig rendezzük. Közmû tartozások vannak még. tárgyalunk Várszegi Gáborral de nagy a különbség egyelõre. Vannak csontvázak, amik kihullanak. Találunk naponta érdekességeket. Az a cél, hogy a klubban legyen a labdarúgás. A következõ szezon kijelenthetõen biztosított. Szeretnénk messzire jutni a nemzetközi kupában, de a részvétel a fontos. Sajnálom, hogy elment Schembri és Heinz, de jó igazolásaink vannak. Heinz esetében a felesége döntött, ingyen távozik mert lejárt a szerzõdése. Góllövõt is igazolunk, ilyen lehet Felipe Félix, aki Portugáliából jött, Prukner szerint van benne fantázia. Mai nap érkezik egy csatár Braziliából. Otten nagyon jó igazolás lesz, de Jovanovic és Vidovic is az. Van egy magyar meglepetés igazolásunk. Én örülnék nagyon Lisztesnek. Le kellett már adni a nevezést az Európa Ligába, ez már tehát adott. Nem lesz 50%-os a fluktuáció. Erõsebb lesz idén a keret. Az elsõ háromban akarunk végezni, és fontos lesz a Magyar Kupa is. Rendeztük a béreket, nincsenek már nagy különbségek. Így már jobb a hangulat. Nagyon nagy a célprémium az érmes helyekért, nagyon nagy az eltérés az elsõ és a második hely között. Lázok kapcsán volt egy pillanat amikor szinte már itt volt, most lazább a kötelék, távolodott a Fraditól, de messze még a vége. Kulcsár elment, Tóth Bence amíg én itt vagyok addig itt marad, jönnek fel játékosok a második csapatból. (ftcnews.com)

õt nem lehetett megtartani, õ egy úriember volt végülis, mert hazament mintsem végigszenvedjen egy félidényt mint tavasszal, de õsszel zsír volt, s elköszönt !
Visszavonulóban van, a szülõvárosába szerzõdött, egyértelmû.

Sok sikert neki!

Na most vagyunk szarban, úgy érzem. Szerintem kulcskérdés lett volna megtartani Mareket. Remekül tartja a labdát, bármikor benne van a gól és szeme van a passzainak. Ráadásul technikailag magasan a legjobb játékosunk volt, õ legalább oda tudta rúgni a labdát, ahová elképzelte

tomigear a sheriff

bakkerman
ma köszönt el facebookon a fradistáktól

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Heinz -> Olomuc

estét

tomigear a sheriff