Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Andronalinnyó, Rodi marad akkor tutira, a világ közepibõl származó (mert ugye mi más lenne? <#nyes>#nyes>) Csizi belement már régen minden fizucsökkentésbe.
mondjuk továbbra fingom sincs, hogy ez a Somália "emmegki?", Botafogo .... aha... de ez most jó nekünk?
A Vidiben sose játszó Alison? május lesz mire formába lendül... nem rossz Pölöskey azért.
és amit régen is sejtettem, hogy bebizonyosodott, Lóri egy zentai Fradista kölök <#eljen>#eljen>, Kubatov úgy mondta :" õ akart a Fradiba jönni" ...végre valahára, szárnyalj LÓRI!
s csak egy szponzor: a Gruppma, és õk is csak addig amíg EL-ben szereplünk. (mondjuk az MVM érthetõ hogy lefarolt a Paksnál)
remélem még Tímár aláír...
és Gera meg megveszi nekünk Szûcsöt BíróLombardPetittõl, cserébe amiért Kubatovék nemzeti vallasásvagymiaszösznek minõsitik a Parlamentben a Hit egylet szektát vagymit....
mindenesetre jogilag ahogy nézem, se Furulya, se Berki, se Mekkéb, se Riebanc nem volt soha hibás .... minden mindig törvényszerûen zajlott... és az MLSZ egyáltalán nem pikkel ránk, sõt jó hogy van szurkolói kártya meg majd jönnek a szponzorok .... aha ... meg a 2-es családlátogatásra - ahogy a Zayva is mondta...
olvasom online az ankétot....
Furulyás 50ezer euróért eladta, Várszegi 1,8 milliárdot kér a jogokért
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Lisztes, Oláh és Otten
Felipe Felix
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
most már csak Szûcsért kell letenni azt a pár millát amit a lombardos Bíró kér érte
www.smart-bus.hu
http://www.powerplaymanager.com/r57633
elsõ meccs idegenben júni 30
visszavágo itthon júli 7
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Csak visszaette a fene ide azt a buta fejedet? 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
tomigear a sheriff
tomigear a sheriff
tomigear a sheriff
szóval gondolom szeretnénk tisztességesen visszavonultatni, mint fradi ikont.
nem hiszem hogy rá épitkeznénk, kisegítö emberként azonban bármikor bevethetõ, mellesleg pont ugyanannyi éves mint a sokak által idén is kivánt Tököli😊
A tranzakció részeként a Ferencvárosban folytatja pályafutását Lisztes Krisztián, aki remek idényt produkált nálunk (vasassc.hu)
...hát meglepi igazolás...
"Le kellett már adni a nevezést az Európa Ligába".... Titkos ? 😊))
- Mindenki megkapta a pénzét. Vannak tárgyalásaink szponzorokkal õk adtak pénzt. Szaporodnak a szponzorok ezt örömmel jelentem. A prémiumokból van egy-két elmaradás, ezt hetedikéig rendezzük. Közmû tartozások vannak még. tárgyalunk Várszegi Gáborral de nagy a különbség egyelõre. Vannak csontvázak, amik kihullanak. Találunk naponta érdekességeket. Az a cél, hogy a klubban legyen a labdarúgás. A következõ szezon kijelenthetõen biztosított. Szeretnénk messzire jutni a nemzetközi kupában, de a részvétel a fontos. Sajnálom, hogy elment Schembri és Heinz, de jó igazolásaink vannak. Heinz esetében a felesége döntött, ingyen távozik mert lejárt a szerzõdése. Góllövõt is igazolunk, ilyen lehet Felipe Félix, aki Portugáliából jött, Prukner szerint van benne fantázia. Mai nap érkezik egy csatár Braziliából. Otten nagyon jó igazolás lesz, de Jovanovic és Vidovic is az. Van egy magyar meglepetés igazolásunk. Én örülnék nagyon Lisztesnek. Le kellett már adni a nevezést az Európa Ligába, ez már tehát adott. Nem lesz 50%-os a fluktuáció. Erõsebb lesz idén a keret. Az elsõ háromban akarunk végezni, és fontos lesz a Magyar Kupa is. Rendeztük a béreket, nincsenek már nagy különbségek. Így már jobb a hangulat. Nagyon nagy a célprémium az érmes helyekért, nagyon nagy az eltérés az elsõ és a második hely között. Lázok kapcsán volt egy pillanat amikor szinte már itt volt, most lazább a kötelék, távolodott a Fraditól, de messze még a vége. Kulcsár elment, Tóth Bence amíg én itt vagyok addig itt marad, jönnek fel játékosok a második csapatból. (ftcnews.com)
Visszavonulóban van, a szülõvárosába szerzõdött, egyértelmû.
Sok sikert neki!
tomigear a sheriff
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
tomigear a sheriff