Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem én vittem transzparensen a politikát a magyar stadionokba, de már régóta bent van mindenhol.
nem tudom úgy felfogni mintha válogatott lenne, mert van magyar a Sturmban és spanyol a Vidiben, ez klub harc
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ilyenkor meg magyar csapat, és nem érdekel más... fogd fel úgy mint Ausztria vs Magyarország meccs! 😊
www.smart-bus.hu
de a vidinek nem fogok...
azt mondják felemelkedõben a magyar foci (...), akkor már lehet nyugatiasan is szurkolni a csapatoknak, márpedig egy MU drukkernek ünnep ha a Pool kizúg egy nemzetközi kupából...
én nem fogok örömködni ha kiesnek (hiszen nem vagyunk még nyugat) de nem fogok szurkolni nekik...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
az MLSZ csak MLSZ ... Mindig Lesznek Szarháziak
- pepsifoci.hu – Újra megszólalt Szabics Imre, a Sturm Graz támadója a Videoton elleni Bajnokok Ligája-selejtezõ elõtt. A légióst többek között arról is faggatta a Der Standard c. lap, jelent-e neki bármilyen extra érzést, hogy egy magyar klubcsapat ellen kell pályára lépnie.
– Semmi különlegeset nem jelent számomra a Videoton elleni meccs. A Ferencvárosnál nõttem fel, az a klub nagyon közel áll a szívemhez, valóban, de a Vidihez semmi közöm. Ugyanolyan meccs lesz ez számomra, mint bármelyik másik – reagált a csatár, majd az esélyekrõl is ejtett néhány szót.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
www.smart-bus.hu
2-0 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
"„Nem tudtuk feltérképezni ellenfelünket, de tudtuk, hogy hazai pályán alkotnunk kell valamit. Nem kezdtünk jól, feszültek voltunk a várakozástól, egészen az elsõ gólig. Jobban játszottunk az ellenfélnél, de a fordulópont Ranilovic hárított tizenegyese volt" – fogalmazott a szakember, aki azt is elárulta, hogy egy félreértésnek volt köszönhetõ a hárítás. Prukner László ugyanis Abdival üzent Ranilovicnak, hogy a kapus melyik irányba induljon el, de Abdi rosszul adta át a mester szavait, de éppen így lett jó, hiszen a szlovén kapus védeni tudott."

olyan táncot vágott a gol után, feküdtünk😄DDD
ha brazil különitmény abdival kiegészülve összeszokik, olyan játék lesz itt...😊))
már is voltak a második félidöben szemet gyönyörködtetö megoldások
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy felívelt labda után Ottent szabálytalannak látta a bíró a tizenhatoson belül, a büntetõt Adamjan kihagyta - a balra vetõdõ Ranilovic kiütötte a labdát.
húúúúúúúúúú<#worship>#worship>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ha ö jött volna akkor lett volna egy uj Heinz-ünk, csak 27 évesen.
az aki jött 22 éves csatár, dicsérik, de nyilván nem mondja a saját igazolására hogy gyenge. meglátjuk, igy voltunk moralessel is, nb2-zött egy ideig, és most alapember.
www.smart-bus.hu