Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudok, mert benne van nyakig 😊
és nem én vittem transzparensen a politikát a magyar stadionokba, de már régóta bent van mindenhol.

nem tudom úgy felfogni mintha válogatott lenne, mert van magyar a Sturmban és spanyol a Vidiben, ez klub harc

<#eljen>
mondjuk ha a Vidi megnyerné a BL-t, két év múlva a bajnokunk már a csoportkörben kezdené, úgyhogy tessék csak szurkolni nekik <#smile> komolyabban: én soha nem tudnék magyar csapat ellen szurkolni nemzetközi meccsen, és mindig meglepõdöm, amikor mások igen. Megjegyzem, lehet, hogy O. Viki ott a fõszurker, de nálunk meg ott van K. Gabi; )
Vonatkoztass el a kicsinyes politikai dolgoktól ilyenkor... 😉

www.smart-bus.hu

Ha nem akarsz nem is kell... nem kötelezõ! 😊 Én fogok, mert ilyenkor nem érdekel más, mint az, hogy egy magyar csapat... az ellenszenvünket majd kifejezzük itthon! 😊

www.smart-bus.hu

Az, hogy kivételeznek velük, engem személy szerint nem érdekel. Még édesebb lesz majd elverni õket! Engem az érdekel, hogy minket ne különböztessenek meg sem elõnyösen, sem hátrányosan.

Ilyenkor meg magyar csapat, és nem érdekel más... fogd fel úgy mint Ausztria vs Magyarország meccs! 😊

www.smart-bus.hu

meg nem megbántva senkit annyira tudom magaménak is érezni a Graz sikert is Szabiccsal. Régebben biztos azt mondtam volna hogy ó milyen fontos mert majd egyszer ha a magyar foci egyszer majd beindul milyen sokat ér a sok pont az UEAFÁnál, hisz pl a románoknál is ketten mennek a BL-ben ..... de ez valahogy az évek múlásával elkopott, és semmi sincs ami megfogott volna a Vidiben, azon kívûl hogy államtitkár már a tulaj.

Láma!
én drukkolok a Paksnak, a Kecskemétnek, sõt a Jászárokszállásnak is ha arról van szó.

de a vidinek nem fogok...
azt mondják felemelkedõben a magyar foci (...), akkor már lehet nyugatiasan is szurkolni a csapatoknak, márpedig egy MU drukkernek ünnep ha a Pool kizúg egy nemzetközi kupából...

én nem fogok örömködni ha kiesnek (hiszen nem vagyunk még nyugat) de nem fogok szurkolni nekik...

és akkor velük azért kell kivételezni mert õk magyarok? 😊

Ne legyetek gonoszok... ilyenkor magyar csapat, nem számít ki az... én az újpestnek is drukkolnék nemzetközi meccsen... 😊

www.smart-bus.hu

Effe88
jaja szabics dupla meg egy haas gól az a tuti😊😊😊

én csak annak drukkolok hogy Szabics duplázzon, és onnantól nem lesz gond 😊

<#eljen>

A Fradié a jogos, a Vidié nem, bár, ha azt nézzük, hogy most õk a kirakat csapat, meg bl... legyen... kivételezzenek velük. Én örülök neki, hogy ezt nem a Fradival csinálják! 😊

www.smart-bus.hu

Láma!
mert szerinted jogos az indoklás. akkor gondoltam a vidié is jogos...😊

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Ezt miért tõlem kérded?

www.smart-bus.hu

Effe88
hát mert most õk a kiválasztottak

Láma!
aha, akkor viktorka csapata miért kapott halasztást?

Indoklás

( szerintem teljesen jogos! )

www.smart-bus.hu

almafától körtét?
az MLSZ csak MLSZ ... Mindig Lesznek Szarháziak

Forrest Gump
<#eljen>
- pepsifoci.hu – Újra megszólalt Szabics Imre, a Sturm Graz támadója a Videoton elleni Bajnokok Ligája-selejtezõ elõtt. A légióst többek között arról is faggatta a Der Standard c. lap, jelent-e neki bármilyen extra érzést, hogy egy magyar klubcsapat ellen kell pályára lépnie.

– Semmi különlegeset nem jelent számomra a Videoton elleni meccs. A Ferencvárosnál nõttem fel, az a klub nagyon közel áll a szívemhez, valóban, de a Vidihez semmi közöm. Ugyanolyan meccs lesz ez számomra, mint bármelyik másik – reagált a csatár, majd az esélyekrõl is ejtett néhány szót.

Lokomotiv - Fradi

nem
kuzco007
Valamelyik ruszki TV adja a mai meccset?

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

A melák nagyon jól tolja...

www.smart-bus.hu

meg Lóri a végére
2-0 😊

Abdi góóól 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem olyan nagy pénz ez, nem bánnám, ha nem adnák el a csapat eszét... :S

www.smart-bus.hu

😊)))))))))

"„Nem tudtuk feltérképezni ellenfelünket, de tudtuk, hogy hazai pályán alkotnunk kell valamit. Nem kezdtünk jól, feszültek voltunk a várakozástól, egészen az elsõ gólig. Jobban játszottunk az ellenfélnél, de a fordulópont Ranilovic hárított tizenegyese volt" – fogalmazott a szakember, aki azt is elárulta, hogy egy félreértésnek volt köszönhetõ a hárítás. Prukner László ugyanis Abdival üzent Ranilovicnak, hogy a kapus melyik irányba induljon el, de Abdi rosszul adta át a mester szavait, de éppen így lett jó, hiszen a szlovén kapus védeni tudott."

Láma!
ez a Felipe gyerek mekkora és mekkora arc😄

olyan táncot vágott a gol után, feküdtünk😄DDD

ha brazil különitmény abdival kiegészülve összeszokik, olyan játék lesz itt...😊))

már is voltak a második félidöben szemet gyönyörködtetö megoldások

banok
Nah ez szép kezdés <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
ááá ez már megvan😊

Aalesund-Neath 4-1
valószínû az Aalesundal játszunk köv fordulóban

3-0, magabiztos elõny. Azért úgy kell majd kint is nyomni hogy egyet lõjünk, és akkor már minden ok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
Valahogy így kell visszatérnie a nemzetközi kupaporondra egy ilyen patinás alakulatnak! Nagyon szép ez a fiúktól akárki az ellenfél! <#eljen>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Pár perccel ezelõtt állt be Lóri helyett...

www.smart-bus.hu

3-0 , az új brazil csatár, Felipe Felix.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
45'
Egy felívelt labda után Ottent szabálytalannak látta a bíró a tizenhatoson belül, a büntetõt Adamjan kihagyta - a balra vetõdõ Ranilovic kiütötte a labdát.

húúúúúúúúúú<#worship>

Effe88
jól van már 2:0 félidõben😊

Tutoricsot kicsit sajnálom, meg azt is, hogy Csizmadia maradt😄
bakkerman
Stanic és Tutoric távozik tõletek,õk nem mentek bele fizu módosításba

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
az van hogy nem a Botafogo-s jön.
ha ö jött volna akkor lett volna egy uj Heinz-ünk, csak 27 évesen.

az aki jött 22 éves csatár, dicsérik, de nyilván nem mondja a saját igazolására hogy gyenge. meglátjuk, igy voltunk moralessel is, nb2-zött egy ideig, és most alapember.

te mennyire vagy képbe?Somália milyen?