Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tegnap este megérkezett a csapatunkhoz a csatárposztra az egyik kiszemeltünk, Felipe Felix. Felipe Brazíliában született, 26 éves, 195 cm magas, erõs felépítésû játékos, aki a pályán "nem gyalog közlekedik" 😊. A másik jó hírem, hogy Otten holnap visszatér Magyarországra, s ha minden jól alakul, akkor aláírjuk a szerzõdést. Emellett remélem, hogy holnap újabb támadó érkezésérõl számolhatok majd be😊 Hajrá Fradi!"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Felipe Felix, Bra, 26y, 195cm
Kubatov Gábor a faszbukkon azt írja hogy õt már leigazoltuk
Amint arról az ftc.hu korábban beszámolt, André Schembri valószínûleg nem tér vissza a Ferencvároshoz, miután a lejáró szerzõdésû támadó ügynökével nem sikerült megállapodni a hosszabbításról, míg a játékos nem tájékoztatta arról a klubot, hogy miért nem kezdte meg a felkészülést klubjával.
André Schembri 2010 januárjában érkezett a Ferencvároshoz, és az eddig itt töltött másfél év alatt az együttes meghatározó játékosa, az idei szezonban házi gólkirálya lett. Úgyis mondhatjuk, hogy jött, látott, gólokat lõtt, majd gerinctelen módon távozott.
Félreértés ne essék, tudjuk, hogy a zöld-fehér klub által ajánlott havi 3,5 millió forintos fizetés ma - sajnos - egyáltalán nem számít soknak, ha a nemzetközi béreket nézzük. Mégis egyet kell értsünk Nyilasi Tiborral, aki nemrég a Sport Plusznak azt nyilatkozta:
- Ember! Jöjj el erre a környékre, és józanodj ki! Ülj le egy kicsit a fûbe és gondolkodj el a világról!
Egyet kell értenünk ezzel, mert annak a játékosnak, akinek eddig a Hibernian, a Marsaxlokk, az Eintracht Braunschweig, a Jena vagy az Austria Kärnten voltak a csapatai, megtiszteltetésnek kellene éreznie, hogy felhúzhatta a Ferencváros mezét. Schembri azonban nem érezte annak, ami tökéletesen mutatja, hogy jelenleg hol áll a magyar labdarúgás: egy eddig komolyabb karriert nem futott máltai támadó szó nélkül hagyja ott Magyarország legnépszerûbb csapatát...
A magyar bajnokság színvonala ellen jelenleg nem tudunk mit tenni, és talán nem is az a legnagyobb baj, hogy valaki a magasabb fizetés miatt elhagy egy csapatot, hanem hogy Mr. Schembri nem érezte szükségét egy méltó távozásnak. Annak ellenére sem, hogy a szurkolók szerették õt, ami a Fradinál rengeteget jelenthetne egy játékosnak. Persze csak egy olyan játékosnak, aki tisztában van vele, hogy melyik klubban játszik, ám úgy tûnik ezt nem sikerült megtanulnia a máltai csatárnak. El lehetett volna ugyanis mondani nyíltan, hogy máshol kétszer annyi pénzt keres majd, ezért nem marad a klubnál. Ha valaki azonban ennyire sem méltatja a klubot, akkor joggal mondhatják a szurkoló: hadd menjen, ilyen játékos nem kell a Ferencvárosba.
Gólokat és futballistákat ugyanis lehet vásárolni, becsületességet és Fradi-szívet azonban nem.
(budai)"
(nb1.hu)
de Heinz maradni látszik, már edz is,
Lázok és Oláh érkezését talán egyszerre jelentik be (bár ugye Oláhért fizetni kell a Kaposvárnak, de Kaposváron nem marasztaljak Lórit), s vannak verziók hogy kettejük közül csak egyik jön, Otten(Nijmegen) meg Grúz(Kaposvár) tuti jön.
Haber helyére Ranilovic, egyedül Schembri tavaszi formája ami nehezen pótolható
június 30-án már EL selejtezõ...
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Athleticben továbbra is csak baszk 😊
mint ahogy Heinz sem az, de nagy összességben van igazság abban amit mondasz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de azért 3,5 milla menjenek már a k anyukba azért az kurva sok
ferencinek volt kb 1,5 milla havonta....ennyit nem ér a gyerek
Schembri most tõlünk 3,5mill HUF/hó ajánlatot kapott.
Hirdetés
A jobbhátvéd mellett Rabiu Afolabi, Milan Dudics, Gerhard Tremmel, Johan Vonlanthen és Wolfgang Schober is távozni kényszerül, egyedül Simon Cziommer kap új szerzõdést. A hírt egyébként Bodnár is megerõsítette a Nemzeti Sport Online kérdésére."
Ha nem is pont Bodnárra, de Dudicsra meg Vonlanthenre rálehetne próbálni most hogy EL-be megyünk...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Helyzetkép a csapatról.
Biztosan maradnak: Ranilovic, Csizmadia, Tutoric, Junior, Maróti, Stanic, Rodenbücher, Andrezinho, Józsi, Abdi
Kölcsönadhatjuk: Tóth
Opciós szerzõdéssel rendelkeznek és tárgyalni kell velük: Rósa, Balog, Heinz, mindhárom játékos esetében a klub szeretné ha maradnának.
Kölcsönbõl érkeznek vissza de sorsuk és maradásuk kérdéses: Fitos, Kulcsár, Jakimovski, Adriano
Más ajánlattal rendelkezik: Pölöskey, Fülöp, Schembri, Haber, Miljkovic
Hosszabbítana velük a klub: Schembri, Morales
Kiszemeltek: Lázok, Grúz, Oláh, Szatmári, Tímár
Alapozás kezdete: június 6
Tervezett edzõmeccsek: Július 10 Lokomotiv Moszkva-Ferencváros
- Én elsõsorban a szurkolókban látom a Fradi-szívet. Nem akarok megbántani senkit, de ha valaki ehhez a klubhoz érkezik, egy egészen más szint. Amikor például itt volt az angol tulajdonos, hozott 20-25 külföldi játékost majd egy vagy fél év után ezek elmentek. Ebben az esetben nem lehet Fradi-szívrõl beszélni! Azt kell valahogy elérni, hogy idõvel a saját utánpótlásunkra tudjunk támaszkodni, és onnan tudjunk hozni olyan játékosokat, akiket majd a szurkolótábor kiválaszt magának és megszeret. Úgy gondolom ezek a játékosok válhatnak ikonná. Persze olyan játékos is azzá válhat, aki fiatalon a felnõtt csapathoz érkezik, de mindenképpen ezer szállal kell éreznie, hogy õ most a Ferencvárosba érkezett. Nem egy focicsapathoz, nem egy egyszerû klubhoz, hanem a Ferencvároshoz!
(100%Fradi)
Ha valaki egyedi email címet szeretne akkor a @hajrafradi.net címbõl korlátozott darab áron alul eladó!
Kizárólag mailben érdeklõdjetek, egyforma névnél az elsõ viszi!!
Mail: [email protected]
Jó szurkolást mindenkinek!😊
Sziasztok:
MonsterFR
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
Viccen kívül, majd ha megyünk bérletet hosszabbítani, akkor lefixáljuk jó elõre, hogy Te is tudj jönni velünk.
õ is mehetne isten hírével!!!
Egyelõre nagy kérdés, hogy mi lesz az FTC sorsa. A zöld-fehérek a 3. helyen végeztek, így indulhatnak az Európa Liga selejtezõjében, ám többekben is felmerült a kérdés: minek, ha nincs csapat, nincs játékos, aki pályára lépne?
Információink szerint a klub vezetõsége jelenleg is tárgyalásban áll 2-3 olyan szponzorral, amely révén, ha nem is lennének paradicsomi állapotok az Albert-stadionban, de az elmaradt tartozásokat kiegyenlíthetnék, és stabil lábakon állhatna a klub.
Úgy tudjuk, hogy a csapatot jövõre is Prukner László irányítja, ám élõ szerzõdése ellenére is kérdéses Józsi György sorsa, aki iránt van NB I-es érdeklõdés.
Egyelõre azt sem tudni, hogy Rósa Dénes marad-e a klubnál. A csapatkapitány szerzõdése az idény végén lejár, és pár héttel ezelõtt még õ sem tudta megmondani, hogy miként alakul a jövõje.
Máltai források szerint Justin Haber elutasította a Fradi szerzõdéstervezetét, így õ biztosan távozik, honfitársa, André Schembri távozása is biztosnak tûnik abban az esetben, ha nem rendezõdnek gyorsan a körülmények. A "zuhanyhíradó" szerint mindenesetre Schembrinek már megtette ajánlatát a klub.
Úgy tudjuk, Emil Miljkovic végleg távozik a zöld-fehérektõl. Mint ismert, a bosnyák származású labdarúgó engedély nélkül utazott el próbajátékra egy görög csapathoz. A keretbõl egyébként egyedül õ nem vett részt a Lombard Pápa elleni éremátadást követõ ünneplésben. (nb1.hu)
Láma: nem lustultam be, mondtam Gábornak, hogy találkozzunk 3-kor, kiváltom a jegyet, a meccsig meg megiszunk pár sört: )
sajnos ott tartunk hogy bármelyik magyar csapatunkat bárki megverheti a világon:S:S:S
pl,vadúz vagy ripo minszk stb.