Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
viszont norvégián belül is csak elöfizetöknek...

de reméljük lesz aki nézi és kistreameli valahova...

a ggletranslet szerint csak pirotechnikát és kést foglaltak le a norvég zsaruk.

állítólag a NTV2 Norvégián belül közvetíti....

itt már lekapcsoltak pár fradistát ha jól kiveszem a cikket

Zenszkij
jó öreg maffia

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
nem ám, és még egy darabig nem is fogja.
de elvileg lesz norvég stream, csak még nem ismert a link. ha megtudom beteszem ide.

ressy14
Hali!
A mai meccseteket megint nem közvetíti a TV?

Dum spiro, spero.

s ha jól emlékszem vmi írtó szarul fújta a meccset... 5ös alá osztályozta az NS vagy az nb1.hu

Effe88
pffff
az a csílei egy vicc
vágner meg buzi

Láma!
és Vágner lesz az ellenõr...

fasza...
A második fordulóban megrendezésre kerülõ FTC - DVTK mérkõzés játékvezetõje Alvaro Garcia Miquel lesz. Segítõi: Viszokai László és Farkas Balázs.

A chilei állampolgárságú játékvezetõ, Alvaro Garcia Miquel 2010-ben az NB I 21. fordulójában a KTE-Lombard találkozón mutatkozott be a magyar élvonalban.

hurrá

Miskolci kép:

Mindenki az Üllõire

idézet:

Reálisan nézve persze nem sok esélyünk van a bajnokságra több ok miatt sem:

- az elsõ csapatunk még elmegy, de a keret nagyon vékony, érdemi cseréink nincsenek, nagyon szûkek a variációs lehetõségek, hamar ki fogják ismerni a játékunkat.

- az MLSZ már elsõ döntésével megmutatta hol a "helyünk", ha valami csoda folytán szezon végén még ragadnánk a Vidire, s....i vezeti majd az összes meccsünket zártkapuk mellett.

Az EL miatt nem kell sokat aggódni, minden kör bónusz, a csoportkörre még kevesebb az esélyünk, mint a bajnoki címre.

Az MK-t megnyerhetjük, ezt sok csapat nem veszi komolyan. Ha már minden áron válogatni kell a sorozatok között, én erre gyúrnék.

tomigear a sheriff

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
hát csizi
kegyetlen oylan lassan fordul mint egy betonkeverá kb.

Hát adtunk egy gólt a Kaposvárnak az elsõ félidõben, meg Csizmadiával egy emberelõnyt az egész meccsen. Nem tudom mikor távolítják már el a csapat közelébõl, vagy legalább masszívan a cserepadra.
Meg ma Adnrezinho is nagy nulla volt. De az egész csapat elég nehezen mozgott, pontatlan volt.
Eleve nem tudom mi volt itt, mert a lövéseink a két gólt leszámítva olyanok voltak mintha medicinlabdával játszottak volna.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

banok
17.30 Kaposvár-Ferencváros
tv: Sport2 hu, Sport1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

sb1
Esti meccsre lesz stream valahol?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

bakkerman
jaja,valami extrém ellenfelet is kaphatott volna a fradi,valami bosnyákot,vagy montenegróit.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
jó igaz nem ártana😄😄😄

elõször lépjünk túl napfénytõl félõ norvégokon

Effe88
verhetõ de már elég unalmas nekem mindig ilyen semmit mondó ellenfelek:S:S:S
pl válogatottnak is mindig jut egy norvég dán svéd finn

jobb lett volna egy austria wien vagy zeljenicar...
de mindegy ez van
tovább kell lépni aztán annyi

banok
Verhetõnek tûnik ez az Elfsborg szép lenne eljutni a rájátszásig.

Suduva (litván)-Elfsborg (svéd)

Effe88
Ha a FERENCVÁROS átlép a norvég Aalesundon (1. meccs: 2-1 a Fradinak), akkor a 2. csoportban, nem kiemeltként a következõ csapatok közül találhat párra:
- Alkmaar (holland)
- a Rudar (montenegrói)-Austria Wien (osztrák) párharc gyõztese (1. meccs: 0-3)
- Bursaspor (török)
- a Zeljeznicar (bosnyák)-Sheriff (moldovai) párharc gyõztese (1-0)
- a Suduva (litván)-Elfsborg (svéd) párharc gyõztese (1-1)

de jó lenne továbbmenni aztán jöhetne az austria
jó kis meccs lenne😊

bakkerman
norvégiában úgy jelent meg a hírekben a fradi meccs,hogy tisztességesen helytállt az aalesund,elkerülve egy NAGYOBB VERESÉGET a nagy multú ferencvárostól! hiába 6 év kihagyás,és rossz idõk(évek),a ferencváros még mindig ferencváros,és én bízom benne(nyiregyiként...),hogy továbbmentek,és újra elindul valami,ami geráéknál félbeszakadt! lehet azzal jönni,hogy erõn felül teljesít a fradi,de ha azt nézzük,hogy milyen háttér van mögöttetek,adósság hegyek stb...és milyen háttér a vidinél,akkor azt mondom eddig 1-0 a fradinak...idén is jó lesz ez a fradi a 3. helyre,sõt ha összeér a keret,akkro tavasszal akár a bajnokságra is rálehet menni! persze,ott az OTP,meg a MOL...

Láma!
storno, senki nem javitott semmit, azt nem ide irtam😄DD

fáradt vagyok már...😄

Láma!
hogy mi volt a baj azzal amit irtam nem tudom, abszolut pozitiv hangvételben gondoltam, de ha a modi bácsi igy látja jónak... 😄

Abdi nagyon jó volt, és még fejlõdik

Láma!
a román biro több mint fura volt... rohaggyon meg... annyi les.... na mindegy... nyertünk.

azt hiszem mindent elmond hogy a gólja után és a lecserélésekor zengett a tábor hogy "Abdi! Abdi!", ezt is megértük😊 fantasztikus volt a gyerek.

junior is nagyon jo volt és elképesztõ erõnléte van, még a 85. percben is levágott egy sprintet, gólt leszámítva védelem stabil, Otten Grúz páros miatt Csizi jó ideig csak csere lesz. Aki még tetszett az Jovanovic, 2 hete szürke volt, ma nagyon hajtott sok helyen feltûnt, gólt is szerezhetett volna egy kis szerencsével, nagyjából ennyi😊

Effe88
én is
meglehet az nem lesz egyszerû gólt szerintem biztos kapunk
mûfüvön érdekes lesz de legalább hûvösebb lesz jóval

banok
Én is bízom a továbbjutásban. 😊

sb1
Maradt a 2-1! Nagyon szoros lesz a visszavágó, de egy jó taktikával simán kivitelezhetõ a továbbjutás! Hajrá! 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
56'
Abdi góljával vezet a Fradi! 2-1

Alakul 😄 😄

Na, legalább egyenlítettünk... Láma: majd számoljatok be, mert a Sport1-es koma szerint a bírónak vannak fura ítéletei - nem a javunkra...
sb1
37'
Oláh góljával egyenlített az FTC!

Meglesz a 3-1 ide..érzem!!! Hajrá fiúk! 😄

Pepsifocis közvetítés alapján eddig mi támadtunk, aztán persze õk az elsõbõl betalálnak. Kábé mint tegnap - hiába volt jobb a Vidi, a Sturm nyert. Ez a legbosszantóbb...
sb1
25'
Egy bal oldali beadás után az üresen maradt Okoronkwo öt méterrõl a kapu felsõ részébe fejelt. 0-1

ajjaj....

bakkerman
2009 nyarán a loki-levski meccset otthon néztem,és rudolf góljánál õrjöngtem,annyira örültem,hogy végre meglehet ismét egy magyar fõtábla,az a loki egy szerethetõ csapat volt,tele jó játékosokkal. az a meccs egy hosszú,és kemény munka gyümölcse volt,az egész indult a 2005-ös bajnoki címmel,és végül beérett a munka egy BL fõtáblával. én ezt nem látom a videotonnál,jött 2 éve egy pénzes faszi,vett egy fél csapatot,jöttek szponzorok dögivel,elsõ évben rögtön 2. hely,utána kormányváltás,bajnoki cím. de a tegnapi meccsen végképp eldõlt,hogy sok hûhó a semmiért...persze idén is bajnokok lesznek,ha nem buktatják meg féltávnál Zuzát

banok
Én is azt vallom amit te meg Solt. Amikor magyar csapat játszik külföldivel (nem csak fociban) akkor a magyar csapatnak szurkolok mert az én országomat képviseli. 2 éve mikor a DVSC jutott be a BL-csoportkörbe egy álmom valósult meg de ezt már sokszor leírtam akkor ebben a fórumban. Most is szurkolok a Videotonnak, és holnap a Paksnak ill. a Kecskemétnek is. Persze ha a Fradinak egy kicsit jobban azt nem tudja überelni semmi de, hogy Solt egy korábbi hozzászólását idézzem "Elsõsorban vagyok magyar és csak utána klubszurkoló" (talán nem szó szerint de a lényege dz volt.)

A holnapi meccsünket nem adja tv így stream sem valószínû az ismert jogi problémák miatt. A mai Vidi meccset az ORF1 és a Digisport hu adja. Streamek majd az oldalamon lesznek.

sb1
Sziasztok!
Steam van az esti meccsre?
Elõre is thx.!

...nincs akkora jövõje a narancspártban mint Lázárnak, túl radikálisnak tartják Kubatovot.

Torgyi annyi jót azért tett hogy az FTC ingatlanokat kihúzta Dajcstompika sportminiszterségének területérõl és a Videékfejlesztési minisztérium igazgatása alá helyezte, s jutányosan vagy ingyen kapta a stadion, pályákat használatra a klub. Aztán több jót nem tudok... ez inszinuáció khéélem szépen....

én nagyobb rendre számítottam amúgy Kubatovtól, elszámoltatás, perek ... felelõsségre vonások,
egy-ket per van, de csak egy ami a mekkéb elõtti idõszakra menne.

Szerintem amíg a múltat rendbe nem tesszük, ingovány talajra épül a jövõ, ez látszik a szponzoráció és dotálási kedven is.

Láma!
a fradi sosem volt a kormány csapata, sõt...

nem is valószínû hogy valaha az lesz... torgyán felejtõs, több kárt tett mint ami hasznot hozott...

egyetlen potenciális esély Várszegivel lett volna, de azt a storyt ismerjük... illetve most Meki bácsi ha nem megy csõdbe akkor talán...

Kubatovtól féltem, mert mégiscsak pártember, de eddig még nem kellett csalodnom benne és azért nem mert fradista, és abból hogy még mindig adósság és szponzorhiány van látszik, hogy nem idetették, hanem õ akarta ezt...

nincs "ha"

(egy milliárdos befektetõ aki a kormány tagja.....
ez csak a Vidinek megy, még az MTK-nak se )

bakkerman
nekem is ezen dolgok miatt unszimpatikus a videoton,de nézzük reálisan a dolgokat,ha a fradi élére kerülne egy milliárdos,aki mellesleg kormányközeli ember,akkor a fradihoz is jönnének az állami cégek,lenne 2 milliárdos költségvetés,és lenne évente 1-2 misi € igazolni.

Effe88
dettó
hajrá paks,hajrá kecsó
vidi meg szopjon de nagyon!!!

Láma!
csak amig Oviéknál kb 2 milliárdos a költségvetés állami szponzorok sora, stb stb, addig nálunk Kubival ha nem is ekkora, de százmillios tételben mérhetõ adósság, szponzorok hiánya stb stb...

érzed a különbséget ugye?

amúgy ha csak a Fradi és a Vidi halasztási kérelmét nézem szubjektív,akkor meg mindenki elmegy a.... mert nehogy már heti 2 tétmeccs ennyire lenullázza a focistákat 😊)))

Akkor van benne, ha tudomást veszünk róla! 😊 De ezen nem fogunk összeveszni az fix! 😊)

www.smart-bus.hu

mötökának se tudtam soha drukkolni, sehol, semmiben