23418
-
#18837 Jozsi amiota a Fradiban van semmi maradandot nem mutatott. Egy vicc a figura! -
Gabe18 #18836 Somalia -
Solt #18835 Most elvégzett egy szabadrúgást... -
Grenzjager #18834 Józsi ma csinált vmit? -
#18833 még egy jova hibát várok azért:)
hogy legyen teljes a képD:D::D -
Grenzjager #18832 csak ki kéne bekkelni már ezt a kevés időt, nem pedig támadásoknak látszó dolgokat tervezni.
-
Solt #18831 Na végre egy edző aki észreveszi a fost a pályán!! Köszönööööööm!!!!!!!! -
Gabe18 #18830 Na úgy nézem nem tartott sokáig a lendület. Megint mikor elkezdtük az időhúzást jött is az ellenfél gólja. -
#18829 Engem érdekel, ha a dvtk kikap 3:0-ra :D -
#18828 na leixelünk a végére?:)
amúgy ,már gólt kapni is gáz ettől a tuti kieső csapattólD:D: -
Solt #18827 Ezt Cukic gyereket kéne még száműzni... megint az ő hülyesége miatt kaptunk gólt... -
Grenzjager #18826 elcsúszott mint a Fradi augusztusa, vagy Pinyőre utal :P -
#18825 ez kit érdekel itt? -
Solt #18824 ??? :) -
#18823 -
#18822 oldódikkkk
oldódikkk
-
#18821 Úgy látom Böde levágta a szakállát, ezzel áramvonalasabb lett a feje, biztos ennek is köze van a góljához -
Grenzjager #18820 mert Debrecenből nehéz elhozni a három pontot :) -
Solt #18819 Elképesztőek vagytok baszki! :D
No talán most oldódik az a görcs... -
Gabe18 #18818 Nyilván, de azért a felfogásbeli különbség is erősen látszik.
Csak tényleg felmerül az emberben hogy miért nem lehet igy 90 percig? Főleg egy Eger ellen? -
Rudee #18817 Szerintem az a korai 11-es megfogta az egrieket. -
Gabe18 #18816 Most mi van? Ez ugyanaz a csapat? Vagy a tippmixen sokat adtak a "félidőben Fradi 0 gól"-ra? -
Rudee #18815 Na ez már valami focira emlékeztető. -
#18814 Hú de szép gól! -
#18813 Hát pár centin múlt, hogy a tábor nem egész mást "énekelt" :D -
Gabe18 #18812 Ez olyan rossz lövés volt hogy az volt benne a trükk.
Mindenesetre két perc alatt sikerült űberelni az előző 45-öt. -
Grenzjager #18811 akkor most már beállhatunk védekezni, talán kibekkeljük -
Rudee #18810 Az biztos :D
Pedig bűn rossz 11-es volt. -
#18809 És most szárnyra kap a csapat :D -
#18808 Azt nem lehet mondani, hogy nincs fejlődés, csak a másik irányba, mint kéne. Eddig a helyzetkihasználás volt rossz, most már kb. helyzetet se teremtenek, következő meccsen gondolom már az ellenfél térfelére se jutnak át, azután meg az öltözőből se jönnek ki. :) -
Rudee #18807 Bizony ez a felforgatott 11 nem lett nyerő húzás. Kéne szólni Jovának, hogy tegyen valamit :D -
Gabe18 #18806 Valakit kiállíthatnának, hátha akkor elkezdenének hajtani... -
Solt #18805 Amilyen jók voltunk a Honvéd ellen, most olyan szarok vagyunk... -
#18804 Hopp, de látom más is írta ezt :) -
#18803 de mivel szarból nem tud várat építeni, fél év múlva elzavarják, hogy jöjjön helyére egy döme szintű.
Bár ne lenne igazam, szezon közben azért teljesen átreformálni a játékot? Nyáron kellett volna ezt meglépni, és lehet más lenne a leányzó fekvése. -
#18802 Pedig egyfolytában pozitívan gondolunk arra a k*rva hídra, csak aztán mindig újra kell építeni, ha jön egy új edző.
Mondjuk ez a Moniz messze kiemelkedik szerintem az elmúlt néhány edző közül, nem bánnám, ha jönne vele javulás és itt lenne 2 év múlva is, az már kisebb rekord lenne... -
Solt #18801 Lehet, hogy csak Dömére volt pénz az idény elején, időközben meg megnyílt egy pénzcsap. Nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni... eddig szerintem jól végzi a dolgát a vezetés. Legalábbis az előzőekhez képest biztos...
Nem látunk a lapok mögé, felesleges ez az állandó Moriarty effektus... ;) -
#18800 jó akkor monizal kellett volna kezdeni:)
dömének meg megköszönni szezon végén
így meg jól beragadtunk a rajtnál
de megszoktam már hogy nálunk minden másképp megy -
#18799 mert akkor még Moniz nem akarta őket:)
mindkettő dolgozott már vele ha jól tudom. -
#18798 fasza
de miért nem lehetett ezt július elejére:D:D:D
no mindegy már