23418
-
#18917 ez eddig a szokásos:D
kurva gyenge -
#18916 ez meg kell nyerni ma
szerintem össze jön:) -
Rudee #18915 Detto. Átválthatnák már. -
#18914 csak nálam nem jó?
sport1 vagy a 2 helyett... -
#18913 18.30 Siófok-FTC
tv: Sport2 hu
streamek: -
Rudee #18912 Hakola, Beliczky és Alempijevic is kezdő az NB2-ben. -
Grenzjager #18911 hinnnnnye :)
Iuventa Michalovce - FTC-Rail Cargo Hungaria 26-40 -
benco7 #18910 -REKLÁM-
nincs reklám az esgén -
Rudee #18909 Szeged-Fradi II 1-5 -
#18908 jól védet jova:D
de azért a hali gólba benne volt (persze nem az ő hibája, hogy 1,80 magas:DD:)
de egy termetesebb kapus fölött nem ment volna át a laszti...
de lényegtelen mert a 3p megvan -
Grenzjager #18907 meg Keneseit is :) télleg jó volt Jova. Lehet ráparázott mert már a kispadon ült Ranilovics. -
Solt #18906 A Jovának ma hálásak lehetünk! A Somália meg szét szopatta a Halmosit...
Szerencsénk is volt, de szerintem megérdemelten nyertünk... -
Solt #18905 Javul a fű minősége... -
Grenzjager #18904 egyre több a holland...
nő a tengerszint? -
karajjj #18903 "Nagyon örült, hogy ide kerülhetett hozzánk." - persze, hogy örült, nem kellett sehova, utána meg leigazolja a magyar bajnok, én is örülnék :D
-
#18902 aztakurva,Eli bá ivott egy jó fajta hajdúsági keritésszaggatót??!!
„Egy rendkívül gyors, energikus csatár, ilyenre minden csapatnak szüksége van. Nagy bizonyítási vágy ég benne, szeretne segíteni a csapatnak. Úgy volt, hogy külföldre szerződik, de az nem jött össze. Nagyon örült, hogy ide kerülhetett hozzánk. Azzal nem kell foglalkozni, hogy előtte hol futballozott, ő most már a mi játékosunk, és a Lokiért fog mindent megtenni" – fogalmazott új csatárával kapcsolatban a szakember. -
Rudee #18901 Jovánál még Kemenes is kiegyensúlyozottabb volt. Ranilovic tényleg jó lenne, remélem pár meccsen belül oda is kerül, csak szedje össze magát erőnlétileg. -
#18900 természetesen ezzel nem akartam megbántani Jovát, de számomra Ő olyan, mint Kemenes ... ha beérik idővel még jó lehet.
Amúgy én még emlékszem Justin Haberre a maga 180 centijével, akkor bazi nagy probléma volt csak akkora, persze Jovánál most nem gáz a 180 centi. -
Grenzjager #18899 -
#18898 :Ddd -
#18897 tegnap a hollandok feketébe voltak és a bíró is feketébe olt(nadrágba:D)
még is lőttek 4 gólt
D:D:D: -
#18896 Nem, simán megtalálja majd magát a Lokiban.
Nem vagyok híve ennek a játékos elüldözésnek ... simán akkor le kellett volna Détárinak ültetni a padra, és nem kitenni ennek ... sajna ha ez így marad, akkor Sváb Dani is erre a sorsra jut. -
#18895 szerintem Jova nem kapus, simán csak mákja volt, hogy Megyeri lelépett és kellett gyorsan valaki a kapuba. -
#18894 Mivel nem hinném, hogy azt a "teljesítményt" várnák tőle, amit a Fradiban nyújtott, akkor van néhány lehetőség.
- nagy császároknak hiszik magukat a lokinál, hogy ők majd épkézláb focistát faragnak abból, akiből a Fradi nem tudott(?)
- majd ha jobban játszik, megmagyarázzák azzal, hogy ott nincs rajta szurkolói nyomás (nincs is kitől )
- a már említett pénzmosás, vagy hasonló dolog ami nem fog kiderülni
- simán hülyét akarnak csinálni magukból (ez sikerült) -
#18893 muahahahah -
#18892 Aztán majd szórni fogja a gólokat mindenki "nagy meglepetésére". -
karajjj #18891 komolyan mondom, jobbak mint az autónepperek, pedig azok is eladnak minden szart :D -
#18890 egyébként ezek a magyar menedzserek a legjobbak:D:D
olyan szarokat el tudnak adni hogy hihetetlen:D:D
ilyen halmosi féléket a pl-be:D meg lackókat a seria a-ba:D:D:D stb...pölöskeyt egy lokiba:D:D:D -
Grenzjager #18889 ráadásul 2015-ig :))))
Pölö helyében már a Lokiban vonulnék vissza, és akkor róla neveznék el az új stadiont, és akár vezetőedző is lehetne a Főkondás helyett :) -
#18888 molinóuszkár is kellett nekik. vagy hogy hivták azt a kapust...:D -
#18887 szerintem itt vmi pénzmosás meg a háttérben vagy nem tudom:D:D:D
vagy ezek ekkora kretének???:D:D:D
ez a pölöskey egy blasz 2es csaptba való a padra -
#18886 Mégiscsak meglátták benne a következő Drogbát :)) -
karajjj #18885 leigazolták baszki -
Grenzjager #18884 ez az amit nem értek Pölöskey próbajátékon egy magyar klubnál... mintha nem ismerné senki :))) -
#18883 ja, aztán kb valahol a Kozármislenyben fog kikötni... -
#18882 a falábú Coulibalyval tökéletesen meglennének :DDD csak a labda zavarná mindkettőt,de remekül elmozognának,és elvonnák a védők figyelmét a balfaszságukkal -
karajjj #18881 Pölöskey a lokinál próbázik... :D
-
#18880 dede
kb,1,80 magas:SS:S:
hátrány: a pontrúgásoknál pl. szöglet ilyenek
kijövetelei bizonytalanok, karjai rövidek -
#18879 egyébként ez a Jova srác szerintetek nem túlsúlyos picit? Vagyis én amikor néztem őt meccs közben,ilyen robosztusabb a felépítése,nem olyan igazi kapus alkat,tehát nincsenek hosszú kezei,lábai,és ez hátrány az 1-1 elleni szitukban -
#18878 Az se rossz. Lényeg jova nem védjen mert azért elég nagy hibákat vétett, meccsenként többet is, kijövetelei meg botrányok......