Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapuba meg jöjjön Jova ...
..ne vicceljunk VéghZolival és a Ferencvárossal sem ..tarcsinak okés.
..ne vicceljunk VéghZolival és a Ferencvárossal sem ..tarcsinak okés.
Igy van, a Diósgyõr meccsbe is benne volt a 3 pont, mint ahogy ma is meglehetett volna ha jobbak a támadás befejezések. Most sajnos ez a korszak van hogy minden kifelé jön nekünk, az ellenfeleknek meg minden befelé megy (amibe Ranilovic is nagyban besegít...). Ettõl függetlenül nálunk sokkal gyengébb csapatok is vannak, elég csak a Vasas-ra gondolni. Úgyhogy kiesni nem fogunk, de idén valószínû a középmezõny lehet a reális cél. Ami nyilván egy Fradinál eleve nem túl szívderítõ, meg a múlt év 3. helye után sokan azt gondolták, idén már a bajnoki címért is mehetünk...
De hát ez van.
De hát ez van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De, errol a fogalmatlan Prukner is tehet.
Arrol nem beszelve, hogy ez a Fradi mar reg nem az a Fradi.
Mar nincs Fradi sziv csak nagykepu jatekosok vannak, akik meg labdarugoknak se nevezhetok.
Arrol nem beszelve, hogy ez a Fradi mar reg nem az a Fradi.
Mar nincs Fradi sziv csak nagykepu jatekosok vannak, akik meg labdarugoknak se nevezhetok.
mondjuk a bronzérem olyan volt mint amikor a válogatottal a finneket legyõzve pótselejteztünk a rácokkal (1-7) ... nem érte meg a Helsinki gyõzelem anno.
közünk nem volt a bronzéremhez amúgy... egyszerûen az elõzõ bajnokságban mákunk volt a 3. hellyel. Idán már hatalmas bravúr lenne.
Nem kell még sirni hogy kiesés ellen fogunk küzdeni, mert ez is hanta.
De f...ért nem Pölöskey játszik csatárban? Ennyit amennyit kreolok tudnak, tud õ is ... kaphatna esélyt legalább...
közünk nem volt a bronzéremhez amúgy... egyszerûen az elõzõ bajnokságban mákunk volt a 3. hellyel. Idán már hatalmas bravúr lenne.
Nem kell még sirni hogy kiesés ellen fogunk küzdeni, mert ez is hanta.
De f...ért nem Pölöskey játszik csatárban? Ennyit amennyit kreolok tudnak, tud õ is ... kaphatna esélyt legalább...
tudom nekem ne mond😊
máig elõtt van a vasas ellen meccsen nyújtott teljesítménye(3-2) de az csak egyike volt a sok száz hibájának
ranilovic akkor is szar én kapusfronton cserélnék végh aztán max mit veszíthetünk
máig elõtt van a vasas ellen meccsen nyújtott teljesítménye(3-2) de az csak egyike volt a sok száz hibájának
ranilovic akkor is szar én kapusfronton cserélnék végh aztán max mit veszíthetünk
Holzert az NB2nél már fele ennyi hibánál kikezdtük ... s kórusban fogadtuk ... egy meccs után Szkukitól kaptunk is hogy szegény srác már remegõ lábakkal lép pályára .... nagy volt neki a teher lelépett ....
gyökerek
tomigear a sheriff
én meg nem hittem volna eskü
mondom most talán jók leszünk
kajak már szégyellem magam hogy mindig bizakodom
mondom most talán jók leszünk
kajak már szégyellem magam hogy mindig bizakodom
Én mondtam a kiesés ellen küzdünk idén. Szégyen.Errõl nem Prukner tehet. Ez a csapat egyszerûen szar, nincs pénz mit várunk?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ranilovic egy nyomorék ez a buzi minden egyes szájba kúrt meccsen hibázik egyet amibõl persze gól lesz........bár ettõl függetlenül ma még szerencsénk se volt 2 kapufa:S:S:S
prukner takarodj!!!???
prukner takarodj!!!???
Valahol törvényszerû volt. 2 ziccer kimarad, két kapufa, az ellenfél meg egy kontrából megnyeri.4 meccsen 3 lõtt gól. Hát ez ennyire elég...
Ranilovicnak volt egy par bravuros vedese, de a golnal egyertelmuen hibazott, jovo heten ki lehetne probalni Vegh bacsit!
Az a baj még így is talán ma játszunk legjobban az eddigi 3 és fél meccsbõl. De ami kevés helyzet van, azt sikeresen elrontjuk. Kicsit sajnálom Pruknert. Látszik hogy próbál változtatni, próbálta feltüzelni a játékosokat, egyértelmûen támadószellemû csapatot küldött a pályára. De hát õ már tehetetlen ha 6-7 méterrõl se tudjuk belõni...
Ranilovic nagyon gáz
megint gáz...
már megint rettegek minden rögzített lövéstõl
megint gáz...
már megint rettegek minden rögzített lövéstõl
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
az "átvizsgáló csoport" jutott valamire amúgy végülis?
szerintem a legtöbb Fradistánál elvágta magát Oláh, legalább is amíg nem triplázik....
mondván ..Debrecenben más csapatok is kikapnak .... ez igen....
Andrezinnyót meg szerencse hogy nem adtuk el 😊 most ki lehet rúgni a csapatból 😊
mondván ..Debrecenben más csapatok is kikapnak .... ez igen....
Andrezinnyót meg szerencse hogy nem adtuk el 😊 most ki lehet rúgni a csapatból 😊
Szûcs még fiatal (38y) hogy visszajöjjön 😊
Az elejével egyetértek, de mikor "küzdöttünk mi a kiesés ellen"?
Ötlettelen játék. Passzolni kell emberhez meg üresbe mozogni. Hiába, ha ez nem megy nem kell min csodálkozni. Idén ismét a kiesés ellen kell küzdenünk. Lisztes is mi a francnak játszik még 35! évesen..
na hát várható volt de azéárt ranilovicsnak megint kösz a semmit
ha pl.van egy Szûcsünk akkor most már az elfsborgal játszottunk volna és izgulhatnánk a továbbjutásért+ami még ennél is fontosabb 7pontal állnánk 3 meccs után(kaposvár 3p-dvtk3-p dvsc 1p)
ha pl.van egy Szûcsünk akkor most már az elfsborgal játszottunk volna és izgulhatnánk a továbbjutásért+ami még ennél is fontosabb 7pontal állnánk 3 meccs után(kaposvár 3p-dvtk3-p dvsc 1p)
Hát ma nem kellett volna kikapnunk, de megint ilyen xar szabadrúgással kivégezzük magunkat. Amúgy semmi különössel nem volt jobb a nagy Kondás csapat, kidolgozott helyzetük nekik sem volt. Az a baj hogy nekünk se...
Kubatov kedvence TóthB
de legalább apuka fizeti be a kezdõbe mint Bretschneidert 😊)))
de legalább apuka fizeti be a kezdõbe mint Bretschneidert 😊)))
azért ezt a pöcsöt le kellett volna küldeni -.
Rém gyönge a csapat. Ha lenne pénzem megraknám, hogy ez a Fradi gólt nem rúg ma...
mi lehet a csapat taktikája?
ne csináljunk semmit, és ez majd meghülyíti a debrecenieket, hogy õk hibáznak majd? ...
ne csináljunk semmit, és ez majd meghülyíti a debrecenieket, hogy õk hibáznak majd? ...
Tanár báttya szerint megfelelõ a támadó szekciónk is....
Jön a Végh Zoli... 😄
www.smart-bus.hu
Ranilovics feladata lenne hogy hányan álljanak a sorfalba meg hogy hova
a norvégok és a diók is rögzített lövésekkel "leptek" meg minket .....
ezek szerint továbbra sem tanult semmit a csapat, mert továbbra is szögletbõl és szabadrúgásból kapjuk a gólokat.... innentõl evidens hogy minden ellenfél erre játszik majd.
ezek szerint továbbra sem tanult semmit a csapat, mert továbbra is szögletbõl és szabadrúgásból kapjuk a gólokat.... innentõl evidens hogy minden ellenfél erre játszik majd.
Õ állt ott... még csak fel sem ugrott... én nem tudom ki osztja a feladatokat, de ez vicc kategória. A múltkor a szélsõ védõink ívelgettek, most meg a törpék állnak a sorfalban... ezek annyira megye kettes hibák...
www.smart-bus.hu
Kb 3-5 percenként jöttek a jobbunkról a szabadrúgások. Egyértelmûen a pontrúgásokra játszanak... az edzõ feladata lenne beszólni, hogy ne repüljünk oda méterekrõl...
www.smart-bus.hu
pássz, de Ranilovic egyre jobban távolodhatna már a kapuból...
Hazaiak lefekszenek akárhol, az szabadrúgás. Sikerült addig befújkálni nekik amíg betaláltak. Pedig egyáltalán nem volt benne a meccsbe a gól eddig egyik oldalon se.
Innen már nehéz ügy...
Innen már nehéz ügy...
Jól láttam, hogy a törpe Andrezinho állt a sorfalban, és az õ feje felett tekerték el?
www.smart-bus.hu
már nem csak uncsi...
elég uncsi meccs....
Ranilovic – Csizmadia, Grúz, Otten – Junior, Maróti – Andrezinho, Lisztes, Abdi – Felipe, Oláh
adják Romániában román kommentárral a Debrecen-Fradit?:o
OTP BANK LIGA
18.00 Debrecen-Ferencváros
tv: Sport2 hu, Sport1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
18.00 Debrecen-Ferencváros
tv: Sport2 hu, Sport1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/