Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
jöjjön akkor jova
nekem 8
de hogy váltani kell ez nem kérdés

Kapuba meg jöjjön Jova ...

..ne vicceljunk VéghZolival és a Ferencvárossal sem ..tarcsinak okés.

Igy van, a Diósgyõr meccsbe is benne volt a 3 pont, mint ahogy ma is meglehetett volna ha jobbak a támadás befejezések. Most sajnos ez a korszak van hogy minden kifelé jön nekünk, az ellenfeleknek meg minden befelé megy (amibe Ranilovic is nagyban besegít...). Ettõl függetlenül nálunk sokkal gyengébb csapatok is vannak, elég csak a Vasas-ra gondolni. Úgyhogy kiesni nem fogunk, de idén valószínû a középmezõny lehet a reális cél. Ami nyilván egy Fradinál eleve nem túl szívderítõ, meg a múlt év 3. helye után sokan azt gondolták, idén már a bajnoki címért is mehetünk...
De hát ez van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jakuza001
De, errol a fogalmatlan Prukner is tehet.
Arrol nem beszelve, hogy ez a Fradi mar reg nem az a Fradi.
Mar nincs Fradi sziv csak nagykepu jatekosok vannak, akik meg labdarugoknak se nevezhetok.

Effe88
pölöskey ????az egy vicc

felipe fleix meg oláh is jobb nálla

mondjuk a bronzérem olyan volt mint amikor a válogatottal a finneket legyõzve pótselejteztünk a rácokkal (1-7) ... nem érte meg a Helsinki gyõzelem anno.

közünk nem volt a bronzéremhez amúgy... egyszerûen az elõzõ bajnokságban mákunk volt a 3. hellyel. Idán már hatalmas bravúr lenne.

Nem kell még sirni hogy kiesés ellen fogunk küzdeni, mert ez is hanta.

De f...ért nem Pölöskey játszik csatárban? Ennyit amennyit kreolok tudnak, tud õ is ... kaphatna esélyt legalább...

Effe88
tudom nekem ne mond😊
máig elõtt van a vasas ellen meccsen nyújtott teljesítménye(3-2) de az csak egyike volt a sok száz hibájának

ranilovic akkor is szar én kapusfronton cserélnék végh aztán max mit veszíthetünk

Holzert az NB2nél már fele ennyi hibánál kikezdtük ... s kórusban fogadtuk ... egy meccs után Szkukitól kaptunk is hogy szegény srác már remegõ lábakkal lép pályára .... nagy volt neki a teher lelépett ....

gyökerek

tomigear a sheriff

Effe88
én meg nem hittem volna eskü
mondom most talán jók leszünk
kajak már szégyellem magam hogy mindig bizakodom

Zenszkij
Én mondtam a kiesés ellen küzdünk idén. Szégyen.Errõl nem Prukner tehet. Ez a csapat egyszerûen szar, nincs pénz mit várunk?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
ranilovic egy nyomorék ez a buzi minden egyes szájba kúrt meccsen hibázik egyet amibõl persze gól lesz........bár ettõl függetlenül ma még szerencsénk se volt 2 kapufa:S:S:S

prukner takarodj!!!???

Valahol törvényszerû volt. 2 ziccer kimarad, két kapufa, az ellenfél meg egy kontrából megnyeri.4 meccsen 3 lõtt gól. Hát ez ennyire elég...

JimKirk
Ranilovicnak volt egy par bravuros vedese, de a golnal egyertelmuen hibazott, jovo heten ki lehetne probalni Vegh bacsit!
banok
Ez katasztrófális volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Bazze..
Az a baj még így is talán ma játszunk legjobban az eddigi 3 és fél meccsbõl. De ami kevés helyzet van, azt sikeresen elrontjuk. Kicsit sajnálom Pruknert. Látszik hogy próbál változtatni, próbálta feltüzelni a játékosokat, egyértelmûen támadószellemû csapatot küldött a pályára. De hát õ már tehetetlen ha 6-7 méterrõl se tudjuk belõni...

Ranilovic nagyon gáz

megint gáz...

már megint rettegek minden rögzített lövéstõl

banok
16.00 Ferencváros-Pécs
tv: m1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

az "átvizsgáló csoport" jutott valamire amúgy végülis?

Effe88
😄😄😄

remek döntés😄😄😄
ahelyett hogy eladtuk volna a valenciennek most lehet ingyen elengedjük😄😄

szerintem a legtöbb Fradistánál elvágta magát Oláh, legalább is amíg nem triplázik....

mondván ..Debrecenben más csapatok is kikapnak .... ez igen....

Andrezinnyót meg szerencse hogy nem adtuk el 😊 most ki lehet rúgni a csapatból 😊

Zenszkij
"Képletesen" értettem 😄.

Szûcs még fiatal (38y) hogy visszajöjjön 😊

Az elejével egyetértek, de mikor "küzdöttünk mi a kiesés ellen"?

Zenszkij
Ötlettelen játék. Passzolni kell emberhez meg üresbe mozogni. Hiába, ha ez nem megy nem kell min csodálkozni. Idén ismét a kiesés ellen kell küzdenünk. Lisztes is mi a francnak játszik még 35! évesen..

Effe88
na hát várható volt de azéárt ranilovicsnak megint kösz a semmit

ha pl.van egy Szûcsünk akkor most már az elfsborgal játszottunk volna és izgulhatnánk a továbbjutásért+ami még ennél is fontosabb 7pontal állnánk 3 meccs után(kaposvár 3p-dvtk3-p dvsc 1p)

banok

Hát ma nem kellett volna kikapnunk, de megint ilyen xar szabadrúgással kivégezzük magunkat. Amúgy semmi különössel nem volt jobb a nagy Kondás csapat, kidolgozott helyzetük nekik sem volt. Az a baj hogy nekünk se...

Kubatov kedvence TóthB

de legalább apuka fizeti be a kezdõbe mint Bretschneidert 😊)))

azért ezt a pöcsöt le kellett volna küldeni -.
Zenszkij
Rém gyönge a csapat. Ha lenne pénzem megraknám, hogy ez a Fradi gólt nem rúg ma...

mi lehet a csapat taktikája?

ne csináljunk semmit, és ez majd meghülyíti a debrecenieket, hogy õk hibáznak majd? ...

Tanár báttya szerint megfelelõ a támadó szekciónk is....

Jön a Végh Zoli... 😄

www.smart-bus.hu

Ranilovics feladata lenne hogy hányan álljanak a sorfalba meg hogy hova

a norvégok és a diók is rögzített lövésekkel "leptek" meg minket .....

ezek szerint továbbra sem tanult semmit a csapat, mert továbbra is szögletbõl és szabadrúgásból kapjuk a gólokat.... innentõl evidens hogy minden ellenfél erre játszik majd.

Õ állt ott... még csak fel sem ugrott... én nem tudom ki osztja a feladatokat, de ez vicc kategória. A múltkor a szélsõ védõink ívelgettek, most meg a törpék állnak a sorfalban... ezek annyira megye kettes hibák...

www.smart-bus.hu

Kb 3-5 percenként jöttek a jobbunkról a szabadrúgások. Egyértelmûen a pontrúgásokra játszanak... az edzõ feladata lenne beszólni, hogy ne repüljünk oda méterekrõl...

www.smart-bus.hu

pássz, de Ranilovic egyre jobban távolodhatna már a kapuból...

Hazaiak lefekszenek akárhol, az szabadrúgás. Sikerült addig befújkálni nekik amíg betaláltak. Pedig egyáltalán nem volt benne a meccsbe a gól eddig egyik oldalon se.
Innen már nehéz ügy...

Jól láttam, hogy a törpe Andrezinho állt a sorfalban, és az õ feje felett tekerték el?

www.smart-bus.hu

már nem csak uncsi...

elég uncsi meccs....

Ranilovic – Csizmadia, Grúz, Otten – Junior, Maróti – Andrezinho, Lisztes, Abdi – Felipe, Oláh

tmp
ne is 😊

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

banok
igen

adják Romániában román kommentárral a Debrecen-Fradit?:o
banok
OTP BANK LIGA
18.00 Debrecen-Ferencváros
tv: Sport2 hu, Sport1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream