Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..s így kiküldeni 11 csókát a Honvéd ellen...
így nem hogy õk az esélyesebbek, hanem nekünk nincs esélyünk...
azonban kíváncsi vagyok hogy a takarítás után hány és hány játékos akar majd bizonyítani a vezetésnek. pl TóthB is nagy bulis arc
De akkor már maradjon a kapuban Ranilovics, õs is bizonyítson.
Tényleg a Honvéd az esélyesebb... Ez nem kishitûség, ez realitás per pillanat. Aztán az NB1-ben kb. bárki megverhet bárkit, ha jó napot fog ki, úgyhogy semmi sem elképzelhetetlen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Prukner csinált belöle egy elsõ csapatbeli alapembert, kihozta belõle a focistát, az hogy nem tudja kinevelni belöle a mentalitását, az nem rajta múlik...
Nézd meg Balotellit (õ még fiatal, de senki nem fogja betörni...), Ibrát stb, soha nem tudta megnevelni öket senki... az is az edzõik hibája volt?
A kishitûséget aláírom, de bízom benne hogy ennek is megvan a maga oka.
S egy Honvéd ellen másképp kéne tüzelni a népet szerintem...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
aztán vagy egybõl vagy még egy pár meccset szívni kell, hogy vmi más szakos tanár legyen az edzõ, aki az abdi féléket tudja kezelni is 😊
miért nem mondja már meg a frankót, hogy a Fradi tulajdonképpen a bent maradásért játszik az NBI-ben, s idegenben eleve nincs esélyünk senki ellen, hazai pályán meg talán hozunk pár meccset ?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Prukner eszméletlen kishitû...
és az egész csapat is
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
2 állapota van, az egyik amikor végighajtja a meccset 0 hibával és még a 93. percben is lenyom egy 70 méteres sprintet (ennyit arról pl hogy nincs erõnlét) a másik állapota pedig mikor szintén ezt csinálja, de elkövet 1 vagy 2 kapitális hibát amibõl sajnos gólok szoktak születni...
szerencsétlen elsõ esetben sokszor a meccs legjobbja, a másikban pedig a megye 1-es szint alatt teljesit a szurkolók szemében.
mellesleg ha õ nincs, akkor a pécs 2-3-at rúg, nem csak egyet...
szerintem 1-2 éven belül belõle egy nagyon jó balszélsõ lehetne (Szkukalek-féle, hajtós, robotolós) de védõnek tény hogy nem jó. viszont ahogy elnéztem más bal védõnk nem nagyon van, igy kényszermegoldásnak tûnik.
õket én is csípem szerintem megütik az nb1 átlagot,sõt!!!!
viszont juniort meg stanicot hozta tavaly
stanic már elment hála az égnek........junior meg:SS:S:
bárki jöhet csak Pintér ne....:S
de kubi mondta hogy magyarokat építünk a csapatba....
pl Fülöp, Sváb, Pölö, Jova
ok, az utánpótlásunk nem nagy szám... de a légiósokkal szemben nem tudja senki sem elmagyarázni, hogy nem gazdaságos.... fõleg a teljesítmény.
helyettük azonban van egy rakat brazil, akik közül egy az azeri bajnokságban már bizonyított, és eddig semmit se csináltak. igaz a semmi elmodnható az összes kaposváriról Marótival az élen ..... Junior se egy adu... Oláhtól többet vártam, neki a lesrõl való elõadással kell kezdeni.
S ha gazdaságilag nézem akkor az exVidis-Moquadishu-Hústorony brazil trió, mind a csatár posztra, Oláh mellé nagyon is megéri gazdaságilag.
....biztos.... de csak kubi és pruki szerint.
De Prukitól még gyorsan meg kell szabadulni hogy sulii kezdésre ismét jó legyen máshol a tanítóbácsi.
De majd biztos a faszbukkra majd ír Kubi, mert most már így megy...
Pinyõt tantóbácsi helyére <#eljen>#eljen>
Pont abban a fázisban vagyunk, amikor szinte fontosabb egy játékos emberi, mentális tulajdonsága, mint a focizni tudása...
Persze sok igazság van abban amit írsz, de az én bizalmam megrendült a Prukner irányába... döbbenetes hibákat vétenek a játékosaink...
www.smart-bus.hu
A többivel amit írsz, kb egyet is értek... de ez nem csak a focinkra igaz, hanem az egész közéletre...
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
annak a korszaknak vége, és hogy újra eljöjjön azért dolgozni kell.
magyar tehetségeket nem tudsz ingyen igazolni mert a klubja nem engedi el, vagy ha el is adná akkor nekünk biztos hogy 20-50%-al drágábban mint bárki másnak, mert ilyen esetben ez a FRADI...
utánpótlásunk a kizárásunkkal egyidõben megszûnt, és elölrõl kellett/kell kezdeni az egészet, ami azt jelenti hogy 10-15 évig nem nagyon fogunk kinevelni Lisztes szintû embereket.
Tóth Bencét követelik a szurkolók a csapatba, a Pécs ellen újfent bizonyított, lassan el lehet felejteni. Fülöp Noelben talán van fantázia, és 1-2 magyar szinten elfogadható fiatalunk van/lesz,de olyan aki húzóember, vezéregyéniség lehetne a pályán, nincs.
Magyar sztárocskákat megintcsak nem lehet igazolni mert inkább külföldre akarnak menni ha elhagyják a csapatukat, fizetni meg nem tudunk nekik, nincs se MOL-unk, se senkink...
Maradnak tehát az ingyen külföldiek, és ingyen magyarok.
Ami viszont reményt adhat, az az, hogy Prukner az az ember az országban akinek a mostani NB1 legjobb játékosainak jórészét köszönhetjük. Van szeme a tehetségekhez, talán talál nekünk is 1-2-t.
Ismerhetsz, hogy en mindig megmondom a magamet. 😄
Na de a mondatra visszaterve. Ki a loturot erdekel hogy osszezuzza a mimozak lelket ?
A hazudozastol es az onamitgatastol ilyen a mi focink.
Amikor kikapunk akkor jon a magyarazkodas, hogy szerda-szombat, a termeszeti viszonyok az ellenfelet segitettek, az ellenfel mar nem felkeszulesi szakaszban van, sok volt a teszta, a meleg, a paratartalom, a biro elleunk volt, vagy csak eppen nem volt szerencsenk es sorolhatnam.
Egyszer nem mondjak ilyenkor, hogy gyengek vagyunk, hanem ugy tesznek mintha eloszor fordult volna elo, pedig a tudassal van baj, nem a balszerencsevel.
Aztan ha megverunk egy nevenincs csapatot vagy eppen egy nem tul motivalt jobb csapat ellen baratsagos merkozesen nyerunk (mashogy nem igazan nyertunk komolyabb csapat ellen az elmult 25 evben) akkor egybol jon az erem masik oldala, azaz mashogy hazudoznak tovabb, hogy jo uton jarunk es megindultunk felfele. Pedig egy kanyit nem mozdul elore semmi, es a kovetkezo komolyabb csapat siman alaz minket tetmerkozesen.
Pont ezek miatt a nem realis ertekelesek es hazudozas miatt tartunk a nagy nullan. Raadasul ugy adjak el ezt a szanalmas moslekot, mint profi labdarugast nalunk.
Most oszinten mi profi a honi fociban ? Semmi. Illetve a teljesitmeny nelkuli a magyar viszonyokhoz kepest hihetetlen magas fizetesek, semmi egyeb.
Profi magyarazokon kivul nincs mas ami profi lenne.
Jol tukrozi az allapotokat a mult, hogy mennyire csak a szajjal torteno teljesites vagy teljesitmeny ami valosagos csak a magyar palyakon.
Emlekezzunk a Fradi-DVSC merkozesre, ahol a szurkolok lerugdaltak az ellen edzojet.
Jottek ket hetig az igergetesek, mert mindenki felhaborodott, igy a felelosok megprobaltak az idot huzni az igergetesekkel, hogy most aztan jon a komoly fejlesztes belepteto rendszerekkel, komoly intezkedesekkel, stadion fejlesztesekkel.
2 het kellett mindossze ahhoz, hogy a felhaborodas lecsituljon es az igergetosok, mindenrol elfeledkezzenek es azota eltelt par ev es gyakorlatilag semmi nem valtozott.
Ennyi a magyar labdarugas es a kozege. Igergetni,hazudni,sikkasztani es lopni tudnak. De azt mar nem, hogy komolyan elkezdjenek vegre dolgozni.
www.smart-bus.hu
Inkább igazoltunk volna fiatal magyarokat, akik azért jönnek ide mert ez a FRADI... egy ilyen csapattal az ember megbocsájtja még a középmezõnyt is, de ezzel a sok megélhetési szarházival már nem... a tanár úr meg vagy szedje össze magát és a csapatát, vagy tegye le a lantot. Amiket láttam meccseket, azokon olyan amatõr hibákat vétettünk, amiknek semmi köze a tehetséghez, nemes egyszerûséggel megtanulható, megtanítható dolgok.
www.smart-bus.hu
Az edzõk "kénytelenek" kiállni a játékosaik mellett olykor még akkor is, amikor nyilvánvaló, hogy a magyarázat szánalmas...
Én ezért szeretem a Pintér féle edzõket... kõ keményen, hogy szakadjon meg a sok kis szarházi... csak az ilyen edzõket meg egy idõ után nálunk megbuktatják a játékosok.
www.smart-bus.hu
Amikor ezt meghallottam azt hittem lefordulok a szekrol. 😄DD
3 merkozes utan a faradtsagra hivatkozni ? Nevetseges.
Arrol nem is beszelve, hogy a magyar jatekosok es edzok leszokhatnanak errol a szerda-szombat megterhelesi magyarazatrol, mert a komoly elcsapatok ezerszer tobbet jatszanak nalunk meg is birjak egy sokkal porgosebb, magasabb szinvonalu es sokkal megterhelobb merkozesekkel, mint a magyar tingli-tangli.
Szoval Prukner mast sem csinal, csak hulyesegeket magyaraz es nagyon szanalmas ez a magyarazkodos mentalitas.
Az utolsó csepp az lehetett a pohárban, amikor nem fogadta el a csapat által kínált, az új gazdasági törvények alapján megírt szerzõdést.
Innentõl kezdve lehet érdekes, hogy a játékos iránt korábban a francia Valenciennes érdeklõdött. Igaz, a csapatváltáshoz menedzser sem árt, miközben honlapunk értesülései szerint korábban egy magyar ügynök éppen a játékos természete miatt fordított hátat a labdarúgónak.
Andrezinho értéke a transfermarkt.de szerint 400 ezer euró.(nb1hu)
..azért ez a tanárbácsinak pedagógiailag elég nagy kudarc.
mondjuk buli témában Tóthb és Abdi is élen jár 😊))
hööö a brazilok lazulása már nem pálya? 😛 bár ugye inkább magyar fiatalokat építünk be a csapatba, mert olcsóbb is ilyen hatalmas gazdasági krachban is mintsem leigazoljunk egy Vidiben már bukott Alisont, egy Mogadishut vagy Szomáliát 😊)) Akik eddig kifizetõdtek a klubnak. Hurrá! A gazdasági felkutató vmi csoport átvilágította a szekrényt... és akkor itt véget is a történet, tehát felelõs nincs még gyanítva se sehol, semmiben, gyanítom nem is lesz, Berki éli életét az elõdeihez hasonlóan.
Miért nem lehet leszakadni errõl a délamerikai vonalról amúgy? Bunkó keleti balkániak mindig is jobban megértették magukat és mi magunkat...
A mindigjövõre álomgyárban legalább matematikailag jöhet valaki, aki megveszi a klubot, rendezett stadion és edzõpályák tulajdonjogi alapokkal, kereskedelmei és reklám valamint közvetítési jogok birtoklásával. A holland meg hoz... 😛
valahogy nem látom az alagutat a fény végén....
Ezt a szintet erõsítés nélkül is tudtuk volna produkálni... Lehet kevesebb kapott góllal 😊)))
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Feladó: golvago99
Elküldve: 2011. 08. 07. 19:38
Tárgy: megint hozta a fradi a formáját.gyökerek
http://raz.z0r.de/L/z0r-de_1840.swf
élõ szerzõdése van
Sõt, a magyar edzõkeringõt ismerve valami jó régi begyepesedett, 30 klubot megjárt-elbocsátott mestert sikerül hozni...
ki kell baszni a prukit nincs mit tenni
mellesleg új seprû jól seper elven legalább lenne 1-2 gyõzelmünk az új edzõvel ahogy szokott lenni
Lehet hogy Prukner "túl van misztifikálva" kissé, de itt a legnagyobb gondok a csapattal vannak.
ezt én is így gondolom viszont én szivicset látnám itt szívesen
Az is gaz, hogy hozza ide a regi jatekosait, akik szerintem a kozepes szintet nem utik meg.
A DVTK es Debrecen elleni magyarazkodasa is egy vicc volt.
áááááááááááááááááááááááááááááá neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Soroljuk az elmult evekben azokat a jatekosokat, akiket nem is szabadott volna egyaltalan mar leigazolni, mert mar kioregedtek.
Lipcsei,Dragoner,Balog,Lisztes,Vegh
Egyszeruen nem is ertem az atigazolasi politikat.
Eladjuk a fiata kapust es hozunk helyette egy maximum hotel portasnak nevezheto valakit, raadasul ugy akarnak nekivagni a szezonnak, hogy nincs hasonlo kepessegu csereje, sot szinte egyaltalan nincs semmilyen csereje.
A találkozó lefújását követõen fél órával Prukner László jött ki a drukkerekhez, majd a korlátra felállva beszélt hozzájuk. A tréner azt mondta, hogy a következõ mérkõzésre összeszedik magukat, és hogy vállalja a felelõséget a csapatáért.
A beszéd megtette hatását, a szurkolók nem sokkal Prukner távozását követõen elhagyták a kordonnal és biztonsági emberekkel védett székházat. (nb1.hu)
ergo a kövi meccsen szíjunk??, és elhúz Prukner máshova, ahol majd mer még kisebb lenni .... Jó edzõ, biztos nagyon jó tanárbácsinak is de rohadtul kishitû ..........
szomorú de ez van....
a brazilok kicsodák? minek vannak itt?
Honvéd – Ferencváros (08.13. szombat, 20 óra, Sport 1)