Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pintér, Gézuka, Döme, de jöhet a kis Bozsik, Urbányi, Tornyi vagy Csank is
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
hát bassza meg ranilovicnak már a jó k. anyát tényleg ez egy nyomorék!!!!!!
jovát a kapuba!!!!!!vagy bárkit még krumplizs zsák is jobb lenne ennél a pojácánál😞😞:
valami info prukner lemondásáról????valaki???
Egy kis gyulolettol frocsogo idiota, aki minden hozzaszolasaban egy Ferencvarosi legendat lehulyez, aki EL-t nyert a Ferencvarossal, majd EB bronzermet es olimpiai cimet a valogatottal. (Telek mit is nyert ? Jah, hogy igy visszagondolok semmit.)
Aztan az is csak szimpla hazugsag, hogy hogy nem hagyta el csunya szo Telek szajat lol. Kb ezerszer hallottam a kurva anyjat es bazd meg szot a szajabol, de biztos nekem is rossz volt a hallasom, mert tuti a vallasos csaladbol jott okossag ezt a tenyt is annulalja. 😄
Ja, és akkor még az Albert-el szembeni viszonyáról nem is beszéltünk, ami eleve megmérgezte az egész itt létét.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Solt hallod ezt, ugy tunik a gyerek annyira szereti Teleket, hogy mar az is kiderul, hogy a foci nemm csapatjatek, es mert azert mert valaki jol vedekezik, akkor mar nem is szamit Kopunovics vagy Kuntics golja.
Jah hogy azok nelkul 0:1-es osszesitessel kiesunk ? 😄DD LOL
Adjatok egy troll spray-t, mert a hulyeket tudjatok nem birom. 😄
Varga Zoltan imadat ? Nincs itt semmifele imadat, hanem tenyek vannak es okok, az hogy te gyulolod, ettol meg hulyesegeket beszelsz, a gyulolet nem az igazsag ertekmeroje, hanem az igaz tenyek, amik a valosagot testesittik meg.
Persze azoknak nem tetszett, hogy tukrot tartottak elejuk, amiben megmutatta valaki, milyen a magyar labdarugas, milyen mihaszna jatekosokat es vezetoket nevelt ki az elmult 30-40 ev. Persze ezek ellen foggal korommel vedekeztek azok akik csaljak a focit, lustak edzeni es csak a penz erdekli oket.
Persze a buta ures szavaid azt hiszed teged igazolnak, mikozben erdekes modon, tobb 30 eve nem voltunk vilagversenyen, csuktatjak le a vezetoket, tunnek el a penzek, mikozben a lelatokon gaz no ki.
A legnagyobb esemenye mi is volt a magyar labdarugasnak ? Huszti levele a valogatottsagrol ? Vagy a Fradi kizarasa ?
Ezek a tenyek, nem a zsenialitas.
www.smart-bus.hu
Kar hogy siros Manci felek helyett nem, olyan hatvedek jatszottak mint Balint Laszlo, mert akkor most nem itt tartanank, hogy Albaniaval vagyunk egy szinten.
A hazai kis sztárocskák nem akartak többet edzeni, dolgozni, stb...
www.smart-bus.hu
Ha valaki itt elvakult, akor az te vagy... ha egy sztárocska a haverod, az még nem jelenti azt, hogy minden szava igaz... rakd össze a kockákat.
www.smart-bus.hu
Telek meg a cipojet se kotheti meg Varga Zoltannak, mert csak a csapategyseg rombolashoz ertett, esze annyi nem volt mint egy poloskanak.
Raadasul nagyon nem szeretem a kamuzos embereket, Varga Zoltan 15 even keresztul volt nemetorszagban edzo, semmi koze nem volt a klubbok aktaihoz, max annyi, hogy mivel kiscsapatoknal volt edzo igy kenytelen volt dolgozni es ezt egy biztositonal tette az edzoskodes mellett.
Varga Zoli egy siros kislanyokbol allo csapatot kapott es vezetett el a 3. helyig ugy, hogy a jatekosok es a szakvezetok egymast martak egesz ev alatt es olyan botranyok derultek ki, hogy a BL penzek eltuntek.
Az oltozokben bekepzelt jatekosok ultek es azt gondoltak ok adhatjak az instrukciokat, hogyan is kell jatszani. Ilyenek koze tartozott Telek. Aztan amikor a Bratislava agyonverte oket, akkor is csak a pofajuk jart.
Aztan amikor edzeni kellett hianyoztak az edzesekrol, vagy annyira ugyetlenek voltak, hogy amit kertek toluk az edzesen nem tudtak elvegezni, aztan utana meg fel voltak haborodva, hogy ilyeneket kernek toluk, aztan amikor Varga Zoli megmutatta nekik, hogyan kell megcsinalni, utana nagy csond volt a palyan es a vegen meg Varga volt a hibas, hogy a bekepzelt jatekosok keptelenek vegrehajtani a feladatot, amit kertek toluk.
Lehet am favorizalni a Telek fele jatekosokat, csak az a gond aki ismeri oket az azt tudja, hogy ok kezdtek a furast.
Emlekszem olyan dolgokra, amikor szabalyosan embereket fogadtak fel Telekek a "szurkolocsoportokbol" (na ezek azok akik a szurkolok legalja), hogy agaljanak Varga ellen es ezert sulyos penzeket is fizettek.
www.smart-bus.hu
Varga megkérte rá, hogy az állandó védekezés helyett kapcsolódjon néha be a játékba is, mert ma már ez kevés, erre Mancika megsértõdött, hogy az itthon ünnepelt sztárocskát nehogy már kioktassák...
Sok dolog úgy lett ahogy Varga anno mondta, egy cseppet jobban értett hozzá mint ez a sok pénzéhes ... ( lásd Lisztes sztori )
Vargát azok buktatták meg, akik szeretnek tapicskolni ebben langyos fosban...
Nem mellesleg én végigéltem ( személyesen is pl a Vasas pályán ) a Varga tábor kontra 2-s szektor nézeteltéréseit... nekiestek a "vargazolizóknak"... mit lehet erre mondani?
www.smart-bus.hu
Neki csak annyit kellett volna csinálni hogy ugyanolyan köpönyegforgató, hízelgõ, a sorba beálló, majd a sorból mikor kell gyorsan kiálló ember legyen mint a mostani labdarúgó vezetés 99%-a, és akkor ugyanúgy pozícióban marad mindig mint a többi mostani "fõnök".
Csak õ erre sosem volt képes. Játékosként se fiatalon, meg mikor visszajött utána se.
Az volt az õ nagy baja, hogy azok mellett állt ki akik nem a lebzselésre mentek. Csak sajnos néha nem ezek voltak a jobb játékosok. De nála akkor is elõbb játszott az aki az edzésen hajtott és odatette magát, mint aki jobb játékos volt ugyan de nem hajtott semmit. Ennek meg csak hosszútávon lett volna eredménye, annyi idõt meg sosem kapott...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Igaza volt.
Lattam tobb edzest amit levezetett, nem egyszer mutatta meg 50 evesen, hogyan kell megcsinalni egy gyakorlatot, amire az akkori olyan labdarugok mint a Telek "Manci" keptelenek voltak.
Nem is csodalom, hogy ilyen Telek felek kifurtak.
Pedig magyarorszagon csak vaskezzel , szigorral es szokimondassal lehetne az allapotokon valltoztatni, nem a mostani hazudozassal,ketszinuseggel es szanalmas hozzaallassal.
Csak bízom benne, hogy ezt te sem gondolod komolyan...
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Abdi nem érti a kialakult helyzetet, nem tudja, miért tették ezt vele:
- Két hónapja nem kaptunk fizetést, de én nem panaszkodom, játszottam, és úgy voltam vele, ha a Fradi majd ki tud fizetni, megteszik, bíztam bennük. Nem értem a helyzetet. Nem tettem semmi rosszat, most hazudnak rólam, de azt szeretném, hogy mindenki tudja az igazságot. Vasárnap végigjátszottam a mérkõzést, tehát addig nem volt gond velem. Az Oláhval történt incidens nem lehet az oka a kirúgásomnak. Akkor mégis mi a gond? Nem írtam alá öt napon belül a még egy évig tartó szerzõdésem meghosszabbítását. Le kellene ülnünk és profiként beszélni a szerzõdésrõl, és minden rendben lenne. Ezek az emberek pár napja még megöleltek, mosolyogtak rám, most pedig hazudoznak rólam a sajtóban, diszkóba járok, kések az edzésrõl, nem akarok edzeni. De ez mind hazugság. Ha ez mind igaz lett volna, már eddig sem játszhattam volna.
A Ferencvárosból kitett játékos, akinek felfüggesztésérõl Kubatov Gábor is beszélt, elismerte, hogy idõnként eljárt éjszakázni, de azt tagadta, hogy ivott is volna (a honlap hozzáteszi, hogy Abdi muzulmán vallású).
"Igen, olykor elõfordult, fiatal vagyok és egyedülálló. Ám soha nem a mérkõzések elõtt tettem ezt. És még valami: soha életemben nem fogyasztottam alkoholt"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú