Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmm.... szerintem jó pár NBI-es csapat van így ezzel
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
na persze, biztos írt faszbukkon Kubinak, hogy jönne 😊
Akkor jatszon Csizi kozepen, en mar leszarom, de valami kreativitast vigyenek mar a csapat jatekaba....
Szerencsétlen Otten több helyen bevethetõ, lõni is tud, láttuk már, szeme is van a játékhoz de olyan poszton játszatják ahol a legnagyobb a baj, ez pedig a középsõ védõ, mert az még papíron sincs elég, nemhogy a valóságban...
Középpályánk nincs.... Az hogy egy Maróti lehet az egyik legjobb, sokat elárul...
Szerencsére nem leszek majd egy darabig pesten 7végente, amúgy is már szenvedés kimenni egy meccsre. Nincs semmi tûz a csapatban, nincs semmi küzdelem. És nincs már olyan csapat, aki ne 3 pontért jönne az Üllõire.
Kubatov is jó politikusként csak ígér, és semmi több. Nem hibázott itt senki ugye semmikor... se a privatizátorok, se Berki, se az angol, se Furulya, se Szívós, se Rieb... soha senki. A Fradinál soha semmilyen tóvénysertés nem volt gazdasági téren. Ez azért nagy szerencse, megnyugodtam. Mi vagyunk a legtisztább magyar csapat, a nemzet csapata, a legnagyobb szurkoló táborral bíró egyesület ...blablablabla
Oláhot meg egy lábtöréssel kéne motiválni, "ha nincs gól, lesz sípcsonttörés", jobb ötletem nincs. De ebben az esetben küzdene az tuti.
de én egyre jobban nem komálom a brazilokat, akik közül a Svábot kiszorító Junior viszi a prímet
A jobbak közé tartozott a két légiós, és talán még Lisztes, a többiekrõl viszont nem tudok mit mondani... talán Jovanovic mellett szólhat hogy annyit futott mint a többi együtt, és hajtott, akart, de 1-1 ember kevés 11 ellen...
Megnyugtató az is, hogy Rodi miért nem volt eddig kezdõ.
mondjuk Oláh fizuját is megnézném, és 0 HUF-ra csökkenteném....
ezzel a mentalitás elpicsáz minket a Vasas, mert a Vasas nem akar kiesni, van erre utaló magatartás.... nálunk semmi... talán majd a téli szünet után összekapjuk magunkat és sikerül a bennmaradás... ez esetben azonban egyszerûbb lenne az NB2-es csapattal próbálkozni.
A bíró??A bíró pedig röhejes volt! Volt egy jogtalan piros a Halinak, meg kaptunk egy tizit ajándékba.... persze a bénáknak ez is kevés...
logikusan nézve, kit akarnánk bármikor is igazolni?
Szatmári, Tököli, Lázok, Sowunmi, Tímár .....
ingyen igazolhatók voltak, de egyiket se....
Pruknert nem fogom sose visszasírni, mert õ igazolt...
Az oka én nem tudom mi, ti biztos jobban tudjátok, de ahogy én látom se a pályán se a kispadon nincs egy igazi vezéretek, aki felrázná a csapatot ha kell. Mondjuk abban biztos vagyok, hogy a padra például hiába jönne ilyen ember emlékezzünk Pintérre azt az alibi játékosok kifúrnák.
Utólag pedig, ne haragudjatok, de ez minden idõk leggyengébb fradija annál jobb, mint ahol most áll, de 6-8 helynél elõrébb semmikép se való.
Remélem, hogy összekapjátok magatokat, mert nekem, aki eddig fradi gyûlölõnek hittem magam már egyáltalán nem öröm, ha egy kis vidéki csapat, mint a Hali elver 😊 hanem teljes szívbõl bosszankodok, hogy hogyan juthatott ide egy ilyen nagy magyar csapat.
Bántani és provokálni senkit sem akartam csak leírtam ami bennem van béke veletek és hajrá a Vasas ellen!
és tényleg, azért ennyi kapufát löni mint mi ebben a pár forduloban... egyszer már kénytelen lesz befele is pattanni... 😞(
mellesleg szerencsénk sincs már hétrõl hétre igaz játékunk meg végképp nincs.S:S:S:
most úgy érzem a vasas is verni fog minket:SS::S
A 40 éves kapusunk két lövésbõl kettõt benyalt, nem mondom hogy az õ hibája volt, de attól se kellett félni hogy bravúrral kifogja.
Az egész csapatból a 35 éves Lisztes az akiben van valami lendület, akarás, na meg játék tudásban is zsebre vágja az összes többit. De hát egyedül, reménytelen...
Pedig minden adott volt, alamizsna kiállítás, full kamu 11-es, de se volt elég egy pontocskára a rettenetes Haladás ellen. Hát lehet mégis necces lesz az a bent maradás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FTC: Végh - Balog, Rodenbücher, Otten, Junior - Rósa, Morales, Lisztes - Somalia, Pölöskey, Oláh
Haladás: Rózsa - Sluka, Guzmics, Korolovszky, Tóth P. - Iszlai Nagy I. G., Kovács I., Halmosi - Vujovic, Kenesei
(nb1.hu)
ez is jó hír, hogy lesz olyan kapusunk aki tud magyarul 😊
- Elõször is rendet kell tenni a fejekben ez a legfontosabb feladat. Úgy látom ezen a téren kezdünk egyenesbe jönni, éppen ezért vittem el a csapatot kikapcsolódni még szerdán. A meccsig rengetegszer átvesszük még a taktikát, mindenkinek tudnia kell mi a feladata, rendezetteknek kell lennünk, ha ez megvan már fél siker. Nem tagadom 4-3-3-as hadrendben lépünk pályára, ez a legegyszerûbb és a legvariálhatóbb felállás, ugyanis ezt bármikor át lehet formálni. A középpályán olyan játékosokkal vesszük fel a küzdelmet akik tudnak és mernek játszani. Hazai pályán lépünk pályára nekünk kell dominálnunk, ennek szellemében a három pontért lépünk pályára. Meg kell szereznünk a gyõzelmet bármi áron!
Ez már jó, cél a gyõzelem 😊
ironikus szeretnék lenni, ez már haladás 😊))
most aztán jól megmondtad a magadét
na majd valamikor megvitassuk egy sör mellett a szögletbe ezt a dolgot😉
"Pintér, Gézuka, Döme, de jöhet a kis Bozsik, Urbányi, Tornyi vagy Csank is"
Valogass, hatha megtalalod bennuk az idealis edzot, mielott ujra leirnad "Mourinho"-t a lehetseges jeloltek kozott, amit csak kotekedesbol es cinikusan leirtal.
Ui: Mindenhol terjed a trollferto, hozzatok egy gondozot, hogy megetesse.
engem érdekelt a véleményed hogy kire gondoltál erre ez a válasz jött"Engem meg az nem erdekel, hogy teged mi erdekel 😄"
egy szó van rád
vicc!!!
Leirhatnam en Sisat vagy akar Nyilasit is, te jonnel a helytelenul leirt Mourinhoval, mert azt hiszed ha, valaszolsz egy cinikus ostobasaggal, akkor okosat szoltal.
mondom érdekel a véleményed hogy te akkor még is kire gondoltál ha nem az alább általad le "a f*snal-f*sabb"-ozott edzõkre???
Szerintem ha elfelejtened ezt a melodramat, biztos vagyok benne, hogy ep esszel gondolkozva jobb es megfizetheto lehetosegeket is talalnal.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Prukner jó edzõ, de nem biztos hogy a Fradi neki való volt. Ettõl függetlenül a múlt évet meg kell köszönni neki, mert bõven erõn felüli eredményt hozott ki a csapatból.
Viccet félretéve...én sajnálom Pruknert, nagyon.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú