Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minél több magyar játékos Détári szerint így
gyorsan leigazoltuk Jakolát.

Nem baj hogy leigazoltuk, csak a logikát nem értem 😊))

hatalmas szöveg 😊)))<#taps>

Láma!
LOL 😄

asszem az sporttörténelem lenne... 😄DD

Effe88
jaja😄😄

viszont képzeld el mi lenne
kiesünk de az FTC II(jelenleg elsõk vagyunk nb2-ben😄😄) meg feljutna.....D:😄😄<#guluszem1><#nevetes1>

Láma!
eddig az volt hogy amig a makik mögöttünk vannak nincs baj...

de ha már csak ök lesznek mögöttünk, akkor baj van 😄D

Effe88
hát csak nyerünk már valamikor😄😄😄
én már csak ebbe bízom
legyen 1 gyõzelmünk<#idiota><#vigyor5><#zavart2>

Hát mondjuk hogy Csank nem jött, az annyira nem baj, most nálunk mormogott volna valamit újabb 5 vereség után, amibõl tolmács kell hogy a lényeget kiszûrje, az se jobb.
Itt már tényleg csak abba lehet bízni hogy ennél rosszabb már nem lehet, és Döme két fröccs között kitalál valami halál egyszerû taktikát, amit ez a végtelenül gyenge csapat is meg tud valósítani, hogy a bent maradás meglegyen. Mert ugyan nem mondja ki senki, de itt a cél más nem lehet.
Mondjuk az egyik videóban a sajtótájékoztatóról egy nõi riporter megkérdezte hogy még mindig a dobogó és a bajnoki cím marad-e a cél...<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

de végülis azt mondom, örüljünk, hogy nem a Verebes a mágus jött...
szerencse...
továbbá
Selymes Tibornak szerencsére jó lesz Steaua
Pinyõt szerencsére a jelenlegi vezetés nem komálja
László Csabára van pénz, csak szerencsére a stábjára nincs, még szerencse h Somáliaék fizujára van zsé.
Csank Jani szerencsére ismeri is az Üllõit és szóba se kerül, és a rögzített rûgások trénerileg a magyar királya (lásd Eger NBI, Vác bajnoki cím, FTC korábban) ... mi meg most - minden edzõ papír nélkül bátran kijelenthetõ - ebben vagyunk az NBI leggyengébb csapata.

tulajdonképpen egy szerencsés csapat vagyunk.

Perbáljuk látni csak a pozitívumokat., Ezért pesszimista a magyar, a Fradista meg még inkább, mert csak a negatívumokat látjuk ....

Van keretünk, amirõl Lala megmondta hogy a magyar játékosokat részesíti elõnyben. Mostantól nem is az érdekel, hogy nyerünk e vagy nem, hanem hogy játszik Jova,Sváb,TóthB,Pölöskey.... korrekt legalább.
Megjegyzem a VASAS ellen 8, azaz NYOLC magyar volt a kezdõben. Ha valamire büszke lehet a Paks, akkor mi is, noha szar az utánpótlásunk, de hátha javulnak azért Döme alatt. Amúgy véleményem szerint, ha töketlenkednek vmi figurálásnál a játékosok, és Lala meg is mutatja hogyan kell akkor az is korrekt. Szal Lala ide, vagy oda, én most bontok egészségére egy sört 😊 B, verzió ??
nincs B verzió basszus...

"megcélozzuk az NBI. 16. helyét elcsípni, szerintem össze fog jönni, csak legyen elég fröccs"

nem ezt mondta Lali?

Láma!
nálam is...

eddig még volt valami bizodalmam a vezetõség felé, most már 0...

1:30 a csúcs, Sousa nem tudja megmutatni, de majd õ...<#nevetes1>

Effe88
<#wow1><#wow1>
ilyet Döme lesz az edzõnk?!!!!!

vajon fröccsben kéri a fizuját?????

Ez vicc kategória, azt hiszem nálam ez volt az utolsó csepp a pohárban...

www.smart-bus.hu

FRÖCCSÖS LAJOST A SZÖGLETBE 😊))))))

sb1
Gondolom, egy üveg borért vállalta 😄
De szánalmas amúgy..tavaly emlékeszem, szinte minden sajtóorgánumba lehúzta a fradit...most meg õ az edzõ?? De szuper 😄 😄
Gyönyörû idõszak elé nézünk, az már biztos... 😄

Komolyan mondom, még Lipcsei is jobb döntés lett volna 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

bakkerman
DÉTÁRI LALI 😄DDDDD anyám borogass 😄DD kompletten elment az esze a teljes vezetõségnek??? tényleg lila-zöld "versenyfutás" lesz a benntmaradásért

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sb1
Amennyiben ez így folytatódik, a mocskos lilákkal fogunk játszani a bent-maradásért..de fasza lesz...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Gunnersboy
A legmagasabb osztályba kerülõ Doxa Drama magyar játékost szerzõdtetne a Lokomotiv Plovdivban szereplõ Erõs Gábor személyében.
Erõs tervei szerint az utolsó évét tölti légiósként, utána még itthon is futballozna.

„Harmincegy évesen már nem lehetnek nagy terveim külföldön, jövõre minden bizonnyal hazatérek. Nem tudom még, hogy hova, de két csapat elsõbbséget élvez: az egyik a Gyõr, ahol nevelkedtem és élvonalbeli játékos lettem, a másik pedig a Ferencváros, ahol szintén szép idõszakot töltöttem. Ha viszont itthon nem kérnek belõlem, akkor lehet, hogy elmegyek Ausztriába levezetni."

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szerintem itt többrõl van szó.

most felejtsük politikailag, hogy bal vagy jobb, v balközép/jobbközép, libsi...

hogyan zajlott bármilyen privatizáció az elmúlt 21 évben?, s jó pár cégnél az azelõtti évek is...

másra nem tudok gondolni, mert ez csapat verte meg itthon a norvégokat, s az ok hogy gyenge a Fradi, és rohadt nagy mák volt a tavalyi bronz, mert nem mi voltunk jók hanem az ellenfelek még balfaszabbak voltak.

Semmi bajom Kubatovval, csak egy rohadt politikus mint mindegyik. De ígért itt átvizsgálatot, szponzorokat..... reménykedtem mint befolyásos politikus talán ezek mégsem nagy büdös semmi dumák .... de azok voltak. Ténny munkássága megmentett minket az angoloktól (erre más is képes lett volna?), de finoman fogalmazva ...

mór megtette a dolgát, a mór mehet

Az igazolásaink zöme lóf**z.
Lóriban hatalmasat csalódtam. Oláhról konkrétan tudom h Fradsita zenta csóka, aki zöldfehér lett volna már debreceni kitérõje elõtt, de egy nagy nulla, vánszorog vagy éppen lesen keresi hogy hol a labda amíg valaki hátba nem rúgja vele. ennél õ is többet tud.
A brazilokat meg egytõl egyig hagyjuk. Félix is azért bátran beugatott Alvesnek az érkezésekor, és eddig lõtt ...... mit lõtt?

gyorsan kéne az új edzõ, hogy ezt a válogatott miatti szünetet hasznosan töltse együtt a csapat. Beszarás hogy Orosz-Kubi milyen rohadt lassú.

Jakuza001
Mert meg nem tudtak a Lipcsei gyikot bejuttatni az edzoi szekbe.

Effe88
azt már felejtsd el
eltüntek...

s ilyenkor hol van a Fradistákat veretõ kemény zöldfehérek, hogy motiválják ezeket a szarokat?????

banok
kiesési...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ja meg az Újpest... Micsoda rangadó lesz az is. <#idiota>

Kecskeméten elfogyott a pénz.... micsoda remények

hátha szarba kerül az egész ország, és becsõdöl a fél NBI

kuss disznó
nincs moslék

Ha ez a Vasas, ami két héttel ezelõttig sima utolsónak tûnt, ez is sima kettõvel ver, akkor nem tudom mi ki ellen nyerhetnénk... Talán még tényleg a ZTE, de aztán tényleg elfogyott minden verhetõnek tûnõ rivális.

szegény fradi <#rinya>

Effe88
mi lenne ugyan így zakók
azok is ilyen szarok hanem szarabbak

inkább már nem is nézem

Effe88
most nézegetem a köv meccsünket..s:S:S:mert ez már elment az kurva élet

otthon zete(új edzõ tuti motiváltak lesznek nyernek)
gyõr idegenben hát ezt nem kell ecsetelgetnem

tényleg mi lenne ha az NB2es csapatunk kerete játszana az elsõ osztályban? Otten, Jovanovics maradna, a többi megy a faszba mindenestül

Hát pedig Pruknert már megbuktatták, ha az volt a cél. Akkor miért nem játszanak?

Effe88
te jó ég
mi lesz velünk???kiesünk???aztán majd megint 3 év lesz mire vissza jutunk??,vagy mi a fasz???

semmit sem értek......
semmit...

4mert ennyire bénák nem lehetnek... õk verték pesten a norvégokat.... s azóta semmi, de nagy büdös hatalmas rohadt semmi, s minden szinten ..
áááááááááááááááááááááááááááá

A valaha volt legszarabb Fradi + ez az elképesztõ szerencsétlenség széria, hát csoda ha ennek nem kiesés lesz a vége.

Láma!
ilyen bazmeg nincs.....

banok
Ez nagyon elkeserítõ.

a szar is szar

EZ valami egészen nevetséges amit elöl mûvelünk. Oláh, Rósa, párost valami földmunkára elõbb kéne beosztani mint focizni.

Nem tudom miért gondolták hogy egy ilyen meccs elõtti bohóckodás, aztán meg a jelenlegi NB1 4 leggyengébb csapatából kettõ összecsapása bárkit is vonzana...

Utóbbi pecekbe már megint érik a gólunk, de persze minden kimarad.

banok
Alig vannak a meccsen. Nem jött be a Vasas próbálkozása.

Jakuza001
Ez a Fulop mekkora egy fajanko.
Ott a labda tole 20 centire es meg se probal felszabaditani, csak forgatja a fejet.

Na kirúgták Csankot, hamarosan kiderül erre vártunk-e.
Sajnos simán benne van.

banok
Attól, hogy jó játékos volt még nem jelenti automatikusan azt, hogy jó edzõ.

Pinyõ bizonyos köröket sért, akik most alkalmazásban állnak.

(nyilván ki lehet sakkozni kik voltak FTC alkalmazottak Pinyõ alatt amikor kirúgták, és az közülük kik alkalmazottak most)

én egy noname külfölditõl félek, szóval Selymes jó választás lenne.

JimKirk
Megmondom oszinten en orulnek Selymesnek, eleg jo jatekos volt, belgium ket elcsapataban is megfordult, ahol rendszeresen kezdo volt, 46 szoros olah valogatott.

Detari csak egy vicc lehet😊
nem értem hogy hír sincs Pintérrõl .... de Csankot is mindjárt kirúgják ...

höööö

Détári vagy Selymes lesz az edzõ???

LEgalább lesz kivel inni a Szögletben ha Fröccs Laca jön 😊)))

annyiban jó lenne a Döme, hogy nagy alkoholista vad paraszt, kurva jó tréner, csodálatos jós, s ezeknek nem tanárbácsi kell 😊