Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyorsan leigazoltuk Jakolát.
Nem baj hogy leigazoltuk, csak a logikát nem értem 😊))
viszont képzeld el mi lenne
kiesünk de az FTC II(jelenleg elsõk vagyunk nb2-ben😄😄) meg feljutna.....D:😄😄<#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
de ha már csak ök lesznek mögöttünk, akkor baj van 😄D
én már csak ebbe bízom
legyen 1 gyõzelmünk<#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5><#zavart2>#zavart2>
Itt már tényleg csak abba lehet bízni hogy ennél rosszabb már nem lehet, és Döme két fröccs között kitalál valami halál egyszerû taktikát, amit ez a végtelenül gyenge csapat is meg tud valósítani, hogy a bent maradás meglegyen. Mert ugyan nem mondja ki senki, de itt a cél más nem lehet.
Mondjuk az egyik videóban a sajtótájékoztatóról egy nõi riporter megkérdezte hogy még mindig a dobogó és a bajnoki cím marad-e a cél...<#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szerencse...
továbbá
Selymes Tibornak szerencsére jó lesz Steaua
Pinyõt szerencsére a jelenlegi vezetés nem komálja
László Csabára van pénz, csak szerencsére a stábjára nincs, még szerencse h Somáliaék fizujára van zsé.
Csank Jani szerencsére ismeri is az Üllõit és szóba se kerül, és a rögzített rûgások trénerileg a magyar királya (lásd Eger NBI, Vác bajnoki cím, FTC korábban) ... mi meg most - minden edzõ papír nélkül bátran kijelenthetõ - ebben vagyunk az NBI leggyengébb csapata.
tulajdonképpen egy szerencsés csapat vagyunk.
Perbáljuk látni csak a pozitívumokat., Ezért pesszimista a magyar, a Fradista meg még inkább, mert csak a negatívumokat látjuk ....
Van keretünk, amirõl Lala megmondta hogy a magyar játékosokat részesíti elõnyben. Mostantól nem is az érdekel, hogy nyerünk e vagy nem, hanem hogy játszik Jova,Sváb,TóthB,Pölöskey.... korrekt legalább.
Megjegyzem a VASAS ellen 8, azaz NYOLC magyar volt a kezdõben. Ha valamire büszke lehet a Paks, akkor mi is, noha szar az utánpótlásunk, de hátha javulnak azért Döme alatt. Amúgy véleményem szerint, ha töketlenkednek vmi figurálásnál a játékosok, és Lala meg is mutatja hogyan kell akkor az is korrekt. Szal Lala ide, vagy oda, én most bontok egészségére egy sört 😊 B, verzió ??
nincs B verzió basszus...
nem ezt mondta Lali?
1:30 a csúcs, Sousa nem tudja megmutatni, de majd õ...<#nevetes1>#nevetes1>
ilyet Döme lesz az edzõnk?!!!!!
vajon fröccsben kéri a fizuját?????
www.smart-bus.hu
De szánalmas amúgy..tavaly emlékeszem, szinte minden sajtóorgánumba lehúzta a fradit...most meg õ az edzõ?? De szuper 😄 😄
Gyönyörû idõszak elé nézünk, az már biztos... 😄
Komolyan mondom, még Lipcsei is jobb döntés lett volna 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Erõs tervei szerint az utolsó évét tölti légiósként, utána még itthon is futballozna.
„Harmincegy évesen már nem lehetnek nagy terveim külföldön, jövõre minden bizonnyal hazatérek. Nem tudom még, hogy hova, de két csapat elsõbbséget élvez: az egyik a Gyõr, ahol nevelkedtem és élvonalbeli játékos lettem, a másik pedig a Ferencváros, ahol szintén szép idõszakot töltöttem. Ha viszont itthon nem kérnek belõlem, akkor lehet, hogy elmegyek Ausztriába levezetni."
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
most felejtsük politikailag, hogy bal vagy jobb, v balközép/jobbközép, libsi...
hogyan zajlott bármilyen privatizáció az elmúlt 21 évben?, s jó pár cégnél az azelõtti évek is...
másra nem tudok gondolni, mert ez csapat verte meg itthon a norvégokat, s az ok hogy gyenge a Fradi, és rohadt nagy mák volt a tavalyi bronz, mert nem mi voltunk jók hanem az ellenfelek még balfaszabbak voltak.
Semmi bajom Kubatovval, csak egy rohadt politikus mint mindegyik. De ígért itt átvizsgálatot, szponzorokat..... reménykedtem mint befolyásos politikus talán ezek mégsem nagy büdös semmi dumák .... de azok voltak. Ténny munkássága megmentett minket az angoloktól (erre más is képes lett volna?), de finoman fogalmazva ...
mór megtette a dolgát, a mór mehet
Az igazolásaink zöme lóf**z.
Lóriban hatalmasat csalódtam. Oláhról konkrétan tudom h Fradsita zenta csóka, aki zöldfehér lett volna már debreceni kitérõje elõtt, de egy nagy nulla, vánszorog vagy éppen lesen keresi hogy hol a labda amíg valaki hátba nem rúgja vele. ennél õ is többet tud.
A brazilokat meg egytõl egyig hagyjuk. Félix is azért bátran beugatott Alvesnek az érkezésekor, és eddig lõtt ...... mit lõtt?
gyorsan kéne az új edzõ, hogy ezt a válogatott miatti szünetet hasznosan töltse együtt a csapat. Beszarás hogy Orosz-Kubi milyen rohadt lassú.
hátha szarba kerül az egész ország, és becsõdöl a fél NBI
nincs moslék
otthon zete(új edzõ tuti motiváltak lesznek nyernek)
gyõr idegenben hát ezt nem kell ecsetelgetnem
mi lesz velünk???kiesünk???aztán majd megint 3 év lesz mire vissza jutunk??,vagy mi a fasz???
semmit...
4mert ennyire bénák nem lehetnek... õk verték pesten a norvégokat.... s azóta semmi, de nagy büdös hatalmas rohadt semmi, s minden szinten ..
áááááááááááááááááááááááááááá
Utóbbi pecekbe már megint érik a gólunk, de persze minden kimarad.
Ott a labda tole 20 centire es meg se probal felszabaditani, csak forgatja a fejet.
Sajnos simán benne van.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
(nyilván ki lehet sakkozni kik voltak FTC alkalmazottak Pinyõ alatt amikor kirúgták, és az közülük kik alkalmazottak most)
én egy noname külfölditõl félek, szóval Selymes jó választás lenne.
Detari csak egy vicc lehet😊
Détári vagy Selymes lesz az edzõ???
LEgalább lesz kivel inni a Szögletben ha Fröccs Laca jön 😊)))
annyiban jó lenne a Döme, hogy nagy alkoholista vad paraszt, kurva jó tréner, csodálatos jós, s ezeknek nem tanárbácsi kell 😊