Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a leendõ dobogósokat kell idegenben megverni....

gabber_saviola
csizmadia takarodj!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Várható volt, viszont a játék képe alapján nem volt megérdemelt. Se szerencsénk, se kiemelkedõ játékosunk, se kapusunk... nekünk semmi nem sikerül, az ellenfeleinknek meg minden... egy iszonyat szar Gyõr vert meg minket... ez a legidegesítõbb. Legalább játszottak volna le a pályáról minket.

www.smart-bus.hu

Ahogy várható volt, vereség Gyõrben. A 2 gólt pont láttam. A helyzet egyszerû, amíg Csizmadia fix kezdõ, addig semmi jóra ne számítsunk. Egymaga kiejt bennünket ha ez így megy tovább...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
hát keény lesz az tuti...S:S:
x jó lenne bár szerintem zakó lesz

X az ETO ellen, most aláírnám

Zenszkij
Összefoglaló

Szép volt fiúk, végre megvan a 3 pont! Innentõl megjöhet az önbizalom is. Somalianak külön jár a piros pont is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
gyõzelem de kibaszottul kellett ez már
végre
így tovább Döme és a csapat<#eljen>

viszont Zetét sajnálom meg a pruknert is bármennyire is utáltam...:S:S

Na végre összekapartunk egy gyõzelmet.
Somalia nagyon jó volt, a finn gyerek se rossz. Oláh néha bekapcsolódott a játékba meg, gólt is lõtt. Tóth Bence is megvillantott valamit abból hogy sokkal meghatározóbb játékos is lehetne.
Megvertük az egyetlen mögöttünk lévõt, nem egy nagy dolog, de talán elindul valami fejlõdés.

Láma!
nem is játszottunk rosszul

banok
Megvertük a ZTE-t 2-0-ra.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen><#eljen>

balhézott, de a balhé elõtt meg majdnem páros lábbal kiherélte Holczert

ilyenre tényleg nincs szükség sehol sem.

- Az a 18-20 játékos akivel az elsõ kerettel dolgozom rendben van, nagyszerû a hozzáállásuk, profiként edzenek, értük tûzbe teszem a kezem. Alison és Félix nem Fradi szintû játékos, de megakartam õket nézni élesben is. Sajnálom, hogy ez lett belõle, de a vezetõi döntés teljes mértékben indokolt.

(Nemzeti Sport)

Effe88
hát ez az
ha az a kérdés hogy pölö vagy felipe felix
én felipét mondanám mármit hogy õ játszon...
alisont se kéne elküldeni jó balhézott egy szaros ligakupa meccsen és akkor mi van
rendet kellett volna tenni a fejében...

Ez mind nagyszerû, csak az a baj, helyettük még olyan sincs mint õk voltak...

a felipét irta az ftcnews

igaz a honlapot lelõtte a várszegi
... a jogdíjak ugye, pl net

bakkerman
felipe felixet??? vagy azt a somaliat??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

végre jó hírek 😊

Alison kilõve (mondjuk nem véletlenül rúgták ki a Fehérvárból sem)

és azt csiripelik hogy a tánckirály brazil csatárt is kirúgták 😊))

Fehéredünk, tisztulunk 😊

bakkerman
megtörtént,plusz én holczer helyében péppé vertem volna ezt a favela szökevényt az öltözõ folyosón...

na az egyik brazilcigó csak balhézott....

mondjuk azonnal szerzõdést bontanék Alisonnal és mehet a francba

nem mert második csapat semmilyen körülmények között nem lehet az elsõ osztályban.

de ha megnyerik, az elsõ csapat pedig kiesik, akkor a megnyert bajnokság jogán nem maradhatnak?
az elsõ csapattól függetlenül, a második csapat nem játszhat az elsõ osztályban, valamint az elsõ csapathoz képest mindig egy osztállyal lejjebb kell játszania.

nem tudom, hogy ebben az esetben nem-e maradhatna minden így, hiszen megvan a feljutás joga
Effe88
tisztába vagyok vele
de nagy poén lenne pedig<#zavart2><#nevetes1><#nyes>

tartalékcsapat nem juthat feljebb az nb2-nél. ha meg kiesnétek, akkor a tarcsit visszarendelnék harmadosztályba ahogy az mtk-nál idén meg is történt.
na

tomigear a sheriff

😊)))))))))))

indul a játék, Détári ritkán, de határozottan szól közbe, az elsõ tíz percben érezni, hogy a fradisták annyira meg vannak zavarodva, hogy a legegyszerûbb alapfogalmakat is meg kell nekik magyarázni. Itt tényleg sokminden kiderül azért, a következõket jegyeztem fel:

- A "Bela, Bela!" kiáltás holland akcentussal is vicces, portugállal egyenesen fergeteges.

- Otten ügyes.

- Lisztes is ügyes, de mintha lélekben nem itt lenne, hanem mondjuk azon rágódna, hogy a települési önkormányzatoknak 2011-ben tényleg azért kell-e alkalmaznuik egy embert, hogy az az Alaptörvény Asztala nevû szakrális asztalt szolgálja.

- Felipe Félix néha úgy mozog, mint egy tornából felmentett, X-lábú, dagadt kislány, néha meg úgy, mintha két méter helyett kettõ negyven magas lenne, de legalább lelkes.

- Az új finn szélsõ a legcsúnyább fiú a csapatban.

- Somalia, aki állítólag a szurkolók reménysége, erõs, gyors, kapu elõtt igen ügyetlen fiú, óriási mellédurrantásokkal.

- Oláh teljesen maga alatt van, edzésen sem mer lõni, csak 1-2-3 ütem kivárás után, ennél csak az szomorúbb, ha passzolni próbál. Ja, és lassabb az intézményi reformoknál is.

- A "Bela, Belánál" is viccesebb a "Nugi, nugi!" kiáltás.

- Morales labdabiztos, de búskomor, valakinek meg kéne ölelnie néha.

- Alison Silva klasszul cselez, lõni is tud, kis termete ellenére szép nagy feje van és távolról Dani Alvesre hasonlít.

A játszós rész azzal ért véget, hogy az addig ügyesnek és szerénynek tetszõ Otten játék közben leütötte Somaliát, akit percekig ápoltak. Na nem direkt, mint a kocsmában, de jó keményen, Rósa Dénes ordibált is vele egy sort utána.
(index.hu)

fleto megmondta, lehet tuntetni, majd megunjak es hazamennek. Kb ez a mentalitas

NSO:

"Mintegy kétszáz ferencvárosi szimpatizáns jelent meg az Üllõi úti klubház elõtt szerda 19 órára meghirdetett szimpátiatüntetésen, békés demonstráción, amelyen tizenkét pontból álló petíciót olvastak fel. A klub részérõl egyetlen vezetõ sem tette tiszteletét, így jobb híján a portás vette át a petíciót."

A portás. Vezetõk igen komolyan vették a tüntetést. Még szerencse hogy nem a takarító nõt küldték hogy "Erzsike, vegye már el tõlük azt a papírfecnit"...

Nem tudom hogy ez a "A szurkolói igények meghallgatását" vagy a "A szurkolók megbecsülését" (8,10 pont) hozza közelebb.

szerencsére már vezet a Siófuck, azt hittem egy kib... liba meccset talán tudunk Xre hozni 😊)))

ZTE meg majd Pruknerrel nyer az Üllõin, csúcs az egész

Erõ Egység Fröccs

Jova – Tóth A., Vattai, Balog – Fitos, Peszmeg, Vass, Gárdos, Józsi – Pölöskey, Varga
Cserék: Hermány, Szabó, Papp, Antal, Oláh M., Nyilasi, Pölöskei
(ftcnews)

végülis nincs légiós
bárcsak az NBI ben is jó lenne ez a csapat egy Siófok ellen egy X-re.... micsoda óhajok

Na igen, ugy is mondhattam volna minden a szokásos. Mert még kis szerencsénk sincs...
De azóta legalább egyenlíteni sikerült.

sb1
õõõ..mitõl is vártál mást? 😊
Mondjuk azóta 1-1 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Minden a régi, Pölöskey kihagyja a 11-est, 2 perc múlva vezet a Siófok.

Na nagyszerû, Détári le se ment a Liga Kupára, inkább fent maradt a fél csapattal edzeni Pesten.

Nahát jobbkor nem is jöhetett volna a Liga hülyeség.
Détári mester élõben, "tétmeccsen" tekintheti meg a falábú brigádot.
Lehet utána le is mond...<#hehe>

Láma!
ha jól tudom Lencse már aláírt/aláír kecskemétre.

bakkerman
na õk jók lennének,hátha sikerül leigazolnotok mindkettõt

ma van Liba kupa 😊 Akkor Döme debütál

augusztus 31., szerda
Siófok-FTC 18.00

ma olyanokat igazolunk akiknek élõ szerzõdésük van, mivel klubok közti átig ma záródik. Szabadon igazolható még jöhet késõbb is.

Úgy fest hogy a Vidi magyarjaira hajtunk, kölcsönben.
Szakály
Lencse

azt nem értem hogy túl sok a pont....
2-3ra kéne fókuszálni

Effe88
jajjj
mennyi ilyenen voltam én anno😊

sajna lófaszt nem fog érni

UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!

Szerda (08.31) este 7-kor tüntetés a székház elõtt

Amennyiben alábbi igényeink nem teljesülnek, vagy nem úgy, ahogy mi azt elvárjuk, illetve úgy érezzük, hogy süket fülekre találtunk, október 1-je után minden erõnkkel a jelenlegi vezetõség eltávolítása érdekében fogunk fellépni.
Vegyék végre komolyan a szurkolók szavait és ne játszanak a végletekig a türelmünkkel!

FRADISTÁK!

Úgy érezzük ismét eljött az idõ, hogy közös tüntetés formájában emeljük fel hangunkat Klubunk jelenlegi helyzete és a Vezetõség hozzáállása ellen, ezért szerdán (2011. augusztus 31.) 19:00-tól békés demonstrációra hívunk MINDEN Ferencváros szurkolót a Klubunk székháza elé.

A megmozdulás végén – amennyiben lesz rá módunk – petíciót fogunk átnyújtani a Vezetõségnek.

A petíció tartalma:

MIT KÍVÁN A FRADI TÁBOR?
Legyen erkölcs, erõ és egyetértés!

1. Minõségi igazolásokat, fiatal magyar játékosokat, Ferencvároshoz méltó edzõt!
2. Átlátható gazdálkodást!
3. Az átvilágítás eredményének nyilvánosságra hozatalát!
4. A „régi gárda” elszámoltatását!
5. A Klub tulajdonviszonyainak tisztázását!
6. Új (valódi) szponzorokat!
7. Az utánpótlás újjászervezését, tartalék/ifi az NB1-es mérkõzések elõtt az Albert Stadionban!
8. A szurkolók megbecsülését, szemben a jelenlegi szemlélettel, ahol sokszor bûnözõkként állítanak be minket!
9. Klubvezetés határozott fellépését a klub és a szurkolók érdekeit sértõ törvények, rendelkezések és intézkedések ellen!
10. A szurkolói igények meghallgatását, folyamatos és õszinte párbeszédet!
11. A szurkolói kártyarendszer eltörlését!
12. Emberi körülmények megteremtését a stadion lelátóján, büféjében és az illemhelyiségeiben!

SZERDÁN MINDENKI A SZÉKHÁZHOZ!

B-Közép (Green Monsters, FSzSz)

és mizu a koszovai gyerekkel (aki szintén finn😛)? Jovanoviccsal azonnal címet cserélnek 😊

...ez tényleg durvább mint vmi tv bohózat sorozat

Ez kérlek a Finn-Magyar õsrokonság újabb példája. Légiós, de mégsem...

huha lesznek még itt bajok rendesen.
Láma!
te nem érted, én egy ideje már nem keresem... 😊