Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Jol megtanulta a nyelvet!<#wow1>
Homma Kazuo az elsõ edzés után

DONGUBA
Na Hommmmmmmmmma alairt lesz itt BANZAYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bunkó

tomigear a sheriff

hát elég kutyaütõ banda, az biztos

jó lesz ha tényleg összekapják magukat, mert már a játékosainkat jobban gyûlöli a tábor mint a lilákat....

banok
Nem szeretik Dömét vagy miért? Egyébként nem állítom, hogy nem merült ez fel bennem csak ezt annélkül nem írnám le egy fórumba, hogy ne próbálnám alátámasztani valami indok félével.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
ZTE biztos repül,fradi-újpest kettõsbõl valaki bennt fog maradni 10000%,de hogy melyik,az még kérdéses

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jova, Jovanovics, Otten jók voltak
kiegészülünk az összes kirúgottal Anrezinnyóval és Abdival
és Háádszimeee mert Homa lesz elõl.

Mondjunk Pölöskey is nyújt annyit mint Oláh, így megértem h Pölö kezd ... de takony az takony, Homa régen legalább szívatott minket

micsoda örömök

Effe88
hát kurvaélet hogy azt sem nyerjük meg mint ahogy semmit nem fogunk idén sõt az elkövetkezendõ x évben(x=kurva sok év!!!!:S)...

Zenszkij
én állítom, hogy ezt direkt csinálják

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
de majd a kupát megnyerjük...<#idiota>

Effe88
na hát erre jövök haza
kiszoptunk ismét
de tudtam istenem de tudtam...

köv 3 meccs
pápa i.
ute o.
siófok i.

0pont!!!!

ressy14
<#nevetes1>

Vagy marha gyorsan összeszedik magukat a zöldikék. De az biztos, hogy ismét egy pesti csapat lesz az egyik leggyengébb láncszem. Bár messze még a vége.

Dum spiro, spero.

banok
Új NBII Keleti csoport? <#shakehead>

Éééédes... hány éves is vagy?

www.smart-bus.hu

tmp
Nah ki is kaptatok. puszi<#puszi>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Effe88
"SZÉKESFEHÉRVÁR ‒ 204 nap. Ennyi ideje nem nyert a Videoton focicsapata bajnokit idegenben."

na ki lehet találni vajon mikor é hol fog megszakadni ez a sorozat😄😄:
sajnos van egy tippem hogy ma nálunk...S:

Effe88
szerintem dió

Zenszkij
nem, csak egy hülyegyerek ellendrukker, aki, mikor mi 95ben a gyõztes BL meccset néztük, addig a papa vállán sírt 3 hónaposan, hogy nem csak õ, de az újpest is szopik

és te milyen drukker vagy?
székletfehérvári?

tmp
Megint ki fogtok kapni <#mf1>

Nagyszerû... ezek után biztos jobb lesz.

www.smart-bus.hu

😄😄

www.smart-bus.hu

tömören: Kézi meccs elõtt kb 40 Fradista elbeszélgettek a focistákkal hogy edzés közben bementek a pályára, jelezték nekik, hogy a továbbiakban ezt a teljesítményt nem tûrik. De semmi fizikai kontakt nem volt, valamint a klubvezetés megszüntette a nyílt edzést erre.

Mondjuk nem a nyílt edzést kellett volna megszüntetni, hanem a Ferencvároshoz méltóan küzdeni.

Zenszkij
Hogy a jó édes k...a..tokat! Lélekölõ fo. sza. játékkal akarjátok kiszúrni a szemünket? A pofátok szét lesz verve! 😄😄

Verbális figyelmeztetés? Bõvebben?

www.smart-bus.hu

úgy vettem ki hogy bocsánatot kért megint, és hosszabbított szerzõdést is

Effe88
na ez jó hír

Van csatárunk

Ha már Tökölire meg Lencsére nem volt pénzünk, de Torghellére lett volna, de végül Liban Abdi jött vissza a kerethez

na meg volt ma a verbális figyelmeztetés a játékosoknak a nyílt edzésen

Nem bírom azt a marharépát, de a küzdeni tudása lehet, hogy jól jönne most nekünk...

www.smart-bus.hu

Zenszkij
És ezt el is hisszük...

A DIGI Sport napindító mûsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál mûsorvezetõ vendége Springer Miklós, az FTC elnökségi tagja volt.
Video - Gyémántfokozatú támogatója van a Fradinak
Egy év költözés, átépítik a Fradi-stadiont

nem tudom hogy gólképtelenségünkre a gólképtelen Torghelle mennyire lenne megoldás, leszámítva hogy nem sok köze van a Fradihoz és a gólhoz mostanában (igaz nem hülye, mert a düsseldorfi fizuja a semmiért elképesztõ volt), de a neve már repked az Üllõin....

Effe88
hát nagy szarba vagyunk az tény gyenge a keret fõleg a támadó játék...pölöskei is istenem ott lehetett volna az egyenlítés erre nem tud átvenni egy labdát oláh dettó
abdit meg andrezinhot talán nem ártana visszarakni azért ennyire nem állunk jól :S:S

Hát lehet itt a Bill Gates is a szponzor, ha pl. az Oláh 5 métert nem fut egy meccsen pluszba a "kötelezõ mellé". Az egész csapatot nem lehet lecserélni, pedig túl sok megtartani való emberünk nincs.
De abban egyetértek, most maximum az lehet a cél, a szünetig ne maradjunk le végzetesen, hátha tavaszra összeáll egy olyan csapat aki képes ebben a nevetségesen gyenge NB1-ben megkapaszkodni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szerintem nb2özzünk.

Kurva szarok voltunk, de ezzel a játékkal hazai pályán már hozzuk a pontokat. A szégyen, az továbbra is szégyen...

Végre a Groupama gyémántfokozatú fõszponzori szerzõdést írt alá 3 évre.

Télen lehet (ok, ott a feltételes mód) nagyon jól igazolni (igaz amire nem volt sok példa az elmúlt években) ....
..valamint szerintem gazdasági okokból lesz kiesõ az NBI-bõl. Eleve a jelenlegii újpesti szitutól függetlenül csoda lenne ha 16 csapat fejezné be a bajnokságot. és szerintem a ZTE se fog kiesni mert ott a NagyF.-nek van pénze és korrekt.

banok
"NBII" <#shakehead>

Zenszkij
Egyetértek, de a Kecskemét egy nagy törõ csapat. Most is járt volna a piros,de semmi, csak egy sárga...

Lehet, de ez marhára nem a bírón múlik egyelõre.
Ha nem a Fradi lenne ez a csapat, szerintem mindenki egyetértene hogy a ZTE mellett ez a gárda a másik kiesõ nagy valószínûséggel. Igy most még sokan nem mondják ki, mert hát mégiscsak "ez a Fradi".
Egészen kilátástalan produkció...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zenszkij
tetû ez a bíró

anyósmértékegység
banok
Én azért nem szeretném ha kiesõ pozícióban telelnénk.

miskolci?
...és borsodban csak a sör világos

Effe88
...miskolc afrika...

tmp
Megint kikaptatok lowak <#duhos2>

én úgy vagyok h a Dózsát verjük meg, aztán a többi nem érdekel tél elõtt.

Effe88
hát ez benn volt sajna:S
kecsót viszont ütni kéne de nem tom hogy lesz az is:SS: