Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 mailbõl álló sorozat, akiket érdekel iratkozzon fel.
„A jelenlegi keretnek jóval elõrébb kellene lennie a tabellán, és azért jöttem, hogy ehhez én is hozzásegítsem a klubot. Korábban már játszottam a Fradi ellen, akkor is éreztem, hogy remek játékosok alkotják, és az itt eltöltött pár edzés is megerõsített ebben a hitemben."
„A Ferencvárost legalább olyan jó játékosok alkotják, mint a hazámban például a Dinamo Zagrebet. Nagy önbizalommal tölt el, és elõnyt jelent számomra, hogy már játszottam Magyarországon, ismerem az összes csapatot. Remélem, ez segít abban, hogy minél hamarabb beilleszkedjek az együttesbe és eredményes legyek."
<#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Homma is milyen fasza csatár volt 😊))
Simic is nagy ász lehetett volna, de nem lett, minek kell õ nekünk???

... evvan b..meg
Jova is csak rutinosabb lesz, és jobb is.
Kulcsár kifejezetten pörgött.
Juniort én nagyon messzire elzavarnám, Sváboz helyére, õ is fog még nagy hibát csinálni, de akkor már inkább ebben a szezonban.
www.smart-bus.hu
Jol vezette ? Az aramot ? Elnezett egy tiszta tizenegyest a haladasnak, utana olyat adott meg nekik, ami nem is volt az, arrol nem is beszelve, hogy egy szabalyos golt nem adott meg a haladasnak, mert majdnem egy meterre a golvonal mogul rugtuk ki a labdat.
Jovanovic tulsagosan hatul jatszik, Hakola meg tenyleg hianyzik.
Szar Bayern, szar Bayern :)
teljesen megérdemelten gyõztek
kassai jól vezette a meccset döme se tudom miért hõzöngött
kár volt kiadni az 1 pontot
egy buta kapushiba döntött
Sajnos ezzel együtt csak magunkat okolhatjuk a vereségért, mert elõnybõl itt egy x-et minimum ki kellett volna hozni, de sikerült amatõr hibákkal leadni mind a 3 pontot.
Sajnos amíg õsz végére úgy tûnt kezd kialakulni valami stílusa a csapatnak, most az eddigi tavaszi meccseken én csak a teljes esetlegességet látom megint. Mintha mindenki találomra futna-passzolna éppen hova, aztán majd csak lesz valami. Vagy nem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
jobban akartak
azért jova oké ki fog egy 11-est
de aztán meg kiejti a kezébõl a labdát<#zavart2>#zavart2>
atya ég
Puskás cuccai miatt lett volna ennyire aktív 😊
Arról nem beszélve, hogy ezen a tragikus minõségû pályán nem biztos, hogy a rövid passzos játék kivitelezhetõ...
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Beliczkyben nem látom a tehetséget...
De hat ez van, itt ilyen csatarok vannak.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Mondjuk azt még máig nem értem, hogy Pölöskeyben mit lát Döme"
tv: Sport1 hu/ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
HAJRÁ FRADI!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Megállapodás született Kulcsár Dávid és a Ferencváros vezetõsége között, így a korábbi utánpótlás válogatott játékos a Vasastól visszatér nevelõegyesületéhez és 2 és fél éves szerzõdést ír alá.
Na talán akkor holnap végre valahára edzeni is fognak...