23418
-
Solt #19357 Ha újpestről Paksra szeretnék menni akkor melyik főútvonalon menjek? -
#19356 6ATLMAS meccs volt az ujpesti ma :D -
Solt #19355 Ha nem szedik össze magukat, akkor egy 3-4 kinéz nekik... -
#19354 Azért sajnálom, hogy máshol már azt irkálják, hogy jövő héten 10 gólt kapnak majd, meg ilyenek... -
Solt #19353 Majd jövőre! :DDDD -
#19352 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Írhatnék olyan szólásokat, közmondásokat, miszerint : "Teher alatt nő a paksi gólok száma." vagy "A Paks nem ver bottal, csak gólokkal."
De mégis maradok az örök klasszikusnál: "Majd jövőre......" :DDDDDDDDDDDDd -
Grenzjager #19351 Szivicsék Tökölivel Barthával Lázokkal nagyon komoly fain módon feladták a leckét nekünk :))
ez csak növelni fogja a Monizzal és "új embereivel" való elvárást. -
Solt #19350 0:6 -
Solt #19349 40. perc, ute - Paks, 0-3
-
#19348 Tetszik ez a forduló eddig :) -
Grenzjager #19347 -
Zenszkij #19346 Leonardo -
#19345 Leo képességeivel tökéletesen tisztában van Moniz, míg Lencsével nem dolgozott együtt. Engem Lencse azért nem győzött meg sose, másrészt nem csodálkoznék ha ő még mindig drágább lenne mint Leo... mégiscsak "sztár..." -
Grenzjager #19344 30y -
Grenzjager #19343 + David Mendes da Silva (31y) -??
7-szeres holland vál, edzésen volt a héten, RedBullSalzburgos volt
hirtelen mennyi pénzünk lett,
ok, Szabicsot élőszerződésből kellett volna kivásárolni, de Lencsének jobbak a mutatói és a statija mint Leonardonak és fiatalabb...(mondjuk az ETO-t se értem vele kapcs.)
a magyar játékost nem tudjuk megfizetni elmélet azért megdőlni látszik...
-
Grenzjager #19342 -
#19341 jó -
#19340 Aborah is aláírt! -
#19339 Legalább közvetíthetné a tévé ezt a fontos tétmeccset :D -
Grenzjager #19338 Leo májusban játszott utoljára, azóta klubja sincsen, a derbyre szerintem még korai őt várni, amúgy a jegyeket viszik mint a cukrot, teltházas lehet simán. -
#19337 alakul:)
remélem kihozzuk a maxot magunkból tavasszal:) -
#19336 de jó csapatunk lesz!:)) -
#19335 Leonardo hivatalosan is bemutatva!!! -
Grenzjager #19334 Hagyjon engem mindenki azzal a hülyeséggel, hogy ez a játék a szurkolókért van. Ligakupa negyeddöntő munkanapon, délután négy órai kezdettel. ? -
#19333 Nagy nap ez, megyek a Fradi stadionba.
csak nem...? -
Grenzjager #19332 -
Grenzjager #19331 ...hm Leonardo Budapesten
Liba kupa meccsen még nem is voltam soha:)
Kövi bajnokság lesz érdekes, akkor már (vissza)NBIII (másodosztályban nem mehet fiókcsapat, Vidi2 NBIII, Puskás Akadémia NB2), külföldiek nélküli Fradi2.
Csilus Tamást az U19-ből is felhozta az első csapathoz Moniz.
Mondjuk érdekes, hogy a szintén ifi de már első keretes Holman, + Gyenes, Klein, Csukics, Alempijevics eltűnt az edzőtáborban végülis... -
#19330 jegy ligakupára?D:D:D
ezek hülyék
fillért nem ér az a szar -
#19329 Az eddigi roppant színvonalas ligakupa meccsekből kiindulva még, ha a klub fizetne 1400 Ft-ot, hogy kimenjek, akkor esetleg lehetne róla szó, mert egy olyan meccs még ingyen se nagyon érdekelne :D -
Grenzjager #19328 a korrektség
Szerdán a Székesfehérváron rendezendő Ligakupa-mérkőzésen megnyitják a vendégszektort, mivel több szurkolónk is jelezte, hogy szeretné megtekinteni az összecsapást. – írja a dvsc.hu.
Szabadkai Ákos, a Videoton biztonsági igazgatója arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a Loki-szurkolók a vendégparkolóban tudnak majd megállni autójukkal, és a vendégkapun léphetnek be a stadionba. Drukkereink számára büfé áll majd rendelkezésre.
Megtudtuk azt is, hogy a 16.45-kor kezdődő összecsapás ingyenes lesz.
forrás: dvsc.hu
Ferencvárosi nézőcsalogató
Ligakupa meccs:
- 1400 Ft-os belépő
- délután 16:00 órás kezdés
- jegyvásárlás KIZÁRÓLAG a helyszínen, 14:00-tól a meccs előtt két órával
- szurkolói kártya felmutatása kötelező -
Grenzjager #19327 EZ A FERENCVÁROS!
-
Solt #19326 Jogos, elnéztem. -
#19325 Mivel nem vèdekező közèp, hanem jobb szèlső. -
Solt #19324 Magas, csak olyan kis göthös... :D Na mindegy, majd meglátjuk mit tud... :) -
#19323 eléggé egy nyakigláb lóbaszó gyerek :D
-
Solt #19322 Leigazoltuk...
Elég nyüzüge védekező középpályás létére! :) -
Grenzjager #19321 Vácról is kirúgták már berkit? sikkasztás gyanú volt ott is? -
Zenszkij #19320 ha ez bekerül oda én ezekre nem szavazok az kutya_sten....de akkor kire? alapítsunk pártot :D -
Solt #19319 Oda való... :D -
#19318 NAGYON off, de...