Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
FÉRGEK
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Lisztes, Balog, Oláh trió valami döbbenetesen fos... a fiatalok sem jobbak, de azok legalább küzdenek...
www.smart-bus.hu
Lilákat piszkáljuk hogy drága a 3.000 forintos jegy.
na igen, be kell szólni keményen a liláknak, csak hát õk annyiért adják a vendégjegyet amennyiért mi adtuk nekik, s mindezt szabályszerûen, ciki azért hogy ennyire jogosan leoltják Kubatovékat....
A terv hogy NBI-ben 1400 forintban legyen maximalizálva a vendégjegy ára .... pont az FTC vezetésének nem tetszik, mert hát akkor olcsóbb a vendég mint a hazai nálunk.
Azt nem tudja valaki, hogy a másik brazil (Adriano) végleg elment már? Tavaly még kölcsönbe játszott az Oeste-ben.
Szar Bayern, szar Bayern :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Örülhetünk hogy megy 2-3 góllal a videjó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
EEE 1899

Szerintem sokkal elõbb fel kellett volna adni a 3 védõs rendszert... amióta nincs a Somalia, szenvedünk vele... vele azért ment, mert iszonyat gyors, és ezzel folyamatos nyomás van az ellenfél védõin... ezért is élt eddig a Pölö...
www.smart-bus.hu
0-2-rõl szép volt, de ahogy 0-2 lett az nem. Szerencsénk volt hogy Hakola kényszerbõl bejött. Jovanovic játéka még tetszett ma, csak passzolhatna néha korábban.
Lényeg a gyõzelem. Innen kiesési gondok most már talán nem lesznek, bár elõbbre se lesz egyszerû jönni. De talán ez a 8-9. hely valahol a realitás is.
Szegény Zetét nagyon sajnálom... remélem azért valakit még elvernek...
www.smart-bus.hu
Ettõl független kurva gyengék vagyunk... és az a baj, hogy amíg a Somalia nem tér vissza, így is maradunk. :S
www.smart-bus.hu
Ha marad a 2-2 el lehet azon gondolkozni, hogy milyen szarok is vagyunk valojaban.
persze
a zete egyetlen gyõzelmét ellenünk fogja megszerezni mi....????
hát hogy ne....S:S:S:
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kulcsár megint jól pörög, élvezi
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
egyébként meg úgy tudtam, hogy a focistáknak tilos a tippmix/netes fogadás
Kizártnak tartom, hogy annyira hülyék legyenek, hogy mondjuk a Fradi ellen, vagy X-re tesznek a stadiontól 100 méterre.
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
õk már tudják mi lesz az ETO-Fradi vége, Oláhlóri meg löki a többi eredményt, az ex-Siófok edzõ is már nálunk, alakulgat ez kérem szépen.....