Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Ki mondta, hogy kizárták õket? Kiestek, de attól még a River az River marad.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Na az Óperencián-túl meg tudjuk verni a Vasast 😊

bakkerman
õket nem kizárták,õk a pályán estek ki,hiába a nevük óriási,de mostmár "csak" egy argentín másodosztályú csapat.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kuzco007
stream a ma éjféli bronzmeccsre, valaki? 😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Rudee
Meg a River nem egy egyszerû másodosztályú csapat. Mi se voltunk azok, mikor kizártak az NB1bõl. Ezekbõl az ifikbõl 1-2 éven belül elsõ osztályú csapatok alapemberei válnak.

Effe88
kit érdekel barátságos szar

jó ez a baromkodás az Óperencián túl??
100 nézõ, argentin másodosztály csapat ifieitõl vereség...

Láma!
ahol van benne kék, az nagyon felejtõs...

másrészt legalább a nevén hívnák Albert Flórián stadionnak nem üllõi útinak bakker... ennél azért még a McCabe féle tervek is komolyabbnak tüntek...:S

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij

most utaznak majd ki

ressy14
Sziasztok!
Nem vagyok nagyon képben, de játszottatok edzõmeccseket az amcsiknál vagy sem? Mintha most télen szervezték volna, ha jól emlékszem.
Köszi

Dum spiro, spero.

Effe88
hát nem az de izé
ööö jó felé jártál szerintem zs....😄😄D:

hülye vagyok Eppel nem külföldi 😊) péntek este

az ex-MTKás Eppel Márton szerzõdést bontott a NEC Nijmegennel
NBI-ben szerepelt, külföldi klubja az utolsó...

Sidibének meg Magyarorszûgon él a felesége ami emeli az esélyt az NBI-re, és a nõ nagy úr lehet, anyagilag és taktikailag azonban Sidibe simán elférne Torghelle mellett a Vidiben, és zsé is lenne fizura.

Rudee
Rá az anyagiak végett nem sok esélyt látok, pedig Õ az aki talán látatlanban is erõsítést jelenthetne. Fizetése feltehetõleg magasabb, mint amit megenged a vezetõség. Bár ne legyen igazam.

Sidibe állítólag visszatér Magyarországra, de Loki vagy a lilák felé, mivel ingyen távozhat a belga klubból, merthogy ott sincs zsé.

más légiósról aki volt már NBI-ben, most külföldön van, s visszatérne nem tudok

azt nyilatkozták, hogy olyan külföldi, aki játszott már kishazánkban
A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplõ Almere City 18 éves tehetsége, Donny van Bergen a klub hivatalos honlapjának elmondta, a Ferencvároshoz készül próbajátékra.
„Háromnapos próbajátékra utazom. Három tréningen veszek részt, és egy mérkõzésen is játszom – mondta Van Bergen, aki nagyra tartja az FTC-t. – A Ferencváros Magyarország Ajaxa. A hazai meccseken húszezer ember szorít a csapatnak.”

20 ezer...

nemtom hol olvastam, de a török edzõtûborban van egy másodosztályú holland fiatal, és 3 napot a csapattal, és egy edzõmeccs.

Zenszkij
Messi

Rudee
Az érdekelne, hogy ki lehet az a légiós akivel tárgyal a vezetés.

Rudee
Oláhnak nem lesz nagy tavasza, mert ha nem lesz sérülés akkor be se kerül a kezdõbe. Svábért kár, de ha jönne érte 1-200e € akkor sajnos az fontosabb lenne talán.

végre valaki reálisan látja a dolgokat
román másodosztályútól vereség, ez nem a Farul Constanca, hanem Hagi akadémiája

Jönnek a fiatalok mert a jövõ csapatát építjük megint, sok no name fiatal akik csapatba se férnek - de Sváb -aki szintén nem fért még be - mint fiatal mehet a Wolfsburghoz.... nekünk JUNIOR kell 😊
A védelmünk meg annyira jó, hogy Csizmadia sem kell.

Szóval ez egy olyan tavasz lesz hogy kiesni nem fogunk, és az elsõ 5-ben sem végezünk, Kupában leszerepeltünk másodosztályú ellenfelünkkel szemben, innentõl teljesen mindegy hogy hányadikok leszünk - aki tud az lelép a csapatból, közben áramlik a sok no name - legalább is én ezt látom

....mondjuk még egy kapust én igazolnék azért, mert még mindig kevés kapusunk van

Oláh meg majd szervezi továbbra is a bundát tõlünk

bakkerman
vajon tudnak-e helyet csinálni a költségvetésben,a 100 milliós tanácsadói szerzõdések,és a 100 milliós bkv ügyletek közötti résekben?

anyám borogass 😄 most Kulcsár lenne a nagy igazolás a Vasasból, akit pont azért engedtek el oda, mert nem kellett -.-
Láma!
elég ha meccsenként 1 gólt rúgunk, csak ne kapjunk egyet se😄

FTC: Détári Lajos szerint nem feltétlenül kell csatárt igazolnia a Fradinak a télen. Az FTC szakmai igazgatója hozzátette, nagyon nehéz dolguk van az erõsítések terén, mivel a kiszemeltek ügyében rendre elõkerül valami bökkenõ, legtöbbször az élõ szerzõdés. Nem várható légiósok érkezése Hakola és Klein módjára.

anyááám 😄 nem baj, ha nem lesz csatár, legfeljebb kevesebb lesz a gól 😄 meg hát igen, igazolna a klub, csakhát azok a fránya szerzõdések... 😞
inkább olyan mtk-s 😄
😊)))))))))

bakkerman
én azt láttam rajta,hogy elszaladt vele a ló,hónapról hónapra felvette a maga "kis" pénzét,edzésre is eljárt,de a szíve,meg a lelke sose volt kint a pályán,tipikus sors fiatal tehetségeknél,gondolom két kézzel szórta a lét,mindennap pláza,nõk stb...mehet siófokra

kb Paksra, vagy Siófokra lesz tökéletes
Kaplan
Azért meglepõ, hogy Tóth Bencével szerzõdést bontott a klub. Mégis csak a legtöbbre hivatott saját nevelésû futballistája volt a Fradinak, az már más kérdés, hogy így sem ért egy darab szart sem..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fõleg a gyógyó sprint! 😊

illetve amikor mutogatott nekünk....

Effe88
micsoda njodod isten volt(irónia) máig nem felejtem el a bkv elõre-fradi meccset kurva nagy meccs volt hangulat zseniáli volt😄😄😄
bamba mussa meg kik voltak még???😄😄
3-4 lett 4et vágot dzsodó aszem😄😄

az igaz, hogy a Fradiban mostanában Abdi volt, aki megérte a pénzét, a többi mind kutyaütõ volt
majd jön egy új edzõ, és az összes fiatal akiket Döme hozott mehet a levesbe. Persze drukkolok, hogy ne így legyen, mint az volt eddig mindig.

amúgy a Fradiba még soha nem hoztak értelmes négert, csak levágtak egy raklap fekát...
Fatusi, Sowunmi, Abdi ..... na õ 3 az elmúlt 20 évben ....hö...

nekem alapvetõen nincs bajom az afrikai játékosokkal, nálunk Barcikán eddig 3 volt, abból mindegyik tökéletes nb2-be, sõt, Ebala az nb1-be is megállta a helyét, szóval tudni kell válogatni köztük, csak hát azért érdekes, hogy Döme most összeszed sok tehetséges fiatalt, mert nem tartom valószínûnek, hogy ennek köszönhetõen hirtelen igenfasza csapat lesz a Fradiból a sok rutintalan fiatallal, idõvel persze tény, hogy így lehet eredményeket elérni, de addig edzõbának háromszor kiteszik a szûrét
Zenszkij
Én szegedi vagyok, Orosz Márk jó igazolás lesz, fiatal, tehetséges, sokra viheti még.

bakkerman
hát,anyagilag nincs eleresztve a fradi,szerintem ezért jönnek nb2-bõl az igazolások,és lehet nem is lesznek ezek rossz húzások,én jobban támogatom a fiatal,nb2-es tehetségek leigazolását mint egy sokadosztályú néma afrikaiét

FTC: Csák Zoltán a Baja támadója igen közel van ahhoz, hogy a Ferencvároshoz szerzõdjön. Szintén a Fradié lehet a legutóbb Gyirmóton játszó Lannert Bence is.

épül az nb2-es csapat?
hy

tomigear a sheriff

igen, a fradi.hu lesz a hivatalos oldal, ha jól értelmeztem
Láma!
nem is neked szántam, hanem a cikknek 😊)

viszont ahogy látom itt senki nem írta be, de visszakerültek a klubhoz a kereskedelmi jogok!😊)))

épp ezért írtam, hogy érdekes, semmivel nincs alátámasztva