23419
-
Rasztiman #23057 Az olyan dolgok, mint például amikor a Tábor tagjaival voltak még stadionbejáráson és mutogatták, hogy mjad milyen jó helyük lesz, meg a Capo-nak is meg lesz a helye, erre olyan indokkal kitiltják, hogy több szezonon keresztül belógott és megkárosította a klubot, amiről kiderült, hogy hülyeség. A kiosztott csekkek a több millió forintos összegekkel, ami addig nem is lenne para ha tartanák magukat ahhoz, hogy a mostani büntetéseket is majd szépen leverik az új szurkolókon amire nem került sor, pedig ez már az új stadionon belül volt stb, rengeteg dolog le van írva...
Arról nem beszélve, hogy jelenleg is milyen állapotok uralkodnak pl a Fradi securityn belül is meg az új tábor vezetői kapcsán. Azok után nem biztos, hogy a régi szurkolókat kéne bűnözőnek tartani.
Az MLSZ dolgai miatt meg nem azt mondom, hogy a klub bünteti a csapatát, hanem azzal van a probléma, hogy olyan több százezres büntetéseket osztanak ki minden héten,hogy az már nevetséges, a szurkolók petícióját át se veszik, amiben értelmes magyarázat volt és javaslat a párbeszédre.. A bevezetett kötelező kártya amit egyébként nem minden csapat akart volna, mert látszik mi lett az eredménye, de ők nem lettek meghallgatva. Nem véletlenül szólalnak fel már a polgármesterek, a HLSZ, a csapatkapitányok és játékosok, látszik, hogy ez a rendszer nem működik jól. Lehetne még sorolni.. -
Solt #23056 A klub részéről mi? Az MLSZ vélt vagy valós faszságai miatt miért bünteti valaki a saját csapatát? -
Rasztiman #23055 Sok helyen elmondták/leírták már, hogy nem csak a szkenner miatt van ez az egész, ez már csak egy csepp a pohárban. Itt a klub intézkedései és az mlsz bődületlen f*szságai miatt van a balhé, ezért sincsenek más csapatoknál kint az ultrák. -
Solt #23054 Egyrészt sajnálom, hogy az ilyen fanatikusok elmaradnak, másrészt nem értem, hogy egy szkenner vagy egy szurkolói kártya mitől nagyobb macera, mint mondjuk éhesen, szomjasan, szállás nélkül követni külföldre a csapatot. -
Rasztiman #23053 Azokra gondol akik idegenbe megtöltötték a szektort és 90percen keresztül szurkoltak, akik ligakupameccsen is kint voltak, akik NB2-ben otthon és idegenben is végig buzdították a csapatot, akik végig tudják a szöveget az indulóknak, akik külföldre is étlen szomjan szállás nélkül is követték a csapatot stb.... Körül kéne nézni kik alkotják a mostani "B-kőzepet"..... Az ingyen jegyekre meg ki se térnék gyönyörűen adják most is 5forintokért csak úgy...(Ha az igazi Capora gondolsz mint belógóra, akkor érdemes lenne utána olvasni mielött hülyeségeket írsz...) -
Zenszkij #23052 -
Zenszkij #23051 A huligán nem fizető senkikre gondolsz, azok hiányoznak? Akik akkora Fradisták, h a jegyet be nem fizették, most meg a szkenner bassza a csőrük, mert nem tudnak belógni? Tisztelet a kivételnek. Akkora Fradisták, h meccsre nem járnak, csak balhéznak, uszítanak, elmehetnek a büdös francba. Az ilyen nem drukker, csak huligán, kezd elegem lenni belőlük. Busai is, szerinte lehetnének többen, szerintem meg dolgozhatna a kreativitásán, mert egy nagy lomha nulla, most is szerencséje volt. -
masoma #23050 és minimum 5x 6x bemondani, hogy 8-9ezren vannak kint..."b-közép" még mindig szellős -
nagyzolcsi #23049 Lényeg,hogy vezettek. -
Ez a Varga Roland ugyanolyan fosnak tűnik mint az Ugrai, az is majdnem egy félszezont lehúzott a kezdőben. -
Gabe18 #23047 Nagyon fontos a közvetítésben 50x megmutatni hogy majdnem csecsemő korú gyerekek is kint vannak a meccsen... Szánalom. -
nagyzolcsi #23046 igaz -
Gabe18 #23045 Hát Böde nélkül sokkal lendületesebb a csapat az ellenfél kapuja előtt... -
nagyzolcsi #23044 Őszintén remélem,győzelem lesz a vége! -
nagyzolcsi #23043 Kedves barátaim?tipp,mi lesz az eredmény mára? -
Zenszkij #23042
-
ejnyeee -
Nézd a jó oldalát, legalább nem kaptak ki 2-0-ra egy kiesőhely közelében álló csapattól. -
szia barnus!
te csak szégyelld saját magad, amiért ilyen korlátoltan sötét vagy! -
nagyzolcsi #23038 Kedves barátaim!Én szégyenlem magam a fradi játékosok helyett. -
mondjátok már meg, hogy mi a f*sz kéne ahhoz hogy belőjék a helyzeteiket? Ez a Varga... üres kapu, mellé. Böde se találja el a labdát amikor a kapussal szemben van. Dilaver elég nagy homály volt ma, és még a kapufával se volt szerencsénk. De ilyen helyzetkihasználással mi a toszt akarunk? -
Zenszkij #23036
-
Nem csak nálad, ő lesz a jövő szagértője, aki gyönyörűen tud egyetérteni, és megmagyarázni a semmit. Csak ehhez még egy kis rutin kell. -
A stúdióban a gyerek csak nekem hasonlít nagyon az osztrák szakállas nőre? -
Zenszkij #23033 Ezt a gyenge Nyíregyházát... -
Solt #23032 Vicc amit művelünk... -
de lázárbence megmagyarázta hogy mi lehet az oka,szerinte azért tette őt oda Doll mert Pavlovic-al egy nyelvet beszélnek....:DD -
Solt #23030 Cukic mint belső védő... aha, oké... -
karajjj #23029 szevasz fradikalokika -
nagyzolcsi #23028 Szevasztok barátaim.Remélem jól vagytok. -
szevasz barnyka -
Solt #23026 A Kondás Elemííííír.... -
nagyzolcsi #23025 oszt míííír? -
Solt #23024 Lehalkítva néztem családi ebéd közben... gondolhatod! :D Párszor veszélyben volt a leveses tál... XD -
Takezó #23023 Köszi! Kár, hogy lemaradtam róla, jó kis meccs lehetett az összefoglaló alapján. -
Solt #23022 -
Takezó #23021 Esetleg valaki tud összefoglalót a mai meccsről? Lemaradtam róla. -
Biztató volt a mai játék :) -
nagyzolcsi #23019 hát bénák voltatok megint. -
Zenszkij #23018 sima, végre szép játék, Böde továbbra is egy nagy rakás...10 emberrel nyertünk