SZERETEM A VINDÓZOM!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem csinált semmit, hiába húzom ki pl. az asztalra a file-t, nem láccik és ha rákattintok a tömöritõben, nem történik semmi.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Egy win2000 MELLÉ szeretnék dual boot-ban feltelepiteni egy 98 se-t.
Mi a menete ennek, hogy tuti megmaradjon a 2000 mûködõképesen és mennyen a 98 is???????
2 HDD van a gépben, szal nem egy particiora akarom rakni.
Segítsetek plíz, mert nem szeretném elrontani a dolgot, csak kurva régen csináltam már ilyet! :-D
Elõre is THX!
1.Windows 2000 Professional (6 hónap)
2.Windows XP (4 hónap)
3.Windows 98 SE (3 hónap)
4.Windows ME (3 hónap)
5.Windows 98 (2.5 hónap)
6.Windows 95 (1.5 hónap)
7.Windows 3.11+DOS 6.22 (nem emlékszem)
8.Windows 3.1+DOS 6.22 (nem emlékszem)
9.Windows 2.0 (már nagyon rég volt)
10. Windows 1.1
(tök rossz)
A zárójelben levõ idõ az élettertamot jelzi, hogy nálam mennyi idõnként kellett újratelepíteni, bár az utóbbi idõben már jobban vigyázok.
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
A törölt topic tartalma:
© nyunyu ma 15:07 | Válasz erre | #4
Erdekes, meg csak 7 oraja netezek, de csak 15MB-t eszik az IE5...
Mondjuk w2k-m van 😊
Válasz 'Zozo76' üzenetére (#1)
© mateos ma 10:50 | Válasz erre | #3
én a MegaDouce-ot hasznalom
© Tomcat tegnap 00:55 | Válasz erre | #2
Én személy szerint a RAMIdle -t használom. Szerintem kell az ilyesmi! Gyorsan tedd is fel.
Itt egy link
© Zozo76 tegnap 00:18 | Válasz erre | #1
Internetezes kozben az Internet Explorer szepen megeszi a rendelkezesre allo eroforrasokat... Erdemes valami fele memoriakarbantarto programmal kiserletezni?
Ha nincs, ugyis general maganak ujat...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
~~~~~~~~~~~
Version/File 1.0 sksetup.exe
Date 04 Jun 01
License/Cost FreeWare
Runs on Win 9x/NT/2000
File Size 355K
Submitted By Yuri Kobets [email protected] Has
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Start Killer"
Letöltés: ftp.supergamez.hu/-=i2k=-
A Windows Millenium-ban igenis ott van az közel 400 MB rendszer-visszaállító maszlag, de annak idején anélkül több, mint 1,5 GB anyagom ment volna kárba!!!!!
IMÁDOM A VINDÓZOM! 😊
atec: nekem is úgy van már 1 ideje -> nt 5.0 és 95 a c:-rõl, 98 a d:-rõl megy 😊
Én azt mondom, hogy a windöcögõk sok tényezõtõl függenek, pl.: milyen géped van, nem e hajtód túl a CPU-t, egy adot programm v. drivertõl is fagyhat, amit néha nehéz megállapítani, sõt nálam még a driverek telepítési sorrendje se volt mindegy és még nagyon sok más…
Tapasztalatom szerint a 98 SE a legjobb, mert a ME telepítéskor néhány MB –ot használ, de aztán meg furamódon néhány reboot, restart és már 2x annyit foglal és van benne az a rendszer helyreállító az szerintem egy nagy rakás szemétdomb. Akármilyen tisztogató, helyreállító program létezik, én akkor is azt mondom, hogy egy újratelepítés többet használ.
Én két rendszert tesztelek 98 és a W2K-t a 2k tényleg jó bármilyen vele nem együtt kooperáló programot ki lehet lõni, de ez is „”-ben mert már sikerült : ) Hátránya, hogy vannak programok, amik nem mennek rajta a játékok is korlátozottan, futnak. De nagyon profin kezeli a 3D-t Desktopon kilehet próbálni az ablakok mozgatását, más rendszerben ezt nem használja ki eközben menjen a winamp nem fog akadozni a zene, még akkor se, ha megnyitom az explorert.
A kõvetkezõ, amit nagyító alá vennék az a WinXP
Még egy apró érdekesség a 2k-t és 98-at használtam egy winyón amikor a 2k bootjával történt valami (ez inkább akkor jellemzõ, ha közösen más OPrendszerrel osztja a winyót) akkor nagy sz@rban voltam mert 2k ugye NTFS azt már nem kell részleteznem…
Na a lényeg, amit mondani akartam ezzel kapcsán, hogy aki megteheti az, használjon SCSI-t meg IDE-t egyszerre ugyanis meglehet azt csinálni, hogy a bioszban állítod be, hogy épp a SCSI –rõl v. az IDE –rõl bootoljon : ) s így ha valamelyik besz@rik ott a másik mert függetlenek egymástól, sõt a Rack –en lehet on/off –ozni s a bios kimaradhat. Amit leírtam nem vicc!
És hozzá tenném nincs egy nagy erõmûvem Most ép P4-rõl álmodozom : )
Én a Win Me-t használom játékokra, + egyéb progik kipróbálgatására! A Me egy hangyaf*sznyit gyorsabb a Win2k-nál, de nálam olyan, mint a 98. Mint ahogy lejjebb már írtam, nem vmi stabil. (legalábbis nálam, friss telepítés után is)! Szarul kezeli a memóriát. Lévén 98 alapokra épül. Éppen ezért én a Win2k-n melózok, a Me-n meg játszok, kísérltezgetek, trükközök, kínozom! Erre jó! De azért szeretem... 😊
Kíváncsi vagyok a WinME tapsztalatokra, kérlek írjatok ez ügyben és talán azt is kipróbálom valamelyik ismerõsnél. Tank üti macskát.
Mind a 2 fent van külön particion, de a Win2k sokkal jobb. Multimedia, játékok... Mi kell még!
példa: ftp://warez.scene.hu
ha az adott ftp szerver jelszóval védett:
ftp://felhasználónév:jelszó@warez.scene.hu
ha a port száma is kell:
ftp://felhasználónév:jelszó@warez.scene.hu:6425
Ezek csak példák voltak. Egyébként van számtalan jobbnán jobb ftp kliens program amit letölthetsz.
Ha arra gondoltál, hogy mondjuk a haverod gépérõl szeretnél le vagy feltölteni akkor az õ gépére egy ugynevezett ftp-server programot kell telepíteni. Pl.: Serv-U. Ekkor címként az õ IP-jét illetve a tõle kapott felhasználó nevet kell megadnod.
Bocs de túl sok Windows témájú topic van. Felesleges volt a "Windows" topicot létrehoznod. A témát töröltem a hozzászólásod ide másoltam.
Megértésedet köszönöm.
Üdv.: Bradock
© izb ma 00:58 | Válasz erre | #1
Sziasztok!Azt szeretnem megtudni,hogy az FTP hogyan tudom hasznalni!Mi kell ahoz hogy valakinek a geperol letoltsek valamit?Mit kell beirnom es hova!!Elore is koszonok minden segitseget!!!Csao
A WinME HU azt hiszem itt fent van:http://free.x3.hu/apollo/fooldal.shtml
Ma két hete, hogy kikapcsolás, újraindítás nélkül megy a WinME nálam egyetlen hiba nélkül. Kíváncsi vagyok meddig bírja.
Megy a CD-írás, scannar USB, nyomtató, játék, mp3 stb.