SZERETEM A VINDÓZOM!

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Már müxik, egyszer csak meggondolta magát és ki tudtam csomagolni! THX!!!!! :-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Köszi a segitséget, de nem tudom kicsomagolni a file-t.
Nem csinált semmit, hiába húzom ki pl. az asztalra a file-t, nem láccik és ha rákattintok a tömöritõben, nem történik semmi.

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Blasta
HELP!!!!

Egy win2000 MELLÉ szeretnék dual boot-ban feltelepiteni egy 98 se-t.
Mi a menete ennek, hogy tuti megmaradjon a 2000 mûködõképesen és mennyen a 98 is???????

2 HDD van a gépben, szal nem egy particiora akarom rakni.
Segítsetek plíz, mert nem szeretném elrontani a dolgot, csak kurva régen csináltam már ilyet! :-D

Elõre is THX!

comet
pheel a windows propagandista 😄

Pheel
Mitõl tûnik megbízhatóbbnak? Ránézésre? 😊
Magyarul már nem nagyon térsz át linuxra...
Jó az XP csak sokat foglal!

Én is Xp-t használok, de csak addig amíg a Linux-ra is lesznek jó játékok, meg programok. Egyik haveromnál a Suse Linux 8.1 van fenn és megbízhatóbbnak tûnik. Igaz Õ nem játszik.

WinXp 11 hónapja nálam hibátlan!!!! XP rula!

Nalunk itthon Windows 98 SE fut mindket gepen. Szerintem az XP-t ott lett elb@szva hogy tele lett rakva mindenfele felesleges sallangal. Nem baj, had menjen csak a vinyo...
FreeHome
Szerintem a leghasználhatóbb Windows a Windows 2000 Professional. Nincs agyonbonyolítva, és könnyen kezelhetõ. Régebben nem így gondoltam, mert driver támogatottsága nagyon gyenge volt. Azóta ez a probléma megoldódott. Nálam a rangsor Windows-ban a következõ.:
1.Windows 2000 Professional (6 hónap)
2.Windows XP (4 hónap)
3.Windows 98 SE (3 hónap)
4.Windows ME (3 hónap)
5.Windows 98 (2.5 hónap)
6.Windows 95 (1.5 hónap)
7.Windows 3.11+DOS 6.22 (nem emlékszem)
8.Windows 3.1+DOS 6.22 (nem emlékszem)
9.Windows 2.0 (már nagyon rég volt)
10. Windows 1.1 (tök rossz)
A zárójelben levõ idõ az élettertamot jelzi, hogy nálam mennyi idõnként kellett újratelepíteni, bár az utóbbi idõben már jobban vigyázok.

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

Már megbocsáss de Te sem ugy jöttél a világra, hogy megtudtad volna mondani a DC 10-es digikártyán miért esik szét a kép ha a gép tuningolva van...ugy hogy ne lámázz
Pheel
Hát hogy te mekkora okos lehetsz! Ha élcelõdni akarsz, akkor írjál smile-t, ha meg nem, akkor ne írkálj marhaságokat. Méghogy nem mûködik a Windows. Akkor én ezt most honnan írom? :-PPPP
G. Joe
nincs jobb sajnos!

http://deathfellows.hu/

Mike
baj

aki szereti a vindózt
az nem normális

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Aborg
Nekem a ME nem tetszik, nagyon sokat swappol, ettol meg szaggatnak a jatekok. A 98ason siman mentek. Mi lehet a gond? XP1600+, 256 RAM.
De ha 1* a windows regisztrációs adatbázisában hosszúfájlneveket használ, akkor hogy veszed rá, hogy az alias néven is megtalálja a fájlt? ami lehet driver, dll, bármi
Tulajdonképpen a hosszú fájlnév is leírható röviden, pl: Program~1, vagy ilyes.
Különben nem csak a Program Files tartalmaz hosszú fájlneveket. Ha olyan programot telepítettél ,melyet WIN32 API-val fejlesztettek, azaz hosszúfájlneves, nem bizti, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. + sok DLL, DRV és VXD is hoszúfájlneves. Az én gagyi rendszeremben nem müx a winben néhány driver, mert valószínû, hogy az LFN névvel keresi. + ha egyszer átmásoltad egy TEMp mappába a WINt és PRG Filest, a PRG FILES ujramásolásakor meg az alias nevek nem stimmelnek majd, bár az nem olyan nagy gond.
Bradock
A "Windows memoria" c. topic-ot töröltem.

A törölt topic tartalma:

© nyunyu ma 15:07 | Válasz erre | #4

Erdekes, meg csak 7 oraja netezek, de csak 15MB-t eszik az IE5...

Mondjuk w2k-m van 😊
Válasz 'Zozo76' üzenetére (#1)

© mateos ma 10:50 | Válasz erre | #3

én a MegaDouce-ot hasznalom

© Tomcat tegnap 00:55 | Válasz erre | #2

Én személy szerint a RAMIdle -t használom. Szerintem kell az ilyesmi! Gyorsan tedd is fel.

Itt egy link

© Zozo76 tegnap 00:18 | Válasz erre | #1

Internetezes kozben az Internet Explorer szepen megeszi a rendelkezesre allo eroforrasokat... Erdemes valami fele memoriakarbantarto programmal kiserletezni?

Mi a raknak kiirni a swap fajlot?

Ha nincs, ugyis general maganak ujat...
Registry-.-. Ott keress rá azokra a szavakra, amik elõjönnek jobb egérgombra: ergo ott töröld ki (ha ez a bajod). Másik: ha az intézõvel van bajod, akkor keresd ki a registry-ben és az intézõ "shell" részénél rakj egy pluszt a fájl mögé (vagy %1 esetén szedd el az 1-et: mondjuk nem próbáltam, csak ötlet, szóval elõtte mentsd ki azt a részt).
IMYke2.0.0.0
szerintem elég racionális lépés a Windows teljes kiiktatására! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Start Killer: Removes Start Button and frees space on taskbar.
~~~~~~~~~~~
Version/File 1.0 sksetup.exe
Date 04 Jun 01
License/Cost FreeWare
Runs on Win 9x/NT/2000
File Size 355K
Submitted By Yuri Kobets [email protected] Has

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ja! Az "upload" alatt! 😊

IMYke2.0.0.0
Próbáld meg ezzel a progival:
"Start Killer"

Letöltés: ftp.supergamez.hu/-=i2k=-

Ha win2k akkor próbáld meg group policy-vel!
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts
IMYke2.0.0.0
Nm is rossz, csak tanul az ember 😊 Amúgy én egy 1xü felhasználó vagyok, magam tanulok (mások is mondanak) okos dolgokat, szal, nekem akkor úgy tûnt, eltûntek volna a dolgok... fõként, hogy egyáltalán nem akart elindulni a gép... 😞

IMYke2.0.0.0
Nemtom ki miért szereti a Windows-át, de én annak idején mexerettem a Windows Milleniumot, és kész voltam. Engem teljesen hidegen hagy a Windows 2000 (Pro és Server), a Linuxokat gyûlölöm, és az igazat megmondva nem szívesen használom a jelenlegi (kényszerbõl) Win98SE rendszert sem.
A Windows Millenium-ban igenis ott van az közel 400 MB rendszer-visszaállító maszlag, de annak idején anélkül több, mint 1,5 GB anyagom ment volna kárba!!!!!
IMÁDOM A VINDÓZOM! 😊

Nem emlékszem rá, de a registryben kéne matatni :-\.. a pwl a win jelszó, nem a netes: és csak 9x-ben, nem NT-ben.

atec: nekem is úgy van már 1 ideje -> nt 5.0 és 95 a c:-rõl, 98 a d:-rõl megy 😊
Ide is betévedtem : )

Én azt mondom, hogy a windöcögõk sok tényezõtõl függenek, pl.: milyen géped van, nem e hajtód túl a CPU-t, egy adot programm v. drivertõl is fagyhat, amit néha nehéz megállapítani, sõt nálam még a driverek telepítési sorrendje se volt mindegy és még nagyon sok más…

Tapasztalatom szerint a 98 SE a legjobb, mert a ME telepítéskor néhány MB –ot használ, de aztán meg furamódon néhány reboot, restart és már 2x annyit foglal és van benne az a rendszer helyreállító az szerintem egy nagy rakás szemétdomb. Akármilyen tisztogató, helyreállító program létezik, én akkor is azt mondom, hogy egy újratelepítés többet használ.

Én két rendszert tesztelek 98 és a W2K-t a 2k tényleg jó bármilyen vele nem együtt kooperáló programot ki lehet lõni, de ez is „”-ben mert már sikerült : ) Hátránya, hogy vannak programok, amik nem mennek rajta a játékok is korlátozottan, futnak. De nagyon profin kezeli a 3D-t Desktopon kilehet próbálni az ablakok mozgatását, más rendszerben ezt nem használja ki eközben menjen a winamp nem fog akadozni a zene, még akkor se, ha megnyitom az explorert.

A kõvetkezõ, amit nagyító alá vennék az a WinXP

Még egy apró érdekesség a 2k-t és 98-at használtam egy winyón amikor a 2k bootjával történt valami (ez inkább akkor jellemzõ, ha közösen más OPrendszerrel osztja a winyót) akkor nagy sz@rban voltam mert 2k ugye NTFS azt már nem kell részleteznem…
Na a lényeg, amit mondani akartam ezzel kapcsán, hogy aki megteheti az, használjon SCSI-t meg IDE-t egyszerre ugyanis meglehet azt csinálni, hogy a bioszban állítod be, hogy épp a SCSI –rõl v. az IDE –rõl bootoljon : ) s így ha valamelyik besz@rik ott a másik mert függetlenek egymástól, sõt a Rack –en lehet on/off –ozni s a bios kimaradhat. Amit leírtam nem vicc!
És hozzá tenném nincs egy nagy erõmûvem Most ép P4-rõl álmodozom : )
(ex)Cat
Tudja valaki, hogy a windows hova menti el az NET (dialup) user-t es pw-ot? fontos lenne...
Szerintem teljesen normális! Én is szeretem a Windowsomat! (WinMe Hun)!
Szerintem teljesen normális! Én is szeretem a Windowsomat! (WinMe Hun)!
Gab:
Én a Win Me-t használom játékokra, + egyéb progik kipróbálgatására! A Me egy hangyaf*sznyit gyorsabb a Win2k-nál, de nálam olyan, mint a 98. Mint ahogy lejjebb már írtam, nem vmi stabil. (legalábbis nálam, friss telepítés után is)! Szarul kezeli a memóriát. Lévén 98 alapokra épül. Éppen ezért én a Win2k-n melózok, a Me-n meg játszok, kísérltezgetek, trükközök, kínozom! Erre jó! De azért szeretem... 😊

Én nem esküszöm, de a Win2k rendszerrel és a ZoneAlarm+AD-Aware programokkal a rendszert eddig 1* kellett csak ûríteni: saját hibából, mivel túlcsordúlt a vinyóm (anno 2 GB-on volt) és ez marhára nem tetszett neki. Csak azért ürítettem, mert az gyorsabb volt mindenféle eszközök beszerzésénél és nem volt a vinyón semmi pótolhatatlan.
Kíváncsi vagyok a WinME tapsztalatokra, kérlek írjatok ez ügyben és talán azt is kipróbálom valamelyik ismerõsnél. Tank üti macskát.
Én a WIN2k-ra esküszöm! A Win ME nekem valahogy nem fexik. Elég gyakori a Kék Anal!
Mind a 2 fent van külön particion, de a Win2k sokkal jobb. Multimedia, játékok... Mi kell még!

Végre egy hely, ahol Windows imádók is vannak. Én is szeretem. Nekem már a Win95 is tetszett, mert tudtam használni. A Millenium pedig egyenesen kiváló, csak egy kicsit túlságosan userfriendly. Azért nem rossz.
Zocsi
Az ME, és a 2000, hogyá bírja egymást, ha párhuzamosan van telepítve partícionálás nélkül???

Koszike!Ezt a szerver progit honnet tudom letolteni?Es meg valami!Az illeto haver Ip cimet o hogy tudja megnezni,ha modemes?En tudom hogy az enyemet hogy kell,mert cabelem van!De az o eseteben ez hogy van?Elore is kosz!!

Bradock
A legegyszerûbben úgy, hogy a Microsoft Internet Exlorer címsorába beírod:

példa: ftp://warez.scene.hu

ha az adott ftp szerver jelszóval védett:
ftp://felhasználónév:jelszó@warez.scene.hu

ha a port száma is kell:
ftp://felhasználónév:jelszó@warez.scene.hu:6425

Ezek csak példák voltak. Egyébként van számtalan jobbnán jobb ftp kliens program amit letölthetsz.

Ha arra gondoltál, hogy mondjuk a haverod gépérõl szeretnél le vagy feltölteni akkor az õ gépére egy ugynevezett ftp-server programot kell telepíteni. Pl.: Serv-U. Ekkor címként az õ IP-jét illetve a tõle kapott felhasználó nevet kell megadnod.
Bradock
© izb!

Bocs de túl sok Windows témájú topic van. Felesleges volt a "Windows" topicot létrehoznod. A témát töröltem a hozzászólásod ide másoltam.
Megértésedet köszönöm.

Üdv.: Bradock

© izb ma 00:58 | Válasz erre | #1

Sziasztok!Azt szeretnem megtudni,hogy az FTP hogyan tudom hasznalni!Mi kell ahoz hogy valakinek a geperol letoltsek valamit?Mit kell beirnom es hova!!Elore is koszonok minden segitseget!!!Csao
Bradock
Szegény Win98! Béke poraira!

A WinME HU azt hiszem itt fent van:http://free.x3.hu/apollo/fooldal.shtml
Coine
Mi a címed?

[email protected]???

Coine

Bradock

Ma két hete, hogy kikapcsolás, újraindítás nélkül megy a WinME nálam egyetlen hiba nélkül. Kíváncsi vagyok meddig bírja.
Megy a CD-írás, scannar USB, nyomtató, játék, mp3 stb.

Coine
Ezé' kell Millát haszmálni!

WinME Rulz!!!

hali, írnál az osr2 -rõl? Sajna azt nem ismerem ( meg az ME -t sem, egyenlõre ), pedig nagyon szeretném :-). Valami változás?
Oldal 1 / 3Következő →