474
Mit utálsz,mit szeretsz?Agresszív vagy nyugodt vezetés?
  • Lteebee
    Hát, az tuti.
  • Assassin
    Az igaz,de pontot kapsz az biztos...
  • Lteebee
    Köszi.
    Szerintem nem túl egyértelmű.
  • Assassin
    Forrás:Népszabadság onlineBűncselekmények

Tényállás Pont
    Segítségnyújtás elmulasztása 7
    Közúti veszélyeztetés 7
    Közúti baleset okozása 4
    Járművezetés ittas vagy bódult állapotban 7
    Járművezetés tiltott átengedése 7
    Cserbenhagyás 7

Szabálysértések

Tényállás Pont
    Járművezetés az eltiltás tartama alatt 1
    Ittas vezetés 1
    Sebességkorlátozás jelentős túllépése 1
    Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése 1
    Vasalti átjárón áthaladás szabályainak megsértése 1
    A közúti közlekedés rendjének megzavarása 1
    Engedély nélküli vezetés (közúti forgalomban gépi meghajtású jármű vezetése, más kategóriába tartozó engedéllyel, illetve a jármű vezetésének átengedése engedéllyel nem rendelkező részére) 1
    Biztonságos közlekedésre alkalmatlan jármű vezetése, üzemképtelen fék, kormányberendezés esetén 1
    Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése amennyiben a jogsértés más helyen meghatározott körbe nem sorolható 1
    A megengedett sebességhatár legalább negyedével történő túllépése 1
    Irányjelzés szabályainak megszegése 1
    Bekanyarodási szabályok megsértése 1
    Megfordulás, hátramenet szabályainak megszegése autópályán, autóúton 1
    Megállás útkereszteződésben 1
    Megállás kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, valamint a gyalogos-átkelőhely előtt 1
    Távolsági fényszóró használatára vonatkozó szabályok megszegése 1

• Dikkma
    Raktyad mán
  • Assassin
    Ha lesz egy kis időm beírom ide a pontok listáját.(most kaptam egy kollegától).Előre csak annyit hogy durva,mert bármiért kaphatsz pontot ha a zsernyák úgy ítéli meg...
  • Lteebee
    A végén meg egy aranyos kislányos nevetés ugye?
  • frey
    :)))))))))))))))ez egy sátáni kacaj volt hehehehe
  • frey
    Miből gondolod?
  • Lteebee
    Csúnya!
  • frey
    Egy hangyafarmot csinalnék...belőletek:)
  • Lteebee
    Mi az első dolog, amire használnád?
  • frey
    En inkabb varazserot szeretnek...egy igazi boszi-erot!
  • Lteebee
    Azt hiszem, megint a költészetnél tartunk.
  • Assassin
    Lehet hogy angyalszárnyaid is vannak...
  • Assassin
    Meg egyszer régebben vontál párhuzamot Lara és magad közt valami hasonló témában(asszem a Hány kiló... c.topicban).
  • Assassin
    Biztosra veszem(a fantáziám...)!
  • frey
    miből gondolod?
  • Lteebee
    Bevallom, irigyellek.
  • Assassin
    Jól teszed!
    Elhoztam a kocsit,nagyon sirály!Ezt bírom az optikai tuningban,hogy sokkal markánsabb kinézetű autót lehet egy szériagépből csinálni.
  • Lteebee
    Lehet,hogy estére rendelek valami jóféle motyót.
  • Assassin
    Légy heppi - füstölj el egy jointot,és nevess a világ szemébe:)
  • Lteebee
    Én is erről beszélek már mióta, erre itten bántanak, amikor amúgyis olyan sebezhető és depi vagyok.
  • Assassin
    Abban igazat adok neked hogy sok gyalogos ,biciklis egyáltalán nem tudja felmérni hogy merre hány méter...
  • Lteebee
    Sajnálom, de azokért a gyalogosokért nem tudok felelősséget vállalni, akik nem képesek racionálisan dönteni.
  • Assassin
    Ha megengeded én pedig a puhatestű ellen tiltakoznék.Átsorolnálak inkább a formástestűek közé:)
  • Assassin
    Nekem gyárilag volt hozzá ilyen sportspojler-lökhárító hibrid,és abban kiépített helye van a lámpának.
  • Lteebee
    A kadettba sajnos nincs is ilyen, csak ha veszek egy gsi lökhárítót.
  • Assassin
    Holnap beépítik a gyári ködfényszórókat a Roverbe.Király!
  • Lteebee
    Azt én is csomószor látom a gyalogosokon, hogy fogalmuk sincs, mikor mennyi idő és mekkora távolság megállítani egy egytonnás autót.

Tegnap este(kilenc lehetett) megyek haza a volt általános iskolám előtt, ahol kb. egy éve van nyomógombos rendőrlámpa(ezt a szót miskolcon tanultam) a nőci megnyomja a gombot. Se előttem sehol egy autó, se mögöttem. Ember az ilyen.

Hogy várhatják el a puhatestűek, hogy megértő legyek, ha kibasznak velem, ahol tudnak?
  • Assassin
    Igen,ilyenkor néhány embernek gondot okoz az emelkedő.Algyőre járok postázni(közelebb van mint Szeged),ott meg az öreg mamszterek biciklivel csalinkáznak és nem hiszik el(vagy nem tudják)hogy nem tudok megállni olyan egyszerűen...
  • Lteebee
    Nem, de hazafele(Óbudán vannak enyhe emelkedők) kellett rendesen kerülgetnem a béna állatokat. Meg a városban is hülyén viselkedtek.
  • Assassin
    Tán beléd mentek(vagy csak majdnem)?
    Tegnap esett itt a hó(inkább jeges eső volt mondjuk),úgyhogy ma reggel beindult a műkorcsolya.Egy román balfék az ócska Daciaval 4x csinálta meg előttem a 360-at...
  • Lteebee
    Szóljatok a sok buzinak, hogy ha tudja magáról, hogy elfelejt vezetni, amint csapadékot lát, ne üljön autóba, mert csak a problémákat halmozza.
  • Szepi
    Egyik haverom most ment Hollandiába fél évre. (Amúgy meg elég DINAMIKUSAN vezet=mint az állat) Lesz neki meglepi, ha majd májusban hazajön! :o)
  • Lteebee
    hmmm...
  • Assassin
    Amúgy engem személy szerint a reklám tesz taccsra amiben a pontendszert ''népszerűsítik''...
    Meg van egy másik is ahol egy gyerek mondja egyfolytában hogy ''Úgy szeretnék egy kistestvért!''-ilynekor mindig állambácsit látom aki azt mondja ''Úgy szertnék még egy adófizetőt!''...
  • Assassin
    Nem lep meg,de elsőre tényleg félreérthető mert ugyanazokért a szabálysértésekért kaphatsz 1,3 ill.7 pontot is értelmezéstől függően...
    Jövőre állítólag megvizsgálják hogy kellően szigorú-e a rendszer,és szigorítják ha kell(magyarán jövőre még jobban torokra vesszük:()
  • Lteebee
    A "még nem tudják értelmezni" kifejezés valhogy nem lep meg.

Titeket?
  • Assassin
    Ja és igaz hogy a zsernyákok még nem tudják értelmezni,de feljegyzik a szabálysértést,és utólag kiosztják a bonus-combo-pointokat...:(