474
Mit utálsz,mit szeretsz?Agresszív vagy nyugodt vezetés?
-
#270 Hát, az tuti. -
#269 Az igaz,de pontot kapsz az biztos... -
#268 Köszi.
Szerintem nem túl egyértelmű. -
#267 Forrás:Népszabadság onlineBűncselekmények
Tényállás Pont
Segítségnyújtás elmulasztása 7
Közúti veszélyeztetés 7
Közúti baleset okozása 4
Járművezetés ittas vagy bódult állapotban 7
Járművezetés tiltott átengedése 7
Cserbenhagyás 7
Szabálysértések
Tényállás Pont
Járművezetés az eltiltás tartama alatt 1
Ittas vezetés 1
Sebességkorlátozás jelentős túllépése 1
Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése 1
Vasalti átjárón áthaladás szabályainak megsértése 1
A közúti közlekedés rendjének megzavarása 1
Engedély nélküli vezetés (közúti forgalomban gépi meghajtású jármű vezetése, más kategóriába tartozó engedéllyel, illetve a jármű vezetésének átengedése engedéllyel nem rendelkező részére) 1
Biztonságos közlekedésre alkalmatlan jármű vezetése, üzemképtelen fék, kormányberendezés esetén 1
Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése amennyiben a jogsértés más helyen meghatározott körbe nem sorolható 1
A megengedett sebességhatár legalább negyedével történő túllépése 1
Irányjelzés szabályainak megszegése 1
Bekanyarodási szabályok megsértése 1
Megfordulás, hátramenet szabályainak megszegése autópályán, autóúton 1
Megállás útkereszteződésben 1
Megállás kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, valamint a gyalogos-átkelőhely előtt 1
Távolsági fényszóró használatára vonatkozó szabályok megszegése 1
-
#266 Raktyad mán -
#265 Ha lesz egy kis időm beírom ide a pontok listáját.(most kaptam egy kollegától).Előre csak annyit hogy durva,mert bármiért kaphatsz pontot ha a zsernyák úgy ítéli meg... -
#264 A végén meg egy aranyos kislányos nevetés ugye? -
frey #263 :)))))))))))))))ez egy sátáni kacaj volt hehehehe -
frey #262 Miből gondolod? -
#261 Csúnya! -
frey #260 Egy hangyafarmot csinalnék...belőletek:) -
#259 Mi az első dolog, amire használnád? -
frey #258 En inkabb varazserot szeretnek...egy igazi boszi-erot! -
#257 Azt hiszem, megint a költészetnél tartunk. -
#256 Lehet hogy angyalszárnyaid is vannak... -
#255 Meg egyszer régebben vontál párhuzamot Lara és magad közt valami hasonló témában(asszem a Hány kiló... c.topicban).
-
#254 Biztosra veszem(a fantáziám...)! -
frey #253 miből gondolod? -
#252 Bevallom, irigyellek. -
#251 Jól teszed!
Elhoztam a kocsit,nagyon sirály!Ezt bírom az optikai tuningban,hogy sokkal markánsabb kinézetű autót lehet egy szériagépből csinálni. -
#250 Lehet,hogy estére rendelek valami jóféle motyót. -
#249 Légy heppi - füstölj el egy jointot,és nevess a világ szemébe:) -
#248 Én is erről beszélek már mióta, erre itten bántanak, amikor amúgyis olyan sebezhető és depi vagyok. -
#247 Abban igazat adok neked hogy sok gyalogos ,biciklis egyáltalán nem tudja felmérni hogy merre hány méter...
-
#246 Sajnálom, de azokért a gyalogosokért nem tudok felelősséget vállalni, akik nem képesek racionálisan dönteni. -
#245 Ha megengeded én pedig a puhatestű ellen tiltakoznék.Átsorolnálak inkább a formástestűek közé:) -
#244 Nekem gyárilag volt hozzá ilyen sportspojler-lökhárító hibrid,és abban kiépített helye van a lámpának. -
#241 A kadettba sajnos nincs is ilyen, csak ha veszek egy gsi lökhárítót. -
#240 Holnap beépítik a gyári ködfényszórókat a Roverbe.Király! -
#239 Azt én is csomószor látom a gyalogosokon, hogy fogalmuk sincs, mikor mennyi idő és mekkora távolság megállítani egy egytonnás autót.
Tegnap este(kilenc lehetett) megyek haza a volt általános iskolám előtt, ahol kb. egy éve van nyomógombos rendőrlámpa(ezt a szót miskolcon tanultam) a nőci megnyomja a gombot. Se előttem sehol egy autó, se mögöttem. Ember az ilyen.
Hogy várhatják el a puhatestűek, hogy megértő legyek, ha kibasznak velem, ahol tudnak? -
#238 Igen,ilyenkor néhány embernek gondot okoz az emelkedő.Algyőre járok postázni(közelebb van mint Szeged),ott meg az öreg mamszterek biciklivel csalinkáznak és nem hiszik el(vagy nem tudják)hogy nem tudok megállni olyan egyszerűen... -
#237 Nem, de hazafele(Óbudán vannak enyhe emelkedők) kellett rendesen kerülgetnem a béna állatokat. Meg a városban is hülyén viselkedtek. -
#236 Tán beléd mentek(vagy csak majdnem)?
Tegnap esett itt a hó(inkább jeges eső volt mondjuk),úgyhogy ma reggel beindult a műkorcsolya.Egy román balfék az ócska Daciaval 4x csinálta meg előttem a 360-at... -
#235 Szóljatok a sok buzinak, hogy ha tudja magáról, hogy elfelejt vezetni, amint csapadékot lát, ne üljön autóba, mert csak a problémákat halmozza. -
Szepi #234 Egyik haverom most ment Hollandiába fél évre. (Amúgy meg elég DINAMIKUSAN vezet=mint az állat) Lesz neki meglepi, ha majd májusban hazajön! :o) -
#233 hmmm... -
#232 Amúgy engem személy szerint a reklám tesz taccsra amiben a pontendszert ''népszerűsítik''...
Meg van egy másik is ahol egy gyerek mondja egyfolytában hogy ''Úgy szeretnék egy kistestvért!''-ilynekor mindig állambácsit látom aki azt mondja ''Úgy szertnék még egy adófizetőt!''... -
#231 Nem lep meg,de elsőre tényleg félreérthető mert ugyanazokért a szabálysértésekért kaphatsz 1,3 ill.7 pontot is értelmezéstől függően...
Jövőre állítólag megvizsgálják hogy kellően szigorú-e a rendszer,és szigorítják ha kell(magyarán jövőre még jobban torokra vesszük:() -
#230 A "még nem tudják értelmezni" kifejezés valhogy nem lep meg.
Titeket? -
#229 Ja és igaz hogy a zsernyákok még nem tudják értelmezni,de feljegyzik a szabálysértést,és utólag kiosztják a bonus-combo-pointokat...:(