474
Mit utálsz,mit szeretsz?Agresszív vagy nyugodt vezetés?
  • Lteebee
    Köszesz.
  • Assassin
    Dikkma ezt már csak úgy tudod jóvátenni hogy építő jelleggel minden nap benézel ide:)
  • Assassin
    Lehet 1,3 és 7 pontot kapni,majd pontosítok(megnézem a Közlönyt)...
  • Assassin
    Asszem 1 pont.
    Többet akkor kapsz ha iszol,elsőbséget nem adod meg,extrém mértékben gyorshajtassz,és még ennél is többet ha halmazati a cselekmény vagy balesetet okoztál/majdnem okoztál.
    Ergo ha bepiáltál és átmentél a piroson ,beledurranva a keresztforgalomban egy autóba akkor úgy már simán megvan a 18 point úgyhogy bye-bye.Lehet önköltségen újra vizsgázni,csak nem tudom hogy szígorított tanfolyás vagy PÁV vizsga kell...
  • Dikkma
    Ja, azért!

Nemtom, hogy az hány pont, merthogy a reklámban néz a rendőr bácsi egy trafin keresztül egy bácsit, aki megy az autójával, és mosolyog, mert fényképezik, és akkor 1 pontot írtak. De nem annyi, az tuti. Régebben hallottam 3-ról is... franc tudja.
    De hamar kezdted! :-))
    Gratula! Eddig még csak nem is igazoltattak, nemhogy fényképet hozzon a postás! Mindegy, csak a 18 ne legyen meg.

• Lteebee
    A múltkor láttam egy részt, amiben félrekefélt. Azért?
  • Lteebee
    Pontrencer száksz!

Nemsokára lesz egy fényképem, amin 50 helyett 62-vel megyek(kb.).

Ez hány pont lesz.
  • Dikkma
    Hahh.. rámtörtek az emlékek... ennek a topicnak a születésekor itt bábáskodtam felette... aztán elszoktam... jujjj.

Pontrendszer suxx, és az benn a vicc, hogy még a zsernyákok sem tudják, hogy mi is az.

Ja vezetésről jut eszembe, az Ákoskát ma a saját anyja lebuktatja!!

Barátok közt 4 ever

Ez az egyeelten sorozat, amit nézek, bocsátassék ez meg nekem.
  • Assassin
    Süllyedőben ez a jó kis topicom...
    Mi a véleményetek a pontrendszerről?