474
Mit utálsz,mit szeretsz?Agresszív vagy nyugodt vezetés?
  • Assassin
    Emberek!Május 1-től hivatalosan is megemelték a sebességhatárokat lakott területen kívül!

És ismét lefényképeztek...az a városrész ahol lakom 30-as övezet ,de fekvő rendőrök nincsenek,ezért mindenki min.50-nel megy.Valami faszarc lakó betelefonált a gernyóknak és azóta rendszeresen mérnek(lézerrel).Tegnap előtt én is belefutottam 44-el,azt mondta a tízezredes hogy szerncsém van mert 45-től már megvágott volna egy tízesre,de most még megúsztam...Ismét csak anyád!!
  • Efreet
    jajj... :((
  • Assassin
    Fejlemények a fényképemmel kapcsolatban:116-al vettek le és most pihentetik az ügyet(hivatalosan 7 point,jogsi el,és sok-sok pénz - nem hivatalosan sok-sok pénz,meg point).
    Azannyukat:((
  • Laalee
    inkabb te...
  • Lteebee
    Nemérted?
  • Laalee
    nade ez egy possadt ujasztra...
  • Lteebee
    A bika húzná a f.......!
  • Assassin
    Tegnapi kaland:este fél 9 Apátfalva(Nagylaktól nem messze),lakott területen mentem 50-nel(előtte a vámos gyerek a határon mondta hogy kinnt van a traffipax.Ok,látom a rendőrt lehaladok egyszer csak PUFF a pofámba villant,megálltam ,kérdezem, a rover benne volt(mert előttem is voltak éppen).Aszongya gernyó:nem uram csak most fűztük be az új filmet és ez volt a teszkép,jóestét mehet tovább...
    Anyád:))
  • Assassin
    Hja,kérem akinek a velorex nem fáintos...
  • Laalee
    na megcsinaltak a ceges kocsit meglattam a szamlat aszittem leesek a szekröl (amin nem is ultem) 600EZER forint... na mondom szep ahhoz kepest hogy alig lett baja összenyomodott egy kicsit a csomagtarto azt ennyi...
  • Assassin
    Tán kivették a gépet alólad?
  • Assassin
    Most az idegtépő várakozás van folyamatban.

Amúgy mindenki figyelmébe ajánlanám azt a weboldalt amit tegnap találtam.Traffipaxról szól,magyarul és nagyon sok info található
    Hogyaszongya : http://kiss.to/radar
  • Laalee
    assa: hogyal a pontos ugyed?
  • frey
    En villani szoktam..az ejszakaba.
  • Efreet
    Én villogtatnék, csak a buszvezető nem enged be az irényítófülkébe...
  • Laalee
    en villogtatok akor is ha nemkell :)))
  • Assassin
    Sajnos lézer ellen ez nem véd.Kb.2 km-ről(mikor még észre sem veheted őket)már bemér:((
    Az viszont már durva hogy a szembejövők akik elmentek mellette és látták nem villogtattak(csak egy de az már későn volt).Én mindig villogtatok mindenkinek ha trafipaxot láttam az úton...
    Kedves autóvezető kollegák:villogtassatok már bakker!!!
  • Laalee
    megtortent :)
  • frey
    Nem lehetne beszerelni valami radart a kocsidba? Ami ugy csipog, ha van valami eksön...
  • Assassin
    Az már nem az én saram...
    Imádkozz velem te is Laalee!Tedd a kezed a monitorra és IMÁDKOZZ érettem:)
  • Laalee
    dehat mar a 85 is tobb mint a megengedett :) nem?
  • Assassin
    Azon vagyok,elhiheted.Szemét helyzet volt mert az út kétsávos(de nem párhuzamos közlekedés).Szélső sávba előttem teherautó(ettől nem láttam semmit),belső sávban meg egy nyikiric 85-el döcögött.Kiugrottam a tehera mögül a nyikiric elé,és sávváltás közben megláttam hogy egy szembejövő villogtat vadul.Na ekkor megtapostam a féket(ezért nem tudom hogy mennyivel vett le).Most meg várom hogy mi lesz a vége.Holnap holnaputánra igérik a választ...
  • Laalee
    akor imatkozz :)
  • Assassin
    OK:)
    Most hívott az ismerős,ha 104 alatt vettek le akkor 1 point(ezt nem tudja semmissé tenni)meg némi ejnye bejnye,ha 105 vagy fölötte akkor már durvább a helyzet,de a jogsi azért marad(remélem)..
  • Lteebee
    Mennyi helyett?
  • Laalee
    mar megint raragatt a labod a gazpedalra?

lassan jarj tovabb ersz...
  • Assassin
    Na félórával ezelőtt lézerrel lőttek,asszem 100-120 között,de ha minden jól megy egy ismerős már intézi hogy megússzam pont nélkül,jogsi megtartásával.
  • Laalee
    azt inkabb rabizom a gazsira :)
  • Assassin
    Akkor most elő az erővel és hajlítgasd vissza a kasznit!:)
  • Laalee
    azttat kaptam mert öis ceges kocsival volt :)
    meghat megltta iszonyu nagydarab mivoltomat :)) es beszart! :)
  • Assassin
    Gondolom betétlap nuku,valami gerinces polgár volt?
  • Laalee
    hat aki seggbeb@szta ma a ceges asztrámat az bekaphatja :) most majd rohangalhatok a szerelöhöz...
  • Laalee
    ahha :))
    akor meg gyüjtök a rendortisztire josok pont kell :)))
  • Assassin
    A hét pontosak asszem a baleset okozásakor történt dolgokra vonatkoznak.De lehet hogy az a különbség hogy 1 pontba még belefér a kisebb részegség,hét pontért már szólíthatod a rendőrt ''karnagy úrnak'' és akár az ölébe is hányhatsz...
  • Laalee
    inkabb vegyel kisebbtalpu cipöt és ne nyomd ugy a tv t :)) tod lassan jarj tovabb ersz :)))

amugy ezt nemerrtem

Járművezetés ittas vagy bódult állapotban 7
    Ittas vezetés 1

most a kettö között mi a különbseg?:) csakhogy betugyam magyarazni es ne 7 pöttyös legyek...
    mondjuk gondolom a kettö között kb 20-30 ezer ft a különbseg :) de ezenkivül?:)

• Assassin
    Na megkezdődött a hagyományos tavaszi fényképezekezerreléjjelnappalhogylegyenpézarendőrárváknak!Kétszer majdnem levettek...
    Érdekes hogy ilyenkor többet nézem az út szélét,mint magam előtt az utat,meg a forgalmat...
  • speed
    akkor en hangyaleso lennek
    tudod o van mindig alul;)
  • Lteebee
    Gecik!
  • Assassin
    Úgy mint régen,10 % felett jelentősnek minősül.
  • Lteebee
    De honnantól jelentős a sebességtúllépés?