Tetkók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én szerintem az a 3-4 év amíg lekopik elég ahoz hogy eldöntsem megakarom e tartani vagy nem és ha megakarom akkor ujra üttetem állandóra
Efreet
egy ideig jó... aztán elkezd kikopni (foltokban), akkor pedig rondábbat nehéz elképzelni... vagyis újra kell üttetni, vagy 1 évig (kb) nagyon hülyén néz ki..

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine
És mi a véleményetek a kozmetikai tetkóról, amik pár év múlva "lekopnak", de ha akarjátok fel lehet õket ujítani ?

nekem egy debreceni címet mondjon valaki plz
Coine
címek & képek jöhetnének, thx

Efreet
így van, nekem is 1 napig normál fólia alatt van, az van leragasztva körben... (haver járt úgy - neki teljes alsó lábszár készült - hogy behajlított lábbal lett leragasztva a lábszára (térdhajlatig meg minden), aztán kicsit furcsán járt egész nap 😊 jól ragad a leukoplaszt 😊))

halványodás meg... bátyáimnak már van 10 fölötti éves rajzuk is, még teljesen tökéletesen rendben vannak. persze, nem virítanak már annyira mint régen, meg egy kicsit elkékült az egész, de ez csak közeli vizsgálatra látszik meg rajta.

stúdiókkal kapcs. mindenképpen haverok-ismerõsök alapján kell tájékozódni, majd én is ajánlok 1-2 pesti címet ahol jól dolgoznak.

az eltûnõ varrások meg... olyan mint a kozmetikai tetoválás... 1-2-3 évig jó, utána (mivel úgyse lehet egyenletes mélységben csinálni) elkezd foltokban kijönni... namost pl. egy szájkontúrnál vagy szemöldöknél ez nagyon esztétikus... vagy újra kell üttetni vagy letakarni, hogy amíg kijön mind (legalább fél év, de több), addig ne legyen nagyon ronda. szóval tetoválást vagy örökre, vagy soha. aki rövid távra akar, az menjen hennázni vagy testfestésre.

képek meg lesznek... majd... a legújabb még nagyon heges, de már kezd látszani, és bitangjól néz ki 😊))))

Rincewind
Azt mondjuk én is megnézném...
Laalee
minek raksz ra ragasztoszalagot? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

én most gondolkodtam el rajta hogy csináltatni kéne egy tetkót de én olyat szeretnék ami 3-5 év alatt felszívódik.
Csak azt nem tudom hogy árban ez befolyásolja e ???
a vádlimra hátulra szertném kb egy tenyérnyi nagyságut valami nonfiguratívat még nem gondolkodtam formán
Efreet
nem az egész van leborotválva 😊 csak 1 folt a varrás körül... ami plusz jó, mert a ragasztószalag legalább nem epilál le mégegyszer 😊))

Lazarus
😛
Coine
milyen gáz már borotvált lábbal, aztán szépen leszólítanak az utcán a fiukák 😄D

Efreet
a másik kedden múlt 2 hetes, és most már nem hámlik... és szinte teljesen elmúlt a belilulás is alóla... jövõhétre teljesen jó, csak a szõr növekszik "lassan" 😊))

Coine
és akkor 2-3 hét mire begyógyul telj. ?

Efreet
ha már letisztult és behegedt, akkor simán érheti, lehet vele bármit csinálni. mind a két vádlim belül és kívül van "megjelölve" 😊 és nem járok hosszúnadrágban... ha már begyógyult egy kicsit, most elég vacakul néz ki, be van gyulladva, körbe le van borotválva, szóval egyelõre nem fogok rövidnadrágozni... de minden további nélkül szoktam.
most még a sima zuhanyozgatás közben is vigyázok rá, hogy a hegeket ne kaparjam el...

Coine
hát jó lenne bizony.
amúgy az össze a lábadon van ?
most akkor hosszúnadrágban jársz v. mi ?
érheti víz ? mennyire érzékeny ?

Coine
királyság.
nekem meg már megvan minden, csak hát még várni kell....... 😞

Coine
holnap már nyomják fel a 4. vagy még csak a terv van kész ?

Efreet
helyes. én mondjuk kb 3 évet gondolkodtam az elsõn, és 99ben készült el... érettségi után 1 évvel.

Coine
lapocka nm látszik ki a pólóból.
amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek és én köztük leszek :o)
átgondoltam és már várom a jövõ évet 😊

Efreet
vékony ember nem lehet gyors és profi? :o)))

Rincewind
Ez a fasz egyszerûen nevetséges. 😊
Lehetetlen, hogy ilyen baromállatok létezzenek... 😄
Na még ez:
''Tervei között szerepel továbbá, hogy minél több álvagány kemény csávót alázzon meg''
A fenti kijelentésnek (meg a faszinak is) kb. annyi köze van a kung-fu-hoz, bazz, mint Mickey egérnek!
Szánalom ez a csávó. 😄DD
Efreet
kit érdekel, hogy mi lesz velem 40évesen? én MOST szeretem a tetoválásom, és nem majd akkor... a zenei meg ilyesmi tetoválások egy további kérdés, ezt mindenki maga dönti el.

végre egy ellenvélemény :o)

Efreet
a magyarázat-duma csak kabaré... szimplán nem normális a hapi 😊))

Hangianix
Laalee, akkor te elit kornyeken laksz. Egyebkent most mar banom, hogy interjut adtam a lapnak. 😄DD

A ficko tuti, hogy letezik, bar az a kerteszes duma kisse szop@tasnak tunik. 😄 Meg a tobbi is.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Laalee
hat nekem kicsit erös ez a ratyi vagyok tetko 😄

Efreet
igaz... én el tudom hinni, hogy van ilyen állat a világon 😊)

Hangianix
Ja. csak ahogy ceno is irta, az aprilisi szamban volt es pont az ilyen "szetvarrt idiotak" kozhelyeit figurazza ki.

Efreet
nem fake 😊 valamelyik tattoo magazinban szerepelt, tényleg nem normális a hapi :o)))

Hangianix
A hozza nyomott szoveg ellenben tuti, hogy csak poen.

Hangianix
Ez tuti nem fake. 😄
de telleg poen 😄

Laalee
ez tuti fake 😄

de telleg poen 😄

Efreet
üzenem édesanyádnak, hogy egészen kiváló ötlet. teljesen komolyan.
az enyim miatt anno már nem volt balhé, mindkét bátyám hamarabb lett bevarrva nálam 😊 náluk is, meg 3 éve nálam is a "hülyevagyfiam" effekt volt. az én testem, magamnak rontom el 😊)

Coine
Jelentettem a tetkós dolgot az õsöknek, kicsit vannak csak kiborulva 😄D
sajna várnom kell jövõre, de akkor anyámmal 2en megyünk, mert akkor õ 50 lesz, mondta õ is csináltat 1et 😄D

Efreet
nekem csak a legelsö viszketett... a második és ez a harmadik rendesen le volt ragasztva meg pucolva, így alig hegesedett be, és nem is viszket.

az a teljes hát az kb fél év ha 1-2 hetente van 3-4 óra rászánva... lent a szélén meg a gerinc mentén fájhatott jobban, a többi nem tragédia.

a NationalGeographic néha leadja a tetoválós müsorát, asszem abban volt, van 1 fickó akinek mikrohullámú sütö van tetoválva az egyik mellére... 😊

Hitm@n
Nem ijesztettél el,de ez tényleg olyan dolog,amit meg kell gondolni.

Ezért én még gondolkodom rajta 😊)

De amúgy tényleg szeretnék egyet,már nézegetem a szalonokat 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Coine
na EZ fájhatott :

Waterhorse
És hogy a beszélgetéshez is hozzászóljak, egyáltalán nem vészes, egy nagyon kicsit fáj, föleg a puhább testrészeken, de ki lehet birni vodka nélkül is. Engem inkább az zavar amikor gyógyúl és viszket mint az állat, az már nem fáj, de elég idegesítö, hogy nem vakarhatod meg.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
18 alatt is lehet, csak szülö jelenléte kell hozzá, vagy egy kis borravaló, ha nem gázos az ember aki csinálja.

Waterhorse
Na akkor képzeld el egyik Punk ismerösömnek egy Bar Simpson van a vállán gördeszkával, de láttam már olyat is gyereknek egy a tarkojára volt varrva egy prérifarkas fej, a gyalogkakukkból. Hát mondjuk az ilyenek elég éretlen dolgok szerintem, én sose tetetnék monjuk magamra egy miki egeret.

Efreet
http://www.bmezine.com/tattoo/bme-tatt.html
itt lehet néhány (de csak nagyon kevés) igen színvonalas dolgot találni... de több a gagyi.

ennek az alsó fele (a felsö no comment) pl nem kevéssé fájhatott... 😊

hát ez meg.... izéééé (au)

Efreet
láttam neten valami magazinban fickót akinek a transformers-logok voltak a vállaira tetoválva... 😊))

Efreet
ha nem lehetne kibírni, nem lenne senkinek 😊 rohadtul fáj (meg utána kb 1 napig), de utána csak egy ideig érzékeny, aztán letisztul, és örök életedre a tied 😊))

ott lent a 47-ben az a Séf Bácsi nem te vagy? elég ritka a könyök-tetovált 😊)

Efreet
majd kérdezek. de egyszerübb, ha a közeledben bemész 1 szalonba, és rákérdezel. az még nem kerül semmibe.

Coine
akkor mondjuk jó helyeket tudsz mondani ahol érdeklõdhetek ?

Efreet
kevesebb... 8? nemtom, attól is függ, hogy a vácistreeten csináltatod, vagy a körúton... téllegnemtudok árakat mondani, lehet hogy alulbecsültem ezeket is.

Coine
és ha csak símán fekete tinta színû akkor mennyi ?

Efreet
protekciót nem tudok szerezni, amúgy nincs 1 óra felpakolni ha te bírod, és színesen szerintem max 10... annyira 0 munka.

Laalee
hupsz ezt torold efreet 😄

Coine
tenyér, de csak a párna, ujjak nem, kb. akkor lenne a mérete, rá a lapockámra.
mennyit kóstálna 1 ilyen és mennyi idõ lenne kb. ?
prótekciót tudsz nekem szerezni ? 😄