513
Vélemények.Kinek milyen és hol?Ellenvélemények.
-
gTWELVE #233 figy.. van tetováló művész cimborám.. olyan ami 100%os biztosnággal felszívodik olyan nincs! be lehet szopni csúnyán! Elméletbe az eltűnős tetkót nem nyomjág bele olyan mélyen a bőrődbe. más a színezőanyag.. de ugye a bőrőd se ugyanolyan vassstag mindenhol. kicsit beljebb megy az a festék.. és nem dobja ki a bőröd akkor az szívás.. mielőtt belevágsz csak a hecc kedvéért hívj fel egy kép plasztikaisebészt, hogy hány "ideiglenes" tetkót távolított már el.. ;) biztos sokat fejlődött a világ biztosnágosabb festékek vannak. meg minden de én biztos nem csinálnék ideigleneset. Nekem végleges van, és nem bántam meg. Egyébként Mammutba/mammut 1, fsz/ nagyon jól dolgoznak sterilen, és kellő szakértelemmel. -
Takezó #232 hm, elgondolkoztam mar tetovalason komolyan, az alkaromra szeretnek egyet, de az a problemam, h fene se tudja, h pár ev mulva, monnyuk komolyabb allaskeresesnel nem szopom-e meg miatta, uh. csak egy felszivodot szeretnek...
kerdes:
1) nagyjabol az alkar egyik oldalan vegig ez mennyibe kerul?
2) Pesten tud-e valaki egy jó szalont, ahol tutira foglalkoznak ilyesmivel? -
Vegas #231 lol -
Teofil #230 Erre nem is gondoltam... kár :( -
#229 Nem éri meg mert nagyon hamar elfog kopni...
-
#228 passz -
Teofil #227 És egerben csinálnak ilyesmit? -
#226 azért csinálják ingyen mert 100-ból 1 ember vállalja be és jó reklám..... -
Teofil #225 ingyen? még jobb... úgy is híján vagyok a pénznek -
#224 Én ma csínáltattam egy sárkányt a nyakamra,nem vót olyan vészes
-
#223 állítólag talpra ingyen csinálják :) -
Teofil #222 Nem tudom, jó a fájdalomtűrőképességem: kiskoromban 3 napig szöggel jártam a lábamban :DDD
Amúgy egy sárkányt szeretnék a talpamra tetoválni, meglátjuk mi lesz majd belőle. -
#221 Lehet, de szerintem nagyon fáj (vagy csak egyszerûen kellemetlen/irritáló, míg készül). Egyik srácnak egy szem van a talpára varrva. -
Teofil #220 Talpra lehet csináltatni? -
#219 hát az en izlesem tul sokszor valtozik hogy tetovalast varrassak magamra.
es tudnam hogy megbannam kesobb. 100 % -
#218 nekem ezek vannak :
Jobb váll szinezés előtt
jobb váll szinezve
Bal váll szinezés előtt
Bal váll szinezés előtt 2
Ez pedig a jobb vádlimon van, ez nem lessz szinezve. -
#217 "nagyon fáj amikor készül"
Nem feltétlenül...
Minden ember máshogy éli meg. nekem pl az elején elég szar, de aztán "megszokom" aztán vannak pillanatok mikor kurva szar, de ki lehet birni... -
#216 árról kérdezd meg a stúdióban az adott mestert, de kb lehet úgy számolni, hogy fekete rajz kb 1 tenyérnyi felület kb 15-20ezer.. nagyon nagy közelítéssel.
nagyon fáj amikor készül, utána kb 2 hétig illik vigyázni rá (napérzékeny, mosás-érzékeny), és a fent említett tenyérnyi felület 1-3 óra alatt van meg, bonyolultságtól függően. hegekre, pici sebekre lehet varrni ha a bőr elég szépen helyrejött, elszíneződött bőrre (pigmentáció), meg szemölcsökre, ilyesmikre nem szabad. -
#215 mennyibe kerül manapság hátra egy nonfiguratív? ami váltól válig megy majdnem. Mennyire fáj és mennyi idő alatt van kész? a legnagyobb kérdés pedig hogy ha növök akkor a tetkó arra hogyan reagál? Kisebb Hegekre lehet tetoválni? a jobb kezemen a motorbalesetem miatt egy két heg keletkezett hála az üvegszilánkoknak! -
#214 gyóóóó :D -
#213 wow ez az egyik kedvencem :) -
#212 BECKAM :)))))
fokuszban vagy hol mutatták, hogy a csaj hátára H nélkül irták rá annak a hulyének a nevét :))))) -
Madmaxx #210 Jaja biztos valamelyik gyógyegér unatkozik otthon! :)) -
szando #209 LOÁL! Ez mekkora kamu :D -
Jóska Kapitány #208 #145 -
#207 megérdemled -
#206 Észrevenni csak észrefogják ha kicsit foglalkoznak veled. :) inkább mondd el nekik hogy van és kész. Az a legtisztább. -
#203 ejj, azóta is keresem az egész életre szóló tetkót, nehéz ügy :( -
#200 ilyet úgy érdemes, hogy igazi fém kapcsok vannak benne -
macilaci123 #199 -
#196 Van egy ismerősöm aki tetovál és piercing-el is foglalkozik, ő mondta, hogy nyelvbe nem nagyon ajánlja a piercing-et. Mégpedig azért, mert egy idő után nagyon kitágul a furat, annyira, hogy esetleg az egész ékszer (ha gömböt raksz bele) egyszerűen átesik a lyukon. Ilyenkor ugye beleraksz egy nagyobb gömböt, ami egy idő után ugyanúgy jár mint az elődje. A végén pedig, mikor megunod az egészet, lesz egy szép nagy lyuk a nyelvedben.
Szóval én ezt hallottam, nem tudom valóban így van -e, mindenesetre elképzelhető... -
#195 Bar ha jol latom kisse lehalt mar ez a topic, de ha valaki visszaolvassa annak elmeselnem, hogy en vagyok Efreetnek az az ismerose akinek a foliat behajtott labbnal raktak fel egyszer...eleg furcsan jartam az elso cserejeig...
Egyebkent egy bokatol-terdig teljes labszaras japan tajkepem van, ez az elso tetovalasom, keszult nyolc alkalommal, osszesen 23 ora varrassal. A terdhajlat, a sipcsont es a vadli leghatso resze pokoli szar volt, a tobbi elviselheto. -
#193 jajdegyenge duma....naaaaa !
amúgyse láttam részletesen az összeset, lécci ne légy lusta, bár mondjuk ez vasárnap nehéz dolog (mármint nem lustának lenni ;) ).
akkor legalább 7köznap tedd fel, amikor nem vagy annyira lusta :o) -
#192 te már láttad, mást meg úgyse érdekel ;) -
#191 kapd már össze magad ! :) -
#190 az sose zavart :) simply lusta vagyok :)) -
#189 akkor mire vársz ?
úgyis itt a hideg, hosszú nadrág...senki nem fog felismerni a tetkóid miatt mostanában :) -
#188 pedig van mar scanner is, meg webcam is, hogy megcsinaljam a kepeket... -
#187 egyiket sem teszem.
még mindig nem raktál be képeket a népnek a tetkóidról :o)
(pedig királyak) -
#186 ahányszor csak akarod... de rágódni vagy állandóan foglalkozni vele nem szabad.