Tetkók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
halványodás meg... bátyáimnak már van 10 fölötti éves rajzuk is, még teljesen tökéletesen rendben vannak. persze, nem virítanak már annyira mint régen, meg egy kicsit elkékült az egész, de ez csak közeli vizsgálatra látszik meg rajta.
stúdiókkal kapcs. mindenképpen haverok-ismerõsök alapján kell tájékozódni, majd én is ajánlok 1-2 pesti címet ahol jól dolgoznak.
az eltûnõ varrások meg... olyan mint a kozmetikai tetoválás... 1-2-3 évig jó, utána (mivel úgyse lehet egyenletes mélységben csinálni) elkezd foltokban kijönni... namost pl. egy szájkontúrnál vagy szemöldöknél ez nagyon esztétikus... vagy újra kell üttetni vagy letakarni, hogy amíg kijön mind (legalább fél év, de több), addig ne legyen nagyon ronda. szóval tetoválást vagy örökre, vagy soha. aki rövid távra akar, az menjen hennázni vagy testfestésre.
képek meg lesznek... majd... a legújabb még nagyon heges, de már kezd látszani, és bitangjól néz ki 😊))))
Csak azt nem tudom hogy árban ez befolyásolja e ???
a vádlimra hátulra szertném kb egy tenyérnyi nagyságut valami nonfiguratívat még nem gondolkodtam formán
most még a sima zuhanyozgatás közben is vigyázok rá, hogy a hegeket ne kaparjam el...
amúgy az össze a lábadon van ?
most akkor hosszúnadrágban jársz v. mi ?
érheti víz ? mennyire érzékeny ?
amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek és én köztük leszek :o)
átgondoltam és már várom a jövõ évet 😊
Lehetetlen, hogy ilyen baromállatok létezzenek... 😄
Na még ez:
''Tervei között szerepel továbbá, hogy minél több álvagány kemény csávót alázzon meg''
A fenti kijelentésnek (meg a faszinak is) kb. annyi köze van a kung-fu-hoz, bazz, mint Mickey egérnek!
Szánalom ez a csávó. 😄DD
végre egy ellenvélemény :o)
A ficko tuti, hogy letezik, bar az a kerteszes duma kisse szop@tasnak tunik. 😄 Meg a tobbi is.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
az enyim miatt anno már nem volt balhé, mindkét bátyám hamarabb lett bevarrva nálam 😊 náluk is, meg 3 éve nálam is a "hülyevagyfiam" effekt volt. az én testem, magamnak rontom el 😊)
sajna várnom kell jövõre, de akkor anyámmal 2en megyünk, mert akkor õ 50 lesz, mondta õ is csináltat 1et 😄D
az a teljes hát az kb fél év ha 1-2 hetente van 3-4 óra rászánva... lent a szélén meg a gerinc mentén fájhatott jobban, a többi nem tragédia.
a NationalGeographic néha leadja a tetoválós müsorát, asszem abban volt, van 1 fickó akinek mikrohullámú sütö van tetoválva az egyik mellére... 😊
Ezért én még gondolkodom rajta 😊)
De amúgy tényleg szeretnék egyet,már nézegetem a szalonokat 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
itt lehet néhány (de csak nagyon kevés) igen színvonalas dolgot találni... de több a gagyi.
ennek az alsó fele (a felsö no comment) pl nem kevéssé fájhatott... 😊
hát ez meg.... izéééé (au)
ott lent a 47-ben az a Séf Bácsi nem te vagy? elég ritka a könyök-tetovált 😊)