513
Vélemények.Kinek milyen és hol?Ellenvélemények.
  • mikiking
    lábamra oldalra sztem legjobb választás. Nekem legjobban teccik
  • Jobson
    azt tudom, hogy ez a tiéd.
    csak azt szeretném tudni, hogy miért sárkány.
  • mikiking
    hogy érted ??? valami sárkány kellett,és ezt csinalta.. a képen az enyém van
  • Jobson
    és miért ezt választottad?
  • mikiking
    azota sokkal szebb..ez aznap volt csinalva,amikor csinaltak...
  • GhostRider1 #268
    mostmár látszik... nem rossz
  • mikiking
  • mikiking
    pill.feltöltöm
  • GhostRider1 #265
    én ott nem látok képet...
  • mikiking
    #259 ott van belinkelve a kép.mutatja nem ?
  • GhostRider1 #263
    jóóó... de akkor mutasd, azt mondtad...
  • mikiking
    ezen nincs hajrá...mármegvan kb fél éve
  • GhostRider1 #261
    hajrá...
  • mikiking
    vagy 25 cm
  • mikiking
    helo.gondoltam én is megmutatom a tetkomat... a lábamon

• kilpikonna
    Sziasztok! Szöveges tetoválásokból írom a szakdolgozatomat, olyan 20-35 év közötti emberkéket keresek, akik ilyennel rendelkeznek. (Lehet akár csak egy betű, szám, kínai írás, stb.) Egy kérdőívet kellene kitölteni, illetve egy képet mellékelni hozzá. A [email protected] címen lehet jelentkezni.
  • Maco13
    ha nem szittya, hanem a keleti kultúrát kedveli (ami a nevéből gyanús), akkor valszeg jobban adja neki a japán írás.
    Segíteni lehet tudok, ha nem csak japán, hanem kínai is szóba jöhet. Van egy Hong-Kongi haverom, ha kitalálod mit akarsz varratni, megmutatja hogy néz ki kínaiul. Amugy ha jol vágom ott 1 írásjel 1 szó, szoval akár egy mondat is simán ráférhet.
  • cikasz
    csináltasd inkább rovásirással! minek kell majmolni a japcsikat? :)
    http://www.geocities.com/rovasiras/
  • Sasuke89
    légysz vki japán írásjelben tudna nekem segíteni? mert mindneképp oylat csináltatok a gerincemre, de nemtudom hogy működik ez a japán abc dolog. Pl. egy közmondást csináltatnék, ha ráfér egyáltalán a gerincemre :)
  • bcrics
    az alsó képről eszembe jut hogy nincs is jobb a bőrödben lévő friss tinta szagánál...meg a tisztitószerénél..ez a 2 halálos egyveleg,,jobb mint a sex:D...
    .a sejtjeid ahogy dolgozzák fel..próbálják magáévá tenni,bekebelezni,,de a tinta nem adja magát könnyen,,pont mint 1 mostani nőm:D
  • zsilike
    www.Zsil-works.mlap.hu Check it.thx
  • DirtyGab3sz
    Nemtudom...valahogy egyből megfogott!Ahogy megláttam...pedig eddig ugy volt, hogy valami koi-fish, vagy yakuza minta kerül rám, de átértékeltem a dolgot....Ujból a sima fekete tetszik!(bár a szinesek is szépek)
  • balumaci
    nem rossz
    bakancs, kopasz, szárnyak...miért épp ezt?
    és mit jelképez?
  • cikasz
    nem rossz. tetszik!
  • DirtyGab3sz
    Sziasztok!!
    Én ezt tervezem felvarratni....kinek hogy tetszik???

• elizzz5
    Háát én azért nem csináltatnék legalábbis lábamra nem, mert képzeljétek el ha öreg néni leszek és ugye az öreg nénik általában szoknyába vannak szépen fog kinézni a szottyadt lábamon :S!!Mondjuk akkor legalább menö nagymai lennék :))!De inkább köldök alá vagy a fenekem fölé :P !!
  • bauer15
    kínai vagy japán betűk jelentését mien oldalon tudom megnézni?
  • bauer15
    én olyan képeket keresek ahol a nyak közelében vannak a tetkók tudtok adni képet ötleteket kössz
  • cikasz
    nekem ez készül most:

• cikasz
    Akkor vegyél egy tattoo magazint abban vannak ilyen hirdetések. Postai uton is kiszállitanak pl.
  • Ottto
    Nézegettem, de nem találtam olyan linket ahonnan rendelni lehetett volna bármi hasonlót....
  • cikasz
    Itt nézz szét
  • Ottto
    Hali.
    Esetleg tud valaki olyan online boltot ahol lehet kapni gépet, és főleg alkatrészeket hozzá? Konkrétan trafó kellene.
  • cikasz
    ha van rajtad akkor linkeld a képet :)
  • bauer15
    él még ez a topik?
  • cikasz
    öregen (ha megéri az ember) igyse meg ugyse lesz szép látvány ugyhogy tök mind1 :))
  • ancsa612
    nem mások véleménye érdekel,hanem az enyém!ha tükörbe nézek ne hányjam el magam a látványtól!!én azért foglalkozom vele!!a felszivodo annyiban jobb,h ha +gondolom magam és mégsem jön be,eltünik magátol!
  • cikasz
    és ha öreg leszel ki fog foglalkozni vele?? megsugom senki...
    a felszivodo meg szart sem ér!
  • ancsa612
    a tekó tetszik csak nem magamon.félek attól ha megcsináltatom megbánom.arrol nem is beszélve,hogy milyen randa lesz ha öregebb leszek!mondjuk erre van a felszivódó!hát nem tom!
  • Maco13
    én is most tervezem, valszeg nyár elején fogom felrakatni. azt mondjátok már meg pls hogy a tetkó árában benne van a tervezés is? Nekem van egy "keret" ami kurvára teccik, de belülre kéne még valami, mert az eredeti közepe nem teccik. Jól gondolom hogy kb. centinként egy ezres egy tetkó?
    kösz a segítséget