513
Vélemények.Kinek milyen és hol?Ellenvélemények.
-
mikiking #273 lábamra oldalra sztem legjobb választás. Nekem legjobban teccik -
Jobson #272 azt tudom, hogy ez a tiéd.
csak azt szeretném tudni, hogy miért sárkány. -
mikiking #271 hogy érted ??? valami sárkány kellett,és ezt csinalta.. a képen az enyém van -
Jobson #270 és miért ezt választottad? -
mikiking #269 azota sokkal szebb..ez aznap volt csinalva,amikor csinaltak... -
#268 mostmár látszik... nem rossz -
mikiking #267 -
mikiking #266 pill.feltöltöm -
#265 én ott nem látok képet... -
mikiking #264 #259 ott van belinkelve a kép.mutatja nem ? -
#263 jóóó... de akkor mutasd, azt mondtad... -
mikiking #262 ezen nincs hajrá...mármegvan kb fél éve -
#261 hajrá... -
mikiking #260 vagy 25 cm -
mikiking #259 helo.gondoltam én is megmutatom a tetkomat... a lábamon
-
kilpikonna #258 Sziasztok! Szöveges tetoválásokból írom a szakdolgozatomat, olyan 20-35 év közötti emberkéket keresek, akik ilyennel rendelkeznek. (Lehet akár csak egy betű, szám, kínai írás, stb.) Egy kérdőívet kellene kitölteni, illetve egy képet mellékelni hozzá. A [email protected] címen lehet jelentkezni. -
#257 ha nem szittya, hanem a keleti kultúrát kedveli (ami a nevéből gyanús), akkor valszeg jobban adja neki a japán írás.
Segíteni lehet tudok, ha nem csak japán, hanem kínai is szóba jöhet. Van egy Hong-Kongi haverom, ha kitalálod mit akarsz varratni, megmutatja hogy néz ki kínaiul. Amugy ha jol vágom ott 1 írásjel 1 szó, szoval akár egy mondat is simán ráférhet. -
#256 csináltasd inkább rovásirással! minek kell majmolni a japcsikat? :)
http://www.geocities.com/rovasiras/ -
Sasuke89 #255 légysz vki japán írásjelben tudna nekem segíteni? mert mindneképp oylat csináltatok a gerincemre, de nemtudom hogy működik ez a japán abc dolog. Pl. egy közmondást csináltatnék, ha ráfér egyáltalán a gerincemre :) -
bcrics #254 az alsó képről eszembe jut hogy nincs is jobb a bőrödben lévő friss tinta szagánál...meg a tisztitószerénél..ez a 2 halálos egyveleg,,jobb mint a sex:D...
.a sejtjeid ahogy dolgozzák fel..próbálják magáévá tenni,bekebelezni,,de a tinta nem adja magát könnyen,,pont mint 1 mostani nőm:D -
zsilike #253 www.Zsil-works.mlap.hu Check it.thx -
#252 Nemtudom...valahogy egyből megfogott!Ahogy megláttam...pedig eddig ugy volt, hogy valami koi-fish, vagy yakuza minta kerül rám, de átértékeltem a dolgot....Ujból a sima fekete tetszik!(bár a szinesek is szépek) -
#251 nem rossz
bakancs, kopasz, szárnyak...miért épp ezt?
és mit jelképez? -
#250 nem rossz. tetszik! -
#249 Sziasztok!!
Én ezt tervezem felvarratni....kinek hogy tetszik???
-
elizzz5 #248 Háát én azért nem csináltatnék legalábbis lábamra nem, mert képzeljétek el ha öreg néni leszek és ugye az öreg nénik általában szoknyába vannak szépen fog kinézni a szottyadt lábamon :S!!Mondjuk akkor legalább menö nagymai lennék :))!De inkább köldök alá vagy a fenekem fölé :P !! -
#247 kínai vagy japán betűk jelentését mien oldalon tudom megnézni?
-
#246 én olyan képeket keresek ahol a nyak közelében vannak a tetkók tudtok adni képet ötleteket kössz -
#245 nekem ez készül most:
-
#244 Akkor vegyél egy tattoo magazint abban vannak ilyen hirdetések. Postai uton is kiszállitanak pl.
-
#243 Nézegettem, de nem találtam olyan linket ahonnan rendelni lehetett volna bármi hasonlót.... -
#242 Itt nézz szét -
#241 Hali.
Esetleg tud valaki olyan online boltot ahol lehet kapni gépet, és főleg alkatrészeket hozzá? Konkrétan trafó kellene. -
#240 ha van rajtad akkor linkeld a képet :) -
#239 él még ez a topik? -
#238 öregen (ha megéri az ember) igyse meg ugyse lesz szép látvány ugyhogy tök mind1 :))
-
ancsa612 #237 nem mások véleménye érdekel,hanem az enyém!ha tükörbe nézek ne hányjam el magam a látványtól!!én azért foglalkozom vele!!a felszivodo annyiban jobb,h ha +gondolom magam és mégsem jön be,eltünik magátol! -
#236 és ha öreg leszel ki fog foglalkozni vele?? megsugom senki...
a felszivodo meg szart sem ér! -
ancsa612 #235 a tekó tetszik csak nem magamon.félek attól ha megcsináltatom megbánom.arrol nem is beszélve,hogy milyen randa lesz ha öregebb leszek!mondjuk erre van a felszivódó!hát nem tom! -
#234 én is most tervezem, valszeg nyár elején fogom felrakatni. azt mondjátok már meg pls hogy a tetkó árában benne van a tervezés is? Nekem van egy "keret" ami kurvára teccik, de belülre kéne még valami, mert az eredeti közepe nem teccik. Jól gondolom hogy kb. centinként egy ezres egy tetkó?
kösz a segítséget