Tetkók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
wow ez az egyik kedvencem 😊

Riszpekk

Tikal
BECKAM 😊))))

fokuszban vagy hol mutatták, hogy a csaj hátára H nélkül irták rá annak a hulyének a nevét 😊))))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jaja biztos valamelyik gyógyegér unatkozik otthon! 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

LOÁL! Ez mekkora kamu 😄

-the invisible-

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Tikal
megérdemled

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett
Észrevenni csak észrefogják ha kicsit foglalkoznak veled. 😊 inkább mondd el nekik hogy van és kész. Az a legtisztább.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Coine, The A&O
ejj, azóta is keresem az egész életre szóló tetkót, nehéz ügy 😞

Mike
ilyet úgy érdemes, hogy igazi fém kapcsok vannak benne

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

cenobite
Van egy ismerõsöm aki tetovál és piercing-el is foglalkozik, õ mondta, hogy nyelvbe nem nagyon ajánlja a piercing-et. Mégpedig azért, mert egy idõ után nagyon kitágul a furat, annyira, hogy esetleg az egész ékszer (ha gömböt raksz bele) egyszerûen átesik a lyukon. Ilyenkor ugye beleraksz egy nagyobb gömböt, ami egy idõ után ugyanúgy jár mint az elõdje. A végén pedig, mikor megunod az egészet, lesz egy szép nagy lyuk a nyelvedben.
Szóval én ezt hallottam, nem tudom valóban így van -e, mindenesetre elképzelhetõ...

gamertag: kenobita

efti
Bar ha jol latom kisse lehalt mar ez a topic, de ha valaki visszaolvassa annak elmeselnem, hogy en vagyok Efreetnek az az ismerose akinek a foliat behajtott labbnal raktak fel egyszer...eleg furcsan jartam az elso cserejeig...

Egyebkent egy bokatol-terdig teljes labszaras japan tajkepem van, ez az elso tetovalasom, keszult nyolc alkalommal, osszesen 23 ora varrassal. A terdhajlat, a sipcsont es a vadli leghatso resze pokoli szar volt, a tobbi elviselheto.

WWFSMD?

Coine
jajdegyenge duma....naaaaa !
amúgyse láttam részletesen az összeset, lécci ne légy lusta, bár mondjuk ez vasárnap nehéz dolog (mármint nem lustának lenni 😉 ).
akkor legalább 7köznap tedd fel, amikor nem vagy annyira lusta :o)

Dzsini
te már láttad, mást meg úgyse érdekel 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine
kapd már össze magad ! 😊

Dzsini
az sose zavart 😊 simply lusta vagyok 😊)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine
akkor mire vársz ?
úgyis itt a hideg, hosszú nadrág...senki nem fog felismerni a tetkóid miatt mostanában 😊

Dzsini
pedig van mar scanner is, meg webcam is, hogy megcsinaljam a kepeket...

Coine
egyiket sem teszem.
még mindig nem raktál be képeket a népnek a tetkóidról :o)
(pedig királyak)

Efreet
ahányszor csak akarod... de rágódni vagy állandóan foglalkozni vele nem szabad.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine
ha még csak 1x .... 😊

Dzsini
ami késik az jön... addig legalább átgondolod mégegyszer.

Coine
Sajna az én tetkó terveim szünetelnek, mert végleg letettem a kozmetikai tetkókról...az örök tetkót meg még nem engedik, még várnom kell 1 évet...

Coine
komoly... 😉

Hmmm,jó a bige(szivesen megraknám)

\"Life is around you and in you.\"

Dzsini
neked nem plútókutyás van, hazudós? 😊

Inkább egy pinát tetolváltassatok a seggetekre(az illik hozzátok😊-By Gumiszoba

\"Life is around you and in you.\"

Laalee
ilyen van nekem is csak az garfildos 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsini

Efreet
na... csak eszembe jutott:

Poppy Puppies Tattoo & Piercing Studio
(Beke Norbert)

1088 Budapest - Rákóczi út 9.
tel 06-1-338-0170 v. 06-30-913-0598

Coine
már félrebeszélni sem lehet, mert kötözöl !

Lteebee
Milyen mostanában!

Mindig is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Coine
nem ritka mostanában az SG-n 😊

jol eltértetek a témátol
Lteebee
Nem hiába a sok iskola

Coine
nagyon szlenges.

Lteebee
Tegnap találtam ki.

Nepper
Nekem egy nyolcas biliárdgolyó van a ball vállamon
Coine
kötözöl ?
te is átmentél ávángárdba ?

Lteebee
Csak kötözök.

Efreet
az az alapvetés. de elméletileg mehetne mindenhova.

Lteebee
Mármint a kozmetikai.

Lteebee
Szemöldök?
Ajak?

Efreet
tetood... a véleményemet ismered 😊

Coine
Ezen filózok mostanság, de még van idõm eldönteni.
Én igazából örököt szeretnék, csak õsök pattognak, lehet h. kozmetikaiba elõbb belemennének 😊

Efreet
meg te nem átmenetit, gondolom.

Coine
Az is lehet, még úgyis várnom kell, most már nyáron nem fogok csináltatni.

Efreet
sógornõmnek igencsak rosszak a tapasztalatai, és láttam már máson is... persze lehet, hogy az adott kozmetikus volt a béna.

Coine
Nem feltétlenül.
Sokan mondják, akiknek kozm. tetkóik vannak, hogy együzttesen kezd el halványodni, tehát nem foltokban, hanem 1x-e kopik le.

Efreet
nem lekopik, vagy elhalványodik... foltokban kezd eltûnni, és egy szemöldök vagy szájkontúrnál se néz ki jól, hátmég egy nagyobb rajznál... a fél minta kijön, a fele bent van még... sokkal rondábbat nehéz elképzelni... itt nincs próbajárat. egyrészt elég drága "mulatság", másrészt igenis el kell rajta elõre gondolkodni, hogy kell-e, vagy sem. ha igen, akkor be kell varratni, ha nem, akkor meg nem.