513
Vélemények.Kinek milyen és hol?Ellenvélemények.
  • Coine
    ha még csak 1x .... :)
  • Dzsini
    ami késik az jön... addig legalább átgondolod mégegyszer.
  • Coine
    Sajna az én tetkó terveim szünetelnek, mert végleg letettem a kozmetikai tetkókról...az örök tetkót meg még nem engedik, még várnom kell 1 évet...
  • Coine
    komoly... ;)
  • Xboxman
    Hmmm,jó a bige(szivesen megraknám)
  • Dzsini
    neked nem plútókutyás van, hazudós? :)
  • Xboxman
    Inkább egy pinát tetolváltassatok a seggetekre(az illik hozzátok:)-By Gumiszoba
  • Laalee
    ilyen van nekem is csak az garfildos :D
  • Dzsini
  • Efreet
    na... csak eszembe jutott:

Poppy Puppies Tattoo & Piercing Studio
    (Beke Norbert)

1088 Budapest - Rákóczi út 9.
    tel 06-1-338-0170 v. 06-30-913-0598
  • Coine
    már félrebeszélni sem lehet, mert kötözöl !
  • Lteebee
    Milyen mostanában!

Mindig is.
  • Coine
    nem ritka mostanában az SG-n :)
  • Fat-R
    jol eltértetek a témátol
  • Lteebee
    Nem hiába a sok iskola
  • Coine
    nagyon szlenges.
  • Lteebee
    Tegnap találtam ki.
  • Nepper
    Nekem egy nyolcas biliárdgolyó van a ball vállamon
  • Coine
    kötözöl ?
    te is átmentél ávángárdba ?
  • Lteebee
    Csak kötözök.
  • Efreet
    az az alapvetés. de elméletileg mehetne mindenhova.
  • Lteebee
    Mármint a kozmetikai.
  • Lteebee
    Szemöldök?
    Ajak?
  • Efreet
    tetood... a véleményemet ismered :)
  • Coine
    Ezen filózok mostanság, de még van időm eldönteni.
    Én igazából örököt szeretnék, csak ősök pattognak, lehet h. kozmetikaiba előbb belemennének :)
  • Efreet
    meg te nem átmenetit, gondolom.
  • Coine
    Az is lehet, még úgyis várnom kell, most már nyáron nem fogok csináltatni.
  • Efreet
    sógornőmnek igencsak rosszak a tapasztalatai, és láttam már máson is... persze lehet, hogy az adott kozmetikus volt a béna.
  • Coine
    Nem feltétlenül.
    Sokan mondják, akiknek kozm. tetkóik vannak, hogy együzttesen kezd el halványodni, tehát nem foltokban, hanem 1x-e kopik le.
  • Efreet
    nem lekopik, vagy elhalványodik... foltokban kezd eltűnni, és egy szemöldök vagy szájkontúrnál se néz ki jól, hátmég egy nagyobb rajznál... a fél minta kijön, a fele bent van még... sokkal rondábbat nehéz elképzelni... itt nincs próbajárat. egyrészt elég drága "mulatság", másrészt igenis el kell rajta előre gondolkodni, hogy kell-e, vagy sem. ha igen, akkor be kell varratni, ha nem, akkor meg nem.
  • Fat-R
    én szerintem az a 3-4 év amíg lekopik elég ahoz hogy eldöntsem megakarom e tartani vagy nem és ha megakarom akkor ujra üttetem állandóra
  • Efreet
    egy ideig jó... aztán elkezd kikopni (foltokban), akkor pedig rondábbat nehéz elképzelni... vagyis újra kell üttetni, vagy 1 évig (kb) nagyon hülyén néz ki..
  • Coine
    És mi a véleményetek a kozmetikai tetkóról, amik pár év múlva "lekopnak", de ha akarjátok fel lehet őket ujítani ?
  • Fat-R
    nekem egy debreceni címet mondjon valaki plz
  • Coine
    címek & képek jöhetnének, thx
  • Efreet
    így van, nekem is 1 napig normál fólia alatt van, az van leragasztva körben... (haver járt úgy - neki teljes alsó lábszár készült - hogy behajlított lábbal lett leragasztva a lábszára (térdhajlatig meg minden), aztán kicsit furcsán járt egész nap :) jól ragad a leukoplaszt :)))

halványodás meg... bátyáimnak már van 10 fölötti éves rajzuk is, még teljesen tökéletesen rendben vannak. persze, nem virítanak már annyira mint régen, meg egy kicsit elkékült az egész, de ez csak közeli vizsgálatra látszik meg rajta.

stúdiókkal kapcs. mindenképpen haverok-ismerősök alapján kell tájékozódni, majd én is ajánlok 1-2 pesti címet ahol jól dolgoznak.

az eltűnő varrások meg... olyan mint a kozmetikai tetoválás... 1-2-3 évig jó, utána (mivel úgyse lehet egyenletes mélységben csinálni) elkezd foltokban kijönni... namost pl. egy szájkontúrnál vagy szemöldöknél ez nagyon esztétikus... vagy újra kell üttetni vagy letakarni, hogy amíg kijön mind (legalább fél év, de több), addig ne legyen nagyon ronda. szóval tetoválást vagy örökre, vagy soha. aki rövid távra akar, az menjen hennázni vagy testfestésre.

képek meg lesznek... majd... a legújabb még nagyon heges, de már kezd látszani, és bitangjól néz ki :)))))
  • Rincewind
    Azt mondjuk én is megnézném...
  • Laalee
    minek raksz ra ragasztoszalagot? :D
  • Fat-R
    én most gondolkodtam el rajta hogy csináltatni kéne egy tetkót de én olyat szeretnék ami 3-5 év alatt felszívódik.
    Csak azt nem tudom hogy árban ez befolyásolja e ???
    a vádlimra hátulra szertném kb egy tenyérnyi nagyságut valami nonfiguratívat még nem gondolkodtam formán
  • Efreet
    nem az egész van leborotválva :) csak 1 folt a varrás körül... ami plusz jó, mert a ragasztószalag legalább nem epilál le mégegyszer :)))