Tetkók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
szal ahhoz hasonló ami most a logómon van ? 😊
Amúgy azt a csillagot szeretném, amit a logóm szélén látsz, mivel megfelel a zenei ízlésemnek és tetszik is 😊
Totya: az, hogy neked nem fájt, az a te bajod 😊 én is végigbeszélgettem az egészet, de azért nem olyan, mintha filccel rajzolgatnának 😊)
nekem idáig mindhárom eléggé fájt, de kb annyira, hogy amikor készül elhatározom, hogy az életben soha többet nem csináltatok, aztán pár héttel késöbb elkezdem tervezgetni, hogy mi is lesz a next :o)
Hitman: nem elijeszteni akartalak, csak szóltam, hogy ne hidd, hogy olyan marha egyszerü, gondold át rendesen.
Kicsit égeto erzes volt, ne hideg ronggyal vagy mittudamen mivel letorolgette neha a csoka.
Nem kentem semmivel, egyszeruen nem foglalkoztam vele.
Leesett rola a seb vagy mi es ott volt.
Nem kell bekaksizni.
Egyszeru es nagyszeru.
Ó,Efreet nagyon elkedvetlenítettél az egésztõl! 😊)
Én is gondolkoztam egy tetkón,felkarra(szal oda a váll alá,de a könyök fölé😊),de ezek után inkább maradok a nyalókákhoz mellékelt tetkóknál. 😊))
A színes tetkó a jobb,vagy az egyszínû? És ha egyszínû akkor milyen? Fekete,kék stb.?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
rögtön felvarráskor begyullad, estére kellemesen elkezd fájni. utána ráalszol egyet, ébredéskor szépen felmegy a vérnyomás, akkor megint elküldesz mindenkit mindenhova, meg önmagadat is, hogy milyen baromságokat csináltál megint...
pucolgatni kell, de ilyenkor már annyira nem fáj, csak rendkívül érzékeny - érintésre is. napsütésre meg még sokkal jobban. a gyulladás tart (nálam) kb 4-5 napig, közben gyulladáscsökkentö meg hámosító krém... aztán szépen lehámlik az egészröl a bör... és még 1-2 hét, kitisztul, és már szép is :o) ilyenkor rettenetes látvány (szerencsére ritkán látom, mert vastagon fedi a krém 😊)) )
És nagyon fáj az ilyen?(a felvarrás meg ami utána jön gyulladás)
A logós dolog pedig csak poén volt - úgylátszik gyenge poén... 😊
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
az azért érdekes lenne, ha logo alapján ki lehetne találni... ezt hogy gondoltad?
A logódból ki sem nézné az ember,hogy tetkód van! 😊)
az árról nem tudok nyilatkozni, nekem elég speciális forrásból vannak 😊
Amúgy mennyibe kerültek, 18 alatt is csinálnak, nem ?
1ébként én is akarock csináltatni v. a lapockámra vagy a kezemre, vagy........nemtom, majd kiderül 😄
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
szal azer jo ilyet varni mert ha öregleszel es aszott böru akkor rafoghatod hogy az efreet alakot valtott 😊
thx
Úgy, hogy csak felteszem a kérdést: hol lehet jó minõségben elfogatható áron befejeztetni TETKÓT szinte csak a konturok vannak meg és nem gyári géppel készült. Meg esetleg egy össze folytból ami fogjukrá, hogy halvány is kb 10x5cm lehetne-e másikat ráüttetni, hogy szinte eltünjön.
Elõre is köszi.
szóval bal vádlin 1 dzsinn, a jobbra nemsokára 1 efreet 😊
Itt van!
A szemeteket löki ki!
Lámák!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Tetoválást tényleg csak annak érdemes csináltatni, aki 20 év múlva is vállalja önmagát, és a testét díszítõ ábrát. Tudtok valami jó, tetoválással foglalkozó oldalt? Mi a véleményetek a magyar Tattoo Magazinról? Szerintem nagyon pofás! Bár néhány ábra elég gáz...