Tetkók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
elég egyszerü... és mekkorában kellene?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine
Na ezt csak nem pirosban, hanem ez alõbb felsorolt színekben, vagy simán alapszínben 😊

Laalee
ha banyek pont olyan a börszind ha nem vagy csoki 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
sárga van. egy kis naranccsal keverve szerintem meg lehetne találni a megfelelö árnyalatot.

Coine
és bronz ? réz ? sárga ?
szal ahhoz hasonló ami most a logómon van ? 😊
Amúgy azt a csillagot szeretném, amit a logóm szélén látsz, mivel megfelel a zenei ízlésemnek és tetszik is 😊

Efreet
nincs... vagy ha van is, az valami nem természetes anyag... ui. minden festék növényi alapú, hogy a szervezet jól viselje.

Coine
amúgy van arany színû tetkó ?

Efreet
nem tragikus, mert a háton elég kevés az idegvégzödés.

Coine
és szted lapockára milyen lenne ?

Efreet
az hogy színes vagy egyszínü az tökmindegy, maximum árban van difi, de a technika ugyanaz.

Totya: az, hogy neked nem fájt, az a te bajod 😊 én is végigbeszélgettem az egészet, de azért nem olyan, mintha filccel rajzolgatnának 😊)

nekem idáig mindhárom eléggé fájt, de kb annyira, hogy amikor készül elhatározom, hogy az életben soha többet nem csináltatok, aztán pár héttel késöbb elkezdem tervezgetni, hogy mi is lesz a next :o)

Hitman: nem elijeszteni akartalak, csak szóltam, hogy ne hidd, hogy olyan marha egyszerü, gondold át rendesen.

En 4 eve csinaltattam tetovalast a vallam ala es nem volt fajdalmas, amikor mintáztak, sot ugy emlekszem, hogy vigyorogtam kozben neha.
Kicsit égeto erzes volt, ne hideg ronggyal vagy mittudamen mivel letorolgette neha a csoka.
Nem kentem semmivel, egyszeruen nem foglalkoztam vele.
Leesett rola a seb vagy mi es ott volt.
Nem kell bekaksizni.
Egyszeru es nagyszeru.

Hitm@n
...nos...akkor én nem is...

Ó,Efreet nagyon elkedvetlenítettél az egésztõl! 😊)

Én is gondolkoztam egy tetkón,felkarra(szal oda a váll alá,de a könyök fölé😊),de ezek után inkább maradok a nyalókákhoz mellékelt tetkóknál. 😊))

A színes tetkó a jobb,vagy az egyszínû? És ha egyszínû akkor milyen? Fekete,kék stb.?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Efreet
rohadtul fáj 😊 mármint amíg készül... föleg csontközelben (sípcsont 😄, kulcscsont...) nagyon jó érzés... meg a hajlatokban (térdhajlat, hónalj, stb...)
rögtön felvarráskor begyullad, estére kellemesen elkezd fájni. utána ráalszol egyet, ébredéskor szépen felmegy a vérnyomás, akkor megint elküldesz mindenkit mindenhova, meg önmagadat is, hogy milyen baromságokat csináltál megint...
pucolgatni kell, de ilyenkor már annyira nem fáj, csak rendkívül érzékeny - érintésre is. napsütésre meg még sokkal jobban. a gyulladás tart (nálam) kb 4-5 napig, közben gyulladáscsökkentö meg hámosító krém... aztán szépen lehámlik az egészröl a bör... és még 1-2 hét, kitisztul, és már szép is :o) ilyenkor rettenetes látvány (szerencsére ritkán látom, mert vastagon fedi a krém 😊)) )

Hitm@n
Aztán ez a gyulladás mennyi ideig szokott tartani?

És nagyon fáj az ilyen?(a felvarrás meg ami utána jön gyulladás)

A logós dolog pedig csak poén volt - úgylátszik gyenge poén... 😊

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Efreet
rendesen be van gyulladva 😊 tisztavörös az egész... és jóóóó érzékeny. asszem ma nem mozdulok ki ha nem kell 😊)

Efreet
másnéven közeli rokon varrja fel nekem 😊)

az azért érdekes lenne, ha logo alapján ki lehetne találni... ezt hogy gondoltad?

Hitm@n
Másnéven protekció... 😊)

A logódból ki sem nézné az ember,hogy tetkód van! 😊)

Efreet
csinálnak elméletileg bárkinek... képek lesznek, ha szerzek végre 1 digitális masinát, meg letisztul ez az új 😊

az árról nem tudok nyilatkozni, nekem elég speciális forrásból vannak 😊

Coine
Efreet nyomd már fel a képeket, kíváncsi vagyok, milyen tetkóid vannak.
Amúgy mennyibe kerültek, 18 alatt is csinálnak, nem ?

1ébként én is akarock csináltatni v. a lapockámra vagy a kezemre, vagy........nemtom, majd kiderül 😄

Efreet
és ma kész lett a harmadik is 😊) (most csendesen vérzik a krém alatt...)

Efreet
kellene hozzá digitális fényképezőmasina, mert anélkül csak a terv-rajzot tudom scannelni (nem, a lábamat nem rakom rá a scannerre 😊 ), az meg nem az igazi. de megoldom 😊

Lteebee
Olyan ez, mint Pom-pom.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Ha meg elrontják, és úgy néz ki, mint egy mosógép, akkor is lehet ondani, hogy ez egy efreet.

Laalee
valamelyik topicba belinkeltem egy efreet kepet, erre közölte a blablat szoval, lehet hogy a szappan ott a furdoben egy efreet...

Assassin
Kioktatott,stimt,de én vizuális típus vagyok😊
Laalee
az efreet barmilyen alakot felolthet 😊 multkor mar kioktatott efreet ugyileg 😊

szal azer jo ilyet varni mert ha öregleszel es aszott böru akkor rafoghatod hogy az efreet alakot valtott 😊

Assassin
1x elküldtem neked egy képet arról amit rámvarrtak.Ha nem gáz akkor küldj egy képet az efreet-tetkódról hogy végre legyen vizuális élményem is arról hogy is néz ki egy efreet.
thx
Efreet
már 1 hónapja kész 😊

Efreet
LTB hozta fel múlthéten... ennyit ért sajnos 😊

Assassin
NA itt a topic,de zet már úgy látom megtaláltad...
Efreet
majd rákérdezek...

Ronnie
Bocsi de most nincs kedvem átolvsni az öszes beszólást.
Úgy, hogy csak felteszem a kérdést: hol lehet jó minõségben elfogatható áron befejeztetni TETKÓT szinte csak a konturok vannak meg és nem gyári géppel készült. Meg esetleg egy össze folytból ami fogjukrá, hogy halvány is kb 10x5cm lehetne-e másikat ráüttetni, hogy szinte eltünjön.
Elõre is köszi.
Efreet
köszi.
szóval bal vádlin 1 dzsinn, a jobbra nemsokára 1 efreet 😊

Lteebee
Na!
Itt van!
A szemeteket löki ki!

Lámák!

Nekem nem rég lett kész az elsõ! Egy nonfi a könyökömre. Fakír, tetkós srác csodálkozott egy kicsit, hogy elsõre ide csináltatom, ugyanis ez az egyik legérzékeny rész (tetoválás szempontjából). Hát, tényleg nem volt egy orgazmus, de ki lehetett bírni. Jövõ hónapban jön a másik könyököm. Aztán alhas, és lábszár. Egyenlõre ennyit tervezek.
Tetoválást tényleg csak annak érdemes csináltatni, aki 20 év múlva is vállalja önmagát, és a testét díszítõ ábrát. Tudtok valami jó, tetoválással foglalkozó oldalt? Mi a véleményetek a magyar Tattoo Magazinról? Szerintem nagyon pofás! Bár néhány ábra elég gáz...