513
Vélemények.Kinek milyen és hol?Ellenvélemények.
-
Vegas #313 alkarra szerintetek milyen mintát / mintákat érdemes? szeretném fullra kitöltetni valamivel de még nem tudom milyen típusút kéne.
most nézelődök de eddig nem nagyon találtam normálisat :/ -
#312 és nyíregyháza környékén valaki nem tud egy jó helyet? olyannal gondolom mégse kellene csináltatni tetkót aki még kezdő ebben.. -
#311 Általában nem kérnek érte pénzt... sőőőt örülnek hogy van egyedi elképzelésed, legalábbis velem így volt -
#310 sziasztok! azt szeretném kérdezni hogyha terveztetek tetkót, akkor ez általánosságban mennyivel lenne drágább, vagy az embertől függ h kér e érte pénzt vagy nem? -
Ronny #309 igazából az a gondom, hogy egy tesztoszteron ciklus miatt van pár pattanás a kiszemelt területen, nem tudom, hogy ez mennyire probléma? -
Ronny #308 Budapesten hova érdemes menni? Mondjatok már pár tesztelt helyet. -
#307 ha nem teccik neked ne írj ide :|
bakker... -
Csak77 #306 Szégyen ez a generáció bakker! Neked minek tetkó, amikor ilyen szinten vagy hülye? Ne a tetkóval nagyizzál, hanem okosodjál bazmeg! -
Hellion #305 Értem. Köszi a választ. -
mikiking #304 ha borotválod az arcad,akkor sem "egyentelenül " nő visza a szőr,nem ? :D amugy nyugodtan csinald. a Lábamnal nekemis le kellett borotválni,de mivel nem tudtam,ezért lekapta a mester. -
Hellion #303 És ha lekapom a szőrt, utána nem fog egyenetlenül visszanőni azon a területen? -
mikiking #302 a tetkorol -
Vegas #301 a szőrről? -
mikiking #300 képet lökhetnél rola -
Vegas #299 ajánlatos, nekem a nyakamon is lekapta a pelyheket -.- -
Hellion #298 Sziasztok.
A bokámra szeretnék tetkót. Azt szeretném kérdezni, hogy le kell-e borotválni a szőrt, vagy nem? Nem nagyon szőrös a lábam. -
mikiking #297 nekem igen teccik ez a betü tipus, jol néz ki kezen ez az irás... és valami olyasmit jelent,hogy törvényellenes.... nekem bejön -
Jobson #296 és ez neked mit jelent, hogy ezt szeretnéd magadra? -
NZiM #295 Kösz. -
#294 persze -
Tresh #293 jó ez a betűtípus! -
NZiM #292 Hali.
Kérdés: ha van egy mintám ami fekete fehér, azt meg tudja csinálni a művész hogy szürkeárnyalatos legyen? -
mikiking #291 Lawless -
Jobson #290 ide amúgy mi van írva, mert el se tudom olvasni... -
Vegas #289 mert akkor már ő rossz ember? -
mikiking #288 nem magyarországon élek -
Csak77 #287 Mert a magyar még nem tolleráns az ilyen dolgokkal! Öszintén megmondom, ha nekem lenne cégem én sem vennék fel olyan embert, akinek a kezén, nyakán ilyen feltünő tetoválás van... -
#286 miért is? -
Csak77 #285 Aha, aztán soha nem vesznek fel sehova dolgozni, vagy ha így megjelensz mondjuk egy meetingen szépen kirugnak a picsába. :) -
mikiking #284 ÉN ezen a tetkón gondolkodok oda a kezemre....
-
#283 kicsit több idő telt el mint egy nap sry -
#282 itt van -
Jobson #281 dobok fel én is -
#280 holnap rakok fel róla képet... és a tied hogy néz ki? -
Jobson #279 dobhatnál róla képet -
#278 komolyak... nekem is van csillag a tricepszemen -
Jobson #277 Én nem azt mondtam, hogy csúnya. Mint sárkány jól néz ki de nekem semmi pénzért nem kellene.
Nekem egy-egy csillag van elöl a vállamon/kulcscsontomon. De lehet, hogy neked az nem kellene semmi pénzért.
Amúgy én is most tevezem valamelyik lábszármra a tetoválást, de én valami ilyesmit szeretnék.
Ebből is a polinéz stílus jön be nekem. -
mikiking #276 higggyétek el.képről teljesen más nézni,mint élőbe..... meglepődnétek -
Jobson #275 én se csináltatnék ilyet az tuti, de ha neki ez tetszik. mindnekinek más az ízlése. -
#274 Tyűűű, ez elég gáz, már ne haragudj...