513
Vélemények.Kinek milyen és hol?Ellenvélemények.
-
#353 na meg esetleg thug life, az is divatos:) -
#352 mások tetoválását nem úgy kell nézni, hogy hordanád e, hanem hogy a kivitelezés szép-e. persze lehet véleményed nem mindenkinek tetszik, rajtam csak ilyen stilusban vannak -
#351 Ez viszont kurvajó. Én is ilyesmit tervezek a Vaskeresztem köré. -
#350 Ez nagyon sittes. Ennél már csak az "Outlaw" lenne gázabb szerintem, ugyanilyen gót fonttal...:D
Nekem is gót betűs szöveg van a mellkasomon (inkább nem mondom el, hogy mi, de hasonló kaliberű dolog), de el akarom tünteni, mert az idők során már megbántam, hogy megcsináltattam... -
#349 HI
tudnátok segíteni én egy tetkót szeretnék csináltatni a bicepszemre egy oan kör féleséget ami átéri a kezemet és kb ez mennyibe kerül??? -
Jobson #348 ez a stílus nekem nagyon nem jön be -
nekem az összes közül ez a legkedvesebb -
Jobson #346 Maori
google - maori tattoo - képek rengeteg képet fog kidobni -
zoldibalu #345 Sziasztok!Maori mintát szeretnék a vádlimra tetováltatni, de nem nagyon találtam eddig jó mintákat neten, ha valaki tudna ajánlani egy-két linket azt nagyon megköszönném. -
bcrics #344 aham,,viszont nekem pont a megtépázott,esetlen állapot nem jön át:D..látok 1 szerencsétlen némbert, aki 1 tök béna papagájjal párzott!!lehet pont smicikémmel mert neki voltak ien kajla szárnyai!!.
(smicike hullámos papagáj volt és nagyon debil szegény)ű
nade,:D,, ez a cyberkiscsaj is nagyon gagyi..ő pedig már elsem mondom kire emlékeztet:D
nem jó képek,,nem jó ötletek. -
#343 igen a jobb oldali szárny hülyén áll csak a megtépázottság miatt raktam be. -
megalodon #342 Szerintem ez a kép kissé fura!
Olyan mintha az oldalából jönne ki a szárnya. -
#341 pl :D
-
#340 pl:
-
#339 pl :
-
bcrics #338 de attól nem kapna élt a kép...csak kicsit bibis lett a szárnya?? ..az smafu:D,,
nem, tanuljon csak a hibáiból és kapja meg azt ami jár ..és támadjon fel hamvaiból, ...ha akar. -
#337 Mert olyan mintha két vérrög lenne a szárnya helyén... Sokkal szebb lenne ha mondjuk ott lenne a szárnya , de igencsak megtépázva. -
bcrics #336 Ha minden jól a nyáron ennek nekiállunk full hátban -
bcrics #335 azért mert...?? -
#334 Nekem nem igazán tetszik :( -
#333 azért tépted le a szárnyait, mert meggondoltad magad? -
bcrics #332 Ezt az Angyalt Magamnak Tartogattam---De meggondoltam magam:)
-
sk8erboi #331
––––•(- ÓRIÁSI TETOVÁLÁS GYŰJTEMÉNY!!!!!-)•––––
50.000! !!! darab minta ,
13.000 nagyfelbontású scan .
6 GB !! 2 dvd
MInden méretben színben, stílusban és típusban - Híres művészektől, grafikusoktól, válogatott minták.
Ha csak érdeklődsz, ennél jobb helyen nem is tehetnéd!
Tetóválószalonoknak is KÖTELEZŐ!!!
Ekkora választék jelentős csábítóerő más szalonokkal szemben!!!!
Angels : Animals : Asian/Oriental : Astrology : BioMechanical : Black and Grey : Butterfly Tattoos : Cartoon/Caricatures : Celtic : Cultural : Demons & Gargoyles : Dragons Tattoos : Egyptian : Fairies and Mermaids : Graffiti : Hearts and Roses : Military/Patriotic : Miscellaneous : Names : Plants and Flowers : Religious : Native American : Star Tattoos : Tribal Tattoos .............................
Ez a gyűjtemény a tetoválás bibliája -képekkel.
OLCSÓN!!!
Érdeklődni: [email protected]
-
#330 AZ utolsó -
#329 de pl:
-
#328 ez jópofa :) -
megalodon #327 Ilyenek az angyalok??
Akkor milyen lehet az ördög?? :) -
#326 ez is jól nézhet ki
http://www.bmeink.com/A90108/high/ntdh-friendship-cherry.jpg
-
bcrics #325 Ez is elég korrekt 2:) -
bcrics #324 Hát,Nekem Ő a Kedvenc angyalom.
Ez is elég korrekt.)
Csak koncert közben-után nem biztos hogy a összes piercered a testben marad. -
#323 Hehe nem angyal vagyok, bár olyan jó lenne :D Máshogy fűződik hozzám. Egy tündér vagy egy angyal tényleg jó ötlet köszi :) -
#322 Varrass akkor egy angyalt. vannak ám szépek is :) -
bcrics #321 angyal vagy?..olyan igaziféle?..és akkor ti mit esztek és mit isztok és szoktatok szerelmesek lenni?:)
de jah a háton 2 angyalszárny az szép is tud lenni...monnyuk láttam már dagadt csajokon és az ugy nem volt vmi fasza.
egyébként josavárosban is ügyködik vmi kókler,,oda ne menj!! -
#320 hm hát akkor jó volt a megérzésem h nem jó az a csikóhal :D egy angyal szárnyra gondoltam legeslegelőször, mivel az kötődik hozzám, de abból meg ugyebár kettő kellene egyszerre, de azt meg nemnagyon akarom. -
bcrics #319 a csikóhal fura..és nyálkás:) A Barátnőm most varrat magára 1 szépet,vénuszdombról indul,a hasán át a csipőj vonalán keresztül a derekán végig,egészen a lapockájáig.a minta kcsit bonyolult, egyiptomi motívumok,,virágok, szerelem, kéj, sóvárgás ösztönösségmvmi iesmi
De a lényeg hogy azt varass magadra amit 10 év múlva sem fogsz megbánni,és hogy a tinta a testedben ott van,alakot formálva.jah és az sem baj ha tükrözi az egyéniséged a gondolkodásod a szellemiséged..mert ha vki ránéz akkor bizony avval fog azonosítani ,..bár most magamból indultam ki.
És az sem árt ha józan vagy mielőtt nekiálsz:D -
#318 hát nemnagyon tudom még hogy mit akarok, de oda akarom a hasamra, bal oldalra ahol a medence csont van... semmiképp sem akarok nonfit. vkinek nincs vmi ötlete? :) a csikóhal tetszik nekem, de kicsit idegenkedem tőle... -
bcrics #317 hja és persze nyíregyházán van:),a rock jamborréval szemben,.vagy már lehet megváltoztatták a nevét nemtom.
És mit tervezel?És hova?
-
#316 Fú nagyon jól néz ki.. :) Köszi az infót :) -
bcrics #315 Szia...Tudom ajánlani a Rebel Tattoo-t a forgó utcában ,Rosco országosan ismert,versenyeken több díja is első helyezést ért el pl.:full hát fantasy.Bemész leülsz és megcsináltatod:)
Ezt nekem Ő varrta.
-
megalodon #314 Nekem nincs tetkóm de szeretnék,csak nemtudom milye és hova:) Valami egyedit szeretnék ami feltünö is meg nem is szépen elhelyezve.
Az a baj,ha valahonnan kinézi az embe akkor lehet másnak is van már olyan ill.hasonló.
Egy ismerösöm ugy ment oda egy tetoválohoz,hogy elmesélte milyen az elképzelése megrajzoltatta a mesterrel finomitottak rajta felvarratta majd összetépette a rajzot :)