513
Vélemények.Kinek milyen és hol?Ellenvélemények.
-
#140 :P -
#139 milyen gáz már borotvált lábbal, aztán szépen leszólítanak az utcán a fiukák :DD -
#138 a másik kedden múlt 2 hetes, és most már nem hámlik... és szinte teljesen elmúlt a belilulás is alóla... jövőhétre teljesen jó, csak a szőr növekszik "lassan" :))) -
#137 és akkor 2-3 hét mire begyógyul telj. ?
-
#136 ha már letisztult és behegedt, akkor simán érheti, lehet vele bármit csinálni. mind a két vádlim belül és kívül van "megjelölve" :) és nem járok hosszúnadrágban... ha már begyógyult egy kicsit, most elég vacakul néz ki, be van gyulladva, körbe le van borotválva, szóval egyelőre nem fogok rövidnadrágozni... de minden további nélkül szoktam.
most még a sima zuhanyozgatás közben is vigyázok rá, hogy a hegeket ne kaparjam el... -
#135 hát jó lenne bizony.
amúgy az össze a lábadon van ?
most akkor hosszúnadrágban jársz v. mi ?
érheti víz ? mennyire érzékeny ? -
#126 királyság.
nekem meg már megvan minden, csak hát még várni kell....... :( -
#124 holnap már nyomják fel a 4. vagy még csak a terv van kész ? -
#121 helyes. én mondjuk kb 3 évet gondolkodtam az elsőn, és 99ben készült el... érettségi után 1 évvel. -
#120 lapocka nm látszik ki a pólóból.
amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek és én köztük leszek :o)
átgondoltam és már várom a jövő évet :)
-
#119 vékony ember nem lehet gyors és profi? :o))) -
#118 Ez a fasz egyszerűen nevetséges. :)
Lehetetlen, hogy ilyen baromállatok létezzenek... :D
Na még ez:
''Tervei között szerepel továbbá, hogy minél több álvagány kemény csávót alázzon meg''
A fenti kijelentésnek (meg a faszinak is) kb. annyi köze van a kung-fu-hoz, bazz, mint Mickey egérnek!
Szánalom ez a csávó. :DDD -
#117 kit érdekel, hogy mi lesz velem 40évesen? én MOST szeretem a tetoválásom, és nem majd akkor... a zenei meg ilyesmi tetoválások egy további kérdés, ezt mindenki maga dönti el.
végre egy ellenvélemény :o) -
#115 a magyarázat-duma csak kabaré... szimplán nem normális a hapi :))) -
#114 Laalee, akkor te elit kornyeken laksz. Egyebkent most mar banom, hogy interjut adtam a lapnak. :DDD
A ficko tuti, hogy letezik, bar az a kerteszes duma kisse szop@tasnak tunik. :D Meg a tobbi is. -
#113 hat nekem kicsit erös ez a ratyi vagyok tetko :D -
#112 igaz... én el tudom hinni, hogy van ilyen állat a világon :)) -
#111 Ja. csak ahogy ceno is irta, az aprilisi szamban volt es pont az ilyen "szetvarrt idiotak" kozhelyeit figurazza ki. -
#110 nem fake :) valamelyik tattoo magazinban szerepelt, tényleg nem normális a hapi :o))) -
#109 A hozza nyomott szoveg ellenben tuti, hogy csak poen. -
#108 Ez tuti nem fake. :D
de telleg poen :D -
#107 ez tuti fake :D
de telleg poen :D -
#103 üzenem édesanyádnak, hogy egészen kiváló ötlet. teljesen komolyan.
az enyim miatt anno már nem volt balhé, mindkét bátyám hamarabb lett bevarrva nálam :) náluk is, meg 3 éve nálam is a "hülyevagyfiam" effekt volt. az én testem, magamnak rontom el :)) -
#102 Jelentettem a tetkós dolgot az ősöknek, kicsit vannak csak kiborulva :DD
sajna várnom kell jövőre, de akkor anyámmal 2en megyünk, mert akkor ő 50 lesz, mondta ő is csináltat 1et :DD
-
#101 nekem csak a legelsö viszketett... a második és ez a harmadik rendesen le volt ragasztva meg pucolva, így alig hegesedett be, és nem is viszket.
az a teljes hát az kb fél év ha 1-2 hetente van 3-4 óra rászánva... lent a szélén meg a gerinc mentén fájhatott jobban, a többi nem tragédia.
a NationalGeographic néha leadja a tetoválós müsorát, asszem abban volt, van 1 fickó akinek mikrohullámú sütö van tetoválva az egyik mellére... :) -
#100 Nem ijesztettél el,de ez tényleg olyan dolog,amit meg kell gondolni.
Ezért én még gondolkodom rajta :))
De amúgy tényleg szeretnék egyet,már nézegetem a szalonokat :)) -
#99 na EZ fájhatott :
-
#98 És hogy a beszélgetéshez is hozzászóljak, egyáltalán nem vészes, egy nagyon kicsit fáj, föleg a puhább testrészeken, de ki lehet birni vodka nélkül is. Engem inkább az zavar amikor gyógyúl és viszket mint az állat, az már nem fáj, de elég idegesítö, hogy nem vakarhatod meg. -
#97 18 alatt is lehet, csak szülö jelenléte kell hozzá, vagy egy kis borravaló, ha nem gázos az ember aki csinálja. -
#96 Na akkor képzeld el egyik Punk ismerösömnek egy Bar Simpson van a vállán gördeszkával, de láttam már olyat is gyereknek egy a tarkojára volt varrva egy prérifarkas fej, a gyalogkakukkból. Hát mondjuk az ilyenek elég éretlen dolgok szerintem, én sose tetetnék monjuk magamra egy miki egeret. -
#95 http://www.bmezine.com/tattoo/bme-tatt.html
itt lehet néhány (de csak nagyon kevés) igen színvonalas dolgot találni... de több a gagyi.
ennek az alsó fele (a felsö no comment) pl nem kevéssé fájhatott... :)
hát ez meg.... izéééé (au) -
#93 láttam neten valami magazinban fickót akinek a transformers-logok voltak a vállaira tetoválva... :))) -
#91 ha nem lehetne kibírni, nem lenne senkinek :) rohadtul fáj (meg utána kb 1 napig), de utána csak egy ideig érzékeny, aztán letisztul, és örök életedre a tied :)))
ott lent a 47-ben az a Séf Bácsi nem te vagy? elég ritka a könyök-tetovált :)) -
#89 majd kérdezek. de egyszerübb, ha a közeledben bemész 1 szalonba, és rákérdezel. az még nem kerül semmibe. -
#88 akkor mondjuk jó helyeket tudsz mondani ahol érdeklődhetek ? -
#87 kevesebb... 8? nemtom, attól is függ, hogy a vácistreeten csináltatod, vagy a körúton... téllegnemtudok árakat mondani, lehet hogy alulbecsültem ezeket is. -
#86 és ha csak símán fekete tinta színű akkor mennyi ? -
#85 protekciót nem tudok szerezni, amúgy nincs 1 óra felpakolni ha te bírod, és színesen szerintem max 10... annyira 0 munka. -
#84 hupsz ezt torold efreet :D -
#83 tenyér, de csak a párna, ujjak nem, kb. akkor lenne a mérete, rá a lapockámra.
mennyit kóstálna 1 ilyen és mennyi idő lenne kb. ?
prótekciót tudsz nekem szerezni ? :D