1352
Vélemények, tapasztalatok
  • dirtysanchez8
    Okés köszi szépen! :)
  • Trisztin
    1,5óra alatt??Nem hinném,hogy benő...még egy nyelv piercing sem nő be ilyen hamar...

bár a benővés is költői túlzás,hiszen 2 óra alatt nem tünik el hipp-hopp csodák csodájára a lyuk..hanem ahogy nekem mondták egy hártya szerű réteg kezd képződni a lyukon..amit azért kicsit fáj átszakítani...de benővés nem órák kérdése

(az én ex-piercingem külső és belső helye még mindig megvan,sőt látszik is..pedig már jó 3 éve kivettem...)
  • dirtysanchez8
    Sziasztok 1hónapja van bent középen az ajakpircingem és holnap megpróbálom kivenni másfél órára, mert meccsem lesz. Nagyon izgulok hogy ne nőjjön be a lyuk. Megpróbálom legalább szünetben visszarakni ha úgy jobb lenne. Szerintetek? Köszi
  • bauer15
    valakit nem érdekelm eladó fültágító ékszer
    vagy eszköz?
  • Nivea
    nem neked csak már fáradt vagyok dörtiszáncseznek!
  • The Norberto
    Ezt nem nekem írtad:DD: nekem a ynelvembe van meg hát jóvalljebb:D:D:D
  • Nivea
    de amikor visszarakod v kiszeded ne sértsd meg a piercing csatornát mert akkor kurva nehét leszs visszatuszkolni!
  • bauer15
    akkor ott nem lesz gond sztem
  • dirtysanchez8
    középen van
  • bauer15
    de ez függ attol hogy hol van az ajkadba középen vagy oldalt
    legalábbis nekem számított.
  • The Norberto
    ÁÁ anyi idő alat nem nőbe:):)nyugi:):)a nyelvpiercing nő be elgygyorsabban de az is több mint 1-2 óra monyuk 3-4:):) De van akinek sosexD sose értetem miért:):)
  • dirtysanchez8
    sztem nem érted h mire gondolok, azt kérdeztem h a lyuk mennyi idő alatt nő be mert ki kellene vennem amikor edzésen vagyok kb 2 órára és arra vagyok kiváncsi h be-e nő annyi idő alatt( szal 2 óra múlva át tudom újra dugni a lyukon?) előre is köszi
  • bauer15
    arra gondolsz hogy akkor mikor nő be ha már ki va véve?
    mert pl.n nekem oldalt vannak és ha kiveszem a piercinget akkor egyből lesz egy kis pukli féleség eés egyből nehéz benyomni utánna .
    de volt ajak középen és ott egy év után is lehetett látni a lyuk forradást.
  • Nivea
    jo beteg ember vagy! miért akarod h benöjjön? amugy a karika nem nö be csak a talpas és eddig csak egy embert láttam akinek benött a talpa. de azt ki kell vágni.
  • dirtysanchez8
    Hello! Valaki akinek volt már ajakpiercinge és benőtt írja meg lécci hogy mennyi idó alatt nő be ha már be van gyógyulva. előre is köszi
  • The Norberto
    Még sokályig fog fályni ugy 2 héti genyedzik kicsit stb:):) nekem volt hogy elfertőződött:):) rosz helyen kutakodtamvele:PxDxD de csaka dig para a fertőzés míg friss::) Ja és ne rágcsálj csirkecombot?? én azal kezdtem rögtön nem jó ötlet:)
  • Piercingesffi
    Ezt a kérdésed most nem értem.
  • bauer15
    a nagy az mien és nekem mér nem jó?
  • Piercingesffi
    ha ezen a kedden csináltttad akkor semmi gáz ez nosmális. Átlagossan 2hétig tart a duzanat +- 3-4nap.
    Tudom még plus ajánlani amit én suoktam mondani az a Corsodyl szájfertőtlenítő oldat.
    De jó az elöttem említett is. :)
  • Nivea
    Ilyennel öblögess minden kaja után, ha nem öblögetsz!
  • debean
    hali!
    Én kedden csináltattam meg a pc-m és még mindig be van dagadva a nyelvem, de már nem fáj csak ha beszélek vagy nyelek:)) Mondjuk én azért is szenvedek mert még az allergiám is kijött emellé, szóval most aztán eléggé elment az életkedvem...
    De azért ajánlom mindenkinek, mert ha egyszer begyógyul akkor tök zsír, meg nekem nem is fájt amikor csinálta. a Lidocain íze sokkal szarabb volt XD
    nah pussszer
  • Piercingesffi
    Elképzelés van róla hátha tudok segíteni ....
  • Piercingesffi
    Kiskert sajnos én nem.
    A nagy pedig neked sajna nem jó....
  • Piercingesffi
    Nem dehogy. esetleg azok akik mindenáron meg akarják mutatni hogy neki van nyelvékszere :)
  • bauer15
    nem tud valaki olyan olalt ahol lehet rendelni fültágítókat?
    extremesilver-en és wildcat-on kívül.:)
  • NeverwinterKING
    nem baj =)
  • Nivea
    van aki igen, de ezt lehet doktorálni a golyo méretével. de ne játszál vele mert kitágul a lyuk és idövel kiesik az ékszer!
  • eLiXir
    a nyelv piercingedtől sejpítessz ?
  • Piercingesffi
    ezt moszt nem nagyon vágom ..... :)
  • NeverwinterKING
    micsoda téked volt :P
  • Piercingesffi
    Tényleg nem kell elkapkodni mert az 1.-t nem tudják vágással igazítani. Utána csak a killódás van. Nyugi. A sajátom vágás nélkül tágítom és szépen középen van. Jöttek már hozzám olyanok aki otthol csinálták és már majdnem leszakadt a cimpa. Arra törekedj h középen maradjon az ékszer.
    Ajánlom fürdés után mikor rugalmassabb a bőr.
  • Piercingesffi
    nincs bizony. Az orr a pc-k közt a leggyorsabban gyógyuló.
  • Piercingesffi
    Golyós ékszert kezdőnek nem szoktunk behelyezni!!!! Veszélyes!!!
  • Nivea
    amugy nem számit az a 2 mm annyit csak saját tapasztalatbol beszélek, volt ahol a 4 mm is vérzett
  • predator1982
    sztem ne kapkodd el, inkább lassabban csak szép legyen mert utána csak szivni fogsz vele
  • RAZOR27
    ennyit számít 2 mili, akkor először majd 4esre, majd hónapvégén meg(ha begyógyult! rá még 2milit.2 milis tágítás gyorsabban gyógyul mint egy első 4es nem?gondolom.
  • Nivea
    nem szarnál be csak vérezne én pont télen tágitotam egy septumot és 6osra tágitotam elsöre, na hát aza srác beszart:) vérzett is, tüsszögött összevissza:D de ne tágitsd amugy gyorsan mert akkor nem lesz szép a lyuk hanem szakdni fog.
  • RAZOR27
    elsőre 6mm sok? vagy beszarnék tőle? :D
  • Nivea
    elsöre olyan 4mm és tágitokuppal tágitják amit benne hagynak és gumit teszneka 2végére h nem csusszon le!
  • RAZOR27
    EZ félreérthető volt :D szóval fülre értem :D