1352
Vélemények, tapasztalatok
  • Piercingesffi
    Vedd ki és szúrazsd be normálissan. Én magamnak kb 5éve szúrtam és 1est 0.8ra cseréltem kb 1 éve és azóta is jó.
    Felületessen van szúrva ezért jön ki, v belül nincs gyógyulás valamiért. Vagy passz. Látni kell......
  • Nivea
    talán ha kicseréled szilikonra, de az se biztos
  • mikiking
    és nem lehet megoldani,hogy valahogy begyogyuljon ? ne kelljen kivenni ?
  • Nivea
    ember függö. ha ugy veszed ki h megsérted közbe aiercing csatornát akkor hamar benö de pl vagy egy csaj ismerösöm akinek 5 évig volt benne kivette 1 honapra és nem nött be. nem tom
  • Nivea
    vedd ki mert ha m,agátol esik ki akkor nagyon csunya marad
  • mikiking
    nekem egyébként másodszor van a szemöldök9ömbe piercing,de megint a halálán van.elvan véknyulva ott a bőr.mint aki ki akar esbűni..valami tanács ?
  • Vegas
    Nyelv milyen hamar nő be? Pár hónapja szedtem ki de kb 3 évig bent volt. Kipróbálni meg nem tudom me nincs már meg a cing*
  • Pókmalac
    má késö balban van:DDD
  • Nivea
    amugy amiket eddig láttam tattkosokoat, mindenki szét lett varva a végére:D és mindeki azt montda h eggyel kezdte aztán jöt a többi!:D
  • predator1982
    nekem sem egyszerre készültek el...köldök, szépségpötty, orr. régen volt a nyelvemben is
  • mikiking
    de nekem ezek nem ujak.... szemoldok az már 1 év , nyelv az vagy fél év... tetko is vagy fél év... én többet nem akarok . Tulzásban sem jo vinni..neked amugy hol is van ?
  • predator1982
    ja persze én is igy kezdtem...egy piercint, egy tetkó....azóta van több is:DDDDDD
  • mikiking
    sziasztopk..cak ugy beirom,hogy nekem másodszor van átszurva a szemöldököm , először egy fél évig benne volt,majd kilökte magát az éxer..msot 2.szor van benne,nem tul fájdalmas eljárás...viszont nyelvbe azzal megszenvedtem vele,beszélni keveset,enni csak ha hátratettem,mandulám is bedagadt, a nyelvem is , és fáéjdalmas,de nem bántam meg az a lényeg... van egy fülbevalom is bal fülembe.... hát ez a 3 testéxerem van csak... meg egy tetko.de az nem éxer..de több már nem igen lesz
  • bauer15
    sztem oda szúratod ahova akarod ma már nem hiszem hogy ezért megszolnának.
    :D és ez hogy bal odali vagy jobb oldali inkább a fülnél volt
  • Nivea
    és mi van ha vki biszex?:D
  • Trisztin
    ha neked tényleg ezen múlik,akkor mindenképpen a balba lövesd...
  • Pókmalac
    császtok

én holnap megyek szemöldök piercinget csináltatni ak árdásem hogy melyik oldalba szokás???:S me halltoam olyat hogy akinek a jopbb oldalán van az buzi:DDDD...szal akkor balba szurassam?:D
  • Nivea
    v wildcat v a mamutba1 földszint apacs
  • bauer15
    hali szilikon fültágítókat keresek honnan tudnék szerezni?
  • Piercingesffi
    Kicsit necces a 2 egyszerre de remélhetően elmond neked mindent a srác mi van ha...... baj van......
  • Imrusssss
    Már le van beszélve a sráccal :S :P
    Szerdán már meek is
  • Imrusssss
    Esélytelen
  • Rundstedt17
    inkább költsd másra:D
  • Imrusssss
    Illetve csináltatni
  • Imrusssss
    Illetve Csináltatni
  • Imrusssss
    Nahh ezzel megnyugtattál , de akkor is fogok csinálni!!! :P
  • Rundstedt17
    ne csináltass és nem fog fájni
  • Nivea
    csináltasd külön mert marhára befog dfagadni a nyleved, de tölem csináltadhatod egyszerre is nem nekem fáj:)
  • Imrusssss
    Sziasztok!!!
    Azt akarom megkérdezni hogy lehet egyszerre 2 nyelvpiercinget csináltatni??? mert egyszerre csinálnám akkor nem kell annyit szenvednem minthogy külön egy hóap után vagy mikor!
  • predator1982
    nekem is hét luk van összvissz a két fülemben, csak azért mert mi marhák vagyunk , emiatt mondtam hogy feltőtlenitse stb:DDD jelenleg már csak kettőt használok:-)
  • SimaSuna #1042
    nekem ithon csinálta hugom...
    megmorzsolta a fülcimpámat...átszúrta tűvel..bele a fülbevaló oszt cső...
    van h kiveszem 3-4 napra(elfelejtem visszarakni)....még nem volt olyan h ne tudjam visszarakni :D
  • Nivea
    nem tudom miena fém amit vettél de a mostanival sztem hagyd h begyogyuljon, még egy honapot várjál! és ovatosan vedd fela bukot:D
  • deefigert
    Lenne egy olyan kérdésem hogy kb 1 hónapja lövettem át a fülemet(tehát ott fent"kanyar"-ban:D)és tök jó volt kb 3 nap után már alig éreztem hogy fájt,és pont akkor jött meg a bukóm,ezért úgy éreztem hogy kiszedem(nehogy bele akadjon a bukósisak felvételekor...... tudom,tudom hogy csak 2 hét után szabadna kiszedni,de ez van.)Kivételkor semmi gond nem fájt,de mikor akartam volna visszarakni,alig bírtam,és vagy 10 percet szenvedtem vele mire újra a helyén láthatam.Ennek meg is lett másnap a következmény,irtózatosan begyulladt.Azóta minden nap kezelgetem Hidrogén-peroxidol-al.A gyulladás eltünt már kb 3 nap után,de ha most megforgatom akkor érzem hogy egy picit fáj.Ezzel kapcsolatosan lenne kérdésem hogy várjak még azzal hogy kicserélem a fülbevalót egy másikra?Már vettem 1 (szerintem fém-et) és addig nem szeretném berakni amíg ti nem adtok nekekm valami tanácsot.Szóval érdemes így berakni az újat a fülembe,hogy ha megmozgatom akkor 1 picikét még fáj?Vagy várjam meg míg 100%-osan elmúlik?köszi!!!
  • predator1982
    bár otthon is meg lehet csinálni, bár nem akarok hülye ötleteket adni, de ha van aki otthon megcsinálja neked, akkor fogsz egy zsákvarrótűt, lefertőtlenited, meg a fülbevalót is, és át kell szúrni, egy kis lidokain rá, vagy ha nem kicsi a fájdalomküszöböd, akkor megdörzsölöd kicsit, csak a lényeg hogy egyenesen szúrja ne ferdén mert akkor be fog örökösen gyulladni
  • predator1982
    hát hogy őszinte legyek passz, de én úgy tudom, hogy sokkal olcsóbb mint egy piercint, mert tényleg alap....
  • Soldiers
    és kb ez összesen mennyibe kerül?
  • Soldiers
    oksa kössz
  • predator1982
    persze , ez általában igy szokott lenni hogy azt rakják bele amit ők adnak, benne van az árban. várd meg amig szépen begyógyul és utána rakd át a tiédet sztem, de már az elején is be tudod rakni, csak fertőtlenitsd le előtte
  • Soldiers
    fülbevalót szeretnék csináltatni voltam egy tetóváló szalonban mondta hip-hop kilyukasztja és mondta válasszak fülbevaló én mondtam ha hoznák egy fülbevalót akkor azt belelehetne rakni mondta hogy nem csak amik itt vannak na és én azt akarom kérdezni hogy amitt kiválasztottam a szalonban azt a fülbevalót beleteszi a fülembe akkor azt a fülbevalót kivehetem és majd amitt én vettem fülbevalót azt beletudom rakni???
  • bauer15
    én még fél év után is át tudtam szúni a piercinget