1352
Vélemények, tapasztalatok
-
#992 Még ennyit kérdeznék, hogy az első tágítás kb hány milis lehet?és az első tágítás után bekell tenni valamit egyből nem? -
#991 nem igy értettem:DDDDDD -
#990 az elég szar ha köldöködben van a szépségpötty és régen volt a nylvedben is!:DDD -
#989 az orr volt a legkellemetlenebb. amúgy van a köldökömben szépségpötty, és régen volt a nyelvemben is -
Sziszka23 #988 Tudnál küldeni nekem egy képet róla?(ha van)Látom nem csak az orrodban van :) :) :) :)Melyik volt kellemetlenebb? -
#987 hát én csak azért ajánlanám ezt, mert egyrészt nem birizgálja belül az orrodat, másrészt nem tudom milyen lehet a másik verzió, és ismerősöm sincs akinek olyan lenne, az lenne a jó ha ide irna be valaki akinek olyan van....de nekem semmi problémám nincs vele. igen szépen gyógyult, nem is sokág már szép:-) -
Sziszka23 #986 Akkor jó.Megnyugodtam.És nem is volt vele semmi gond?Rendesen gyógyult?Akkor a kampós végűt ajánlod?Vagy a másik is jó? -
#985 menj szerintem:-) de nekem eleve nem akart adni fájdalomcsillapitót, úgy kellett kérnem, ami már csak azért is felháboritó mert ugye nem kevés pénzbe kerül, na de mindegy, ha adnak fájdalomcsillapitót várd meg hogy hasson is, és akkor nem lesz gond. nekem évek óta megvan, nem bántam meg:-) -
Sziszka23 #984 Ne már!!!!Akkor füldugót is kell vinni?Bár ha érezni is lehet akkor minek a füldugó...De ez attól függ hogy milyen helyen találja el vagy minden esetben rotyog?De ha rendesen elzsibbad akkor nem fáj.Gondolom.Vagy nem annyira.Nem vállalnád be mégegyszer?Akkor én most hogy menjek el? :) :) :) -
#983 ja dehogy, a fogorvoshoz képest egy üdülés az orrpiercing. amúgy csak azért fáj mert ugye tele van ideggel... bazz lehetett érezni meg talán hallani is ahogy pattantak el... de ha tudtam volna hogy fáj nem ülök be hogy őszinte legyek -
Sziszka23 #982 De gondolom csak egy pillanatig tart amíg átszúrja.Ha nem hasonlítható a fogorvoshoz,akkor nem félek. :) -
#981 nekem nem akartak adni:DDDD de kértem , mert azért godoltam mégsem lesz az sétagalobb, hát lidocaint befújt nem várta meg mig hat , aztán átszúrta, nincs őrületes fájdalom de azért megkönnyeztem ... -
#980 nekem kampós van, és még nem esett ki soha sem, illetve ha meg vagyok fázva akkor volt már hogy kirántottam az orromból, dehát azt úgyis érzed, sztem irrfújás szempontjából a kampós jobb. nekem van egy görbület a bent lévő részen, hogy ne tudjon könnyen kiesni.
-
Sziszka23 #979 De azért valami érzéstelenítőt használnak majd ugye????Lidocain?Gondolom nem jár őrületes fájdalommal.Vagy igen? -
#978 nálam a betadine vált be. mindegy végülis mit használsz csak alkoholosat ne mert kimarja a hus és az ékszer között benövö bört. és 2 hétig elég sztem ha használod, de ha nem hazsnálsz semmit akkor se lessz semmi nagy baj mivel az ékszer is steril a tü is ugyh semmi szennyezö anyag nem kerül bele. -
Sziszka23 #977 Hali!
Van ám még kérdésem,ha nem baj! :) Milyen krémet vagy tisztitót ajánlasz amivel utána kezelni kell?És ezt meddig kell használni? -
#976 kékülést még nem láttam és nem is hallotam, igaz h orrot löni csak a puttob helyken lövik:D inkább szurják. hát ugy 3 hétig hanyagld a vizet! -
#975 Igazából az nemnagyon érdekel, ha érdekelne nem fognék bele :D Már régóta terveztem, hogy csináltatok, de valaogy nemjutott rá idő. -
Sziszka23 #974 És kb mennyi idő a gyógyulás?És a strandolással mi a helyzet?Azt halottam hogy be is kékülhet.Vagy az csak akkor van ha lövik és nem szúrják? -
#973 jah sztem 2alkalom alatt meglesz, de lehet h vérezni fog picit -
#972 igen? ó bázz, azthittem csak poénból mondják, hogy büdös :D
Mind1 ha megyek tágíttatni megnézem mienek vannak amiket betud tenni a srác aki lövi, de akkor fémet fogok sztem, nemvok semmire alergiás.
És hogy ajánljátok a 6mm-t? 2 alaklommal tágíttatni egy nagyot, vagy hogy? -
#971 kurva gyorsan be fog büdösödni! müanyagot ne. fémet v szilikont v fát! -
#970 Ilyet szeretnék berakatni
6osba vagy 8asba -
#969 én kampos végüt sose birom visszatenni ha egyszer kiesett vkinek. amugy gyogyulás szempontájábol sztem nincs hatása h mien rész van benn az orrodba
-
#968 sztem egy honap alatt meglehet csinálni 6osra simán, de ez igazábol attol függ h egy tágitás után mennyi idö amig megnyugszik. ha jol gyogyul akkor 10esre is meglehet! -
Sziszka23 #967 Elrettentésről szó sincs,bármilyen segítségnek,tapasztalatnak örülök!
Köszi -
#966 Nekem nincs ilyen piercingem (ezt fontosnak tartom leszőgezni)
Azonban van tapasztalatom barátnő ápolások réven...
a bogyós behelyezése kicsit nehezebb,mondhatjuk úgy is,hogy fáj (persze ez fájdalomküszöbtől is függ!) - hiszen egy apró lukon át kell nyomni a "bumszlit"...
Egy másik barátnőmnek pedig a kampós kiesett alvás közben :)
Ez az egyik legnépszerűbb piercing,tehát biztos itt is lesz akinek van és tud neked ebben segíteni...
(remélem nem rettentettelek el...mert nem állt szándékomban!) -
Sziszka23 #965 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Most készülök az első piercing-re,az orromba szeretnék egy pici köveset.Az lenne a kérdésem hogy mi a különbség a "bogyós"és a "kampós végű"közt,illetve hogy melyik jobb,melyiket ajánljátok?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#964 Igazából megkérdem inkább, hogy egy hónap alatt meglenne valamelyik módszerrel egy 6 vagy 8milis tágítás? xD -
#963 de csinalhatod magad is nem olyan nehez sztem... -
#962 maximum 3-4 hét ha rendesen kezeled. nem olyan durva, de nem kapsz érzéstelenitöt! -
#961 Ahamm, és a begyógyulás kb mennyi időbe telik, vagy ez embertől függ?
És ez a szike dolog olyan durva ahogy hangzik? :D -
#960 csinálhatják egy lépésböl szikével v csinálhatják ugy h kiszurják megvárják amig begyogyul és 3 alkalom alat kitágitják 10esre. -
#959 Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha elmegyek szalonba, fültágításra, akkor azt egylépésben csinálják vagy csak időközönként kicsit.Fülem még nincs kilőve, a cél 8mm. -
#958 mer senkinek nincs új pcje :D -
Piercingesffi #957 punnyadt a hangulat -
Piercingesffi #956 De az egészben az az igazság kor ide vagy oda, a divatot mindíg követik és követni fogják. Ezen nem érdemes vitázni.
A hülyeséget a gyerek akkor is megcsinálja, ha a szülő nem akarja.
Ezért is van a pc-nél korhatár, amit legalább is én betartok! De ha ezenfelül a szülő igent mond, akkor miről is beszélünk? -
icipiciénecske #955 amúgy nem hiszem ogy a piercing túl van azon a határon...
ennyi erővel egy fülbevaló is túl van azon a határon:/ -
#954 amit átlehet lépni. -
Rundstedt17 #953 nem vagyunk egyformák de van határ.